fete tinere din limoussine
Home » 5 lecții importante de 5 SugarBabes cu experiență
fete tinere din limoussine

Sugar dating sunt cu siguranță una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți nivelul de relație și liniște sufletească.

Călătoria pentru a ajunge în lumea reală a sugardating nu este una ușoară. Există multe mituri și stereotipuri care o fac și mai dificilă. Dar există multe lecții importante pe care le învățăm pe parcurs . Lucrurile grozave se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin la ele, așa că, dacă scopul tău este să obții un sugar daddy, ține capul sus și nu renunța niciodată.

Am contactat câțiva SB cu experiență care ne-au vizitat site-ul web atunci când acesta era încă în funcțiune și au furnizat servicii web doar în Madrid și Barcelona.

Au început să se întâlnească cu Sugar cu mult timp în urmă și ți-au dat câteva sfaturi pentru fete noi. Sunt lecții valoroase care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relațiile și să înțelegi cum să găsești un sugar daddy ideal cu care să petreci mult timp într-un angajament de schimb, ajutor și complicitate. La discreție, am schimbat poreclele.

RĂBDAREA ESTE VIRTUTE

Ca un sugar baby , întotdeauna privesc Sugar Dating Game ca pe o investiție pe termen lung. Satisfactia temporara si aici te prind ce ucid il poti face sa se abate de la adevaratul ei obiectiv, de asemenea daca intri in acel cerc iti va fi greu sa iesi iar cei adevarati nu vor vrea sa fie mentorii tai, disperarea este nu atrăgătoare.

Pe de altă parte, nu vă așteptați să întâlniți un om solvent la o cină și că a doua zi vă va duce într-o excursie în Caraibe, asta nu se întâmplă în mod normal (deși uneori sunt și excepții cu noroc). De obicei, trebuie să o rezolvi pentru că lucrurile grozave nu se întâmplă peste noapte.

În prezent am reușit să ajung la un acord care durează în timp. Dar când am început, am trecut prin multe profiluri și am fost la multe întâlniri întâlnind bărbați fără prea mult succes. Încetul cu încetul am cunoscut oameni foarte interesanți cu care am și astăzi o prietenie și păstrez legătura. Până la urmă am găsit oameni interesanți printre multe întâlniri care nu mi-au plăcut.

N-am crezut niciodată că aș putea ajunge acolo unde sunt, dar am fost persistent, iar acum iau cina la cele mai bune restaurante din orașe frumoase în timp ce îmi termin diploma de drept. Dacă depuneți suficient timp și efort, veți fi recompensat. Acești bărbați au nevoi simple. Au nevoie de sprijinul și compania dumneavoastră. Arată-le că ești acolo pe termen lung și că nu ești o aventură de o noapte. Răbdarea este virtute!

Mariola01

FI SELECTIV

Dacă vrei să te îmbunătățești în viața ta și vrei să-ți găsești idealul, trebuie să fii selectiv. Nu vă grăbiți să vă rezolvați cu un POT bazat exclusiv pe venitul sau stilul lor de viață.

Trebuie să știi perfect ce cauți pentru a-ți întreba POT, lasă-l să vadă ce cauți, nu toți căutăm la fel, unii preferă să călătorească și să meargă în locuri scumpe, alții au nevoie de ajutor la studii.

Nu toți avem aceleași nevoi și nu toată lumea vrea să vă ofere la fel. Ține minte că o sugar date trebuie să fie o relație de lungă durată, trebuie să cauți un bărbat care să te împlinească și să înțeleagă de ce ai nevoie.

Dacă sunteți într-o călătorie minunată și vă faceți griji că nu puteți face rost sau nu puteți plăti pentru academie, înseamnă că vă aflați într-o relație de sugar greșită . Daca un barbat nu iti va satisface asteptarile, trebuie sa faci clar ca nu este ceea ce cauti, un DS trebuie sa inteleaga nevoile tale, iar tu ale lui.

CarlaXD

NU VA mulțumi niciodată cu mai puțin

Când m-am alăturat lui Sugar Daddy Romania, am făcut-o pentru a avea o viață mai ușoară și a experimenta luxul. Eram foarte clar că nu aveam de gând să mă mulțumesc cu mai puțin și că nu aveam nevoie de mai puțin. Îmi place luxul, îmi plac gențile scumpe și rochiile de designer, dacă ies la cină cu SD-ul meu vreau cel mai bun restaurant din oraș, dacă nu e lux nu e bine pentru mine. Restul le-am acoperit.

Daca un barbat nu indeplineste un venit minim nu ma intereseaza. Dacă nu mă poate duce nicăieri în lume, nu mă interesează și dacă nu are o mașină sport high-end, nu mă interesează. Câștig suficient ca model și nu am nevoie de cineva care să mă sprijine, dar caut un nivel de trai mai ridicat.

Stabilește-ți niște așteptări și nu te mulțumi niciodată cu mai puțin pentru că dacă te mulțumești cu mai puțin, valorezi mai puțin. Poți ajunge să ai un milionar ca mine pornind de la zero. Trebuie să crești așteptările, nu să le cobori. Când nu corespunde așteptărilor tale, găsește altul. Acest lucru nu se întâmplă peste noapte, dar dacă este ceea ce îți dorești, ar trebui să mergi.

TripModel

PĂSTRAȚI-VĂ EMOȚIILE ÎN CONTROL

Este foarte firesc ca încetul cu încetul să te îndrăgostești de POT-ul tău. Când un domn te tratează politicos, te răsfață și îți oferă afecțiune, te poți îndrăgosti. Trebuie să înveți să-ți gestionezi sentimentele și să le ții la distanță, dacă nu îți cere ceva mai mult. El trebuie să fie cel care face acest pas .

Înveți să-ți gestionezi sentimentele atunci când o soră de “sugar” intră în joc. Faptul ca te rasfata si te trateaza poate sa nu insemne nimic dincolo de prietenie asa ca tine-ti asteptarile sub control, tine cont ca daca nu face pasul esti intr-o intelegere.

Trebuie să-ți cunoști bine sentimentele. Te îndrăgostești sau doar ești îndrăgostit de cineva bogat? De asemenea, monitorizează-i sentimentele. Uneori te poți confrunta cu aceeași situație în care am întâlnit eu.

Avea totul, o mașină bună, o casă cu piscină, o cadă cu hidromasaj și o sală de sport, să cheltuiască bani etc. Era visul oricărui sugar baby, dar nu era pentru mine. Mi-a cerut să fac pasul către o relație cu NSA, a vrut ceea ce nu eram dispus să-i dau, o relație adevărată, așa că am scăpat de el înainte ca sentimentele să mai apară . Ai sentimentele foarte legate și dacă relația se va gândi mult la asta, fericirea ta în viitor depinde de asta.

Iute

ARTA ATRIBUIRII

Pe baza experienței mele, am ajuns să învăț că cei care au mai puțin tind să dea mai mult. Am întâlnit bărbați de milioane de euro care nu au vrut să dea o alocație decentă. Un alt lucru pe care l-am învățat este că trebuie să știi să ajungi la un acord cu POT-ul tău , dacă mergi la o negociere fără să știi nimic despre asta ești dezavantajat, ei chiar știu să negocieze. Cea mai bogată clasă tinde să fie mai strânsă în comparație cu cei care sunt mai puțin bogați.

Am întâlnit un Sugar Daddy care face un venit decent ca Senior Banker în City of London, deși este din Barcelona și lucrează des în Barcelona, ​​negocierea alocației dorite cu el a fost mult mai ușor decât cu alți antreprenori super bogați. Când ieșeam cu bancherul meu, îmi cumpăra întotdeauna cadouri fără motiv. Deși nu erau genți Gucci sau Chanel, dar încearcă să-mi satisfacă așteptările. Nu lăsați niciun SugarDady de mare calibru să vă trateze ca pe o jucărie doar pentru că are putere monetară.

Imnotonlyone

Dacă depui efortul și exersarea potrivită, și tu poți fi un expert SB și poți deveni într-o relație stabilă. Este necesar să treci prin încercări și erori înainte de a găsi succes în acest joc. 

3 secrete ale stilului de viață sugar baby

Când intri în lumea sugardating și înveți că este un sugar baby, îți dai seama că frumusețea nu este totul. A învăța să te deosebești de ceilalți sugar babys este mult mai mult decât să ai o față drăguță. Chiar devine irelevant. De ce? Bărbații maturi nu acordă atât de multă atenție frumuseții ca bărbații mai tineri.

De fapt, cheia pentru a fi suficient de important pentru ca un POT să rămână cu tine pentru a-ți oferi un ajutor considerabil este modul în care îi faci să se simtă în timp ce sunt cu tine.

Poate că cuvântul potrivit pentru asta este „Muză”. A deveni muză este ceva care depășește frumusețea. Într-o muză există o inspirație specifică, o energie pe care o simte omul atunci când este cu ea.

Poate fi creativitatea ta sau poate modul tău de a vedea afacerile. O muză poate schimba lucrurile în bine dacă știe ce este Sugar Daddy și ce caută el. Acestea sunt câteva secrete pentru a fi muza sugardates:

Iată primul secret:

Imperfecțiunea este frumusețe, nebunia este geniu și este mai bine să fii absolut ridicol decât absolut plictisitor.

Marilyn Monroe

Frumusețea este „aproape” irelevantă dar trebuie să știi să-ți îmbunătățești profilul sugar baby pentru ca ei să poată face primul pas.Un corp perfect și un zâmbet frumos nu sunt atât de importante pe cât ai putea crede. Dacă nu există nimic mai mult decât șolduri frumoase, un Sugar baby nu va rezista în programul unui POT.

Deci ce este important?

  • O energie specială , găsește-ți drumul spre a fi în lume fără griji.
  • Dăruind fericire, sunt oameni care strălucesc și alții care sunt opriți, ce fel ești?
  • Să știi cum să faci persoana din fața ta să se simtă tânără .
  • Sunt femei care te fac să-ți uiți grijile și altele te încordează.
  • Cu unele femei un bărbat se conectează instantaneu și altele cu care fugi.

Indiferent de intimitate, prezența ta conține o energie specială care. Dacă ești conștient de el și știi cum să-l folosești, poți obține ceea ce îți dorești. Așa ajung unii sugar babys să aibă adevărate relații platonice cu POT-urile lor. Amintiți-vă, de asemenea, că confidențialitatea în Sdating este importantă.

Este că modul de a fi, dincolo de fizic, poate fi diferența care te face o adevărată Muză dorită de orice tătic.

Al doilea secret

Sunt bun, dar nu un înger. Eu comit păcate, dar nu sunt diavolul. Sunt doar o fetiță într-o lume mare care încearcă să găsească pe cineva pe care să-l iubească.

Marilyn Monroe

Fii atent, problemele tale pot începe când începi să primești ajutor. Problema vine atunci când portofoliul tău începe să se debordeze, asta mărește totul despre tine. Arderea banilor pentru ea vă mărește în special slăbiciunile .

Dacă obiectivele tale în viață nu sunt clare, cu siguranță vei avea mulți bani de irosit, dar de obicei se termină. Dacă te gândești să-ți găsești „obiectivul final în bani”, atunci s-ar putea să ai probleme. În această postare v-am explicat cu mult timp în urmă cum să vă îmbunătățiți finanțele pentru sugar baby.

Cum fac adevărații sugar baby?

Trăiesc pentru a avea succes, nu pentru a-ți face plăcere ție sau altcuiva.

Marilyn Monroe

Ei se străduiesc să fie întotdeauna cel mai bun sine, să construiască relații, să nu-și uite niciodată obiectivele, ideile și viziunile în care doresc să investească.

De ce? Pentru că ne asemănăm mai mult cu oamenii care sunt ca noi, este un sentiment tribal, îi ajutăm pe cei care sunt ca noi. Dacă tot ceea ce aștepți este alocația pentru cumpărături, SD-ul tău nu va avea o mulțime de bani în tine.

Dacă cheltuiți fiecare bănuț câștigat, nu veți avea nimic de investit în succesul vostru viitor. Dar de unde știi ce să faci cu banii, odată ce începi să-i primești? Primești un consilier.

Mentori Ei ascultă și vorbesc împreună despre care sunt viziunile, obiectivele și visele lor reale pe termen lung și creează strategii pentru a le face să devină realitate. Acești mentori sunt numiți și sugar daddys. Sunt mulți foști sportivi profesioniști care spală mașini pentru că nu au avut șansa să fie învățați să investească de un om de afaceri. Nu contează cât câștigi. Contează cât economisești și investești.
Înțeles?

Inca un secret deocamdata…

Obișnuiam să mă gândesc în timp ce mă uitam la nopțile de la Hollywood; „Trebuie să fie mii de fete care stau singure și visează să devină vedetă”. Dar nu am de gând să-mi fac griji pentru ea, eu sunt cel care visează cel mai mult.

Marilyn Monroe

Oricare ar fi obiectivele tale, acestea sunt prea mici. Cele mai mari fantezii și obiectivele tale pe care le poți realiza. A fi un sugar baby poate fi primul pas către o viață dincolo de visele tale. Dar cheia cât de departe vei ajunge va fi tipul de sprijin pe care îl ai.

Petrece timp cu oameni care atrag ce e mai bun în viitorul tău, oameni care scot în evidență tot ce este mai mare și mai ambițios din tine. Oferă-le concentrarea și atenția ta. 

Summary
5 lecții importante de 5 Sugar Babes cu experiență
Article Name
5 lecții importante de 5 Sugar Babes cu experiență
Description
Sfaturi din partea unor experți de sugar.
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up