fată gânditoare
Home » 10 întrebări între un sugarbabe și un sugardaddy

fată gânditoare

Când începem în lume sugarbabe și sugardaddy avem de obicei lucruri foarte clare, știm perfect ce ne dorim și care sunt liniile roșii pe care nu le vom traversa.

Însă, în timp, ne putem deschide către noi opțiuni și, de asemenea, să găsim lucruri pe care nu ne-am imaginat niciodată că le vom găsi. În această postare vreau să revin la câteva lucruri despre care ar trebui să vorbim într-o relație cu un sugardaddy sau un sugar baby înainte de a sări în piscină și a sfârși confuz.

Relația ta are în vedere sexul?

Am repetat-o ​​de mai multe ori, dar este că, de obicei, sexul devine una dintre principalele conversații care trebuie avut înainte sau în timpul primei întâlniri. Trebuie să fiți clar că nu sunteți escortă, nu plătiți în schimbul sexului, cu atât mai puțin o taxă pe oră de sex, atât Sugar Baby, cât și Sugardaddy ar trebui să ajungă la un consens în ceea ce privește legăturile lor sexuale. Trebuie să fiți clar că sexul nu este obligatoriu și dacă îl acceptați trebuie să fie de bună voie. Un sugar daddy nu ar trebui să se simtă niciodată obligat să facă sex și asta ar trebui clarificat cu viitorul tău sugar daddy.
Înainte de a se întâlni cu fete tinere sau bărbați maturi, ar trebui să știe ce se așteaptă de la celălalt în privința problemei sexuale. 

Vei face sexting?

Unii bărbați maturi adoră să se joace cu sugar baby la telefon, să rămână în relații de legătură sau la distanță. Dacă vă place acest lucru, ar trebui să vă întrebați SB sau dacă sunteți sugarbabe, întrebați SD-ul dvs. dacă va exista sexting. Dacă, indiferent de motive, SB-ul tău nu o poate face, trebuie să-l respecți și să nu faci presă, trebuie să ții cont de faptul că multe fete din Spania locuiesc în apartamente partajate sau cu părinții lor. Acesta este motivul pentru care confidențialitatea și respectul pentru sugar dating dvs. ar trebui să fie primordiale. De asemenea, dacă sunteți SB și sugardaddy vă cere discreție, trebuie să urmați regulile și să vă puneți în locul lui.

Tatăl va plăti în numerar sau cu cadouri?

Trebuie să fii clar despre obiectivele tale înainte de a avea o întâlnire cu un bărbat matur. Vrei ca SD-ul să te ducă într-o călătorie? Poate preferi să te ajute la facultate? Ți-ar plăcea un amestec cu totul? Ei bine, acest lucru este crucial pentru că purtarea unui stil de sugar baby cu un bărbat matur înstărit este un lucru frumos, dar poate, preferă să vă ofere cadouri și călătorii în loc de bani, sau invers, ar putea prefera să vă ofere o indemnizație lunară sau săptămânală. Întreabă-i care sunt nevoile tale și obiectivul tău în relație, astfel încât mai târziu să nu existe neînțelegeri.

Cât de des și cum veți acorda un cadou sau un ajutor financiar?

Ce definește un Sugar Daddy? Generozitatea ta Și cu cât îl exprim mai des, cu atât este mai bine pentru un sugarbabe. Când vorbești cu un SD, întreabă-l de câte ori vrea să stea, cum îți va mulțumi pentru timpul petrecut cu el și la ce oră și cum o va face. De asemenea, ca sugardaddy, atunci când veți avea o întâlnire cu o tânără, nu ezitați să aveți întotdeauna un detaliu, chiar dacă există o misiune între timp. A face fericit bebelușul tău îți va aduce momente bune.

Ce fel de relație căutați?

O sugardaddy poate căuta o relație asemănătoare cu iubitul, o relație mai deschisă sau poate chiar căuta o fată tânără și drăguță, care să se căsătorească. În mod similar, sugar babes poate căuta o căsătorie cu un bărbat matur sau pur și simplu să se distreze. Înainte de a exista o neînțelegere, este mai bine să lămuriți ceea ce căutați, dacă doriți o relație pe termen lung sau o relație distractivă mai bazată pe prietenie decât ceva mai serios, ar trebui să clarificați. Este crucial să știm cum vrem să petrecem timp cu partenerul nostru SD sau SB. Este mai mult o relație romantică? Poate încă o relație care iese la o băutură? Ei bine, este important să vorbim …

Va primi Sugar Baby ajutor suplimentar?

Există multe suporturi pe care sugardaddy-ul dvs. le poate oferi, de exemplu, pentru a vă plăti pentru sală, un tratament de înfrumusețare sau un spa. Dacă cauți așa ceva, spuneți-i, întrebați-l ce vă place să faceți și nu puteți și el va plăti pentru asta. De asemenea, ar trebui să știți dacă vă va cere să călătoriți cu el, dacă este cazu.

Este loc să te îndrăgostești?

Foarte legat de punctul 8, acest punct pare uneori trecut cu vederea, dar pentru a evita o băutură proastă este bine să-l clarificăm. Ești deschis sau deschis către iubire? Și este că uneori, în acest tip de relații, unul dintre cei doi se îndrăgostește și dacă cealaltă persoană de la început este închisă să se îndrăgostească de inconveniente vin. Așadar, nu ezitați să clarificați acest punct, deși se știe deja că adesea dragostea nu este controlată, puteți avea și o predispoziție sau nu spre aceasta. Dacă sunteți în căutarea iubirii cu un bărbat matur sau dacă sunteți în căutarea iubirii cu o fată tânără, nu vă fie frică să spuneți acest lucru.

Cum va fi intimitatea între voi?

Sugardaddys-urile au deseori soții și reputații care în niciun fel nu pot fi pătrundute. Dacă da, un sugardaddy trebuie să înțeleagă și să știe, de asemenea, cum să se comporte. De asemenea, ca sugardaddy, trebuie să înțelegeți în același mod că un sugarbaby are o viață personală și este posibil să nu fie confortabil în relația cu multe apeluri sau intruziuni. Vorbește dacă ai nevoie de confidențialitate totală și care este situația ta în acest aspect te va ajuta să nu ai surprize neplăcute din partea prietenilor sau soțiilor.
Când întâlnești fete tinere, trebuie să fii discret.

Sunt amândoi deschiși pentru alte relații?

Unele sugardadys pot fi posesive și dacă află că sugarbaby-ul lor este cu o altă persoană, pot tăia legăturile și poate că nu este cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla. De aceea, este important să clarificați înainte de începutul relației dacă sunteți în alte relații sau dacă sunteți deschiși la alte relații sau nu. De asemenea, dacă sunteți o singură sugardaddy, ar trebui să clarificați acest punct, deoarece dacă sugar baby îi pasionează, îl poate răni să afle că sunteți în alte relații. Deci este mai bine să repari totul la începutul relației.

În ce cazuri se va termina sugar dating?

Aceasta este ultima întrebare crucială pe care Sugar Daddy și Sugar Baby ar trebui să se pună reciproc. Ar fi sfârșitul relației o minciună? Care sunt liniile care te-ar face să părăsești relația? Poate ai părăsi relația dacă începi să te îndrăgostești?
Fii clar cu ceea ce vrei și bucură-te de programările tale! Și nu uitați să vă îmbunătățiți profilul pentru a intra în contact cu mai mulți sugar daddys .

[elementor-template id=”3658″]
Summary
10 întrebări între un sugarbabe și un sugardaddy
Article Name
10 întrebări între un sugarbabe și un sugardaddy
Description
Aflați întrebări importante între sugardaddy și sugarbaby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up