platonic love
Home » Există un platonic sugar daddy? Cum să obții o poveste romantică

Este surprinzător, dar este adevărat, există niște SD care își doresc o relație romantică, cu sau fără intimitate implicată. S-ar putea să credeți că nu există  sugar daddy, dar există într-adevăr. Păturile cu SD platonic sunt cu siguranță reale.

platonic love

În plus, acestea tind să fie foarte generoase, dincolo de cele mai sălbatice vise ale tale. Deși tăticii platonici nu sunt cel mai obișnuit tip, puteți transforma o relație rece în altceva. 

Relația romantică cu un POT poate fi cea mai bună opțiune dacă doriți să călătoriți în locuri minunate, cadouri luxoase și să vă bucurați de cină la cele mai bune restaurante din oraș. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei indemnizații lunare, a plății facturilor sau a colegiului, nu funcționează de obicei.

Atunci când vă creați profilul, este important să știi ce este un sugar daddy . Astfel, puteți găsi întâlnirea dvs. ideală sugar dating. De exemplu, a pune “Îmi place să călătoresc și să ies la cină” va ajuta SD-ul care nu poate ieși prin căsătorie sau din alte motive să nu vă scrie. Dacă, pe de altă parte, spuneți că „nu doriți să călătoriți și că ați dori să plătiți unitatea”, vă va ajuta să vă scrieți alte tipuri de Sugardaddys.

De ce să cauți acest tip de relație?

Unii sugar babe au conceptul de întâlnire a SD ca un loc de muncă, alții ca o modalitate de a obține experiențe și alții ca un pic din toate. Căutarea acestui tip de relație poate avea mai multe avantaje față de altele:

 1. Aceste tipuri de SD sunt de obicei persoane separate sau singure, astfel încât vor avea mult mai mult timp pentru tine.
 2. Acestea tind să aibă conceptul de sex în fundal în căutarea mai multă afecțiune și companie.
 3. De asemenea, sunt de obicei oameni care caută să facă lucruri noi și diferite și să încerce lucruri noi la fel ca tine.
 4. Unele sunt persoane separate și într-un moment complicat de singurătate sau lipsă de iubire, care vă va ajuta să vă conectați cu ei.
 5. Unii pot fi căsătoriți și caută companie doar simțindu-se singuri, fără niciun sex.

Trebuie să recunoaștem că nu toate acordurile implică relații sexuale. Există numeroase conexiuni și relații care sunt reciproc avantajoase și nu includ deloc sex. Este posibil să vă întrebați cum puteți găsi “acordurile platonice cu sugar daddy”. În acest articol vom încerca să vă învățăm totul despre aceste tipuri de acorduri și cum să le găsiți:

Prezentați-vă ca un prieten flirtat

Pentru a obține un acord romantic, trebuie să vă prezentați ca o persoană prietenoasă, sensibilă și flirtantă. Este exact opusul unui FWB sau al unui „prieten cu beneficii”, unde rămâne din când în când doar pentru plăcere, fără nimic în schimb. Evidențiați-ți aspectul emoțional și fizic, sexul va fi întotdeauna departe de a fi principalul sau secundarul. Fără îndoială, îmbrățișările și afecțiunea joacă un rol foarte important în acest tip de relații.

Conectează-te cu partea ta spirituală

Conectează-te cu partea ta cea mai romantică și spirituală, oferă îmbrățișări și fii afectuos. Încercați să lăsați deoparte problema economică și să evidențiați lucruri pe care v-ați dori să le faceți, cum ar fi călătoriile, mergerea la evenimente, teatre sau concerte.
Cu siguranță, ai visuri ca să mergi la NYC pentru un weekend, să parcurgi canalele Veneției sau să vezi acel eveniment scump, să propui acel tip de ieșiri și lucruri.

Încercați, de asemenea, să vă bucurați de lucruri simple, cum ar fi ciocolata caldă într-o cantină, înghețată, flori sau detalii de acest tip. Cel mai bine este să vă conectați într-un mod spiritual și să înțelegeți în fiecare moment nevoile sugardaddy. Ascultarea muzicii romantice vă poate ajuta, de asemenea, să vă conectați cu sentimentele unui bărbat care are nevoie de dragoste.

Întâlnește sugar daddy singuri sau divorțați

SD și în special cei divorțați sunt de obicei mai deschiși la aceste tipuri de acorduri. Romanța și acordul trebuie să fie clare de la început, deoarece altele sunt de obicei total închise la problemele romantice din cauza experiențelor proaste. Dacă sunteți în căutarea acestui tip de acord, nu ezitați să întrebați prin chat dacă sunteți singur sau căsătorit. Puteți, de asemenea, să vă întrebați dacă îi place să călătorească sau ce planuri îi place să facă, astfel încât să știți dacă este tipul de SD pe care îl căutați.

Întâlnește locuri romantice de vizitat pentru a propune

 • Escapadă romantică : o escapadă de weekend pentru schi este o modalitate perfectă de a începe o romantism.
 • Excursii și picnic: au un picnic undeva discret unde să vorbești și să te bucuri de natură
 • Cina într-un restaurant: Există, de asemenea, restaurante foarte romantice, unde puteți lua sugardaddy
 • Cina acasă: o cină cu lumânări și muzică liniștită poate fi o ocazie bună de a găti pentru el.
 • Spa: statiunile balneare sunt foarte relaxante si, daca nu exista multa lume, poti invita si dragostea dintre voi sa apara.
 • Cinema: un loc perfect pentru retrăirea romanțelor Platonic SD va plăcea cu siguranță o întâlnire a filmului. Urmăriți împreună un film clasic sau o premieră. Vorbește după filmul cu o cină liniștită poate fi o opțiune excelentă

Nu te juca niciodată cu sentimentele unui bărbat

Căutarea romantismului în relații este, de asemenea, rezultatul inimilor rănite. Iar banii uneori nu sunt totul, trebuie să faci parte din leac și nu din boală. În lumea sugar daddy suntem aici pentru a ne completa reciproc și a îmbogăți relațiile, nu pentru a le scădea și a le slăbi absorbind și solicitând de la ceilalți ceea ce ne lipsește.


Un comentariu:

 1. Mihaela

  26 mai, 2021 at 1:32 pm

  Sunt disponible

  Raspunde

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up