Bărbat plictisit și femeie la o întâlnire
Home » Patru greșeli tipice ale unui sugar daddy în programările sale
Bărbat plictisit și femeie la o întâlnire

Care sunt greșelile tipice pe care le fac sugar daddies? . Unele sunt ușor de evitat, iar altele nu atât. Dacă crezi că ai bani este suficient, ești încă foarte departe de sugar daddy pe care îl caută . Și este că a fi un sugar daddy este un mod de viață, în care respectul și a ști să fii este crucial.

Informația este putere și cu cât aveți mai multe informații pentru a vă conecta cu o tânără, cu atât mai bine. Dacă detectezi aceste erori, va fi un început bun să poți trăi experiențe unice. Trebuie să reușești să nu fii doar un sprijin de moment, și că ei vor să fie alături de tine pentru tine.

unu-. Nu te juca cu vârsta ta

Este clar că ai o vârstă, nu trebuie să o spui. Nu te obosi să încerci să te comporți mai tânăr decât ești cu adevărat. Dacă este ceva ce caută un sugar baby, este maturitatea și liniștea, dacă te comporți ca un băiat de 18 ani, el va prefera să fie cu prietenii lui de la universitate decât cu tine.

O altă greșeală tipică este să îi spui fetei că arăți mai tânăr sau că toată lumea îți spune că arăți mai tânăr. Ai vârsta pe care o ai și ar trebui să fii conștient de asta. Nu te juca cu problema vârstei și nu-i da importanță sau o va face și ea. De asemenea, nu este o idee bună să vă prezentați la o facultate sau la o petrecere a tinerilor pentru a vă amesteca cu fetele, țineți cont că nu toate vor căuta un SD în acel loc.

O fată tânără nu își dorește un bărbat care „crede” că este mai tânăr decât este în realitate. Orice fată interesată de acest stil de viață își dorește un bărbat matur.

Dacă poți învăța să acționezi de vârsta ta, vei rămâne în afara zonei înfiorătoare . Zona aia în care începi să-i dai fiare fetei din fața ta și vrei doar să fugi. Arată-i SB că ești mulțumit de vârsta ta și totul va fi mult mai bine.

Două-. supraacţionând

Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla la o întâlnire cu bebelușul sugar daddy este să fii înfiorător . Pentru a atrage fetele tinere trebuie să fii un domn calm și relaxat. Scoate-ți partea sigură și distractivă și distrează-te, dacă reacționezi exagerat, se va arăta. Daca vede lucruri ciudate in tine, este normal sa nu existe a doua intalnire, asa ca poarta-te natural si chiar daca este cea mai frumoasa fata din lume, trebuie sa te comporti natural.

Daca vrei ca bebelusul tau sa ramana cu tine si nu cu altul , trebuie sa fii barbatul care stie ce vrea, a avea incredere si siguranta este sexy, chiar si cel mai bun om de afaceri care misca milioane de euro cu siguranta totala, se poate simti incomod. în fața unei fete frumoase. Deci, dacă crezi că ar trebui să îmbunătățești acest lucru, încearcă să citești câteva trucuri pe care le poți găsi pe Google sau cărți pentru a-ți îmbunătăți încrederea în fața unei femei. Asta nu înseamnă să te comporți ca și cum ai fi un bărbat hotărât și încrezător, ci înseamnă să fii unul.

3-. Ignorați eticheta sau purtați haine pentru tineret

Aceasta este o greșeală care se face mai des decât pare. Dacă ești mai în vârstă și crezi că poți „să arăți” super sexy și atrăgător pentru o sugar baby, ești nebun. Daca crezi ca avand bani totul este deja rezolvat in problema sugarbaby, esti nebun si totodata neinformat.
Este clar că un tânăr de 22 de ani se poate trezi dimineața, ieși pe ușă și arăta super sexy în blugi doar rupți și un tricou. Dar știi deja că nu ai 22 de ani și același corp pe care îl aveai la acea vârstă.

Dacă ai 40 de ani și cauți să te conectezi cu o tânără de 20 de ani, va trebui să depui mult efort în aspectul tău. Nu vorbesc despre scăldat și pieptănat, acest lucru este evident. Vorbesc despre a te asigura că îngrijirea ta este impecabilă.

Tunde-te regulat, ai grija de pielea ta, poarta apa de colonie si deodorant, dentist si garderoba ta trebuie sa fie la zi. Imbraca-te pentru varsta ta, dar imbraca-te cu stil. Știm că uneori afacerile nu ne lasă timp pentru asta, dar există magazine online pentru a cumpăra haine și colonii. Fă o pauză pentru a merge la coafor și ai mereu la îndemână o cremă hidratantă anti-oboseală.

Cu siguranță nu vei obține aspectul lui George Clooney. Dar trebuie să fii într-o formă mai bună, să te îmbraci mai bine și să-ți tratezi corpul cu tot ce este necesar pentru a arăta mai bine. Sunt interesați de bărbați care au grijă de ei înșiși și au grijă de aspectul lor. Vorbesc serios, un bărbat în vârstă și frumos ia întotdeauna tortul.

4-. Nu lăsa factorii externi să te împiedice de ceea ce îți dorești.

A merge la întâlniri cu fete tinere ne poate face uneori nervoși și fără să știm cu adevărat de ce. Iată câteva gânduri care îți pot trece prin cap fără să-ți dai seama și care îți pot boicota întâlnirea cu un sugar baby.
Sunt mulți bărbați mai în vârstă care doresc să se întâlnească cu fete mai tinere, dar nu o fac din cauza prejudecăților morale sau a miturilor despre lumea sugar daddies . În alte cazuri, întâlnirea merge prost din cauza acestui tip de gândire de modă veche:

  • Nu ar trebui să ies cu o femeie mai tânără, e greșit.
  • Oamenii vor crede că sunt un pedofil dacă mă întâlnesc cu fete tinere.
  • Nicio fată tânără nu va fi atrasă de un bătrân ca mine.

Acestea sunt gânduri programate. Gândurile pe care societatea tradițională, de modă veche le pune în creierul bărbaților în vârstă pot fi cu adevărat fantastice pentru o tânără. Dacă vrei să afli mai multe poți citi această postare: Cum să atragi femeile mai tinere

Faptele reale sunt acestea:

  • Nu este nimic în neregulă să te întâlnești cu o femeie mai tânără , deoarece ea este majoră din punct de vedere legal și vrea să se întâlnească și cu tine.
  • Există multe femei care sunt dornice să se întâlnească cu un bărbat matur . Multe femei tinere nu-l doresc pe tipul tânăr și imatur.
  • Din păcate, există ceva adevăr în faptul că domnul mai în vârstă este superficial pentru că este cu o femeie mai tânără. În general, oamenii care nu sunt fericiți la maturitate sunt cel mai probabil să te vadă fericit cu o fată tânără . Cui ii pasa?.

Luați măsuri pentru a vă asigura că evitați aceste greșeli pentru a fi un sugar daddy neted atunci când căutați să întâlniți femei mai tinere.

Summary
Patru greșeli tipice ale unui sugar daddy în programările sale
Article Name
Patru greșeli tipice ale unui sugar daddy în programările sale
Description
Aflați ce greșeli puteți face la o dată cu un sugar baby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up