barbat cu mucjer tanar intr-o masina decapotabila
Home » 5 mituri despre lumea Sugardaddy din Romania

barbat cu mucjer tanar intr-o masina decapotabila

Ce cred unii, Sugar Daddys sunt proxeneți și sugar babys nu au două degete. Nu sunt aici pentru a judeca, dar se pare că există multe prejudecăți ale oamenilor care nu știu absolut nimic despre această lume și nu s-au oprit să cerceteze un pic. În capul lui nu văd decât fete tinere și bărbat cu bani = prostituție.

Relațiile cu sugardating au avut o reputație proastă în trecut, cu toate acestea, astăzi cu o societate mai deschisă și, care se oprește să verifice nuanțele, acestea devin mai populare ca niciodată.

De ce? Se pare că oamenii încep să înțeleagă care este cu adevărat acest tip de relație. Vrei să cunoști miturile acestei lumi? În continuare, vă spunem cele 5 mituri ale lumii sugarr daddy din Romania.

MITUL # 1: CE SUGARDADDY ÎN ROMANIA SUNT MUEJERIEGOS

Unii cred că acești bărbați au 25 de fete diferite și le schimb în funcție de capriciile lor în fiecare zi. Astăzi sunt cu unul și mâine cu altul – Există această idee că tăticii sunt femei inveterate și verzi vechi. Ei bine, sincer, există unele Sugar Daddys care pot fi alături de mai multe fete, de ce o vom nega? Dar asta nu înseamnă că în spatele acestor date există în mod necesar o relație sexuală, unii doresc pur și simplu să cunoască diferite moduri de a gândi și diferite fete să decidă. pentru cel care se potrivește cel mai bine obiectivelor și nevoilor tale.

Realitatea este că SugarDaddys sunt de obicei oameni de afaceri, prea ocupați pentru a avea mai mult de două sau trei relații înainte de a decide cu privire la sugarbabe-ul lor ideal. Intrebarea este de ce ai o gagica Sugar daca vrei doar o relatie casual? Pentru asta poți căuta un scort mult mai experimentat și asta îți poate oferi multă plăcere. De fapt, relațiile de acest gen din Spania depășesc cu mult sexul și, desigur, mult mai mult decât tipicul femeie care vrea să doarmă cu mulți.

MITUL # 2: Sugar babys nu are educație și este bine

Există oameni care cred că sugar babys este un fel de fete rele camuflați, că sunt fete ușoare sau nu au studii. Cu toate acestea, un studiu de la Universitatea din Oxford a arătat că 90% dintre fetele de la Sugar babe erau studente universitare și că peste 30% au terminat studii universitare și chiar mai multe cariere. Majoritatea sugarbabe sunt educate și muncitoare, iar diferența este că aceste tipuri de fete caută mai multe cunoștințe și îndrumători care să le ajute să își atingă obiectivele. Ei se bucură de o conversație bună și sunt mai maturi și de aceea sunt atrași de faptul că sunt alături de un om de afaceri cultivat și bogat.

Sugar Daddy Romania

MITUL # 3: ESTE SEX

Unii oameni când se gândesc la lumea sugardaddy Sugarbabe se gândesc direct la prostituție. Dar dacă ar fi așa, această lume nu ar exista, nu crezi? Unii oameni spun că este un tip de prostituție ascunsă. Și se pare că astăzi trebuie să te gândești la bărbați ca la un fel de câine care vrea doar să se fută. Dincolo de asta, lumea sugardaddy are multe alte nuanțe și variante, iar sexul este pe fundal. Important este să ai parte de noi întâlniri proaspete și distractive, departe de stereotipul fetelor ușoare și prostești. Oamenii de afaceri maturi adoră inteligența și să poată avea o conversație inteligentă cu o fată frumoasă. A fi sugar baby nu este a fi o escortă, 

MITUL # 4: Sugar babys trebuie sa fie barbys

Pentru a fi un sugar babys trebuie să ai țâțe false, buze umflate, păr lung blond de platină și, bineînțeles, cur. Te înșeli din nou. Ca orice generalizare, desigur, există zaharuri care sunt așa, dar majoritatea nu sunt. Unii cred că a fi frumos este suficient pentru a fi un Sugarbabe, este întotdeauna un punct în favoarea ta. Dar ce bărbat inteligent vrea să întâlnească o fată care îl pune în evidență? Unele caută fete pentru a merge la evenimente și întâlniri, fete care surprind, educate, prietenoase și educate. Puteți avea un corp grozav, dar dacă nu studiați și sunteți nepoliticos, aveți greutăți.

MITUL # 5: RELAȚIILE SUGAR BABYS NU SUNT RELAȚII REALE

Bine, spuneți-le asta fetelor care ajung să se căsătorească cu sugardaddy sau care se întâlnesc cu același mentor de ani buni. Unele pot să nu fie relații serioase, dar timpul de calitate este petrecut împreună, cină și călătorie. Mulți oameni cred că nu pot avea o relație semnificativă cu pruncul sugar baby. Cu toate acestea, mulți SugarDaddys extind nivelul de intimitate în relațiile lor până când devin relații serioase și stabile. Există unele relații care nu sunt atât de sentimentale și altele care ajung să fie o relație destul de puternică, care depinde de tipul de sugardaddy, printre alți factori.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
5 mituri despre lumea Sugar daddy din Romania
Article Name
5 mituri despre lumea Sugar daddy din Romania
Description
Aflați despre lumea sugardătingcu aceste mituri
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up