Cum functioneazã

Sugar Daddy Romania are o operație foarte simplă. Pe acest site puteți găsi oameni care caută experiențe, prietenii și relații la nivel înalt.

Cum funcționează pentru sugar daddy:

Deschideți un profil care vă descrie și care vă arată interesele și tipul de acord pe care îl căutați. Amintiți-vă că aceste tipuri de întâlniri nu sunt sporadice, dar pot fi foarte diverse. Atunci va trebui să faceți este să puneți o fotografie care să exprime ceea ce căutați, amintiți-vă că o imagine valorează mai mult de 1000 de cuvinte. Sugar daddy pot căuta diferite tipuri de relații.

Cum funcționează pentru sugar sugar

Încercați să aveți un profil care să atragă atenția, dar care nu este vulgar. Adevărații sugar baby trebuie să fie distinși și discreți. Odată ce v-ați configurat profilul, nu mai rămâne decât să găsiți un sugar daddy care să vă ofere avantajele de care aveți nevoie în relație. Nu uitați să aveți grijă cu Fake!

Un mic tutorial despre modul în care funcționează platforma:

Odată ce profilul dvs. este deschis, veți găsi această pagină, dacă sunteți pe un computer, trebuie doar să puneți mouse-ul peste imaginea păpușii pentru ao schimba. În Mobile veți avea un buton. Amintiți-vă că fără o imagine de profil nu puteți chat!

Îmbunătățirea profilului: un profil simplu este în regulă, dar dacă vrei cu adevărat să găsești pe cineva înrudit cu tine, merită să pui informații suplimentare. În fila profil și apoi în editare puteți pune mult mai multe informații despre dvs. de la tipul de corp până la data ideală.

În Sugar Daddy Romania, când cineva îți trimite un mesaj, sosește un e-mail. Poate preferați că acest lucru nu este cazul, pur și simplu faceți clic pe fila setări și în fila e-mail puteți selecta dacă nu doriți să primiți e-mailuri. În fila Setări puteți decide, de asemenea, cum sau cine doriți să vă vedeți profilul, să exportați datele și să vă ștergeți contul.

Doriți să încărcați fotografii și videoclipuri? Este simplu, trebuie doar să accesați fila Media și să încărcați acele fotografii sau videoclipuri pe care doriți să le partajați. Puteți chiar încărca muzica care vă place! Abia așteptăm să aflăm care sunt melodiile tale preferate și să vedem acea drăguță mașină Sugar Daddy! 😉

Aveți întrebări despre funcționarea web? Nu ezitați să ne scrieți un e-mail la info@sugardaddyromania.ro sau folosind următorul formular:

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up