sugar daddy divorțat
Home »  Cum să faci față unui sugar daddy divorțat
sugar daddy divorțat

Divorțul poate fi devastator pentru un om solvent economic. Unii sugar baby cred că un bărbat divorțat are prea multe „bagaje” și preferă să treacă. Cu toate acestea, mulți sunt doar victime ale muncii și banilor lor, sunt bărbați plăcuți, dar și-au lăsat căsătoria să scape. Există și cei pe care femeia a înșelat-o și i-a cerut jumătate din avere. Un sugar daddy poate fi foarte generos, dar ar trebui să știți câteva orientări care să vă ajute.

Cunoaște riscurile

Riscurile sunt în orice tip de relație, atât un bărbat singur, cât și un om separat. Riscurile sunt diferite în fiecare  relație de tip sugar daddy și sunt aceleași cu cele ale ieșirii cu prietenul tău de la facultate, există mai mulți oameni nebuni, cărora le place petrecerea mai mult, timid … Fiecare tip de relație are riscuri și beneficii diferite.
De exemplu, chiar dacă ați divorțat, este posibil să vă vedeți încă soția la cină sau alte lucruri. Trebuie să recunoști dacă te folosește ca suport emoțional pentru posibila sa reconciliere cu soția sa. Ar trebui să știți chiar dacă mai există o posibilă reconciliere. Când vorbim mai mult în fața ascultării și a răbdării, ar trebui să puneți o linie în careNu ar trebui să fiți sprijinul său emoțional sau psihologul său dacă acest lucru începe să vă afecteze în viața personală.

Nu vorbi rău despre fostul tău

Poate că vă va vorbi despre ea și, la un moment dat, doriți să-i dovediți dreptate. Chiar dacă vorbește rău despre ea, nu o face, evita să o faci. Dacă vorbești rău despre ea, poți activa suspiciuni în el sau în mecanismul său de apărare, iar el te poate neîncrede. Oricât de multe ori îți trecea prin minte, dar ce dracu gândea când s-a căsătorit cu acel psihopat? Dacă v-ați căsătorit cu o parte, el încă o iubește și o respectă, încercați să evitați conversațiile de la fosta ei.

Dacă nu vă spune niciodată despre ruperea lui, fiți atenți pentru că asta înseamnă de obicei că nu a depășit-o și dacă învinovățește doar cealaltă persoană, probabil că nu este critic cu sine. Cel mai bine este să încerci să te distrezi și să uiți vechea relație.

Înțelegeți situația dacă aveți copii

La fel cum acceptați că există un fost, dacă acest sugar daddy are copii din căsătoria sa anterioară, cu siguranță va trebui să o acceptați și pe aceasta. Ar trebui să fiți conștienți de situația SD, precum și de timpul pe care trebuie să-l petreci cu copiii tăi. De asemenea, va trebui să aflați dacă vă încadrați imaginea, este probabil ca într-o zi, dacă toate merg bine, el vrea să vă întâlniți copiii în cazul în care veți ajunge la o relație de durată. Asta înseamnă să-i accepți pe copii și să înțelegi că a vorbi rău despre mama lor nu va face nimănui nimic bun. Dacă din partea voastră credeți că tema copiilor preferă să nu o atingă și să rămână în afara modului în care ar trebui să le spuneți la începutul relației. De multe ori este mai bine să fii în afara relației cu copiii tăi.Pe de altă parte, lucrul bun despre bărbații cu copii este că sunt mai în legătură cu latura lor emoțională, de obicei sunt mai înțelegători și mai răbdători.

Răbdarea va fi o mare virtute

Un tată divorțat de Sugar, care a trecut deja prin inelul căsătoriei, poate ezita ceva mai mult să înceapă o relație de sugardatingr de lungă durată – sugar baby. Aceasta înseamnă că ar trebui să fiți cât mai răbdători. Dacă îți place și se comportă bine cu tine, trebuie să câștigi puncte câte puțin. El fuge de discursurile despre fostul său, în unele momente poate fi nervos de situația sa sau de tensiunile familiei. A fi acolo pentru el va fi o mare ușurare, lăsați-l să vorbească și lăsați aburul atunci când are nevoie. Acest lucru te va face să câștigi multe puncte. Cu toate acestea, așa cum vă spunem mai sus dacă vă ia ca pernă să plângeți, cel mai bine este să încercați să schimbați conversația și să ieșiți din acea buclă.

Mergeți încet

Desigur, atunci când chimia este prezentă, participarea la pasiunea romantică va fi o dorință firească. Bărbatul divorțat poate fi pregătit pentru confidențialitate încă de la început, dar luarea cu ușurință este o decizie înțeleaptă. Concentrează-te mai întâi pe stabilirea unei prietenii. Dacă știi să asculți și el este generos, este probabil să dezvolte o chimie bună. Grăbiți-vă la intimitate doar pentru că vă place și vă simțiți bine despre asta nu va fi o idee bună. Este posibil ca, în timp, atracția reciprocă să devină altceva și, din aceasta, într-un mod intim și sănătos. De asemenea, este important să cunoaștem tipurile de sugar daddyr care există pentru a îmbunătăți relația dacă un sugardaddy divorțat cere o programare.


Un comentariu:

  1. mihai

    3 iulie, 2021 at 8:12 pm

    Oameni de afaceri care caută o fată liniștită, privată și însorită

    Raspunde

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up