Bărbat plictisit și femeie la o întâlnire
Home » Patru greșeli tipice ale unui sugar daddy în programările sale

Bărbat plictisit și femeie la o întâlnire Există unele greșeli pe care le fac tăticii Sugar atunci când caută întâlniri cu sugar baby. Unele sunt ușor de evitat, iar altele nu atât. Dacă credeți că a avea bani este suficient, sunteți încă departe de a fi un adevărat sugardaddy. Și a fi sugardaddy este un mod de viață în care respectul și să știi să fii cu sugar baby este crucial.

Informația este putere și cu cât mai multe informații trebuie să poți conecta cu o tânără mai bună. Dacă salvezi aceste greșeli, va fi un început bun să trăiești o viață de succes Sugar Daddy și nu numai că va fi sprijinul într-o perioadă dificilă a unei tinere, ci și vor să fie alături de tine.

1-. Nu te juca cu vârsta ta

Este clar că ești bătrân, nu trebuie să o spui. Nu vă deranjați să încercați să acționați ca și când sunteți mai tânăr decât sunteți cu adevărat. Dacă există ceva care caută un sugarbabe, este maturitatea și liniștea, dacă te poți comporta ca un băiat de 18 ani, el ar fi mai degrabă alături de prietenii săi universitari decât cu Tigo.
O altă greșeală tipică este să îi spui fetei că pari mai tânără sau că toată lumea îți spune să arăți mai puțin. Sunteți cât de vârstă aveți și ar trebui să fiți conștienți de asta. Nu te juca cu problema vârstei sau nu îi acordă importanță sau îți va da și ea. Nici nu este o idee bună să apari la o petrecere universitară sau o atmosferă tânără pentru a se amesteca cu fetele, rețineți că în acel loc nu toată lumea va căuta o sugardaddy.

O fată tânără nu își dorește un bărbat care „crede” că este mai tânăr decât este cu adevărat. Orice fată interesată de sugardaddy vrea un bărbat mai în vârstă, nu un bărbat în vârstă de 18 ani.
Dacă poți învăța să acționezi în funcție de vârsta ta, vei rămâne departe de zona înfiorătoare. Acea zonă în care începi să dai frisoane fetei din față și vrei doar să fugi. Arata-i sugar baby ca esti multumit de varsta ta si totul va fi mult mai bine.

2-. overacting

Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla la o întâlnire cu sugar baby este să fii înfiorător.Când ai o întâlnire cu fete tinere, trebuie să fii un domn calm și relaxat. Obțineți-vă partea în siguranță și distracție și petreceți-vă o perioadă bună, dacă o exagerați, se va observa. Dacă vede lucruri ciudate în tine, este normal să nu existe o a doua întâlnire, așa că comportă-te în mod natural și chiar dacă este cea mai frumoasă fată din lume, trebuie să te comporte firesc.

Trebuie să fiți bărbatul care știe ce vrea, având încredere și securitate este sexy, chiar și cel mai bun om de afaceri care mișcă milioane de euro cu siguranță totală, se poate simți inconfortabil în fața unei fete frumoase. Așadar, dacă credeți că ar trebui să îmbunătățiți acest lucru, încercați să citiți câteva trucuri pe care le puteți găsi pe google sau cărți pentru a vă îmbunătăți securitatea împotriva unei femei. Aceasta nu înseamnă să acționezi ca și cum ai fi un om hotărât și în siguranță, este vorba de a fi.

3-. Ignorați eticheta sau purtați haine de tineret

Aceasta este o greșeală care se face mai des decât pare. Dacă ești mai în vârstă și crezi că poți pur și simplu „să pară” super sexy și atractiv pentru o sugar babe, ești nebun. Dacă credeți că pentru a avea bani totul este deja rezolvat în problema sugar dating sunteți nebun și sunteți prea puțin informat.
Este clar că un tânăr de 22 de ani se poate ridica dimineața, poate ieși pe ușă și va fi super sexy doar cu pantaloni rupți și o cămașă. Dar știi că nu ai 22 de ani și același corp cu care ai fost cu vârsta aceea.

Dacă aveți 40 de ani și doriți să vă conectați cu un sugarbabyde 20 de ani, va trebui să depuneți mult efort în apariția voastră. Nu vorbesc despre baie și vă pieptăn, acest lucru este evident. Vorbesc să mă asigur că toaleta ta este impecabilă. Tăiați-vă părul în mod regulat, aveți grijă de pielea dvs., folosiți colonia și deodorant, stomatologul și garderoba ar trebui să fie actualizată. Rochie pentru vârsta ta, dar îmbrăcă-te în stil. Știm că uneori întreprinderile nu ne lasă timp pentru asta, dar există magazine online pentru a cumpăra haine și cologne. Folosiți o pauză pentru a merge la coafor și avea întotdeauna la îndemână un hidratant anti-oboseală.
Cu siguranță nu veți atinge aspectul lui George Clooney. Dar trebuie să fiți într-o formă mai bună, să vă îmbrăcați mai bine și să vă tratați corpul cu orice este nevoie pentru a vă vedea mai bine. sugar babe sunt interesați de bărbații care au grijă de ei înșiși și le pasă de aspectul lor. Sunt serios, un bărbat bătrân și chipeș ia întotdeauna tortul.

4-. Nu lăsați factorii externi să vă îndepărteze de ceea ce doriți

A avea întâlniri cu fete tinere poate uneori să ne enerveze și să nu știm de ce. Iată câteva gânduri care îți pot trece prin cap fără să îți dai seama și care îți pot boicota data cu un sugardaddy.
Există mulți bărbați mai în vârstă care doresc să se alăture cu fetele mai tinere, dar nu o fac din cauza prejudecăților morale în alte cazuri, datele nu merg bine pentru acest tip de gândire de modă veche:

  • Nu ar trebui să întâlnesc o femeie mai tânără, asta este greșit.
  • Oamenii vor crede că sunt un pedofil dacă am întâlniri cu fete tinere.
  • Nicio fată tânără nu va fi atrasă de un bătrân ca mine.

Acestea sunt gânduri programate. Gândurile pe care societatea tradițională, atât de veche, le pune în creierele bărbaților mai în vârstă, care pot fi cu adevărat fantastice pentru o fată tânără.

Faptele reale sunt următoarele:

  • Nu este nimic în neregulă cu întâlnirea cu o femeie mai tânără, din moment ce are vârsta legală și, de asemenea, vrea să te întâlnească.
  • Există multe femei care sunt dornice să întâlnească un bărbat matur. Multe tinere nu își doresc băiatul tânăr și imatur.
  • Din păcate, există un oarecare adevăr pentru faptul că bărbatul mai în vârstă este superficial, deoarece merge cu o femeie mai tânără. De obicei, persoanele care nu sunt fericite la maturitate sunt cel mai probabil să te vadă fericit cu o fată tânără. Cui îi pasă? Asta e tot ce trebuie să spun despre asta ..

Faceți măsuri pentru a vă asigura că evitați aceste greșeli comune atunci când căutați să întâlniți femei mai tinere.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Patru greșeli tipice ale unui sugar daddy în programările sale
Article Name
Patru greșeli tipice ale unui sugar daddy în programările sale
Description
Aflați ce greșeli puteți face la o dată cu un sugar baby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up