fată îmbrăcată într-un mod clasic
Home » Cum să întâlnești un sugar baby conservator: ghid detaliat 2020

fată îmbrăcată într-un mod clasicÎn lumea întâlnirilor cu sugar dating, rețineți că relația va fi întotdeauna „guvernată” printr-un acord între două persoane. Mai presus de toate, la începutul relației, acordul trebuie să fie total satisfăcător pentru ambele. Cu toate acestea, atunci când relația progresează, pot exista schimbări în tipul de relație și în acordul care a fost la început.

Posibilitatea unor acorduri pe termen lung în lumea întâlnirilor cu sugar dating este ridicată, de fapt, scopul este de a avea acorduri care să dureze și să găsească sugar daddy ideal – sugar baby cu care să petreacă timp de calitate și să beneficieze unul de celălalt.

Uneori vine un moment în care acordul este diluat, dând loc la ceva mai intim în care sentimentele încep să fie peste acest acord. În acest moment este în care se trece de la o relație de tip sugardates la o relație mai formală.

Căsătoria nu ar trebui exclusă din relațiile cu sugardatingîn care multe cupluri au ajuns la o nuntă. Totuși, aceste lucruri trebuie să apară și să nu le forțeze. Cei mai conservatori sugarbabys sunt de obicei mai deschiși să ajungă la o căsătorie și să se îndrăgostească de un bărbat, chiar dacă este mult mai în vârstă decât ei. Există multe exemple de celebrități care se bucură de o mare stabilitate alături de partenerii lor și durează mulți ani.

Cu toate acestea, nu se poate nega că există posibilitatea unor aranjamente pe termen lung în lumea sugar dates, dar trebuie, de asemenea, menționat că nu multe acorduri de sugar pe termen lung duc la căsătorie. Cu toate acestea, căsătoria nu poate fi exclusă complet ca o posibilitate a lumii sugar dating și, dacă există probabilitatea, Sugarbabys și Sugardaddys trebuie să pună întrebări pentru a ști dacă sunt gata să întâlnească un soț conservator și să se căsătorească.

În căutarea unui sugar babe conservant:

A pleca de la început cu cererea căsătoriei înainte de a începe o sugar dating nu este probabil o idee grozavă, deoarece poate fi îndepărtat de partenerul potențial. Pentru sugar baby și sugardaddyes, poate fi ușor să te îndrăgostești de o persoană care te îngrijește și te respectă, dar amintește-ți de ce ai ales lumea sugardating în primul rând, așa că întreabă-te dacă partenerul tău caută același lucru.

Așa cum am menționat mai devreme, lumea sugar dates este foarte largă și oamenii caută lucruri și acorduri diferite. Cu toate acestea, dacă se caută pur și simplu o relație satisfăcătoare din punct de vedere emoțional, acordurile privind sugar dates pot avea limitări în cazul în care partenerul ideal nu este căutat. Așadar, dacă ceea ce căutăm este un cuplu pentru o posibilă căsătorie, ar trebui să mergem cu picioarele de plumb pentru a afla dacă cealaltă persoană este deschisă la această posibilitate, fără să o sperie.

Trecerea de la ofertele de sugardating:

După un timp să-ți cunoști sugar baby, există câteva fapte pe care le poți recunoaște

Lasă subiectul sexului în urmă:

Dacă ceea ce doriți este un acord pe termen lung cu o fată conservatoare, sexul ar trebui să fie suprem. Recunoașteți dacă vă plac copiii, aveți conversații despre un viitor împreună sau unde doriți să îl luați în vacanță sau tipul de casă pe care doriți să o cumpărați pentru amândoi. Lăsați problema sexului, dar nu ajungeți niciodată direct la acest punct.

Comunicare constantă

Dacă ați trecut deja de la o sugardating la una conservatoare, comunicarea constantă și libertatea de a vă întreba ce doriți unul de la celălalt vor fi întotdeauna cheie.  Gândiți-vă dacă sunteți suficient de pregătiți pentru a menține presiunea căsătoriei la dispoziție și să vă simțiți liberi, chiar și într-o relație angajată cu normă întreagă.

Nu vă mulțumiți niciodată cu mai puțin

Menținerea relației în viață atunci când treceți la o relație convențională este foarte importantă. Nu așteptați până când îmi lipsește acele călătorii sau acele cadouri pe care le-ați făcut. Dacă sunteți în căutarea unei căsătorii dulci, este important să nu lăsați deoparte primele sentimente pe care le-ați avut la început. A urma cu entuziasm și a-i oferi cadourile o va face să-și dea seama că îți pasă de ea, indiferent de faza relației din aceasta.

Ea se va aștepta să o luați cu ocazia pentru a face programări și a călători ocazional și ar trebui să o faceți, dar niciodată să nu vă pierdeți accentul să nu vă mulțumiți cu ceva mai mic decât ceea ce doriți. Vei fi gata să îți asumi presiunea angajamentului și să păstrezi constant valorile de bază ale unui sugar daddy?

Trecând ce vor spune

Oamenii vor avea întotdeauna ceva de spus. Ei vor spune de ce te căsătorești cu o fată mai tânără decât tine și vor sublinia că acest lucru nu este corect, însă, dacă asta te face fericit, ar trebui să o faci. Nu vă pasă ce spune lumea dacă aveți o soție tânără și dulce veți ridica multe invidii.

Conexiune emoțională

Problema oamenilor de afaceri este că de multe ori sunt atât de cufundați în lumea afacerilor, încât le este dificil să se conecteze la nivel personal și emoțional.  De fapt, unul dintre avantajele de a fi un sugar daddy este faptul că îl face să găsească omul de afaceri cu latura lui mai personală. Ceea ce începe ca o simplă afacere, uneori ajunge să capete sentimentele pe care omul le pierduse după zilele grele de muncă. Este important atunci când ești un sugardaddy care este o tranziție, omul de succes în afaceri nu îl obține întotdeauna personal, dar sugar dating poate fi un instrument bun pentru a te reconecta.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Cum să întâlnești un sugar baby conservator: ghid detaliat 2020
Article Name
Cum să întâlnești un sugar baby conservator: ghid detaliat 2020
Description
Aflați cum puteți obține un sugar baby conservator
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up