caracteristici care disting sugardaddy
Home » 7 caracteristici care disting sugardaddy

Într-o altă postare am explicat deja cum să recunoaștem un sugar daddy fals . Dar știți care sunt caracteristicile pe care le au sugar daddy? Atunci când un sugar daddy caută un sugar babe corectarea este esențială și există mai multe caracteristici care îl deosebesc de un bărbat obișnuit în afară de problema economică. În această postare vă voi povesti despre acele caracteristici speciale.

Mulți sugarbaby s-au săturat de curmale „conservate” și de SD-uri imitatoare.

1. Ei ascultă activ.

Dacă ești de mult pe lumea asta, probabil că ai avut mai multe întâlniri, este posibil ca încetul cu încetul să încetezi să asculți. În postarea noastră despre întrebările de pus la prima întâlnire, am explicat deja ce să întrebăm. Dar ceva care distinge un domn este capacitatea de a asculta.

Cu toții ne face plăcere să vorbim cu noi înșine și despre noi înșine. Dar ascultarea este ceva ce nu toată lumea știe să facă. Experiența îi învață pe bărbații maturi să asculte și că onestitatea este importantă. De asemenea, este important să știi cum să pui întrebările potrivite.

Oamenii care ascultă îți vor cere să le spui povești despre viața și detaliile tale. Un bărbat matur pune de obicei întrebări deschise, cum ar fi Care este meseria ta? în loc de: La ce lucrezi?

Experiența îi învață pe bărbații maturi să asculte și că onestitatea este importantă

2. Își amintesc ce se spune între ghilimele.

Strâns legat de ascultarea activă este să vă amintiți ceea ce vă spun. Nu are rost să porți o conversație pentru a cunoaște o persoană dacă nu îți amintești nimic mai târziu. Pe de altă parte, dacă nu vă amintiți nimic, înseamnă că nu ați acordat atenție. În Sdating este important să înțelegeți nevoile celeilalte persoane, de aceea este important să ascultați și să vă amintiți.

A-ți aminti ceea ce dorește sau are nevoie cealaltă persoană, cum ar fi un cadou sau o activitate, este un semn clar că este un sugardaddy care merită. Amintirea a ceea ce se spune într-o conversație ajută o relație de acest tip să înceapă cu piciorul drept.

3. Ei știu să vă întrebe lucruri politicos

Există un lucru numit efectul Benjamin Franklin , care stabilește că este mai plăcut pentru o persoană să ceară o favoare în bune maniere decât să-i facă o favoare. Sună contradictoriu, dar este. Acest tip de barbat, tine cont de faptul ca il poate ajuta si un sugar baby. A cere o mică favoare sau un sfat arată că prețuiești opinia persoanei din fața ta.

Un sugar daddy știe să ceară ajutor dacă are de gând să-și reînnoiască garderoba sau în chestiuni personale. (Sfat: dacă îți cere să-i tunzi gazonul, rău).

4. Ei felicită corect

Tuturor ne plac complimentele, dar complimentele sincere și semnificative. Tot. De obicei, un sugar daddy nu face complimente la o întâlnire. Frumusețea tipică pe care o privești de sus în jos nu este ceea ce se așteaptă de la un domn. Poate spune că rochia aia ți se pare grozav și că de unde ai cumpărat-o… Poate că da, dar ai grijă la complimente. Un SD face complimente exclusive și sincere sau tace.

Un sugardaddy participă și sărbătorește succesele sugarbaby său.

5. Ele emană liniște

În general, oamenii de afaceri și oamenii solvabili au învățat să rămână calmi sub foc. Viața unei persoane de succes nu este atât de simplă pe cât pare. Sunt oameni de conducere care știu să rămână calmi și să nu se prăbușească sub presiune . De aceea sunt bărbați de succes.

Nu totul poate merge bine la o întâlnire. Dar orice s-ar întâmpla, un SD rămâne calm. Viața este adesea improvizație și este în acele momente în care un sugardaddy iese în evidență.

6. Nu sunt previzibile sau plictisitoare

SD-urile caută în general ceva diferit. De obicei, oamenii de afaceri au o rutină foarte înrădăcinată și tocmai în viața lor liberă încearcă să iasă din acea rutină.

Romantismul este despre emoții, iar Sdating caută cumva acest sentiment. Un bărbat care acceptă tipicul sau normalul nu se încadrează în ceea ce distinge un sugardaddy.

7. Sunt pasionați

În mod normal, un bărbat care ajunge la ceva în viață este pentru că are o pasiune. Unul dintre lucrurile pe care le spun mereu este: pentru a fi interesant trebuie mai întâi să fii interesat. Știi dacă este un sugar daddy pentru că de obicei este pasionat de anumite subiecte. Când vorbește despre subiecte care îl pasionează, merită de obicei ascultat și lăudat.

Când cineva este pasionat de ceva și este bun la ceva, înseamnă că s-a sacrificat pentru asta și a fost tenace în a-l realiza. Aceasta este o caracteristică comună a sugardaddys.

Gânduri finale:

Deși nu există nicio garanție a chimiei, aceste caracteristici sunt adesea cruciale. Dar și persoana din fața ta trebuie să fii tu însuți. Aceste comportamente trebuie să fie autentice și nu manipulative.

Summary
7 caracteristici care disting sugardaddy
Article Name
7 caracteristici care disting sugardaddy
Description
aflați care sunt principalele caracteristici care îi deosebesc pe sugar daddies
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up