femeia ia bărbat puternic prin cravată, fotografie cu sigla sugardaddyromania
Home » 5 greșeli comune pe care le poți face ca sugarbabe

 femeia ia bărbat puternic prin cravată, fotografie cu sigla sugardaddyromaniaÎnceputul oricărei relații potențiale cu un sugardaddy este un moment captivant, dar delicat. Și să știi să porți acele prime momente este crucial pentru reușita unei sugar babe. Chiar dacă sunteți deja un sugarbaby experimentat, ar trebui să vă amintiți aceste sfaturi, uneori credem când suntem deja cufundați în această lume și începem să avem primele recompense pe care le-am făcut deja cu toții. Nu este așa și rămâneți în acord este mai bine decât să înșurubați și să pierdeți timpul.

Iată 5 greșeli comune în care se încadrează candidații la SB. Studiați-le calm și evitați-le să găsească o relație de durată și profitabilă.

1. Livrați înainte de a primi

Acesta este numărul 1 din această listă dintr-un motiv: este o capcană comună și adesea un motiv pentru care multe fete pleacă.  Mulți aspiranți cu sugar baby încep să corespundă unui potențial sugardaddy și aproape imediat … încep să îi ofere ceea ce își dorește. În speranța de a ajunge la un acord cu potențial sugar daddy, l @ s sugarbabe aspiranți sunt la dispoziția dumneavoastră. Îi răspund la apelurile telefonice și îl lasă să vorbească cât vrea. Se pregătesc și aranjează să-l întâlnească de fiecare dată când cere să o vadă. Uneori chiar fac altceva. Aceasta este o mare greșeală.

Să știi de ce are nevoie dady-ul tău și să-i poți oferi ei este o abilitate importantă pentru o relație SB / SD.

Dar este o abilitate care trebuie folosită doar cu sugardaddys cu care ați ajuns deja la un acord. Un potențial Sugardaddy nu este încă sugar daddy. Nu îi datorezi nimic.  El este doar un alt om pe care îl întâlnești înainte de a ajunge într-adevăr la un acord. Și până când ajungeți la un acord real, nu ar trebui să fiți foarte disponibil. Ar trebui să tăiați politicos conversațiile telefonice fără să le prelungiți prea mult. Respingeți întâlnirile frecvente. Timpul tău nu este gratuit. Nu-l face să creadă că este.

În cele din urmă, ar trebui să  aflați ce vrea și are nevoie și să-i spuneți ce aveți nevoie . Dar nu-l dați până nu va exista un acord și a demonstrat că se va conforma.

Sugar Daddy Romania

2. Pune toată atenția pe un potențial Sugardaddy

Aceasta este o eroare foarte frecventă, dar care poate fi evitată, este foarte important să nu puneți toate ouăle într-un coș. Obțineți o rețea largă de potențiali sugardaddys, asigurați-vă că luați legătura și întâlniți-i. Gândiți-vă că o primă întâlnire cu un sugardaddy arată ca un interviu de muncă, vă poate prinde sau nu, vă poate interesa sau nu. Trebuie să fii perseverent până găsești o sugardaddy care îți poate oferi ceea ce ai nevoie.

Oricât de promițător arată un sugardady, nu abandonați căutarea și păstrați mai multe opțiuni până nu găsiți cea potrivită. Mențineți-vă profilul activ în sugardaddyespaña, încercați să ieșiți în evidență și obțineți un „portofoliu de clienți bun”

3. Nu știu când să tai cu un potențial SugarDaddy

Dacă ați fost în mai multe întâlniri cu un potențial sugardaddy care nu vă oferă ceea ce doriți, este timpul să reduceți. Conform experienței noastre, dacă o posibilă sugardaddy nu vă oferă un acord pentru a doua dată, cel mai probabil nu va face acest lucru. S-ar putea să fie interesat de tine, cu siguranță suficient pentru a obține valoare de la tine, fără a-i întoarce nimic în schimb, dar nu este suficient de interesat să te prindă înainte de a face un alt sugardaddy. Se mulțumește să-și piardă timpul prețios.

Singurul moment în care ar trebui să-i ții pe acești bărbați aproape este dacă îți oferă sfaturi valoroase sau ceva de valoare. Un sugar dating este benefic reciproc. Nu continuați să întâlniți un bărbat care nu își îndeplinește partea din afacere.

4. Fără a-și defini termenii

Începutul unei sugar dating este un moment  foarte important pentru a defini termenii acordului . Este ceva ce trebuie făcut din start. Nu faceți greșeala de a crede că totul se va rezolva singur sau că va începe să vă ofere termenii odată ce acordul va fi în curs.

Dacă sunteți în căutarea unei misiuni fixe în fiecare lună, proiectați sugardaddy-ul dvs. și nu continuați cu acordul până când termenii nu sunt clar dacă este vorba de o programare lunară, săptămânală sau de întâlnire. Nu lăsați  SugarDaddys care oferă cadouri doar dacă sunteți în căutarea unei misiuni.  Dacă apartamentul tău va fi în afara limitelor de întâlnire, anunță-le de la început. Dacă aveți nevoie să călătoriți pentru a o vedea și doriți cazarea și toate cheltuielile de călătorie acoperite în afară de sarcina dvs., spuneți-le.

Cunoașteți-vă termenii și asigurați-vă că o face și înainte de începerea acordului.

5. Nu faceți ofertele în jos

Aceasta este singura greșeală pe care vrem să o evite toți sugar baby. Pentru că este o prostie. Și este ușor de evitat. Am mai spus-o și o vom spune din nou:  o misiune nu este un cadou  . Pur și simplu primiți compensații pentru numeroasele servicii pe care le oferiți.

Deci de ce să faci oferte ascendente?

Nu vă fie frică să cereți ceea ce credeți că este o afacere corectă. Nu credeți că este lacom sau egoist să cereți ceea ce vă corespunde. Majoritatea sugardaddys sunt oameni de afaceri viclean. Vă vor oferi mai puțin decât știu că meritați … dacă îi lăsați, nu îi învinovățiți, este implicit în ADN-ul unui bun negociator sau se vor simți insultați că, pentru mulți, viața lor de zi cu zi este să obțină beneficiul maxim la costul minim, Așa stau afacerile.  Când un sugardaddy vă întreabă ce v-ar plăcea, evaluează și ce credeți că este valoarea dvs. Asigurați-vă că vă  stabiliți valoarea și fiți clar ce doriți . Întreabă întotdeauna ce vrei.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
5 greșeli comune pe care le poți face ca sugarbabe
Article Name
5 greșeli comune pe care le poți face ca sugarbabe
Description
Aflați câteva greșeli pe care le fac sugarbabys
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up