fată gânditoare
Home » 10 întrebări între un sugarbabe și un sugardaddy

fată gânditoare

Când începem în lumea sugarbabe și sugardaddy, de obicei avem lucrurile foarte clare, știm exact ce ne dorim și care sunt liniile roșii pe care nu le vom trece.

Dar, în timp, ne putem deschide către noi opțiuni și, de asemenea, găsim lucruri pe care nu ne-am imaginat niciodată că le putem găsi. Există multe tipuri de sugar daddy și sugar baby, și datorită acestuia în multe momente poți face un pas mai departe în relație. În această postare vreau să mă întorc la câteva lucruri despre care ar trebui să vorbim într-o relație SD/SB înainte de a sări în piscină și de a ajunge confuzi.

Relația ta va fi totală?

Am repetat-o ​​de mai multe ori, dar problema intimității devine de obicei una dintre principalele conversații care ar trebui purtate înainte sau în timpul primei întâlniri. Este important să știi ce este un sugar baby , trebuie să fii clar diferențele cu o Escort . Nu taxezi în schimbul unor relații intime, cu atât mai puțin taxezi la oră.

Atât Sugar Baby, cât și Sugar daddy ar trebui să ajungă la un consens în ceea ce privește legăturile lor sexuale. Trebuie să fii clar că relațiile intime nu sunt obligatorii și dacă o accepți, trebuie să fie de bunăvoie. Un Sugar Baby nu ar trebui să se simtă niciodată obligat să fie intim și ar trebui să clarificați asta cu POT.

Vor fi jocuri?

Unii bărbați maturi le place să se joace cu SB la telefon, să rămână în legătură sau să aibă relații la distanță. Dacă îți place asta, ar trebui să-l întrebi pe SB sau dacă ești un sugarbabe întreabă-l pe SD dacă va exista sexting. Dar fiți clar că sugardating nu au nimic de-a face cu vânzarea de fotografii sau videoclipuri.

Dacă, din orice motiv, SB-ul tău nu o poate face, trebuie să-l respecți și să nu-l presezi.Trebuie să ții cont că multe fete din Romania locuiesc în apartamente comune sau cu părinții lor. De aceea, confidențialitatea și respectul pentru bebelușul sugardaddy trebuie să fie primordiale. În mod similar, dacă ești SB și sugardaddy îți cere discreție, trebuie să urmezi regulile și să te pui în locul lui.

Cum va oferi tatăl sugardaddy beneficiile pe care le-ai cerut?

Trebuie să fii clar obiectivele tale înainte de a merge la o întâlnire cu un bărbat în vârstă. Vrei ca SD-ul tău să te ducă într-o călătorie? Poate preferați să vă ajut la facultate? sau ai dori un amestec de toate un pic?.

Ei bine, acest lucru este important, pentru că a avea un stil sugar babe cu un bărbat matur bogat este un lucru frumos, dar poate că preferă să-ți facă cadouri și excursii în loc de un card sau numerar, sau invers, poate prefera să te ajute lunar sau saptamanal.. Spune-i care sunt nevoile tale si obiectivul tau in relatie pentru ca ulterior sa nu existe neintelegeri.

Cât de des și cum vă va oferi cadouri sau ajutor?

Ce definește un Sugar Daddy? , generozitatea ta. Și cu cât îl exprimi mai des, cu atât mai bine pentru un sugarbabe. Când vorbești cu un SD, întreabă-l de câte ori vrea să se întâlnească, cum îți va mulțumi pentru timpul petrecut cu el și când și cum o va face.

La fel, ca SD atunci când mergi la o întâlnire cu o tânără, nu ezita să ai mereu un detaliu, chiar dacă este vorba de un acord. Să-ți faci sugarbabe fericită îți va aduce vremuri bune.

Ce fel de relație cauți?

Un sugar daddy poate căuta o relație de tip iubit, o relație mai deschisă sau poate chiar să caute o fată tânără și drăguță cu care să se căsătorească. În mod similar, sugarbabys pot căuta o căsătorie cu un bărbat matur sau pur și simplu se pot distra.

Înainte de a exista o neînțelegere, este mai bine să clarificați ce căutați, dacă doriți o relație de foarte lungă durată sau o relație distractivă bazată mai mult pe prietenie decât pe ceva mai serios, ar trebui să o lămuriți.

Este important să știm cum vrem să petrecem timpul cu partenerul nostru SD sau SB. Este mai mult o relație romantică? Poate încă o relație de ieșire la o băutură? Ei bine, este important să vorbim despre…

Va primi Sugar Baby elemente de recuzită suplimentare?

Sunt multe suporturi pe care sugardaddy tau ti le poate oferi, de exemplu, platind sala de sport, un tratament de infrumusetare sau un spa. Daca cauti asa ceva, spune-i, spune-i ce iti place sa faci si nu poti si te va plati. De asemenea, ar trebui să știți dacă vă va cere să călătoriți cu el. Dacă da, este important să știți câteva lucruri înainte de a călători cu sugar taddy .

Există loc să te îndrăgostești?

Una dintre cele mai frecvente greșeli făcute de un sugar daddy la întâlnirile lor este să nu întrebe cât de departe este dispus să meargă sugarbaby-ul lor. Strâns legat de punctul 8, acest punct pare uneori trecut cu vederea, dar pentru a evita trecerea printr-o experiență proastă este bine să o lămurim. Ești deschis sau deschis către iubire? Și este că uneori în acest tip de relație unul dintre cei doi se îndrăgostește și dacă cealaltă persoană de la început este închisă să se îndrăgostească, vin inconveniente.

Așa că nu ezitați să clarificați acest punct și să nu cădeți în miturile care există în jurul sugar daddies că sunt afemeiați etc. Deși se știe deja că dragostea nu este deseori controlată, poți avea și o predispoziție sau nu față de ea. Dacă ești în căutarea dragostei cu un bărbat matur sau dacă ești în căutarea dragostei cu o fată tânără, nu ezita să spui asta.

Cum va fi intimitatea între voi?

SD-urile au adesea soții și reputații care nu pot fi în niciun fel pătate. Dacă da, un SB trebuie să înțeleagă și, de asemenea, să știe cum să se comporte. Pentru a te îmbunătăți în cele mai intime momente trebuie să înveți să atragi femeile mai tinere pentru a avea succes. La fel, ca SD trebuie să înțelegeți în același mod că un sugarbaby are o viață personală și poate să nu fie confortabil să aibă o relație cu multe apeluri sau intruziuni.

A vorbi despre dacă ai nevoie de intimitate totală și unde te afli în acest sens te va ajuta să eviți surprizele neplăcute de la prieteni sau soții. Când te întâlnești cu fete tinere, trebuie să fii discret. Iată câteva sfaturi de confidențialitate pentru sugardating.

Sunteți amândoi deschiși pentru alte relații?

Unii sugardads pot căuta exclusivitate și dacă află că sugarbaby-ul lor este cu altcineva pot tăia legăturile și poate că nu este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. De aceea este important să clarificați înainte de începerea relației dacă sunteți în alte relații sau dacă sunteți deschis la alte relații sau nu.

De asemenea, dacă ești un SD singur, ar trebui să clarifici acest punct pentru că dacă SB tău se atașează, o poate răni să afle că ești în alte relații. Deci este mai bine să repari totul la începutul relației.

În ce cazuri se va încheia relația lor?

Aceasta este ultima întrebare crucială într-o relație SD/SB pe care ar trebui să o pună unul altuia. Ar fi sfârșitul relației o minciună? Care sunt replicile care te-ar face să părăsești relația? Poate ai părăsi relația dacă ai începe să te îndrăgostești? Învață, de asemenea, cum să fii un sugar daddy fără probleme pentru a evita experiențele proaste.


Summary
10 întrebări între un sugarbabe și un sugardaddy
Article Name
10 întrebări între un sugarbabe și un sugardaddy
Description
Aflați întrebări importante între sugardaddy și sugarbaby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up