Grup de păpuși de afaceri sugardaddies
Home » Tipuri de Sugar daddys ar trebui să știi
Grup de păpuși de afaceri sugardaddies

Există o mulțime de tipuri diferite de bărbați pe care îi veți întâlni în lumea Ce este Sugar Daddy, iar în cadrul fiecărui tip de SD există o lume. În acest tip de relații, se caută un acord pe termen lung, astfel încât cunoașterea și recunoașterea diferitelor tipuri pe care le putem găsi ne vor ajuta să alegem cel mai bun pentru noi.

Cu siguranță, există mai multe tipuri și schema personalitatea unei persoane se poate schimba în funcție de momentul în care este. Trebuie să cunoaștem și momentul vital al tăticului nostru pentru a-i înțelege personalitatea. În acest caz, vom expune șase tipuri de bărbați alături de care veți găsi în căutarea dvs. pentru POT.

Armașul

Îl numesc pentru că întotdeauna va dori să-și tragă pistolul la toate orele. Acest tip de bărbat este un căutător de întâlniri cu fete tinere rampante. Îl veți vedea adesea conectat pe rețele și de obicei este foarte insistent să aibă o programare.

Acesta este omul bogat matur care va dori să facă sex, sex și mai mult sex. Puteți primi câteva mesaje decente de acest tip SugarDaddy, dar apoi mergeți direct pentru a dori o întâlnire cu o fată tânără și sex. El te va întreba ce fel de jucării îți plac sau care este poziția ta preferată. El vă va spune că aveți un corp grozav că trimiteți fotografii sexy și va vorbi despre sex, sex și sex.

Acesta este genul de om cu bani care va dori să stea într-un hotel sau să meargă direct la casa lui. În spatele acestui tip de Sugar Daddy există de obicei probleme de afecțiune, o pauză recentă și lipsă de afecțiune. Uneori, bărbații confundă afecțiunea cu sexul și, deși au nevoie de primul, îl confundă cu cel de-al doilea. De obicei este foarte promiscu și căutați întâlniri cu fete tinere la toate orele.

Dacă te hotărăști să rămâi cu el, îl poți ajuta și să meargă puțin câte puțin, de obicei sunt bărbați nervoși, dacă ești o fată care știe să transmită liniște, poți transforma această broască într-un prinț cu care să ai o relație lungă în timp, dar ai grijă și de câteva broaște Ele pot deveni broaște uriașe, dacă vedeți că începe să vă trimită prea multe mesaje și vă solicită lucruri care nu sunt în loc, pur și simplu tăiați.

Omul sensibil

Acesta este omul de afaceri care, în general, întâmpină un fel de dificultate în viața sa și caută evadare și afecțiune. De obicei, este o despărțire sau un divorț cu soția sau chiar o luptă pentru custodie. Dacă doriți o întâlnire cu un bărbat sensibil bogat, poate fi o opțiune bună. Evitați să dați false speranțe SD dacă este de acest tip sau nu terminați să vă potriviți.

Am avut odată o întâlnire cu un bărbat bogat de câteva luni, care tocmai își pierduse soția cu șase luni mai devreme. Obișnuim să mergem la prânz o dată pe săptămână și să dezvoltăm de fapt o adevărată prietenie. El a căutat o întâlnire cu o fată tânără, deoarece a spus că are nevoie de cineva care nu are interese duble și o relație clară de la început.

Acest om va dori să-și poată descărca problemele și sentimentele sale cuiva care se află în afara situației dificile în care se află. Poate doriți sfaturi; Poate nu, dar mai ales, el vrea doar o întâlnire cu o fată tânără care să-l asculte. Rețineți că, atunci când un bărbat trece printr-un divorț, custodie sau un moment rău, poate avea unele modificări de dispoziție.

Dacă doar ziua numirii a avut o discuție sau o veste proastă poate fi un om diferit de data precedentă. El va căuta sprijin din partea ta, dar nu-l lăsa să descarce frustrările pe tine, dacă vezi că, la un moment dat, trece peste bord, trebuie să-i spui. Fiți clar în acest sens, spuneți-i doar că înțelegeți timpul rău prin care trece, dar că sunteți aici pentru a-l ajuta să nu fie descărcat cu dvs., îl va înțelege și îl va schimba.

Întâlnirea cu fetele tinere va fi o modalitate de a scăpa de probleme acasă pentru acest tip de SD, așa că aș recomanda cu siguranță să faci planuri cu el care să fie distractive și vesele. Ascultă-l, dă-i dragoste sau ajută-l să iasă din rutină.

Călătorul

Acest om caută și o scăpare. Călătorește mult, de obicei pentru muncă și își dorește o companie mică. De obicei, se plictisește sau singur și vrea să petreacă timp cu o femeie frumoasă, fără niciun stres. De obicei, el vrea un aranjament ocazional în loc de ceva mai grav.

Am avut odată un acord pe termen lung cu un bărbat din Barcelona. A lucrat în sectorul hotelier și și-a petrecut aproximativ o treime din an la Madrid. Am zburat la Madrid o dată pe lună timp de 3 până la 4 zile și am mers la spectacole, am mers la cumpărături și am ieșit în zonele VIP din Madrid!

A fost multă distracție, iar bărbații de genul acesta au, în general, mulți bani, așa că veți fi VIP tot timpul. De asemenea, sunt de obicei ocupați cu munca în timpul zilei, așa că este o ocazie perfectă să vă întrebați dacă puteți petrece ziua cumpărături sau mergeți la un salon de înfrumusețare.

Uneori, el va dori să vă ducă într-o călătorie aici aveți o postare cu sfaturi pentru călătorii cu Sugar Daddy .

Sugardaddy al clubului de golf

Este vorba despre bărbați care vor doar să se arate. El va dori să te ducă la evenimente sau întâlniri ale societății pentru a se arăta ca ultima bomboane cucerită.

Aparițiile vor fi, evident, importante pentru acest tip, așa că, dacă nu sunteți dispus să obțineți luxuri și machiaj, acesta nu este probabil SugarDaddy pentru dvs.

Vestea bună este că veți obține noi capcane scumpe pentru orice eveniment la care participați dacă sunteți o fată flirtată și vă place să vă arătați că acesta este meciul dvs. perfect. Lasă-i să te privească cu noua ta rochie Armani la clubul de golf. Ridică-ți capul, zâmbește și bucură-te. Dacă nu sunteți rolul femeii obiect și căutați ceva mai intim, nu vă veți simți confortabil. Există mulți Sadd Daddys care nu sunt chinuitori și le place să iasă pe munte sau să meargă într-un refugiu meditativ spiritual. Dar nu este cazul.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei a dat odată cu un bărbat care se afla la bordul unei organizații de caritate din Zaragoza. Obișnuia să meargă la aceste evenimente uimitoare o dată pe lună. Ar fi toată furia și el a cumpărat unele dintre cele mai frumoase rochii pe care le mai are! 

Deși recunoaște că la un moment dat a vrut să se arunce în gât și să înecă subiectul, cu siguranță au fost zile de multă învățare, iar acum performează mult mai bine în societate și întâlniri de afaceri. 

Acest om este de obicei foarte sociabil, așa că poți întâlni și persoane interesante, deși nu recomand să faci primul pas pentru a discuta cu ceilalți la întâlniri, el trebuie să fie centrul atenției.

În timp ce aparițiile sunt importante, distracția și o impresie bună sunt, de asemenea, importante. Trebuie să fii capabil să te reprimi, să nu bei prea mult și să încerci să taci și să zâmbești la aceste tipuri de evenimente. Tu ești acolo pentru a-l însoți; Încercați să aflați tot ce puteți și să vedeți cum se mișcă oamenii.

Creați-vă profilul bucurați-vă de contacte la nivel

Dacă vrei să încerci lumea sugar dating, te afli pe pagina perfectă. 
Completați profilul dvs. și începeți să conversați.

Creați-vă profilul bucurați-vă de contacte la nivel

Dacă vrei să încerci lumea sugar dating, te afli pe pagina perfectă. 
Completați profilul dvs. și începeți să conversați.

Adevăratul Sugar Daddy

Acesta este de obicei tipul de persoană pe care îl caut. Ceilalți tipi ca „tovarășul de călătorie” sau „omul din spectacol” vor dori probabil să se întâlnească doar o dată în fiecare lună sau două, dar acest tip va dori o relație SD / SB mai regulată unde se întâlnesc o dată sau de două ori pe săptămână. Este un tată adevărat de zahăr, domn și politicos.

Acesta este un om care încearcă să construiască o relație autentică cu tine: mergi la cină, spectacole și vacanțe. Sexul nu este principalul lucru și s-ar putea să nu fie nici măcar sex implicat. El va dori să te cunoască și să-ți arate un interes real pentru viața ta. El va fi fericit să vă ofere o indemnizație lunară și, de obicei, va dori să vă ajute cu lucruri precum chiria sau școlarizarea.

Acest tip de om trebuie să fie iubit și, de asemenea, trebuie să iubească pe cineva. Te va ajuta ca tatăl tău la orice ai nevoie, el te va strica și va avea grijă de tine și îți va fi confidentul. Nu te teme să-i spui lucrurile tale intime și să-i ceri sfaturi, îi place să se simtă util și că mergi la el când ai nevoie de el.

Este posibil ca acești bărbați să nu caute o relație de „iubit” cu tine și unii dintre ei pot fi chiar căsătoriți, dar vor căuta un acord pe termen lung. Găsiți un SD așa și veți avea o viață deplină și mulțumitoare.

Summary
Tipuri de Sugar daddys ar trebui să știi
Article Name
Tipuri de Sugar daddys ar trebui să știi
Description
tipuri de sugar daddyspe care îi putem cunoaște în rețeaua socială a SDR
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up