Bărbatul și femeia se uită la camerele de supraveghere
Home » Important: Sfaturi pentru confidențialitate pentru sugar dating
Bărbatul și femeia se uită la camerele de supraveghere

Avantajele obținerii unei oferte bune sunt multe, dacă ești un sugar daddy, îți uiți locul de muncă, ești cu o fată frumoasă alături și te distrezi bine. Dacă ești sugar baby, primești ajutor, capricii și întâlnești bărbați auto-creați și interesanți. Deși lumea este din ce în ce mai deschisă la tot felul de relații, discreția și securitatea pot evita experiențe rele. Poate intra orice site web cu un profil fals care caută oameni să trișeze, de aceea este important să vă protejați confidențialitatea, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să fiți în siguranță pe rețelele de socializare.

Urmăriți ce postați

În sugardaddy Romania , datele personale nu sunt permise să fie publicate ca în alte rețele de socializare, cu toate acestea, aveți grijă de ceea ce publicați, acestea sunt informații publice și pot fi văzute de oricine: fostul dvs., șeful vostru, colegi de muncă, prieteni, familie … niciodată Se știe cine ar putea călători peste tine. Desigur, profilurile cu fotografii obțin mai multe vizualizări și doriți să includeți fotografii cu dvs., dacă nu sunteți liber de legături, adică nu contează dacă vă văd fața, puteți pune o fotografie cu un pătrat mic în ochi, acest lucru vă va ajuta nu te recunosc, pentru asta cu Windows Paint este cel mai bun. După ce întâlnești pe cineva care te interesează, poți să iei conversația în loc și să schimbi fotografii personale în mod privat, prin e-mail sau telegramă.

Creați o nouă adresă de e-mail

Înregistrarea și comunicarea cu persoanele din rețea se face cel mai bine printr-o adresă de e-mail alternativă. Cel mai bine este să folosiți unul altul decât e-mailul dvs. de muncă, universitate sau viață. Informațiile dvs. sunt complet sigure și criptate în SD Romania, astfel încât nu există nicio îngrijorare că confidențialitatea dvs. este amenințată în acest caz. Rețineți că, printr-un e-mail și o căutare în diferite motoare de căutare, ei pot ști multe despre voi.

Cel mai bine este să nu dai WhatsApp și să folosești Telegram

O persoană cu numărul tău de telefon și anumite cunoștințe poate ști multe despre tine. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să folosiți aplicația Telegram. Telegram este o aplicație la fel ca WhatsApp, puteți adăuga oameni de la telefon, dar și prin Nick. Când îl instalați, puteți alege un Nick pe care îl puteți da tăticilor Sugar sau sugar baby pe care doriți să-i contactați. În plus, are funcții foarte interesante și puteți transmite fotografii.

Obțineți un număr de telefon “sugar”

Smartphone-urile deschid o lume a posibilităților protejate prin parolă, Google Voice este foarte grozav pentru acest lucru. Este un serviciu gratuit care vă permite să alegeți dintr-o bază de date cu numere disponibile în toată Romania. Puteți apoi să conectați numărul dvs. Google Voice la linia dvs. de telefon reală și toate apelurile efectuate către numărul dvs. Google Voice vor fi redirecționate automat către telefon. Acesta este un mod cu adevărat funcțional de a vă separa viața anonimă în conformitate cu viața reală. Când nu doriți să primiți apeluri la acest număr, pur și simplu deconectați Google Voice.

Nu este obligatoriu să spui totul despre tine.

Dacă nu începeți o relație de încredere totală cu sugar baby sau sugardaddy și, în timp, trebuie să spuneți dacă aveți o soție sau copii, unde lucrați sau unde locuiți. Nici nu trăiești cu părinții, colegii de clasă sau la ce universitate mergi sau dacă locuiești singur. Rețineți că, până nu cunoașteți cu adevărat persoana din fața dvs., mai bine nu știți totul despre voi.

Summary
Important: Sfaturi pentru confidențialitate pentru sugar dating
Article Name
Important: Sfaturi pentru confidențialitate pentru sugar dating
Description
Aflați cum să vă îmbunătățiți intimitatea atunci când căutați un sugar daddy sau un sugar baby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up