fată îmbrăcată într-un mod clasic
Home » Cum să întâlnești un sugar baby conservator: ghid detaliat 2022
fată îmbrăcată într-un mod clasic

În lumea sugar dating, trebuie să ții cont de faptul că relația va fi întotdeauna „guvernată” de un acord între două persoane. Mai presus de toate, la începutul relației, acordul trebuie să fie total satisfăcător pentru ambii. Unul dintre cele mai răspândite mituri despre sugar daddies în Romania este că aceștia sunt relații sporadice. Totuși, atunci când relația progresează pot apărea schimbări în tipul de relație și în acordul care a fost avut la început.

Căutarea unor acorduri lungi este una dintre caracteristicile care disting un sugar daddy . Scopul este de a avea acorduri care să dureze și de a găsi sugar daddy ideal – sugar baby cu care să petreacă timp de calitate și să beneficiezi reciproc.

Uneori vine un moment în care acordul este diluat, dând loc la ceva mai intim, unde sentimentele încep să fie deasupra acestui acord. Acesta este momentul în care treci de la o relație de tip sugardat la o relație mai formală.

Căsătoria nu trebuie exclusă din relațiile de tip sdating în care multe cupluri s-au încheiat într-o nuntă. Cu toate acestea, aceste lucruri trebuie să apară și să nu fie forțate. Cei mai conservatori sunt de obicei mai deschiși să se căsătorească și să se îndrăgostească de un bărbat, chiar dacă acesta este mult mai în vârstă decât ei. Există multe exemple de celebrități care se bucură de o mare stabilitate cu partenerii lor și care se află la mulți ani distanță.

Cu toate acestea, nu se poate nega că există posibilitatea unor aranjamente pe termen lung în lumea sugarfdating, dar trebuie remarcat, de asemenea, că nu multe aranjamente pe termen lung duc la căsătorie.

Cu toate acestea, căsătoria nu poate fi exclusă complet ca o posibilitate în lumea sugar dating și, dacă apare probabilitatea, Sugarbabys și Sugardaddys trebuie să își pună întrebări dacă sunt gata să se întâlnească cu un soț conservator și să se căsătorească.

În căutarea unui sugar baby conservator:

Să mergi devreme cu pretenția de a se căsători înainte de a începe o Sdate nu este probabil o idee grozavă, deoarece s-ar putea să-ți înstrăinezi potențialul partener. 

Pentru sugarbabies și sugardaddys, poate fi ușor să te îndrăgostești de cineva căruia îi pasă și te respectă, dar amintește-ți de ce ai intrat în primul rând în lumea sdating, așa că întreabă-te dacă partenerul tău caută același lucru în schimb.

După cum am menționat mai sus, lumea dating sugar este foarte largă și există multe tipuri diferite de sugar daddies și caută lucruri și acorduri diferite. Cu toate acestea, dacă cineva caută doar o relație satisfăcătoare din punct de vedere emoțional, aranjamentele de Sdating pot avea limitări dacă nu se caută partenerul ideal.

De aceea, dacă ceea ce căutăm este un partener pentru o posibilă căsătorie, trebuie să mergem cu atenție și să aflăm dacă cealaltă persoană este deschisă la această posibilitate fără a o speria.

Trecând de la sugar dating la relație:

După un timp, să-ți cunoști sugar baby, există câteva fapte pe care le vei putea recunoaște.

Prietenia se transformă adesea în dragoste, dar dragostea nu se transformă niciodată în prietenie.

lord byron

Lasă în urmă subiectul intim:

Dacă vrei un aranjament pe termen lung cu o fată conservatoare, intimitatea ar trebui să fie ultima. Recunoașteți dacă îi plac copiii, purtați conversații despre un viitor împreună sau unde ați dori să o duceți în vacanță sau tipul de casă pe care ați dori să o cumpărați pentru amândoi. Lasă subiectul intimității să apară, dar nu mergi niciodată direct la obiect.

Comunicare constantă

Dacă ai trecut deja de la o relație pur “sugar” la una conservatoare, comunicarea constantă și libertatea de a se întreba unul pe celălalt ce își doresc unul de la celălalt va fi întotdeauna cheia. 

Gândiți-vă dacă sunteți suficient de pregătit pentru a ține la distanță presiunea căsătoriei și pentru a vă simți liber, chiar și într-o relație angajată cu normă întreagă. Rețineți că un SB conservator nu va accepta, în general, o relație de întâlnire cu sugardating la distanță .

nu te multumi niciodata cu mai putin

Menținerea relației vie atunci când treceți la o relație convențională este foarte importantă. Nu așteptați ca ea să piardă acele călătorii sau acele cadouri pe care i le-ați oferit. Dacă ești în căutarea unei căsnicii dulce, este important să nu lași deoparte primele sentimente pe care le-ai avut la început. A rămâne entuziasmată și a-i oferi cadouri o va face să realizeze că îți pasă de ea indiferent de stadiul relației în care te afli.

Ea se va aștepta ca tu să o scoți ocazional la întâlniri și excursii și ar trebui, dar nu-ți pierde niciodată atenția pentru a nu te mulțumi cu mai puțin decât îți dorești. Vei fi gata să preiei presiunea angajamentului și, de asemenea, să păstrezi adevăratul concept de sugar daddy?

Trecând ceea ce vor spune

Oamenii vor avea mereu ceva de spus. Ei vor spune de ce te căsătorești cu o fată mai tânără decât tine și vor sublinia că acest lucru nu este corect, totuși, dacă asta te face fericit, ar trebui să o faci. Nu-ți pasă ce spune lumea dacă ai o soție tânără și dulce, vei trezi multe invidii.

conexiune emoțională

Problema oamenilor de afaceri este că sunt adesea atât de cufundați în lumea afacerilor încât le este greu să se conecteze la nivel personal și emoțional. De fapt, unul dintre avantajele de a fi un sugar daddy este că îl face pe omul de afaceri să-și redescopere cea mai personală latură.

Ceea ce începe ca o simplă afacere ajunge uneori să scoată la iveală sentimentele pe care omul le pierduse după zilele grele de muncă. De asemenea, este important să știți cum să atrageți femeile mai tinere ca un sugar daddy de succes pentru a obține un sugar baby conservator. Omul de succes în afaceri nu are întotdeauna succes la nivel personal, dar sdating pot fi un instrument bun de reconectare. Ați putea fi, de asemenea, interesat să citiți Patru greșeli ale unui sugardaddy în întâlnirea cu fete tinere .

Summary
Cum să întâlnești un sugar baby conservator: ghid detaliat 2020
Article Name
Cum să întâlnești un sugar baby conservator: ghid detaliat 2020
Description
Aflați cum puteți obține un sugar baby conservator
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up