fată drăguță cercetând cu lupa
Home » Detectați SugarDaddys false
 fată drăguță cercetând cu lupa

Pe măsură ce înveți ce este un sugar daddy, îți vei da seama de multe tipuri de sugar daddy, la fel de mulți ca și bărbați, desigur. Există multe sfaturi de la bebelușii experimentați de zahăr care să vă ajute , dar cel mai important este probabil: Învățați să descoperiți tăticii de sare. Unii dintre ei vor fi impresionante, majoritatea vor fi bine, iar alții doar vor ezita și vor încerca să te păcălească. Și cel mai rău dintre toate, îți vor pierde timpul.

Ei bine, în această postare voi încerca să vă învăț să știți să diferențiați aceste ultime SD-uri false. La fel ca toți bărbații, și ei vin în diverse forme și dimensiuni, dar, din fericire, există unele lucruri pe care le spun sau le fac și prin care putem identifica rapid. Ceva care vă va ajuta și să detectați falsul este să învățați sfaturile pentru a ajunge la înțelegeri precum sugar baby , în momentul negocierii este când acestea sunt descoperite.

Pentru a nu-ți pierde timpul cu aceste falsuri, ți-am pregătit o listă de sfaturi pentru ca tu să fii atent la semnele care te vor ajuta să recunoști un fals sugar daddy. 

1. „Trimite-mi o fotografie cu tine sexy sau goală, dragă”

O sa incep cu cea mai tipica dintre toate, cea care iti cere sa ii trimiti poze sexy cu corpul tau, sau poate chiar gol, cu scuza ca te pot cunoaste sau te pot vedea mai bine. Dacă ați lucrat și v-ați îmbunătățit profilul cu fotografiile corecte , nu mai sunt fotografii de trimis. Nu trimite niciodată nicio fotografie cu tine la un profil cu acest stil. Majoritatea sugar babiilor au primit e-mailuri de genul acesta și cel mai bun lucru de făcut este să le ignorați: ștergeți, blocați și raportați utilizatorul.

Niciun sugardad legitim cu adevărat interesat de o afacere corectă cu o fată nu ți-ar cere vreodată fotografii nud sau sexy fără să vorbească cu ea. Cel mai probabil, acest tip de profil se ascunde în spatele unui adolescent care caută fotografii sexy și kinky pentru colecția lui: dacă te prinde într-o zi distractivă sau plictisitoare poți ezita puțin și râde de el. Vă sfătuiesc, este posibil să vă distrați copios și este bine să vă luptați cu frustrarea care vine de la găsirea acelor profiluri.

2. „Înainte de a ajunge la un acord, trebuie să te testez mai întâi”

Exista posibilitatea ca ai discutat, lejer, cu un POT. Poate ai avut deja o intalnire, una sau doua intalniri, iar lucrurile par sa mearga bine. Dar apoi, și odată ce chestiunea economică este lăsată pe masă și începe să se discute acordul privind indemnizația, domnul vă spune propoziția care încadrează acest paragraf. Sau unul foarte asemănător.

Nu trebuie să fii prea priceput pentru a ști despre ce vorbește. Trebuie crezut că este într-un dealer și tu ești o mașină. Ieși de acolo cât mai curând posibil: șterge și blochează. O afacere SD/SB poate foarte bine să nu funcționeze odată ce este făcută, dar este ceva un adevărat SD este dispus să investească pentru a afla. El nu vă va cere niciodată să vă testați mai întâi.

3. Vrea să plătească pentru întâlnirea/noaptea pe care o petreceți împreună.

Probabil veți întâlni acest tip, deoarece este și printre cele mai tipice. Cei care nu doresc un aranjament bazat pe misiuni, ci mai degrabă speră că pot „vă plăti pe vizită”. Veți primi bani când vă vedeți și, așa cum era de așteptat, în acele întâlniri îl interesează doar un singur lucru: să facă sex cu voi. Astea se vad din liga.

Ei nu sunt SD, sunt Johns. Și li se întâmplă că nu caută un SB și știu asta, dar sunt prea strânși pentru a angaja un scort. Sunt în locul greșit și nu ar trebui să continuați să vorbiți cu un astfel de profil. Nu avem nimic împotriva scort – dacă ți-a venit ideea aceea sau schimbi cipul sau ești în locul greșit – ei trebuie să învețe ce este un sugar baby . 

Relațiile de zahăr nu includ neapărat sexul și nici nu se taxează la oră, în ciuda a ceea ce mulți cred încă. Nu vă mulțumiți cu acest fals sugar daddy : a mers în locul greșit și ceea ce caută aici nu va găsi. Vă rugăm să ștergeți, blocați și raportați întotdeauna, astfel încât să fiți exclus de pe web.

4. Lăudăros și lăudăros.

Îți spune că are un iaht. ceasuri Rolex? Chiar și câinele tău are unul… A, și ai menționat (de 324 de ori) cât câștigi pe lună? La zi?

Bărbații ca acesta sunt exemplul clar că tot ceea ce strălucește nu este aur. Ei speră să atragă sugarbabes cu promisiunea averilor pe care le dețin. Și, deși el este într-adevăr la fel de bogat sau mai bogat decât regele Midas, asta nu înseamnă că este necesar ca el să ți-o împartă tot timpul. Sugar dadys tind să fie destul de discreți cu privire la acest subiect.

Mulți sugar baby începători fac greșeala de a crede că cei mai bogați sunt cei mai buni sugardaddy. În marea majoritate a cazurilor acest lucru nu este adevărat. Cei mai buni sugar daddy sunt cei care au grijă de tine și chiar au grijă de tine.  Dacă nu, nu contează cât de strălucitor este. Este aurul fals, cel rău, care se înnegrește…

5. Are o personalitate de rahat și este insuportabil.

Nepoliticos, grosolan și uneori chiar vulgar. Bărbații răi nu fac companie bună și, cu siguranță, nu sunt buni sugar daddies. Dacă un POT este nepoliticos sau rău cu tine la un moment dat, întrerupe rapid orice relație și contact cu el. Chiar daca este foarte bogat, te tine intr-un mod mai mult decat confortabil, nu va merita niciodata paguba emotionala prin care te poate supune a fi cu o astfel de persoana.

Cei mai buni SugarDaddy sunt în primul rând oameni buni, sau cel puțin oameni care încearcă să fie drăguți cu ceilalți. Știți, bărbați adulți care înțeleg lucruri precum grijuliu, chibzuință și curtoazie. Nu face greșeala de a te implica cu bărbați care nu văd valoarea acelor trăsături. Tot zahărul pe care îl obțineți de la ei va fi mai mult amar decât dulce.

6. Vânătorul de chilipiruri, de parcă ar fi vânzările.

Acest tip de sugardaddy va încerca să te tocmească, oh, cu peste 50% mai puțin decât ceea ce cauți cu siguranță. Și dacă nu te-a găsit pe www.sugarbaby.co.uk… de ce încearcă să se tocmească în așa măsură?

Ei bine, simplu: pentru că este un fals, de aceea . Când vine vorba de lucruri la fel de personale precum găsirea sugarbaby de zahăr perfect pentru ei, SD-urile știu cu adevărat că acesta nu este un magazin, iar tu nu ești un produs. Și cu siguranță nu se tocmesc. Dacă sunteți ceea ce caută el și ați fost realist în ceea ce privește așteptările legate de misiunea dvs., el va fi dispus să își facă partea lui pentru a se asigura că amândoi sunteți mulțumiți de aranjament.

* NOTĂ: Unele POTS pur și simplu nu își vor putea permite o gamă de alocare foarte mare, dar pot fi și ei grozavi. Dacă vă place un posibil SD, dar sunteți în afara intervalului său de preț, puteți oricând să ajustați timpul pe care îl veți fi cu el și să puneți mai multe limite asupra disponibilității dvs., astfel încât să puteți ajunge la un acord satisfăcător pentru ambele.

7. Crede că îți face o mare favoare.

Am mai spus-o și o vom repeta din nou: Că el te sprijină în nevoile și mofturile tale nu îl face stăpânul tău . Când te ajută, nu o face doar din cauza marii bunătăți care există în inima lui: primește și el foarte mult în schimb.

Bebelușii cu experiență, care au învățat să se distingă de alți sugar, știu bine cum să mențină un raport bun SD/SB. Ești acolo pentru el atunci când are nevoie de tine, îl asculți și îl susții în privința posibilelor sale probleme cu munca … Faci tot posibilul să-l faci să se relaxeze și să uite de probleme, îl faci să se simtă unic și pe vârful lumii.

Acesta nu este un serviciu care poate fi oferit cu ușurință și, de asemenea, este adevărat că sugarbaby-urile bune sunt făcute dintr-o pastă diferită de cea a altor femei. Deci, deși ar trebui să fii recunoscător pentru ajutorul pe care ți-l oferă sugarda ta, nu uita niciodată că favoarea merge în ambele sensuri. Dacă nu este capabil să recunoască acest punct, cel mai bun lucru este să treci de el.

8. Tipul egocentric și totul este: despre mine, mine, mine, mine… și apoi din nou.

Veți descoperi rapid că există tipuri cu totul speciale de sugar daddy: cei care au impresia că soarele, luna și stelele se învârt mereu în jurul lor. Subiectul de conversație la aperitive: povestea despre sine. Trecem la felul principal și la tema celor mai bune momente ale lui din viață, până acum bineînțeles, pentru că are multe de văzut și de făcut… Și în timp ce gusti desertul, el explică ideile sale vizionare și fiecare tactică sau metoda, prezent, trecut sau viitor, pentru a-ti realiza toate visele.

Îți vei da seama că are capacitatea de a vorbi și de a mesteca în același timp și nu ai timp să spui nici măcar o jumătate de cuvânt pentru a scăpa de atâta nebunie. Aceasta este o lecție foarte importantă: ferește-te de sugardadys care sunt interesați doar de ei înșiși. La urma urmei, când ai putea discuta despre lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o înțelegere, când este clar că tot ceea ce îl interesează este el însuși?

9. Sfaturi suplimentare

– Încearcă să arăți un fel de control sau foarte gelos fără să fi ajuns la vreun fel de înțelegere. Fugi, nu vrei pe nimeni care se crede proprietarul tău.

– Încearcă să-ți facă o afacere foarte proastă , cum ar fi câteva sute pentru că ai petrecut câteva zile împreună. Vă asigur că vă veți simți mai bine lucrând la Starbucks și aveți cafea gratuită.

– Vorbește mult despre promisiuni și tot cere să te cunoască, dar când vine vorba de a ajunge la o înțelegere reală, tace și se întoarce la buclă . Este liniște, dar îți va pierde timpul.

– Ai grijă cu cei care acceptă cu ușurință tot ce ceri și sunt mereu de acord. Ține minte: nu este sugardaddy până când nu obții ceea ce ai cerut.

– Și ca întotdeauna, dacă ai un sentiment ciudat, sau ceva îți dă un sentiment rău despre un POT, urmează-ți instinctele și fugi .

– Falsurile SD sunt inofensive odată ce știți cum să le detectați din timp. Dar dacă nu o faci, ai putea ajunge să pierzi timpul și energia cu ceva care nu te va duce nicăieri.

Ca un sugarbabe inteligent care ești, ești mereu atent la acel semnal care indică intențiile oricărui POT care îți vorbește. Dacă aveți indicii care v-au ajutat să identificați un fals, vă încurajez să îl distribuiți în zona de comentarii sau pe forum. Cei care încep să-i ajute știu perfect cum să se comporte cu aceste tipuri de profiluri. S-ar putea să-ți placă și să citești: Sugar Baby Seduction: Cum să-ți păstrezi POT-ul interesat

Summary
Detectați SugarDaddys false
Article Name
Detectați SugarDaddys false
Description
Sfaturi pentru a detecta sugardaddys false
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up