grup de fete îmbrăcate în diferite haine sugarbabes România
Home » Ce fel de Sugar baby putem găsi? Ce fel de Sugar baby ești?
 grup de fete îmbrăcate în diferite haine sugarbabes România

Primul pas pentru a găsi un sugar baby conform ceea ce căutăm sau pentru a deveni acea fată care găsește cu adevărat acel mentor pe care și-l dorește atât de mult, este să știi ce este exact un sugar baby .

Să ne cunoaștem pe noi înșine și mai presus de toate să știm bine ce putem oferi. În această postare scriu despre patru tipuri de sugar baby și ce caută ei pentru a ști bine în ce profil ne putem încadra.

Ca SB trebuie să știi ce fel de nevoi ai, care sunt motivațiile tale pentru a găsi sugardaddy și ce caracteristici are un adevărat Sugar Daddy . La urma urmei și cu toate miturile care există despre sugar daddies, este foarte greu să obținem ceea ce ne dorim dacă nu știm ce vrem. Este posibil să aveți nevoie de câteva minute pentru a citi următoarea postare.

Regina banilor, vânătorul de bani:

Ea vrea să obțină aluat, dar nu în niciun fel. Trebuie să-l ai fie pentru că vrei să plătești o chirie mai mare, fie să mergi la cumpărături, este indiferent.

A avea poseta plina o face sa se simta bine, chiar daca nu o cheltuieste mai tarziu, simplul fapt ca banca cu silueta buna o face sa se simta speciala. Ea a memorat 8 sfaturi pentru a se împăca cu un POT.

Vânătorii de numerar sunt de obicei economisitori și direcți. Au tendința de a avea o minte destul de antreprenorială, deși trebuie să fii atent cu cei care caută bani pentru alte tipuri de divertisment, cei din urmă e mai bine să nu se ocupe prea mult de ei pentru că își doresc mereu mai mult.

Va aprecia foarte mult conversațiile despre bani, afaceri, cheltuieli, prețuri, este pasiunea ei și este o oarecare consumeristă. Dacă ai o întâlnire cu o tânără de acest tip și îți place să vorbești despre bani, nu te vei plictisi.

Prințesa casei

“Prițesa casei” are cheltuielile acoperite și nu are nevoie de bani, ei caută exclusivitate și lux. Este o fată care știe să se distingă de ceilalți sugar babys . Nu aveți nevoie de un suport regulat sau lunar. Ceea ce cauți este o croazieră bună în Caraibe, o vizită la un spa de lux sau cel mai bun restaurant din oraș. Îi place să meargă braț la braț cu un bărbat în locuri luxoase și foarte vip, sunt politicoși și îi poți duce oricând la întâlniri sau evenimente.

Când ai o întâlnire cu o „prințesă a casei” o vei cunoaște după locul în care dorește să te cunoască, de obicei va fi un loc exclusivist și scump. Pe de altă parte, în calitate de sugardaddy, dacă îți place să descoperi locuri noi și exclusiviste și să fii la curent cu cel mai recent loc la modă din oraș, cu siguranță ea știe asta. Este o cercetătoare înnăscută a călătoriilor de lux și a celor mai exclusiviste cluburi.

Fata protejată

Îi plac banii și cadourile… dar nu sunt obiectivele ei principale. Acest tip de sugar baby are o viziune asupra viitorului și asupra carierei sale profesionale este inteligent și știe unde vrea să ajungă.

Ea caută un protector și un mentor care să o învețe să-și gestioneze cariera profesională, îi place să vorbească despre afaceri și poate fi un membru grozav al echipei sale dacă ai companii. Ea caută cunoștințe și conexiuni, cea mai mare iluzie a ei este să meargă la întâlniri de afaceri pentru a vorbi și a se distra, îi plac cocktailurile și cinele cu prietenii.

În zilele noastre, în Romania este foarte greu să trăiești, așa că cu siguranță va avea nevoie de sprijin financiar, dar este o investiție bună pentru viitor și cineva de care un sugardaddy poate fi mândru în viitor.

În sugardaddy Romania întâlnim oameni de afaceri din sectorul financiar, tehnologic sau din domeniul sănătății, investitori privați și profesioniști din domeniul juridic etc … Există și întâlniri SugarDaddys în care poți întâlni oameni în toată Romania, deși în acele locuri de multe ori, așa cum se spune, nu toate sunt diamante care strălucesc.

Căsătorește-te cu mine

Ea vrea să se căsătorească, să aibă copii și să trăiască confortabil, așa că dacă ești în căutarea căsătoriei sau a ceva pe termen lung, aceasta poate fi cea mai bună opțiune. Cu siguranță a învățat modalitățile seducției sugar baby, astfel încât POT-ul ei să rămână cu ea. Nu trebuie să te închizi de nimic, dar să te căsătorești necesită timp și să te lași văzut așa cum ești. Vei sti daca esti cu un „marry me” pentru ca iti va vorbi despre copii, despre zone frumoase in care sa locuiesti si de obicei este o femeie foarte conservatoare.

Deși relațiile nu sunt un întreg, acestea sunt mai mult sau mai puțin cele 4 tipuri de relații pe care le putem găsi în lumea Sugardater din Romania. Există, de asemenea, alte tipuri de sugar babies pe care nu ar trebui să le întâlniți niciodată. Mulțumim că ne-ați citit.

Există multe fete minunate care vor să fie un sugar baby, fete care prețuiesc maturitatea, statutul și știi să fie. Cu toate acestea, în această lume, sugar daddy pot întâlni fete care pot avea mai multă sare decât sugar.

Există acțiuni care pot ruina experiența unui bărbat matur care caută compania unei fete tinere. Acest lucru îi face chiar și pe cei mai generoși tătici să se simtă sceptici față de această lume și să-și abandoneze căutarea.

Tipurile de fete despre care vorbim în continuare tind să caute bărbați cu probleme. Dacă în prezent ai probleme de singurătate sau ești un sugar daddy divorțat, ești interesat să citești această postare.

Trebuie precizat că unele pot avea caracteristicile despre care vorbesc în această postare. Asta nu înseamnă că sunt toxici, mulți sunt noi în joc și nu știu încă foarte bine cum ar trebui să se comporte.

Există mai multe tipuri de bebeluși pe care ar trebui să le cunoașteți și să le respingeți dacă le întâlniți:

Tipuri de sugar baby pe care nu ar trebui să le cunoști niciodată

Dacă abia sunteți la început, puteți face o mulțime de greșeli tipice de întâlnire, cum ar fi Sugar Daddy . Recunoașterea anumitor comportamente vă va ajuta să separați grâul de pleava. De asemenea, este important să înveți cum să atragi femeile mai tinere, astfel încât atunci când ai fata ideală să o poți plăcea. Aici vă spunem niște sugar babys pe care este mai bine să-i recunoașteți pentru a nu-i cunoaște. Fără îndoială, să știi care dintre ele este mai bine să nu știi te va ajuta să fii un sugar daddy fără probleme:

Fraier

Am numit-o pentru dependența ei de “suge sugar”. Acest Sugar Baby este mai preocupat de misiunea ei decât de orice altceva și cere constant mai mult, chiar mai mult decât acordul convenit de comun acord.

Deși poate avea obiective mari, dependența sa de sugar l-a făcut ironic sărat.

Îți va cere bani la prima întâlnire și înainte de prima întâlnire într-un mod foarte direct. Nu este rau ca iti cere ajutor la prima programare pentru a-i plati taxiul, benzina pentru masina sau pentru a petrece saptamana, diferenta este ca acest tip de bebe il va cere foarte direct. Uneori, aceștia acționau bine la început înainte de a începe să ceară prea mult.

La acest tip de sugar babe pot exista si probleme de dependenta si bineinteles nu este convenabil sa continui cu el deoarece orice s-ar intampla poate duce la o situatie complicata. Poate deveni extrem de insinuant să obții din ce în ce mai mult, să nu te lași dus de cap și să fugi.

Jucatorul

Acest Sugar Baby poate arăta minunat până când descoperi nevoia lui de a se juca cu POT-ul lui. Aceștia sunt oameni cărora, în mod normal, au necesitat multă atenție în trecut.

Sunt de obicei foarte drăguți și flirtați. Ei tind să anuleze constant întâlnirile în ultimul moment și convenabil. Cu toate acestea, ei răspund rapid atunci când subiectul este o subvenție. Întotdeauna are un truc în mânecă, lăsându-și POT-ul epuizat și supărat.

De obicei sunt fete care arată superioare și le place să se simtă așa jucându-se cu ceilalți. Doar nu te enerva imediat ce o face de două ori, nu o mai suna.

Nu este nebună și știe ce face, caută bani rapid și inventează probleme false precum „mama ei este bolnavă în spital și are nevoie de bani pentru a plăti facturile”, sau „cum a intrat fratele ei în niște un fel de dezastru și are nevoie de bani pentru a rezolva problema, „totul pentru a-ți face milă de ea, știu doar că ea este una dintre cele false”.

Sugar Baby Bitter

Este o fată cu o atitudine proastă pe care nici o cantitate de alocare sau atenție nu o poate face dulce. Ea este de obicei o fată atrăgătoare, obișnuită cu toți bărbații să o urmeze.

Nu este plăcut cu răspunsurile sale scurte, temperamentul slab și natura lipsită de respect. Nici o cantitate de frumusețe nu compensează dispoziția ei scurtă și atitudinea proastă. Ea stă pe un tron ​​mai înalt decât restul lumii, sau așa crede ea.

Uneori, acest tip de sugar baby se poate îmbunătăți în timp și nu strica niciodată să le oferi o a doua șansă deoarece uneori acel zid pe care l-au pus pentru apărare ascunde o fată drăguță și plăcută. Cu toate acestea, dacă vi se pare prea mult, nu vă lăsați purtat de frumusețea ei și plecați.

Rechin

Ai grijă, sub aspectul ei de fată bună se ascunde o femelă velociraptor mai rău decât cea din Jurasic Park. Acesta este cel mai rău tip de Salt Baby, ea folosește șantaj și tactici de extorcare pentru a obține ceea ce își dorește.

Folosește tehnici de manipulare pentru a încerca să ții prietenii și familia departe de tine, astfel încât să nu deschidă ochii asupra ta. Se va simți gelos și te va face să crezi că te iubește și că vrea să fie alături de tine în orice moment.

Ea stie foarte bine la ce se indreapta, isi doreste sa fie o femeie bogata si puternica si va trece peste toate, esti o afacere din care sa scoti toata profitabilitatea posibila. Dacă la un moment dat observi că manipulează pentru a te duce într-o groapă fără fund, de ce te iubesc?

Ar trebui să ai mereu grijă să-ți păstrezi viața privată în siguranță pentru că una dintre aceste fete îți poate strica viața prin șantaj, va dori să știe unde locuiești, dacă ești căsătorit dacă ai copii, unde lucrezi. Atenție, sunt profesioniști din șantaj care trăiesc din asta.

O reflecție personală

După cum am menționat mai sus, unele fete își găsesc încă locul în lumea sugar dating și pot avea anumite comportamente „fictive” fără să știe foarte bine cum să acționeze.

Găsirea unui SD adevărat care dorește să ajute o fată tânără pentru ei nu este întotdeauna ușor. Escamerii și oamenii care doar caută o dracu’ rapidă le încurcă uneori pe fetele care încep, motiv pentru care comportamentul de complezență pe care l-au avut la început poate deveni mai nervos sau diferit. Dacă ești un bărbat adevărat, vei ști să o tratezi și să-i arăți că nu toate SD-urile sunt la fel. 

Summary
Ce fel de Sugar baby putem găsi? Ce fel de Sugar baby ești?
Article Name
Ce fel de Sugar baby putem găsi? Ce fel de Sugar baby ești?
Description
Articol în care vă explicăm câteva tipuri de documente sugarbabes pe care le puteți găsi
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up