Despre noi

Sugar Daddy Romania născut în 2017 din necesitatea unei platforme de sugardating 100% în Romania . Datorită unui sistem de înregistrare simplu, unei comunități 100% românească și unui sistem de urmărire a spamului, putem oferi utilizatorului o experiență unică în care poate găsi cu ușurință contacte în apropierea locației sale.

Valorile noastre

Securitate:

Implementați cea mai înaltă securitate posibilă pe paginile noastre web, respectând reglementările privind protecția datelor RGPD. Evitați spamul, profilurile false sau orice înșelăciune.

Educaţie:

Explicați, promovați și răspândiți adevărata cultură pe tema SugarDating / Sugar Daddy / SugarBaby, astfel încât atunci când o persoană accesează rețeaua socială să știe exact despre ce sunt aceste concepte.

Încredere:

Oferim utilizatorului toate opțiunile de contact, răspunzând la orice întrebare în mai puțin de 24 de ore cu cea mai mare transparență și cordialitate. De asemenea, avem un centru de ajutor unde puteți vedea cele mai frecvente întrebări despre utilizare și ne puteți scrie dacă aveți nevoie de ajutor.

Transparenţă:

Atât în ​​sistemul nostru de plăți, cât și în politica noastră de confidențialitate și politica de angajare, oferim toate informațiile exacte și necesare, astfel încât utilizatorul să aibă toate informațiile de care are nevoie.

Sugar Daddy

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up