femeia ia bărbat puternic prin cravată, fotografie cu sigla sugardaddyromania
Home » 5 greșeli comune pe care le poți face ca sugarbabe
 femeia ia bărbat puternic prin cravată, fotografie cu sigla sugardaddyromania

Începutul oricărei relații potențiale de sugardating este un moment emoțional, dar delicat. A sti sa profiti de aceste prime momente este esential pentru succesul unui sugar baby. Chiar dacă ești deja o fată cu experiență, ar trebui să ții minte aceste sfaturi, uneori când suntem deja cufundați în această lume și începem să primim primele recompense credem că știm deja totul. 

Iată  5 greșeli comune făcute de candidații sugarbaby  . Studiază-le cu calm și caută o relație de durată și profitabilă.

1. Dă înainte de a primi

Acesta este numărul 1 pe această listă dintr-un motiv – este o capcană obișnuită și adesea un motiv pentru care multe fete renunță la sugardating. Mulți potențiali sugar baby încep să trimită mesaje și să sune cu un potențial candidat pentru sugar taddy și aproape imediat… încep să-i ofere ceea ce își dorește. În speranța de a ajunge la un acord cu acest POT.

Sunt acolo pentru tine, răspund la apelurile tale și îți permit să vorbești tot ce vrei. Se pregătesc și devin drăguți să-l întâlnească de fiecare dată când el cere să o vadă. Aceasta este o mare greșeală.

Este important să știi de ce are nevoie POT-ul tău și să vorbești despre asta nu strica niciodată, dar asta nu înseamnă să ai întâlniri sau apeluri nesfârșite. Ar trebui să vă acordați timpul doar SD-urilor cu care aveți deja un acord.

O oală nu este sugardaddy ta. Nu-i datorezi nimic. Este doar un alt bărbat pe care îl întâlnești înainte să te împaci. Și până nu ajung la o înțelegere reală, nu ar trebui să fii prea disponibil. Ar trebui să întrerupeți politicos conversațiile telefonice fără a le întinde prea mult. Refuzați întâlnirile frecvente fără plată. Timpul tău nu este liber. Nu-l face să creadă că este.

În cele din urmă trebuie să afli ce vrea și ce are nevoie și să-i spui de ce ai nevoie. Dar nu i-o da până când nu se ajunge la o înțelegere și el arată că își va păstra locul.

2. Pune-ți toată atenția într-un singur POT

Aceasta este o greșeală foarte frecventă, dar care poate fi evitată, este foarte important să nu vă puneți toate ouăle într-un singur coș. Obțineți o rețea largă de potențiali sugardady, asigurați-vă că luați legătura și cunoașteți-i. Gândește-te la primele întâlniri ca la un interviu de angajare, s-ar putea să fii prins sau nu, s-ar putea să fii sau nu interesat. Trebuie să perseverezi până îl găsești pe cel care îți poate oferi ceea ce ai nevoie.

Oricât de promițătoare pare o întâlnire, nu renunța la căutare și păstrează mai multe opțiuni până când o găsești pe cea potrivită. Păstrează-ți profilul activ, încearcă să ieși în evidență și să te diferențiezi de celălalt sugarbaby și obține un „portofoliu bun de POT-uri” .

3. Nu știi când să elimini un potențial SugarDaddy

Dacă ați avut mai multe întâlniri cu un potențial candidat care nu vă oferă ceea ce doriți, este timpul să terminați. Este important să știi cum să nu dai speranțe false POT-ului tău și să știi cum să-l părăsești . Din experiența noastră, dacă un potențial candidat nu oferă o ofertă pentru a doua întâlnire, probabil că nu va face o a treia întâlnire. 

Poate fi interesat de tine, cu siguranță suficient pentru a continua să obțină valoare de la tine fără a da nimic înapoi, dar nu este suficient de interesat încât să se împace. 

Singurul moment în care ar trebui să-i țineți pe acești bărbați aproape este dacă vă oferă mentorat, întâlniri sociale sau alte avantaje. Ca un sugar baby, uneori cunoașterea unui mentor bun care te prezintă oamenilor valorează mai mult decât alte avantaje. Totuși, dacă există o înțelegere, oricât te-aș învăța, dacă nu o respecți, este mai bine să nu continui.

4. Fără a-ți defini termenii

Începutul relației este un moment foarte important pentru a defini termenii și beneficiile de oferit și solicitat. Acesta este un lucru care ar trebui făcut de la început. Nu face greșeala de a crede că totul se va rezolva la timp sau că vei începe să stabilești condițiile odată ce relația este în desfășurare.

Învățarea unor tehnici de negociere pentru a se înțelege cu POT poate fi un avantaj.  Nu începe o relație chiar dacă îți oferă alte tipuri de avantaje dacă nu îți acoperă nevoile, cu alte cuvinte, dacă nu îți oferă ceea ce cauți este mai bine să nu continui. Tine cont de toate detaliile a ceea ce iti cere, de exemplu daca iti cere sa calatoresti, intreaba-l ora, avantajele pe care ti le va oferi si toate detaliile.

Concluzie: Aflați care sunt condițiile dvs., respectați-le și asigurați-vă că îi urmează înainte de a începe relația.

5. Nu licitați mai jos

Aceasta este singura greșeală pe care vrem să o evite toți sugarbaby. Pentru că este absurd. Și este ușor de evitat: am mai spus-o și am repetat-o: Avantajele pe care ți le oferă SD-ul tău nu sunt cadouri. Pur și simplu primiți compensație pentru beneficiile pe care le oferiți.

Nu vă fie teamă să cereți ceea ce credeți că este o afacere corectă. Să nu crezi că este lacom sau egoist să ceri ceea ce este potrivit pentru tine. Majoritatea sugar daddys sunt oameni de afaceri..  Îți vor da mai puțin decât știu ei că meriti… dacă îi lași, nu-i învinovăți, este implicit în ADN-ul unui bun negociator, pentru mulți, viața lor de zi cu zi este de a obține beneficiu maxim la cost minim.

Totuși, este și posibil ca un negociator care insistă prea mult sau care îți oferă prea puțin să fie un fals sugar daddy, în negocieri este mai ușor să demaschizi unul,

Aceasta este afacerea. Când te întreabă ce ai vrea să primești, el evaluează și valoarea ta. Asigurați-vă că vă setați valoarea și să fiți clar ce doriți. Întrebați întotdeauna dacă este dispus sau capabil să vă ofere ceea ce cereți.

Summary
5 greșeli comune pe care le poți face ca sugarbabe
Article Name
5 greșeli comune pe care le poți face ca sugarbabe
Description
Aflați câteva greșeli pe care le fac sugarbabys
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up