fată drăguță cercetând cu lupa
Home » Detectați SugarDaddys false

fată drăguță cercetând cu lupa Pe măsură ce traversați căile lumii zahărului, veți observa marea varietate desugar daddy pe care există, la fel de mulți bărbați, desigur. Unele dintre ele vor fi impresionante, majoritatea vor fi numai în regulă, iar altele câteva vor pur și simplu să înceapă să te păcălească. Și cel mai rău dintre toate, îți vor pierde timpul.

Ei bine, în această postare voi încerca să vă învăț cum să diferențiați acești fals sugar daddy. La fel ca toți bărbații, au și diverse forme și dimensiuni, dar, din fericire, există unele lucruri pe care le spun prin care le putem identifica rapid.

Pentru a evita să pierzi timpul cu aceste falsuri, am pregătit o listă de sfaturi, astfel încât să fii atent la semnele care te vor ajuta să recunoști un fals sugar daddy.

1. „Trimite-mi o fotografie cu tine sexy sau dezbrăcată, dragă”

Voi începe cu cea mai tipică dintre toate, cea care vă cere să trimiteți fotografii sexy ale corpului vostru, sau poate chiar dezbrăcată, cu scuza de a vă cunoaște sau de a vă vedea mai bine. Nu trimiteți niciodată nicio fotografie cu un profil de acest stil. Majoritatea sugar baby au primit e-mailuri de acest fel și cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să-i ignorați: ștergeți, blocați și raportați utilizatorul.

Niciun sugardaddy legitim și interesat într-o relație corectă cu o fată nu ar cere vreodată fotografii nud sau sexy, fără să-i fi vorbit. Cel mai probabil, acest tip de profil se ascunde în spatele unor adolescenți în căutarea fotografiilor sexy și morbide pentru colecția lor: dacă rămâi prins într-o zi distractivă sau plictisitoare, poți ezita o vreme și râzi de el. Vă sfătuiesc, este posibil să vă distrați foarte mult și este bine să vă luptați cu frustrarea de a găsi acele profiluri.

2. „Înainte de a ajunge la un acord, trebuie să vă dovedesc mai întâi”

Există posibilitatea să discutați, într-un mod casual, cu un posibil viitor sugar daddy. Chiar, poate, ai avut deja o întâlnire, una sau două date, iar lucrurile par să meargă bine. Dar apoi, și odată ce problema economică este abandonată pe masă, iar acordul privind cesiunea începe să fie discutat, domnul vă spune fraza care conduce acest alineat. Sau unele foarte similare.

Nu trebuie să fii prea inteligent pentru a ști despre ce vorbești. Trebuie să se creadă că este într-un dealer și sunteți o mașină. Ieșiți de acolo cât mai curând posibil: eliminați și blocați. Este foarte posibil ca un acord SD / SB să nu funcționeze odată ce a fost făcut, dar este ceva pe care un sugar daddy adevărat  este dispus să investească pentru a afla. Nu vă va cere niciodată să încercați mai întâi.

Sugar Daddy Romania

3. El vrea să plătească pe întâlnire / noapte pe care o petreci împreună.

Probabil îl vei găsi pe acest tip, din moment ce este și el printre cei mai tipici. Cei care nu doresc un acord bazat pe o misiune, dar se așteaptă să vă poată „plăti pe vizită”. Veți primi bani atunci când vă veți vedea și, așa cum este de așteptat, în acele întâlniri sunteți interesat doar de un singur lucru: să faceți sex cu voi. Acestea se văd în ligă.

Nu sunt sugardaddys, sunt Johns. Și li se întâmplă că nu caută un sugarbaby și îl știu, dar sunt prea zgârciți pentru a angaja un scort. Ei sunt în locul greșit și nu trebuie să continuați să vorbiți cu un astfel de profil. Nu avem nimic împotriva scortului – dacă ați venit cu ideea respectivă sau schimbați cipul, sau sunteți în locul greșit -,  

Relațiile cu sugar dating nu includ neapărat sexul și nici nu plătesc ore întregi, în ciuda a ceea ce mulți oameni încă mai cred. Nu vă mulțumiți cu acest sugar daddy fals  : ați făcut o greșeală în ceea ce privește site-ul și ceea ce căutați aici nu îl veți găsi. Vă rugăm să îl ștergeți, să îl blocați și să îl raportați pentru a fi expulzat întotdeauna din web.

4. Se mândrește cu banii și mereu înfloresc.

Îți spune că are un iaht. Ceasuri Rolex? Chiar și câinele tău are unul … Oh, și ai menționat (de 324 ori) câți bani câștigi pe lună? O zi?

Oamenii ca acesta sunt exemplul clar că tot ceea ce strălucește nu este aur. Ei speră să atragă sugarbabe cu promisiunea averilor pe care le posedă. Și, deși este într-adevăr la fel de bogat sau mai bogat decât Regele Midas, asta nu înseamnă că este necesar să-l împărtășesc cu tine de fiecare dată. Sugar daddys tind să fie destul de discrete cu privire la această problemă.

Mulți sugar baby fac pentru prima dată greșeala de a crede că cei mai bogați sunt cei mai buni sugardaddys. În marea majoritate a cazurilor, acest lucru nu este adevărat. Cei mai buni sugar daddy sunt cei care au grijă de tine și au grijă cu adevărat de tine.  Dacă nu, nu contează câtă luminozitate are. Este aur fals, din cel rău, care negru …

5. Are o personalitate rahată și este insuportabil.

Nepoliticos, murdar și uneori chiar vulgar. Bărbații răi nu fac companie bună și cu siguranță nu sunt buni sugar daddy. Dacă un potențial sugardaddy este nepoliticos sau înseamnă în orice moment pentru dvs., întrerupeți rapid orice relație și contactați-l cu el. Chiar dacă este foarte bogat, te păstrează mai mult decât baghi, nu va merita niciodată dauna emoțională pe care a fi cu o astfel de persoană te poate face să treci.

Cei mai buni SugarDaddys sunt, în primul rând, oameni buni sau cel puțin oameni care încearcă să fie amabili cu ceilalți. Știi, bărbați adulți care înțeleg lucruri precum considerație, reflecție și amabilitate. Nu faceți greșeala de a vă implica cu bărbați care nu văd valoarea acestor trăsături. Tot zahărul pe care îl primiți de la ei va fi mai amar decât dulce.

6. Vânătorul de chilipiruri, ca și cum ar fi vânzările.

Acest tip de sugardaddy va încerca să vă jignesc , mai mult cu 50% mai puțin decât ceea ce căutați. Și, dacă nu te-am găsit la rebajassugarbaby.es … de ce încerci să faci pasul la așa extremă?

Ei bine, simplu: pentru că este un fals, de aceea . Când vine vorba de astfel de lucruri personale, cum ar fi să găsești baba perfectă pentru sugar babes, sugardaddy știu cu adevărat că acesta nu este un magazin și nici un produs. Și, cu siguranță, nu rătăcesc. Dacă sunteți ceea ce caută și, ați fost realist în privința așteptărilor dvs. de atribuire, el va fi dispus să își facă partea pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de aranjament.

* NOTĂ: Unele sugardaddy posibile pur și simplu nu își vor permite o gamă foarte mare de alocare, dar pot fi și sugar daddy grozavi. Dacă vă place o posibilă sugardaddy, dar sunteți în afara gamei sale de prețuri, puteți oricând să ajustați timpul pe care l-ați face cu acesta și să puneți mai multe limite disponibilității dvs., astfel încât să puteți ajunge la un acord satisfăcător pentru ambele.

7. El crede că îți face o mare favoare.

Am mai spus-o și o vom repeta din nou: o misiune nu este un cec în alb pentru el . Desigur, el îți dă bani. Dar este adevărat că nu o face doar datorită măreției bunătăți care există în inima lui: primește mult și în schimb. Bebelușii cu experiență știu bine să mențină o relație bună SD / SB. Ești acolo pentru el când are nevoie de tine, îl asculți și îl susții despre posibilele sale probleme cu munca … Faci tot posibilul să te relaxezi și să uiți de probleme, să-l faci să se simtă unic și în vârful lumii.

Acesta nu este un serviciu care poate fi dat cu ușurință și, de asemenea, este adevărat că sugarbaby sugar daddy sunt făcute dintr-o pastă diferită de alte femei. Deci, deși ar trebui să fii recunoscător pentru ajutorul pe care ți-l oferă sugardady, nu uita niciodată că favoarea merge pe ambele sensuri. Dacă nu este capabil să recunoască acest punct, cel mai bine este să treci de la el.

8. Tipul autocentrat și totul este: despre mine, eu, eu, eu … și apoi din nou.

Vei descoperi rapid că există tipuri foarte speciale de sugar daddy: cei care au impresia că soarele, luna și stelele se învârt întotdeauna în jurul lui. Tema conversației în gustări: povestea în sine. Mergem la felul principal și tema la cele mai bune momente din viață, până la timpul clar, pentru că are multe de văzut și de făcut … Și în timp ce gusti desertul, el explică ideile sale vizionare și fiecare tactică sau metodă, prezentă, trecută sau viitor, pentru a face toate visele tale să devină realitate.

Îți vei da seama că el are capacitatea de a vorbi și de a mesteca în același timp și nu-ți da timp sau să articulezi o jumătate de cuvânt pentru a scăpa de atâta ombilicism. Aceasta este o lecție foarte importantă: fiți atenți la sugardadys care sunt interesați doar de ei înșiși. Până la urmă, când ai putea discuta despre lucrurile de care ai putea avea nevoie într-un acord, când este clar că singurul lucru care te interesează este el însuși?

9. Sfaturi suplimentare

  • Încercați să arătați un fel de control sau foarte geloși fără să fi ajuns la niciun acord. Fugi. Nu-ți place un sugardaddy creat de proprietarul tău.
  • Încercați să vă acorda un acord sincer , cum ar fi câteva sute pentru a petrece câteva zile împreună. Vă asigur că vă veți simți mai bine lucrând la Starbucks și veți avea o cafea gratuită.
  • Vorbește mult despre promisiuni și cere să rămâi cu tine, dar când vine vorba de a ajunge la un acord real, taci și du-te înapoi la buclă . Este liniștit, dar îți va pierde timpul.
  • Fii atent cu cei care acceptă cu ușurință tot ceea ce ceri și acceptă întotdeauna. Nu uitați: nu este sugardaddy-ul dvs. până când nu veți obține ceea ce ați cerut.
  • Și ca întotdeauna, dacă ai un sentiment ciudat, sau ceva îți dă un sentiment rău despre o potențială sugardaddy, urmează-ți instinctul și fugi .
  • Sugardaddy-urile false sunt inofensive odată ce știi să le detectezi de la început. Dar, dacă nu o faceți, puteți ajunge să pierdeți timp și energie cu ceva care nu vă va duce la nimic.
  • În calitate de bătut inteligent, ești mereu în alertă pentru acel semnal care indică intențiile oricărui sugardaddy care vorbește cu tine. Dacă aveți un indiciu care v-a ajutat să identificați un fals sugardaddy, vă încurajez să
  • l împărtășiți în zona de comentarii sau pe forum. Celor care încep să-i ajute să știe perfect cum să se comporte cu astfel de profiluri.
[elementor-template id=”3658″]
Summary
Detectați SugarDaddys false
Article Name
Detectați SugarDaddys false
Description
Sfaturi pentru a detecta sugardaddys false
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up