fotografia degetelor la telefon
Home » Ce să fac în cazul în care un sugardaddy insistă?

fotografia degetelor la telefon Unele site-uri Sugardaddys au o reputație proastă, deoarece, în unele cazuri, puteți spune că sunt pervertite sau nebune. Când, în realitate, majoritatea sunt bărbați dulci și afectuoși, în căutarea unei conexiuni care să le facă să se simtă mai bine și mai dorite.

Multe dintre întâlnirile cu sugar daddys în Romania pot ajunge să fie o prietenie de durată, cu multă complicitate și puteți primi mult timp de-a lungul anilor de către mai mulți bărbați pe care îi admirați și doriți.

Cu toate acestea, există câteva excepții de la această regulă, există întotdeauna unele nu atât de drăguțe. Majoritatea sugar daddy de la sugardaddyromania.com vă vor trimite pur și simplu un mesaj pentru a afla dacă sunteți interesat.

Dacă le spui nu, fie imediat, fie după schimbul unor mesaje, cei mai mulți dintre ei îl vor accepta și vor continua să-și caute sugar baby ideal. Totuși, uneori poate fi arogant sau persistent și continuă cu speranța că te vei răzgândi. Deci cum să faci față acestor tătici enervanți, fără luni de dramă și dureri de cap? Aici veți găsi tot ce trebuie să știți despre cum să spuneți nu într-un mod elegant.

Pentru a clarifica că acestea sunt excepții, lumea sugar dating este foarte puțin problematică, deoarece avem de-a face cu oamenii că ultimul lucru pe care și-l doresc este să aibă inconveniente și, de obicei, sunt foarte politicoși și protectori.

Nu datorezi nimic

Primul meu sfat este să nu te simți niciodată obligat să întâlnești pe cineva cu care nu ești sigur că vrei. De asemenea, nu continua să vorbești online cu cineva despre care nu crezi că este sugar daddy ideal. Simplu: „Îmi pare rău, dar nu vreau să construiesc o relație, îți doresc cel mai mult noroc pentru tine.” Este o conversație eficientă care se încheie și este încă politicos, așa că sugardaddy nu se va simți rușinat.

Dacă doriți o explicație, amintiți-vă că nu este necesar să dați una – Nu datorați nimic și aveți tot dreptul să decideți că nu doriți să vorbiți cu el . Dacă mesageria continuă, puteți alege să nu răspundeți sau puteți răspunde cu un simplu „Vă rugăm să nu îmi mai trimiteți mesaje”. Unii bărbați pot încerca să joace din greu pentru a-și face compania.

Sugar Daddy Romania

Fii drăguț cu el

Unii bărbați pot arăta ca niște bărbați grozavi atunci când vorbești cu ei online sau prin telefon. Dar pur și simplu nu există scânteie. Deci, dacă ați decis deja că acest SD nu este cu siguranță pentru dvs., este mai bine să îl lăsați puțin câte puțin. Liniștit îi vei mulțumi pentru prânz / cină / întâlnire și ar trebui să explici cu blândețe că nu te simți conectat să ai altceva cu el și că te vei simți inconfortabil . Același scenariu este și motivul pentru care recomand întotdeauna întâlnirea într-un loc public pentru prima dată. La început trebuie să te simți confortabil să știi să găsești sugar daddy ideal.

Nu trebuie să fii în preajmă

Deși poate fi tentant să eviți orice disconfort sau tensiune care promite să țină legătura cu prietenii, aș recomanda să nu faci acest lucru. A lăsa ușa deschisă pentru mesaje text viitoare sau apeluri doar pentru o discuție „ca prietenii” nu este ceea ce căutăm.

Am întâlnit odată un băiat cu care aveam două întâlniri. Începusem și nu știam cum să mă descurc, așa că am plecat cu scuzele tipice de a fi prea ocupat să studiez sau să primesc apeluri pentru modificări suplimentare în acea săptămână. Au trecut două săptămâni până când și-a dat seama că îl evit și că nu-mi este clar îi rănesc ego-ul (a stat o lună până când nu a mai sunat). Chiar și după ce i-am blocat numărul, m-a sunat de la alții. Am greșit că nu am fost clar de la început am lăsat ușa deschisă și am rănit sensibilitatea sugardaddy. De aceea, este mai bine să fii sincer de la început fără a da naștere la neînțelegeri

Dați sau nu numărul de telefon

În plus, trebuie să înveți o altă lecție importantă … de asemenea, nu este indicat să dai imediat numărul, deși acest lucru depinde și de sentimentele pe care le ai cu Sugardaddy . Puteți oricând să discutați prin funcțiile de mesagerie ale lui sugar daddy Romania sau puteți chiar să îi dați un alt tip de contact, cum ar fi kik, Instagram, etc … În Kik și telegramă, trebuie doar să configurați un nume de utilizator, să acceptați sau să adăugați persoane și să discutați de acolo – nu este necesar un număr de telefon! Majoritatea bărbaților nu au o problemă cu asta: dacă întrebi politicos, spune-le că am avut o experiență proastă și că vei fi fericit să-ți treci numărul odată ce te vei simți confortabil.

Dacă toate celelalte eșuează …

Dacă ai spus-o deja de mai multe ori și devii ostil sau indignat, blochează, blochează, blochează! Nu este plăcut, dar nu merită să fii bombardat cu mesaje generate de un ego abuzat! În sugardaddyromania.com puteți, de asemenea, să raportați acest tip de acțiune prin intermediul informațiilor de info@sugardaddyromania.ro sau din formularul de contact de pe pagina de contact.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Ce să fac în cazul în care un sugardaddy insistă?
Article Name
Ce să fac în cazul în care un sugardaddy insistă?
Description
Sfaturi pentru a afla cum să te descurci cu un sugardaddy atunci când ești prea insistent
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up