DEȚINĂTOR WEB

 • Proprietarul acestui site web este: Stella & Pow OÜ
 • Adresa: Județul Harju, Tallinn, districtul Lasnamäe, Majaka tn 26, 11412 în Estonia
 • E-mail: info@stellaandpow.eu
 • Scopul site-ului Web: Dating și Blog

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Director de tratament

Delegat pentru protecția datelor: Pablo R. González și adresa de e-mail de contact info@sugardaddyromania.ro

DREPTURILE dvs. DE PROTECȚIE A DATELOR

Modul de exercitare a drepturilor dvs.  Puteți trimite o comunicare scrisă la adresa de e-mail indicată la titlul acestui aviz legal, inclusiv o fotocopie a ID-ului dvs. sau a unui alt document de identificare similar, pentru a solicita exercitarea următoarelor drepturi:

 • Dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal : îl puteți întreba pe Pablo Romero dacă acesta vă tratează datele.
 • Dreptul de a solicita rectificarea  (dacă acestea sunt incorecte).
 • Dreptul de a solicita limitarea tratamentului lor , caz în care acestea vor fi păstrate de Pablo Romero numai pentru exercitarea sau apărarea creanțelor.
 • Dreptul de a opune prelucrării : Pablo Romero va înceta prelucrarea datelor în modul indicat, cu excepția cazului în care din motive legitime obligatorii sau exercitarea sau apărarea unor posibile revendicări trebuie să fie în continuare tratate.
 • Dreptul la portabilitatea datelor : în cazul în care doriți ca datele dvs. să fie tratate de o altă firmă, Pablo Romero va facilita portabilitatea datelor dvs. către noua persoană responsabilă.
 • Dreptul de a șterge datele și, cu excepția cazului în care imperativul legal va fi șters după confirmarea dvs.

Modele, formulare și mai multe informații despre drepturile dvs.:  site-ul oficial al Agenției Spaniole pentru Protecția Datelor  Posibilitatea retragerii consimțământului:  în cazul în care ați acordat consimțământul pentru orice scop specific, aveți dreptul de a-l retrage în orice moment, fără acest lucru afectează legalitatea tratamentului pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Cum să  faceți plângere la Autoritatea de control: Dacă considerați că există o problemă cu modul în care Pablo Romero vă gestionează datele, puteți direcționa solicitările către autoritatea de protecție a datelor, fiind  Agenția Spaniolă pentru Protecția Datelor , indicat în cazul României.

Dreptul de a uita și accesa datele dvs. personale

În orice moment, veți avea dreptul de a revizui, recupera, anonimiza și / sau șterge, total sau parțial, datele stocate pe site-ul Web. Trebuie doar să trimiteți un e-mail la info@sugardaddyromania.ro și să îl solicitați.

Păstrarea datelor

Date defalcate: Datele defalcate  vor fi păstrate fără o perioadă de ștergere. Datele abonaților la feed prin e-mail:  De la momentul în care utilizatorul se abonează până când se dezabonează. Datele abonaților la newsletter:  Din momentul în care utilizatorul se abonează până când se dezabonează. Date despre utilizator încărcate de Pablo Romero pe pagini și profiluri de pe rețelele de socializare:  Din momentul în care utilizatorul își oferă acordul până la retragerea acestuia.

Secrete și securitate a datelor

Pablo Romero se angajează să utilizeze datele, pentru a  respecta confidențialitatea acestorași să le folosească în conformitate cu scopul lor, precum și să respecte obligația lor de a le păstra și adapta toate măsurile pentru a evita modificarea, pierderea, tratamentul sau accesul neautorizat, în conformitate cu dispozițiile Decretului regal 1720 / 2007 din 21 decembrie, care aprobă Regulamentul de dezvoltare a Legii organice 15/1999 din 13 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal. Dvs. garantați că datele personale furnizate prin intermediul formularelor sunt veridice, fiind obligați să comunicați orice modificare a acestora. De asemenea, garantezi că toate informațiile furnizate corespund situației tale reale, care este actualizată și precisă. De asemenea, trebuie să vă păstrați datele în permanență actualizate,

Încălcări de securitate

Pablo Romero adoptă măsuri de securitate suficient de adecvate pentru a detecta existența de viruși, atacuri de forță brută și injecții de cod. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că măsurile de securitate ale sistemelor informatice de pe Internet nu sunt în totalitate fiabile și, prin urmare, Pablo Romero nu poate garanta absența de viruși sau alte elemente care pot provoca modificări ale sistemelor informatice (software și hardware) al Utilizatorului sau în documentele și fișierele electronice ale acestora. În ciuda acestui fapt, să încercați să  garantați securitatea și confidențialitatea datelor dvs. personale, sugardaddyRomania.com are un sistem activ de supraveghere a securității care informează fiecare activitate a utilizatorului și eventualele încălcări ale securității datelor utilizatorului. Dacă se constată vreo încălcare, Pablo Romeros se angajează să informeze utilizatorii într-o perioadă de maximum 72 de ore .

CE INFORMAȚII COLECTĂM DE LA UTILIZATORI ȘI CE LE UTILIZAM PENTRU

Toate produsele și serviciile oferite pe site-ul sugardaddyRomania.com se referă la formularele de contact, formularele de comentarii și formularele pentru înregistrările utilizatorilor, abonarea la newsletter și / sau comenzile de cumpărare. Acest site web necesită întotdeauna acordul prealabil al utilizatorilor pentru a prelucra datele lor personale în scopurile indicate. Aveți dreptul să vă revocați acordul prealabil în orice moment.

Înregistrarea activităților de prelucrare a datelor

Web și găzduire:   sugardaddyRomania.com are o criptare SSL TLS v.1.2 care permite trimiterea securizată a datelor cu caracter personal prin formularele standard de contact, găzduite pe serverele pe care Pablo Romero le-a angajat Grup  Siteground SL România. Date colectate prin intermediul web-ului:  Datele cu caracter personal colectate vor fi supuse prelucrării automate și încorporate în fișierele corespunzătoare pe care le deține Pablo Romero.

 • IP-ul dvs. va sosi, care va fi utilizat pentru a verifica originea mesajului pentru a vă oferi informații, protecție împotriva comentariilor SPAM și pentru a detecta posibile nereguli (de exemplu, părți opuse ale aceluiași caz, scrieți pe site-ul web din același IP), de asemenea ca date legate de ISP-ul dvs.
 • De asemenea, ne puteți furniza informațiile dvs. prin e-mail și alte mijloace de comunicare indicate în secțiunea de contact.

Formular de comentarii : Pe web există posibilitatea ca utilizatorii să lase comentarii la publicațiile site-ului. Există un cookie care stochează datele furnizate de utilizator, astfel încât acesta să nu fie necesar să le reintroducă în fiecare nouă vizită și, de asemenea, adresa de e-mail, numele, site-ul și adresa IP sunt colectate intern. Datele sunt stocate pe serverele de la  Siteground SL  Înregistrare utilizator : Nu sunt acceptate decât dacă sunt solicitate în mod expres. Datele sunt stocate pe serverele  formularelor de abonare la Newsletter de Siteground SL: Pablo Romero trimite buletinele de informare (newslettere prin e-mail) printr-un plugin (Abonați prin e-mail) care vă va menține e-mailul și numele dvs. într-o bază de date pe serverele site-ului o  Siteground SL  Pentru a vă menține informat. Email:  Furnizorul nostru de servicii de e-mail este Google, Inc, prin Gmail. Mesagerie instantanee:   Pablo Romero nu oferă servicii prin mesagerie instantanee, cum ar fi WhatsApp, Facebook Messenger sau Line. Cu excepția cazului în care se solicită expres.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele SugardaddyRomania.com pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă în același mod ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site. Aceste site-uri web pot colecta date despre dvs., utiliza cookie-uri, încorporați urmărirea terților și vă pot monitoriza interacțiunea cu conținut încorporat, inclusiv monitorizarea interacțiunii dvs. cu conținut încorporat dacă aveți un cont sau sunteți conectat la site-ul respectiv. Alte servicii: Anumite servicii furnizate prin intermediul site-ului sugardaddyRomania.com pot conține condiții specifice cu prevederi specifice privind protecția datelor cu caracter personal. Este esențial să citiți și să acceptați înainte de solicitarea serviciului în cauză. Scopul și legitimitatea:  Scopul prelucrării acestor date va fi doar să vă furnizeze informațiile sau serviciile solicitate.

Rețelele de socializare

 • Prezență în rețele:  Pablo Romero are profiluri în unele dintre principalele rețele sociale de pe Internet.
 • Scopul și legitimarea:  Tratamentul pe care Pablo Romero îl va efectua cu datele din fiecare dintre rețelele menționate va fi, cel mult, că rețeaua socială permite profiluri corporative. Astfel, Pablo Romero poate informa, atunci când legea nu o interzice, urmașilor săi prin orice mijloace pe care rețeaua socială le permite despre activitățile, prezentările, ofertele sale, precum și oferirea de servicii pentru clienți personalizate.
 • Extragerea datelor:  în niciun caz Pablo Romero nu va extrage date din rețelele sociale, cu excepția cazului în care consimțământul utilizatorului de a face acest lucru a fost obținut prompt și expres.
 • Drepturi:  Când, datorită naturii rețelelor sociale, exercitarea efectivă a drepturilor de protecție a datelor ale următorului este supusă modificării profilului său personal, Pablo Romero vă va ajuta și vă va sfătui în acest scop în măsura în care Posibilitățile tale

Responsabil pentru tratament în afara UE

 • Depozitare și criptare.  Pablo Romero utilizează servicii de stocare criptate de la  Google Inc  prin  Google Drive .
 • E – mail. Serviciul de e-mail al sugardaddyRomania.com este furnizat folosind serviciile  Google Inc.  prin Gmail.
 • Rețelele sociale  Pablo Romero folosește rețelele de socializare americane YouTube, Facebook și Twitter, cărora le face un transfer internațional de date, de tip analitic și tehnic în raport cu site-ul web aflat pe serverele sale în care Pablo Romero tratează datele care, prin intermediul acestora, utilizatorii, abonații sau navigatorii livrează firmei Pablo Romero sau împărtășesc cu aceasta.
 • Furnizori de plată.  Pentru a putea plăti prin  PayPal  sau  Stripe , Pablo Romero va trimite datele strict necesare ale acestor procesatori de plată pentru emiterea cererii de plată corespunzătoare. Informațiile dvs. sunt protejate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și cookie-uri.

Prin activarea unui abonament sau furnizarea informațiilor dvs. de plată, înțelegeți și acceptați politica noastră de confidențialitate și cookie-uri Vei avea întotdeauna dreptul de a accesa, rectifica, șterge, limita, portabilitate și a uita datele tale. Din momentul înregistrării ca utilizator pe acest site web, Pablo Romero are acces la: nume de utilizator și e-mail, adresă IP, adresă poștală, ID / CIF și informații de plată. În orice caz, Pablo Romero își rezervă dreptul de a modifica, în orice moment și fără o notificare prealabilă, dar informând, prezentarea și configurarea site-ului sugardaddyRomania.com ca acest aviz legal.

Angajamente și obligații cu utilizatorii noștri

Accesul și / sau utilizarea sugardaddyRomania.com atribuie utilizatorului care îl efectuează, acceptând, din acest moment, integral și fără nicio rezervare, această notificare legală în legătură cu anumite servicii și conținutul sugardaddyRomania.com utilizarea sugardaddyRomania.com utilizatorul se angajează să nu efectueze nicio conduită care ar putea deteriora imaginea, interesele și drepturile lui Pablo Romero sau ale terților sau care ar putea deteriora, dezactiva sau supraîncărca portalul sugardaddyRomania.com sau care împiedică, În orice caz, utilizarea normală a sugardaddyRomania.com

POLITICA COOKIES

Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier  inofensiv  care este descărcat pe computerul dvs. atunci când accesați anumite pagini web. Cookie-urile permit, printre altele, unei pagini web să stocheze și să recupereze informații despre obiceiurile de navigare ale unui utilizator sau ale echipamentului său și, în funcție de informațiile pe care le conțin și de modul în care își folosesc echipamentul. Astfel, există cookie-uri care obțin informații legate de numărul de pagini vizitate, orașul căruia i se atribuie adresa IP de la care este accesată, numărul de utilizatori noi, frecvența și reapariția vizitelor, ora vizitei, browserul, operatorul sau tipul terminalului de la care se face vizita.

Ce NU este un  cookie ?

Nu este un virus, nici un troian, nici un vierme, nici spam, nici spyware, nici nu deschide ferestre pop-up.

Ce informații păstrează un  cookie ?

Cele  cookie – uri  nu a stoca informații sensibile de multe ori despre tine, cum ar fi cartea de credit sau informații de cont bancar, fotografii, ID – ul sau informațiile personale etc. Datele pe care le salvează sunt de natură tehnică, preferințe personale, personalizarea conținutului etc. Serverul web nu vă asociază ca persoană, dacă nu browserul dvs. Web. De fapt, dacă navigați în mod regulat pe Internet Explorer și încercați să navigați pe același site web cu Firefox sau Chrome, veți vedea că site-ul nu își dă seama că sunteți aceeași persoană, deoarece de fapt asociază browserul, nu persoana.

Ce se întâmplă dacă dezactivez  cookie-urile ?

În așa fel încât să înțelegeți sfera pe care cookie-urile pot avea dezactivarea,   vă arătăm câteva exemple:

 • Nu veți putea partaja conținut de pe site-ul respectiv pe Facebook, Twitter sau orice altă rețea socială.
 • Site-ul nu va putea adapta conținutul la preferințele dvs. personale, așa cum se întâmplă de obicei în magazinele online.
 • Nu puteți accesa zona personală web, cum ar fi  Contul Meu , sau  Profilul meu  sau  ordinele mele .
 • Magazinele online: nu veți putea face achiziții online, acestea vor trebui să fie telefonice sau să vizitați magazinul fizic dacă îl aveți.
 • Nu va fi posibil să vă personalizați preferințele geografice, cum ar fi fusul orar, moneda sau limba.
 • Site-ul nu va putea efectua analize web asupra vizitatorilor și traficului web, ceea ce va îngreuna competitivitatea site-ului.
 • Nu veți putea scrie pe blog, nu veți putea încărca fotografii, posta comentarii, evalua sau evalua conținut. Web-ul nu va putea ști dacă sunteți un om sau o aplicație automatizată care publică  spam .
 • Nu va fi posibilă afișarea de publicitate sectorizată, ceea ce va reduce veniturile din publicitate pe web.
 • Toate rețelele sociale folosesc  cookie-uri , dacă le dezactivezi nu vei putea folosi nicio rețea socială.

Ce tipuri de cookie-uri există?

 1. Tipuri de cookie-uri în funcție de entitatea care gestionează echipamentul sau domeniul de unde sunt trimise cookie-urile și tratează datele obținute, putem distinge:
 • Cookie-uri obligatorii : Acestea sunt cele care sunt trimise echipamentului terminal al utilizatorului de la un computer sau domeniu gestionat de editorul propriu și de la care este furnizat serviciul solicitat de utilizator.
 • Cookie-uri terțe : Cele care sunt trimise echipamentului terminal al utilizatorului de pe un computer sau domeniu care nu este gestionat de editor, ci de o altă entitate care prelucrează datele obținute prin cookie-uri.

În cazul în care cookie-urile sunt instalate de pe un computer sau domeniu gestionat de editor propriu, dar informațiile colectate prin intermediul acestora sunt gestionate de către o terță parte, acestea nu pot fi considerate cookie-uri proprii.

Beacon-uri Web 

Acest site poate găzdui și  balize web  (cunoscute și sub denumirea de  bug-uri web ). Cele  Balizele Web  sunt , de obicei imagini mici ale unui pixel cu pixel, vizibile sau invizibile introduse în codul sursă al paginilor web a unui site. Cele  Balizele Web  sunt utilizate și utilizate într – un mod similar cu  cookie – uri . În plus,  balizele web  sunt adesea folosite pentru a măsura traficul utilizatorilor care vizitează o pagină web și pentru a putea desena un tipar al utilizatorilor unui site. Aveți mai multe informații despre  balizele web  la:  Wikipedia

Cookie-uri de la terți

În unele cazuri, împărtășim informații despre vizitatorii acestui site în mod anonim sau agregat cu terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate, sponsorii sau auditorii cu scopul exclusiv de a îmbunătăți serviciile noastre. Toate aceste sarcini de prelucrare vor fi reglementate conform normelor legale și toate drepturile dvs. cu privire la protecția datelor vor fi respectate în conformitate cu reglementările în vigoare. Acest site măsoară traficul cu diferite soluții care pot utiliza  cookie-uri  sau  balize web  pentru a analiza ce se întâmplă în paginile noastre. În prezent, utilizăm următoarele soluții pentru măsurarea traficului acestui site. Puteți vedea mai multe informații despre politica de confidențialitate a fiecăreia dintre soluțiile utilizate în acest scop:

Acest site poate găzdui, de asemenea, propriile sale rețele de publicitate, afiliere sau publicitate. Această publicitate este prezentată prin intermediul serverelor de publicitate care folosesc și  cookie-uri  pentru a afișa conținut publicitar aferent utilizatorilor. Fiecare dintre aceste servere de publicitate are propria sa politică de confidențialitate, care poate fi consultată pe propriile pagini web.

Ce tipuri de cookie-uri sunt utilizate pe acest site web?

Când accesați site-ul sugardaddyRomania.com, vă informăm că, dacă continuați navigarea, veți fi instalate mai multe cookie-uri proprii și terțe părți corespunzătoare analiticii web (ca exemplu: Google Analytics sau instrumente similare) pentru a ajuta site-ul să analizeze folosește site-ul pe care îl faci pe site și îmbunătățește capacitatea de utilizare a acestuia, dar în niciun caz nu sunt asociate cu date care te-ar putea identifica. Datele pe care le păstrează sunt de natură tehnică, preferințe personale, personalizare a conținutului etc. Serverul web nu vă asociază ca persoană, ci cu browserul dvs. Web. Acest site web folosește cookie-uri proprii și terțe pentru a vă asigura că aveți o experiență de navigare mai bună, puteți partaja conținut pe rețelele sociale, lăsa comentarii și obține statistici de la utilizatorii noștri. Ca utilizator, Puteți refuza procesarea datelor sau informațiilor prin blocarea acestor cookie-uri prin configurația corespunzătoare a browserului dvs. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă faceți acest lucru, este posibil ca acest site să nu funcționeze corect. De aceea, este important să citiți această politică cookie și să înțelegeți că, dacă continuați să navigați, considerăm că acceptați utilizarea acesteia. Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a fi notificat despre recepția cookie-urilor pe dispozitivul dvs. sau pentru a dezactiva dacă doriți posibilitatea de a stoca aceste cookie-uri pe dispozitivul dvs. Următorul tabel este inclus mai jos, doar ca exemplu, cu identificarea celor mai relevante cookie-uri utilizate pe acest site web, precum și dacă sunt proprii sau ale unor terțe părți (și identificarea terței contractate sau ale căror servicii au decis să le utilizeze) și scopul acestora

Cookie-uri proprii
fursecuri Informații (*) capăt
Strict necesar C. WordPress C. Introducere utilizator C. Sesiune autentificare sau identificare utilizator C. Securitate utilizator C. Plug-in pentru partajarea și schimbul de conținut social (Facebook și twitter). Ele servesc pentru a oferi servicii sau pentru a vă aminti configurații pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare pe site-ul nostru web.
Cookie-uri terțe obligatorii pentru funcționarea site-ului
fursecuri Informații (*) capăt
Analytics – Google Analytics, Număr de vizite, pagini sau secțiuni vizitate, timp de navigare, site-uri vizitate înainte de a intra în această pagină, detalii despre browserele utilizate Rapoarte statistice privind traficul site-urilor web, audiența sa totală și audiența dintr-o campanie publicitară dată
Amazon și alte cookie-uri afiliate Aceștia informează companiile Amazon sau companiile afiliate că utilizatorul ajunge de pe acest site către a lor Informați site-ul afiliat că un utilizator a sosit de pe acest site pentru plata ulterioară a comisioanelor.
Publicitate comportamentală  Informații privind participarea socială și urmărirea utilizatorilor. Principalul obiectiv al cookie-urilor acestei gazde este: Orientarea / Publicitatea

Există, de asemenea, cookie-uri corespunzătoare rețelelor sociale pe care acest site le folosește au propriile lor politici privind cookie-urile.

Cum sunt gestionate  cookie-urile ?

Deoarece cookie-urile sunt fișiere text normale, ele pot fi scanate cu majoritatea editorilor de text sau a programelor de procesare a textului. Puteți face clic pe un cookie pentru a-l deschide. Mai jos este o listă de link-uri cu privire la modul de vizualizare cookie-uri în diferite browsere. Dacă utilizați un alt browser, verificați informațiile despre cookie-uri chiar în browser. Dacă utilizați un telefon mobil, consultați manualul dispozitivului pentru mai multe informații.

Iată cum puteți accesa un  cookie  specific browserului  Chrome . Notă: acești pași pot varia în funcție de versiunea browserului:

 1. Accesați Setări sau Preferințe prin meniul Fișier sau făcând clic pe pictograma de personalizare care apare în partea dreaptă sus.
 2. Veți vedea diferite secțiuni, faceți clic pe opțiunea  Afișați opțiuni avansate .
 3. Accesați  Confidențialitate ,  Setări de conținut .
 4. Selectați  Toate cookie-urile și datele site-ului .
 5. Va apărea o listă cu toate  cookie-urile  comandate de domeniu. Pentru a vă facilita găsirea cookie –  urilor  dintr-un anumit domeniu, introduceți adresa parțial sau total în câmpul  Căutare cookie-uri .
 6. După efectuarea acestui filtru, una sau mai multe linii vor apărea pe ecran cu cookie –  urile  site-ului web solicitat. Acum trebuie doar să îl selectați și să apăsați pe  X  pentru a continua eliminarea acestuia.

Pentru a accesa setările cookie ale   browserului  Internet Explorer  urmați acești pași (pot varia în funcție de versiunea browserului):

 1. Accesați  Instrumente ,  Opțiuni Internet
 2. Faceți clic pe  Confidențialitate .
 3. Mutați glisorul pentru a ajusta nivelul de confidențialitate dorit.

Pentru a accesa setările cookie ale   browserului  Firefox  urmați acești pași (pot varia în funcție de versiunea browserului):

 1. Accesați  Opțiuni  sau  Preferințe în  funcție de sistemul de operare.
 2. Faceți clic pe  Confidențialitate .
 3. În  Istoric  alegeți  Utilizați setări personalizate pentru istoric .
 4. Acum veți vedea opțiunea  Accepta cookie-uri , o puteți activa sau dezactiva în funcție de preferințele dvs.

Pentru a accesa setările cookie ale   browserului  Safari pentru OSX,  urmați acești pași (pot varia în funcție de versiunea browserului):

 1. Accesați  Preferințe , apoi  Confidențialitate .
 2. În acest loc, veți vedea opțiunea  Blocați cookie-urile  pentru a ajusta tipul de blocare pe care doriți să îl efectuați.

Pentru a accesa setările cookie ale   browserului  Safari pentru iOS,  urmați acești pași (pot varia în funcție de versiunea browserului):

 1. Accesați  Setări , apoi  Safari .
 2. Accesați  Confidențialitate și securitate , veți vedea opțiunea  Blocați cookie-urile  pentru a ajusta tipul de blocare pe care doriți să îl efectuați.

Pentru a accesa setările  cookie-urilor  browserului pentru dispozitivele  Android  urmați acești pași (pot varia în funcție de versiunea browserului):

 1. Rulați browserul și apăsați tasta  Meniu , apoi  Setări .
 2. Accesați  Securitate și confidențialitate , veți vedea opțiunea  Accepta cookie-uri  pentru a activa sau dezactiva caseta.

Pentru a accesa setările  cookie-urilor  browserului pentru dispozitivele Windows Phone ,   urmați acești pași (pot varia în funcție de versiunea browserului):

 1. Deschideți  Internet Explorer , apoi  Mai multe , apoi  Setări
 2. Acum puteți activa sau dezactiva caseta  Permite cookie-uri .

Note suplimentare

 • Nici acest site web, nici reprezentanții legali ai acestuia nu sunt responsabili pentru conținutul sau veridicitatea politicilor de confidențialitate pe care terții menționate în această politică cookie le pot avea  .
 • Navigatoarele web sunt instrumentele responsabile pentru stocarea  cookie-urilor  și din acest loc trebuie să vă exercitați dreptul de a le șterge sau dezactiva. Nici acest site web, nici reprezentanții legali ai acestuia nu pot garanta manipularea corectă sau incorectă a  cookie-urilor  de către browserele menționate anterior.
 • În unele cazuri, este necesar să instalați  cookie-uri  pentru ca browserul să nu uite decizia dvs. de a nu le accepta.
 • În cazul  cookie-urilor  Google Analytics, această companie stochează  cookie-uri  pe serverele situate în Statele Unite și se angajează să nu-l partajeze cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru funcționarea sistemului sau când legea impune un astfel de efect. Potrivit Google, nu vă salvează adresa IP. Google Inc. este o companie respectată la Acordul Safe Harbor care garantează că toate datele transferate vor fi tratate cu un nivel de protecție în conformitate cu reglementările europene.
 • Pentru orice întrebări sau întrebări cu privire la această politică cookie ,   nu ezitați să ne contactați prin secțiunea de contact.

RESPONSABILITATEA JURIDICĂ PENTRU CUPRINS

Drepturi de proprietate intelectuală și industrială

Prin aceste Condiții Generale, niciun drept de proprietate intelectuală sau industrială nu este transferat portalului sugardaddyRomania.com sau oricare dintre elementele sale integrale, reproducerea, transformarea, distribuția, comunicarea publică, punând la dispoziția publicului, extracția fiind în mod expres interzisă Utilizatorului , reutilizarea, redirecționarea sau utilizarea oricărei dintre ele, prin orice mijloace sau proceduri, cu excepția cazurilor în care este permisă legal sau autorizată de către proprietarul drepturilor corespunzătoare. Utilizatorul cunoaște și acceptă faptul că întregul site web, conținând fără limitare textul, imaginile, proiectele, software-ul, conținutul (inclusiv structura, selecția, aranjarea și prezentarea acestora), material audiovizual și grafică, Este protejat de mărci comerciale, drepturi de autor și alte drepturi legitime înregistrate, în conformitate cu tratatele internaționale la care România este parte și alte drepturi de proprietate și legi ale României. În cazul în care un utilizator sau un terț consideră că a avut loc o încălcare a drepturilor sale legitime de proprietate intelectuală prin introducerea unui anumit conținut pe sugardaddyRomania.com, trebuie să notifice această situație lui Pablo Romero indicând:

 • Datele cu caracter personal ale titularului părții interesate a drepturilor care ar fi fost încălcate sau indică reprezentarea cu care acționează în cazul în care revendicarea este prezentată de un terț, altul decât partea interesată.

Indicați conținutul protejat de drepturile de proprietate intelectuală și locația acestora în sugardaddyRomania.com, acreditarea drepturilor de proprietate intelectuală indicate și o declarație expresă în care partea interesată este responsabilă pentru veridicitatea informațiilor furnizate în notificare.

Reglementări și soluționarea conflictelor

Condițiile actuale de utilizare a sugardaddyRomania.com sunt reglementate în fiecare dintre extremele sale de legislația spaniolă. Limba de scriere și interpretare a acestui aviz legal este spaniola. Această notificare legală nu va fi depusă individual pentru fiecare utilizator, dar va rămâne accesibilă prin internet la sugardaddyRomania.com Utilizatorii pot depune la Sistemul de Arbitraj al Consumatorului, al cărui Pablo Romero va fi parte pentru a soluționa orice dispută sau cerere care rezultă din acest text sau oricare Activitate Pablo Romero, cu excepția rezolvării acelor conflicte care determină dezvoltarea unei activități care necesită apartenență, caz în care utilizatorul trebuie să meargă la organul corespunzător al asociației de avocați corespunzătoare.Platforma de soluționare a litigiilor online , creată de Uniunea Europeană și dezvoltată de Comisia Europeană în temeiul  Regulamentului (UE) 524/2013 . Cu condiția ca utilizatorul să nu fie consumator sau utilizator și, atunci când nu există nicio regulă care obligă altfel, părțile sunt de acord să se prezinte la instanțele și tribunalele din capitala Madrid, deoarece acesta este locul încheierii contractului, renunțând în mod expres la orice o altă jurisdicție care le-ar putea corespunde.

CE ASTEPTEM DE LA UTILIZATORI

Accesul și / sau utilizarea sugardaddyRomania.com pentru cei care îndeplinesc condiția de Utilizator, acceptând, din acest moment, integral și fără nicio rezervare, această notificare legală, precum și condițiile particulare care, dacă este cazul, o completează , în legătură cu anumite servicii și conținut ale sugardaddyRomania.com Utilizatorul este informat și acceptă că accesul la sugardaddyRomania.com nu implică, în niciun fel, începutul unei relații comerciale cu Pablo Romero. În acest fel, utilizatorul este de acord să utilizeze site-ul, serviciile și conținutul acestuia fără a contraveni legislației în vigoare, bună-credință și ordine publică. Este interzisă utilizarea site-ului în scopuri ilegale sau dăunătoare sau, în orice mod, poate provoca pagube sau împiedică funcționarea normală a site-ului.

 • Reproducerea, distribuția sau modificarea sa, total sau parțial, cu excepția cazului în care sunt autorizați de proprietarii legitimi ai acesteia.
 • Orice încălcare a drepturilor furnizorului sau ale proprietarilor legitimi.
 • Utilizarea sa în scopuri comerciale sau publicitare.

Linkuri externe

Paginile site-ului sugardaddyRomania.com oferă link-uri către alte site-uri web și conținut care sunt deținute de terți, ale producătorilor sau furnizorilor. Unicul scop al legăturilor este de a oferi Utilizatorului posibilitatea de a accesa link-urile menționate și de a cunoaște produsele noastre, deși Pablo Romero nu este în niciun caz responsabil pentru rezultatele care pot fi obținute de utilizator pentru accesul la link-urile menționate. Pentru a stabili orice dispozitiv de legătură tehnică de pe site-ul său web către portalul sugardaddyRomania.com, trebuie să obțineți autorizarea scrisă prealabilă a lui Pablo Romero. Stabilirea legăturii nu implică, în niciun caz, existența unor relații între Pablo Romero și proprietarul site-ului unde este stabilită legătura, nici acceptarea sau aprobarea de către Pablo Romero a conținutului sau serviciilor sale. Dacă accesați un site extern dintr-un link pe care îl găsiți pe sugardaddyRomania.com, ar trebui să citiți politica de confidențialitate a celuilalt site, deoarece poate diferi de cea a sugardaddyRomania.com.

remarketing

Funcția de  remarketing  sau similare , segmentele de public din AdWords ne permite să ajungă la persoanele care au accesat site – ul nostru înainte de a și le ajuta să finalizeze procesul de vânzare. În calitate de utilizator, atunci când intrați pe site-ul nostru web, vom instala un cookie de remarketing (poate fi de la Google Adwords, Criteo sau alte servicii care oferă remarketing).

 • Acest cookie stochează informații pentru vizitatori, cum ar fi produsele pe care le-ați vizitat sau dacă ați părăsit coșul de cumpărături.
 • Când vizitatorul părăsește site-ul nostru web, cookie-ul de remarketing este încă în browserul său.

Alte condiții de utilizare a acestui site web

Utilizatorul se angajează să utilizeze în mod diligent site-ul web și serviciile accesibile de la acesta, respectând integral Legea, bunele obiceiuri și acest aviz legal. De asemenea, se angajează, cu excepția unei autorizații exprese și scrise a lui Pablo Romero, de a utiliza informațiile conținute de site-ul web, exclusiv pentru informațiile sale, neputând efectua direct sau indirect o exploatare comercială a conținutului la care acesta are acces. Acest site stochează un fișier de date aferent comentariilor trimise pe acest site. Vă puteți exercita drepturile de acces, rectificare, anulare sau opoziție, trimițând un e-mail la adresa info@sugardaddyromania.ro Acest site, domeniile asociate și proprietatea conținutului aparțin lui Pablo Romero ,. Acest site web conține hyperlinkuri care duc la alte site-uri web gestionate de terți din afara organizației noastre. Pablo Romero nu garantează și nu este responsabil pentru conținutul colectat pe aceste site-uri web. Cu excepția unei autorizații exprese, prealabile și în scris de către Pablo Romero, reproducerea, cu excepția unei utilizări private, a transformării și, în general, a oricărei alte forme de exploatare, prin orice procedură, a întregului sau a unei părți a conținutului acestui site este strict interzisă. . Este strict interzis să efectuezi, fără acordul prealabil al lui Pablo Romero, orice manipulare sau modificare a acestui site. În consecință, Pablo Romero își va asuma orice responsabilitate derivată sau care ar putea fi derivată din modificarea sau manipularea menționată de către terți.

Exercitarea drepturilor ARCO

Puteți exercita, cu privire la datele colectate, drepturile recunoscute în Legea organică 15/1999, de acces, rectificare sau anulare a datelor și opoziție. Prin urmare, vă informez că puteți exercita aceste drepturi printr-o cerere scrisă și semnată pe care o puteți trimite, împreună cu o fotocopie a documentului de identitate sau a documentului de identificare echivalent, la adresa info@sugardaddyRomania.com către Pablo Romero, CIF, în fotocopia anexată înainte de 10 zile vom răspunde la solicitarea dvs. pentru a confirma executarea dreptului pe care ați solicitat să-l exercitați.

Excluderea garanțiilor și a răspunderii

Pablo Romero nu acordă nicio garanție și nici nu este răspunzător, în orice caz, pentru daunele de orice fel care ar putea provoca:

 • Lipsa disponibilității, a menținerii și a funcționării efective a site-ului sau a serviciilor și conținutului acestuia;
 • Existența în conținut a unor viruși, programe dăunătoare sau dăunătoare;
 • Folosirea ilegală, neglijentă, frauduloasă sau contrară a acestui aviz legal;
 • Lipsa de legalitate, calitate, fiabilitate, utilitate și disponibilitatea serviciilor furnizate de terți și puse la dispoziția utilizatorilor pe site-ul web.

Pablo Romero nu este răspunzător în nicio circumstanță pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea ilegală sau necorespunzătoare a acestui site.

Platforma europeană de soluționare a litigiilor online

Comisia Europeană oferă o platformă online de soluționare a litigiilor care este disponibilă la următorul link:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Consumatorii vor putea depune revendicările prin intermediul platformei online de soluționare a litigiilor

Legea aplicabilă și jurisdicția

În general, relațiile dintre Pablo Romero și utilizatorii serviciilor sale telematice, prezente pe acest site web, sunt supuse legislației și jurisdicției spaniole.

Vom fi întotdeauna contactabili: contactul nostru

În cazul în care vreun utilizator are întrebări cu privire la aceste condiții legale sau orice comentariu cu privire la portalul sugardaddyRomania.com, vă rugăm să vă adresați la adresa info@sugardaddyromania.ro

Politica noastră de confidențialitate descrie modul în care colectăm, stocăm sau folosim informațiile pe care le colectăm prin diferitele servicii sau pagini disponibile pe acest site. Este important să înțelegeți ce informații colectăm și cum le utilizăm deoarece accesul la acest site implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

Acceptare și consimțământ

Utilizatorul declară că a fost informat despre condițiile de protecție a datelor cu caracter personal, acceptând și consimțând tratarea acestora de către Pablo Romero, în modul și în scopurile indicate în această politică de confidențialitate.

Poșta comercială

În conformitate cu legislația în vigoare, Pablo Romero nu efectuează practici SPAM, deci nu trimite e-mailuri comerciale care nu au fost solicitate anterior sau autorizate de utilizator. În consecință, Pablo Romero se angajează să nu trimită e-mailuri comerciale fără legătură sau automatizate.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up