Grup de păpuși de afaceri sugardaddies
Home » Tipuri de Sugar daddys ar trebui să știi
 Grup de păpuși de afaceri sugardaddies

Dacă știți deja totul despre sugar daddies , atunci veți afla ce tipuri există. Există o mulțime de tipuri diferite de bărbați pe care îi veți întâlni la sugar dating. În acest tip de relație, în ciuda tuturor miturilor care există , se caută un acord pe termen lung. Prin urmare, cunoașterea și recunoașterea a ceea ce putem găsi ne va ajuta să-l alegem pe cel mai bun.

Cu siguranță există mai multe tipuri și este că personalitatea unei persoane se poate schimba în funcție de momentul în care se află. De asemenea, trebuie să cunoaștem momentul vital al POT-ului nostru pentru a-i înțelege personalitatea. În acest caz vă vom expune șase tipuri de bărbați cu care vă veți întâlni în căutarea SD-ului perfect și a unor „pseudodaddy”.

Pârâtul

Îi spun așa pentru că vei dori mereu să-ți tragi pistolul la orice oră. Acest tip de tip este o tânără care caută întâlniri. Îl vei vedea des online și de obicei este foarte insistent să aibă o întâlnire.

Acesta este bărbatul matur bogat care își va dori rapid întâlniri intime. S-ar putea să primești câteva mesaje decente de la acest tip SugarDaddy, dar apoi își dorește direct o întâlnire cu o fată tânără. Te va intreba ce fel de jucarii iti plac sau care este pozitia ta preferata. Îți va spune că ai un corp grozav pe care îi trimiți fotografii sexy și va vorbi constant despre probleme legate de intimitate.

Acesta este genul de bărbat cu bani care va dori să stea la hotel sau să meargă direct la el acasă. În spatele acestui tip de DS există de obicei probleme de afecțiune, o despărțire recentă și lipsă de afecțiune. Uneori, bărbații confundă afecțiunea cu sexul și, deși au nevoie de primul, îl confundă cu cel de-al doilea. De obicei este foarte promiscuu și caută întâlniri cu fete la orice oră.

Dacă te hotărăști să-l întâlnești explică-i că nu este vorba despre relații intime în schimbul unei compensații și că nu ești dispus să ai nimic dacă nu există o adevărată atracție. Dacă continuă să insiste, renunță. Un adevărat Sugar Daddy nu va avea niciodată în minte o întâlnire intimă înainte de o întâlnire bună să te cunoască.

Omul sensibil

Acesta este omul de afaceri care se confruntă de obicei cu un fel de dificultate în viața lui și caută scăpare și afecțiune . De obicei este o separare sau divorț cu soția ta sau chiar o luptă pentru custodie. Daca vrei o intalnire cu un barbat solvent sensibil, poate fi o optiune buna. Evită să-i dai lui sugar taddy false speranțe dacă este genul acesta sau nu te încadrezi prea bine cu el.

Odată m-am întâlnit de câteva luni cu un bărbat bogat care tocmai își pierduse soția cu șase luni mai devreme. Obișnuiam să mergem la prânz o dată pe săptămână și, de fapt, am dezvoltat o adevărată prietenie. Căuta o întâlnire cu o fată tânără pentru că după el avea nevoie de cineva care să nu aibă interese duble și cu o relație clară de la început.

Acest om va dori să-și poată descărca problemele și sentimentele asupra cuiva care iese din situația dificilă în care se află. Poate doriți un sfat; Poate că nu, dar mai ales, vrea doar o întâlnire cu o fată tânără care să-l asculte. Rețineți că atunci când un bărbat trece printr-un divorț, custodia sau o perioadă proastă, poate avea unele schimbări de dispoziție. De aceea am scris o postare despre cum să te comporți cu un sugar daddy divorțat.

Dacă tocmai în ziua întâlnirii ai avut un discurs sau o veste proastă, poate fi un bărbat diferit de întâlnirea anterioară. Vor căuta sprijin la tine, dar nu-i lăsa să descarce frustrările asupra ta, dacă vezi că la un moment dat trec peste bord ar trebui să le spui. Fii clar în acest sens, pur și simplu spune-i că înțelegi momentul rău prin care trece, dar că ești aici să-l ajuți să nu-l lase să te descarce, el va înțelege și se va schimba.

Întâlnirea cu femei tinere va fi o cale de a scăpa de probleme acasă pentru acest tip de DS , așa că aș recomanda cu siguranță să faci planuri cu el care să fie distractive și optimiste. Ascultă-l, dă-i dragoste sau ajută-l scoțându-l din rutină.

Calatorul

Omul acesta caută și o scăpare. Călătorește mult, de obicei pentru muncă și își dorește o companie mică. De obicei, ești doar plictisit sau singur și vrei să petreci timp cu o femeie frumoasă fără niciun stres. De obicei, vrei un aranjament casual, mai degrabă decât ceva mai serios.

Am avut odată un acord pe termen lung cu un bărbat din Barcelona a. A lucrat în sectorul hotelier și și-a petrecut aproximativ o treime din an la Madrid. Am zburat la Madrid o dată pe lună timp de 3-4 zile și am fost la spectacole, am fost la cumpărături și am ieșit în zonele VIP din Madrid!

A fost foarte distractiv și tipi ca acesta au de obicei mulți bani, așa că vei fi un VIP tot timpul. De asemenea, sunt ocupați de obicei cu munca în timpul zilei, așa că aceasta este o ocazie perfectă pentru a întreba dacă vă puteți petrece ziua la cumpărături sau la un salon de înfrumusețare.

Cel cu crosa de golf

Aceștia sunt bărbați care vor doar să se arate. Va dori să te ducă la evenimente sau adunări sociale pentru a te arăta ca ultima bomboană cucerită.

În mod evident, aspectul va fi important pentru acest tip, așa că dacă nu ești dispus să fii luxuriant și machiat, probabil că acesta nu este cel potrivit pentru tine.

Vestea bună este că vei primi haine noi scumpe pentru orice eveniment la care participi dacă ești o fată cochetă și îți place să arăți că aceasta este perechea ta perfectă. Lasă-i să te privească în noua ta rochie Armani la clubul de golf, ridică-ți capul, zâmbește și bucură-te. Daca nu esti rolul femeii obiect si cauti ceva mai intim, nu te vei simti confortabil. Există mulți SD care nu sunt elegante și le place să iasă în munți sau să meargă la o retragere de meditație spirituală. Dar nu este cazul.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei s-a întâlnit odată cu un bărbat care era în consiliul de administrație al unei organizații de caritate din Zaragoza. Obișnuia să meargă la aceste evenimente uimitoare o dată pe lună.

Ar fi furori și i-a cumpărat câteva dintre cele mai frumoase rochii pe care le mai are! Deși recunoaște că uneori îi venea să se arunce pe gât și să înece subiectul, au fost, fără îndoială, zile de multă învățare și acum se descurcă mult mai bine în societate și întâlniri de afaceri .

Acest om este de obicei foarte sociabil așa că poți întâlni și oameni interesanți, deși nu recomand să faci primul pas pentru a vorbi cu ceilalți în întâlniri, el ar trebui să fie în centrul atenției.

Deși aspectul este important, este important să te distrezi și să faci o impresie bună. Trebuie să te poți abține, să nu bei prea mult și să încerci să fii liniștit și să zâmbești la aceste tipuri de evenimente. Ești acolo pentru a-l însoți; încearcă să înveți tot ce poți și vezi cum se mișcă oamenii.

sugardaddy fals sau „taticul de sare”

Falsul este un tip lipicios care tinde să caute divertisment sau, în cel mai rău caz, să înșele o fată începătoare. Acest tip de SD va cere de obicei o mulțime de fotografii, va merge direct la subiectul sexului sau vă va spune că vă plătesc cu programare. Nu știe să fie un sugar daddy fără probleme și tinde să le aibă foarte des.

Concluzia este că nu știi ce înseamnă sdating. El crede că este într-un fel de club de gazde și nu tratează fetele cu respect. El tinde să se tocmească atunci când încerci să te împaci cu el. 

Deși nu este un tip de SD, credem că este important să-l denumești pentru a-ți oferi un fundal dacă începi în această lume. Iată o postare importantă pe care ar trebui să-l citiți: Cum să descoperiți sugar daddies falși.

Două tipuri de Pseudo-sugar daddy pe care trebuie să le cunoaștem.

Acestea sunt două tipuri de relații în care o fată le poate investi ținând cont de alți factori pe care nu i-am contempla într-o relație de întâlnire adevărată. Le numesc pseudo-sugardaddy pentru că nu devin un adevărat sugar daddy dar nici nu sunt un tip formal de relație.

Tatăl Splenda

Slăbiciunea unor fete, este un bărbat hotărât care de obicei nu trece de 40 de ani și începe o carieră bună. Deși solvabil din punct de vedere financiar, el nu este în măsură să ofere luxul sau liniștea financiară pe care o poate face un sugar daddy. Deși nu este un SD de utilizat, devine de obicei ceea ce numim o relație de vanilie.

Tatăl Splenda tinde să facă o mulțime de greșeli în întâlnirile sale , face tot posibilul să-i ofere sugarbaby său tot ce are nevoie și va încerca să aibă grijă de ea, dar cu anumite limitări importante. Acest tip de SD va încerca să ajungă la un acord și se va strădui să-l îndeplinească, dar uneori poate să se clatine. Dacă vrei, îți lăsăm acest link unde poți afla ce este un tătic Splenda și diferențele.

The Vanila Daddy sau vanilla daddy

Este o relație fără înțelegere dar în care tăticul plătește și îi oferă ajutor „sugar baby”. Am putea-o descrie ca o relație fără înțelegere care este între o relație formală și sdating. Implică și sentimente și acest tip de relație este de obicei sentimental și afectiv.

Acest tip este de obicei un bărbat cu o tăietură clasică și solventă, care caută o relație formală cu o fată tânără. Una dintre diferențele dintre aceste tipuri de relații este că, de obicei, nu există un decalaj de vârstă atât de mare ca în relația reală de sugardating. 

În timp ce într-o relație clasică cheltuielile ar fi la jumătate, în acest tip de relație ponderea economică, mai ales în timpul liber, revine „tăticului”, deși fără un acord între ele. Aici puteți afla mai multe despre relațiile de tip vanilie.

Adevăratul sugar daddy

Acesta este de obicei tipul de persoană pe care o caută orice sugar baby, un bărbat care știe să-i facă să-i placă ca un sugar daddy . De alte tipi ca „prietene de călătorie“ sau „man show“ , probabil , va dori doar să se întâlnească o dată în fiecare lună sau două, dar acest tip va dori o relație SD mai regulat / SB unde se vedea reciproc o dată sau de două ori pe săptămână.. Este un adevărat SD, domn și educat.

Acesta este un bărbat care caută să construiască o relație autentică cu tine și care are caracteristicile care îl disting pe un sugar daddy : va dori să meargă la cină, spectacole și vacanțe. Sexul nu este principalul lucru și poate chiar să nu fie implicat sex. El va dori să te cunoască și să-ți arate un interes real pentru viața ta. Ei vor fi bucuroși să vă acorde o alocație lunară și, de obicei, vor dori să vă ajute cu lucruri precum chiria sau școlarizarea.

Acest tip de bărbat trebuie să fie iubit și, de asemenea, trebuie să iubească pe cineva. El te va ajuta orice ai nevoie, te va rasfata si va avea grija de tine si iti va fi confidentul. Nu te sfiește să-i spui lucrurilor tale intime și să ceri sfaturi, îi place să se simtă util și că mergi la el când ai nevoie.

Este posibil ca acești bărbați să nu caute o relație de „întâlnire” cu tine și unii dintre ei pot fi chiar căsătoriți, dar vor căuta un aranjament pe termen lung. Găsește un astfel de sugar daddy și vei avea o viață plină și satisfăcătoare!

Summary
Tipuri de Sugar daddys ar trebui să știi
Article Name
Tipuri de Sugar daddys ar trebui să știi
Description
tipuri de sugar daddyspe care îi putem cunoaște în rețeaua socială a SDR
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Un comentariu:

  1. Corina

    13 noiembrie, 2023 at 12:06 pm

    Sunt încântată sa cunosc un sugar daddy

    Raspunde

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up