fete tinere din limoussine
Home » 5 lecții importante de 5 SugarBabes cu experiență

fete tinere din limoussine Relațiile cu sugar babes sunt cu siguranță una dintre cele mai bune modalități de a duce o viață de lux și de a-ți îmbunătăți nivelul de contacte și liniște. Călătoria către lumea reală a relațiilor cu sugar baby – sugar daddy poate să nu fie ușoară, dar există multe lecții importante pe care le învățăm pe parcurs .

Lucruri grozave se întâmplă atunci când vă așteptați cel mai puțin, așa că, dacă obiectivul dvs. este să sugar baby țineți-vă capul și niciodată să nu se decada.

Am luat legătura cu niște sugar babes cu experiență care au trecut prin sugardaddyromania.com atunci când încă se începea și au furnizat doar servicii web în Madrid și Barcelona. Au început demult în lumea sugar babes și ne-au oferit câteva sfaturi pentru tine, fetele pe care le-ai început.

Acestea sunt lecții valoroase care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți relațiile și să înțelegeți cum ar trebui să acționați într-o adevărată căutare a sugardaddy-ului dvs. ideal cu care doriți să petreceți mult timp într-un angajament de schimb, ajutor și complicitate. Prin discreție am schimbat poreclele.

PATIENȚA ESTE VIRTĂ

Ca un  sugarbabe , privesc întotdeauna jocul Sugardate ca pe o investiție pe termen lung. Satisfacția temporară și aici te prind de ceea ce te ucid, o poți face să devieze de la adevăratul său obiectiv, de asemenea, dacă intri în acel cerc te va costa să pleci, iar sugardaddys-urile adevărate nu vor dori să-ți fie mentori, disperarea nu este atractivă. Pe de altă parte, nu vă așteptați să întâlniți un om solvent la o cină și că a doua zi te duce într-o călătorie în Caraibe, asta nu se întâmplă normal (deși uneori există excepții cu noroc). În mod normal, trebuie să te descurci, deoarece lucrurile grozave nu se petrec peste noapte.

În prezent am reușit să ajung la un acord care durează de-a lungul timpului, dar când am început să răsfoiesc multe profiluri și am păstrat multe întâlniri întâlnind bărbați fără prea mult succes, dar puțin câte puțin am întâlnit oameni foarte interesanți cu care încă mai am o prietenie și astăzi păstrez de contact. La final am găsit oameni interesanți printre multe ghilimele care nu mi-au plăcut.

La început nu am câștigat mult și am ținut pasul cu un nivel mediu de viață, dar puțin câte puțin am întâlnit oameni mai interesanți și acum călătoresc cu sugardaddy-ul meu în multe locuri din lume. Nu m-am gândit niciodată că pot ajunge acolo unde mă aflu, dar eram perseverent, iar acum iau cina la cele mai bune restaurante din orașele frumoase, în timp ce îmi termin diploma. Dacă depui suficient timp și efort, vei fi răsplătit. Acești bărbați au nevoi simple. Au nevoie de sprijinul și compania ta. Arătați-le că sunteți acolo de mult timp și că nu sunteți o fată de o noapte. Răbdarea este virtute!

Mariola01

Sugar Daddy Romania

FIE SELECTIV

Dacă vrei să ai o economie relaxată și vrei să-ți găsești sugardaddy-ul ideal, trebuie să fii selectiv. Nu vă grăbiți să faceți un acord cu o sugardaddy bazată doar pe veniturile dvs. sau pe stilul dvs. de viață. Un sugar baby ar trebui să fie selectiv cu cine ai o întâlnire. Ar trebui să știți perfect ce căutați pentru a vă întreba sugardaddy, lăsați-l să vadă ce căutați, nu toți căutăm același lucru, unii preferă să călătorească și să plece în locuri scumpe, alții au nevoie de ajutor pentru studii.

Nu toți avem aceleași nevoi și nu toți sugardaddys doresc să vă ofere la fel. Rețineți că o relație de sugar ar trebui să fie o relație pe termen lung, ar trebui să căutați un bărbat care să vă umple și să înțeleagă ce aveți nevoie. Dacă sunteți într-o călătorie minunată și îngrijorată, deoarece nu ajungeți la sfârșitul lunii sau nu puteți plăti academia, înseamnă că sunteți într-o relație greșită cu sugar . Dacă un bărbat nu își va îndeplini așteptările, trebuie să lăsați clar că nu este ceea ce căutați, un sugardaddy trebuie să înțeleagă nevoile dvs. și ale sale.

CarlaXD

NICIODATĂ CONFORMAȚI CU MINȚI

Când m-am înscris la Daddy Romania am făcut-o pentru a avea o viață mai ușoară și pentru a cunoaște luxurile vieții. Mi-a fost foarte clar că nu mă voi liniști mai puțin și că nu aveam nevoie de mai puțin. Îmi place luxul, îmi plac gențile de 1000 € și rochiile de 3000 €, dacă ies la cină cu sugardaddy îmi doresc un meniu de cel puțin 200 €, dacă nu este lux, nu merită. Restul l-am acoperit.

Dacă un bărbat nu îndeplinește un venit minim, nu mă interesează, dacă nu mă poate duce nicăieri în lume, nu mă interesează și dacă nu are o mașină sport mai mare de 30.000 de euro, nu mă interesează. Am câștigat suficient ca model și nu am avut nevoie de nimeni care să mă susțină, dar îmi doream un nivel de viață mai ridicat.

Stabiliți așteptările și nu vă mulțumiți niciodată cu mai puțin, deoarece dacă vă acordați mai puțin, merită mai puțin. Puteți ajunge să aveți un sugar daddy milionar ca mine, începând de la zero. Trebuie să ridici așteptările să nu le scadă. Când sugardaddy-ul tău nu îți îndeplinește așteptările, găsește-l pe altul. Acest lucru nu se întâmplă peste noapte, dar dacă este ceea ce vrei, ar trebui să mergi pentru asta.

TripModel

Păstrează-ți emoțiile în control

Este foarte firesc ca, câte puțin, să te îndrăgostești de sugardaddy-ul tău. Când un domn te tratează cu educație, el te răsfăță și îți dă dragoste, te poți îndrăgosti. Trebuie să învățați să vă gestionați sentimentele și să le țineți la dispoziție, dacă nu vă cere altceva. El trebuie să fie cel din acel pas . Că sugar daddy-ul tău te răsfăță și capricii, nu poți însemna nimic dincolo de o prietenie, așa că ține-ți sub control așteptările, rețineți că, dacă nu face pasul, sunteți într-un acord.

Ar trebui să-ți cunoști bine sentimentele, te îndrăgostești sau ești doar infatuat cu cineva bogat? Urmărește și sentimentele sugardaddy-ului tău. Uneori ca sugarbabe te poți regăsi în aceeași situație pe care am întâlnit-o. Sugardaddy-ul meu avea totul, mașină bună, superhouse cu piscină, yacusi și sală de sport, bani de cheltuit etc. A fost visul oricărui sugar baby, dar nu a fost pentru mine. El mi-a cerut să dau loc unei relații NSA, am vrut ceea ce nu eram dispus să-i dau, o relație reală așa că m-am îndepărtat de el înainte ca sentimentele să meargă mai departe . Ai sentimentele foarte legate și dacă relația se va gândi mai mult, fericirea ta în viitor depinde de ea.

Shhbaby

ARTĂ DE ASEMENARE

Pe baza experienței mele, am ajuns să învăț că cei care au mai puțin tind să dea mai mult. Am întâlnit bărbați cu o valoare de milioane de euro, care nu erau dispuși să acorde o indemnizație decentă. Cea mai bogată clasă tinde să fie mai zgârcită în comparație cu cei care sunt mai puțin bogați.

Am cunoscut un Sugar Daddy care realizează un venit decent ca senior bancher în City of London, deși este din Barcelona și lucrează adesea la Barcelona, ​​negocierea misiunii pe care și-o dorea cu el era mult mai ușoară decât cu alți antreprenori super-bogați. Este interesant modul în care averea influențează generozitatea. Când am ieșit cu bancherul meu SD, am cumpărat întotdeauna cadouri fără niciun motiv. Deși nu au fost genți Gucci sau Chanel, dar el încearcă să răspundă așteptărilor mele. Nu lăsați niciun Sugar Daddy de mare calibru să vă trateze ca pe o jucărie doar pentru că are putere monetară.

Imnotonlyone

Dacă depuneți cantitatea potrivită de efort și practică, puteți fi, de asemenea, un expert în sugar babe și să aveți o relație stabilă. Este necesar să parcurgeți încercări și erori înainte de a găsi succes în acest joc. Cu fiecare aranjament, vine o lecție de învățat.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
5 lecții importante de 5 Sugar Babes cu experiență
Article Name
5 lecții importante de 5 Sugar Babes cu experiență
Description
Sfaturi din partea unor experți de zahăr
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up