Om cu țeavă detectivă
Home » 10 chei pentru a fi un Sugardaddy fără probleme

Om cu țeavă detectivă După ce au studiat aproximativ 2.000 de profiluri de utilizatori de pe diverse site-uri web Sugar Daddy, specialiștii de la Universitatea Michigan au întocmit un portret al candidatului ideal pentru întâlniri online. Rezultatele studiului au fost publicate în Jurnalul Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite.

1.855 de profiluri din New Yorker au fost selectate pentru studiu. Toți voluntarii au fost de acord să utilizeze informații personale în scopuri științifice. În total, experții au estimat că au studiat aproximativ 1,1 milioane de interacțiuni între utilizatori. Drept urmare, au descoperit o serie de tipare care au atras atenția asupra profilurilor de succes ale utilizatorilor de internet și au influențat decizia altor utilizatori de a trimite un mesaj.

Au descoperit că lipsa fotografiilor reduce numărul de vizualizări ale profilului de 20 de ori . Atât femeile, cât și bărbații sunt mai dispuși să ia legătura cu persoanele care își postează fotografiile pe site-uri de întâlniri.

Fumatul respinge ceilalți utilizatori și reduce vizualizarea profilurilor de fumat de 10 ori.

S-a dovedit, de asemenea, că femeile acordă mai multă atenție înălțimii unui posibil partener și mai des se uită la profilurile bărbaților mai înalte decât sunt. Pentru bărbați, înălțimea nu conta prea mult în căutarea unui partener, dar erau mult mai exigente cu privire la greutatea unei femei pe care ar dori să o întâlnească.

Rolul vârstei în paginile de contact:

În plus, vârsta joacă un rol important. Prin urmare, fetele de 20 de ani sunt ignorate de 10 ori mai mult de bărbați cu 10 ani mai mari decât ele. În același timp, femeile în vârstă de 45 de ani aveau șanse mai mari de 10% să fie vizitate de bărbați cu 10 ani mai mari decât ei. Bărbații în jurul vârstei de 40 de ani erau mai des interesați de femeile tinere.

Sugar Daddy site-urile de internet pentru unii devin o formă de divertisment. Există un farmec în a trimite mesaje, flirtați cu fete tinere și bărbați maturi, mesaje text ingenioase … Uneori, unele sugardaddys șisugar baby se simt confortabil în rețeaua de socializare și le este greu să iasă.

Iată câteva sfaturi despre cum să-ți găsești “sugar” fără probleme și să faci primul pas pentru o programare:

1 Date personale

Aveți grijă de datele dvs. personale și de securitatea dvs. Este inteligent să creezi un e-mail nou care să nu conțină numele tău sau informațiile personale. Când comunicați cu o nouă cunoaștere pe Internet, nu vă grăbiți să vă oferiți informațiile personale, cum ar fi numele, adresa sau numărul de telefon.

Sugar Daddy Romania

2 Alegeți-vă site-ul de întâlnire cu înțelepciune.

Dacă doriți să vă asigurați complet de securitatea totală a datelor dvs. personale, este recomandat să vă înregistrați la surse de întâlniri serioase. În mare parte, aceste site-uri se ocupă de protecția datelor personale ale utilizatorilor: informațiile personale nu sunt transferate către terți și nu pot fi găsite în căutări. Pentru a face acest lucru, confirmați că site-ul web respectă GDPR european. Dacă introduceți politica de confidențialitate a unui site de întâlnire, ar trebui să apară:

Numele unei persoane care acționează ca DPO (Oficiul pentru protecția datelor) sau responsabilul cu protecția datelor este persoana responsabilă pentru date și este primul lucru care ar trebui să apară. Legitimarea datelor dvs. trebuie să apară de asemenea, adică la ce sunt folosite și dacă sunt partajate cu terți. Multe pagini web nu sunt localizate în Europa, astfel încât să puteți sări peste acest lucru și să vă partajați datele. GDPR european este în prezent cel mai complet regulament de protecție a datelor din Europa.

3 Tipuri de candidați

Dacă, atunci când examinați profilul, vedeți informații contradictorii sau prea puține informații, poate fi mai bine să evitați acest candidat. De exemplu, un profil indică o locație în Bucarest, dar proprietarul pare să se afle într-un oraș complet diferit. Sau persoana indică că lucrează la o bancă, dar în același timp subliniază constant că banii nu contează pentru el. Dacă aveți întrebări despre seriozitatea și onestitatea persoanei pe care o întâlniți sau dacă ați primit spam, asigurați-vă că raportați acest lucru echipei de asistență a site-ului sau administratorului. După consultarea moderatorilor, profilul poate fi șters complet, ceea ce vă va proteja de mai multe contacte cu acest utilizator.

4 Comunicare sigură.

La începutul corespondenței unei întâlniri online, este rezonabil să utilizați sistemul de corespondență intern al site-ului de întâlnire în loc de e-mailul personal. În cazul în care doriți să încetați să comunicați, spuneți-i fetei. În Sugar Daddy Romania am pus mult accent pe oferirea unei facilități de mesagerie și în fiecare zi ne gândim cum să o îmbunătățim.

5 Nu aveți încredere în legături.

În procesul de comunicare online, veți găsi mai multe informații despre candidat: hobby-urile sale, ce cărți preferă să citească, ce muzică îi place să asculte. Pot exista legături către alte site-uri din corespondența dvs. Nu vă grăbiți să deschideți toate linkurile; Legăturile nesolicitate pot conține viruși periculoși pentru computerul unui utilizator.

6 Nu dați bani departe.

Orice solicitare de asistență financiară în timpul comunicării online ar trebui să vă facă foarte neîncredere. Indiferent de povestea noului tău prieten virtual, tratați-o cu precauție. Ați putea cere bani de la o persoană pe care abia o cunoașteți pe un site de întâlniri? Nu uitați că securitatea dvs. financiară este cel mai important lucru în timpul comunicării virtuale pe aceste site-uri.

7 Faceți pasul când sunteți complet sigur

Nu vă abulați cu mesaje text și încercați să începeți să flirtați cu apeluri telefonice scurte atunci când sunteți sigur că ați găsit fata potrivită: flirtați și glumiți cu un potențial sugarbaby cu cuvinte și încercați să stabiliți o dată viitoare. Trimite un mesaj: „Îmi plac camerele de chat, dar este și mai bine să vorbesc la telefon, așa că iată numărul meu”. Vorbind la telefon va arăta rapid că aveți un interes pentru el. Nu ai nimic de pierdut.

8 Faceți pauze în timpul căutării online pentru un sugar baby bun

Când începi să întâlnești și să comunici, multe persoane simt la început emoții și entuziasm. Dar aceasta este uneori înlocuită rapid de frustrare, plictiseală și oboseală. Găsirea sugarbaby-ului tău ideal nu este ușor și există multe lucruri la care să te gândești înainte de a da o misiune unei fete. Dacă sunteți foarte ocupat, luați-l ușor, să vă simțiți confortabil cu un sugarbaby poate fi complicat. În plus, multe persoane se simt învinse atunci când așteptările lor nu sunt îndeplinite.

9 Înainte de programare, descoperiți care sunt interesele posibile pentru sugar baby:

Este foarte frustrant să mergi la o întâlnire și să descoperi un cap gol în fața ta. Când ești sugardaddy știi că nu este doar frumusețe și că o fată care va cheltui banii la petrecere nu merită. Iar când ești sugardaddy poți răni o fată cu banii tăi. Rămâi la curent cu gesturile și modul lor de a fi și de a gândi. Dacă credeți că este în probleme rare, este mai bine să tăiați, deoarece vă va aduce doar probleme.

10 Bucurați-vă și faceți plăcere:

Dacă aveți întâlniri cu sugarbabes, amintiți-vă că este acolo pentru a vă bucura, distrați-vă și sponsorizați o fată care vă umple ca persoană. Fuga drame și fete cu probleme.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
10 chei pentru a fi un Sugardaddy fără probleme
Article Name
10 chei pentru a fi un Sugardaddy fără probleme
Description
Aflați câteva trucuri pentru a evita probleme precum sugardaddy
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up