sugardaddy și sugarbaby la prima întâlnire râzând și distrându-se
Home » Lucruri pe care nu ar trebui să le spui la prima întâlnire

sugardaddy și sugarbaby la prima întâlnire râzând și distrându-se Aveți noroc, aveți întâlnirea mult așteptată cu un Sugar Daddy, aceasta poate fi o oportunitate bună și căutarea unui tătic minunat s-a încheiat. Este posibil să puteți începe să construiți această relație de durată pe care o așteptați.

La prima întâlnire cu sugar daddy, veți fi, fără îndoială, nervos, vă veți încrucișa degetele, astfel încât totul să meargă bine și să vă bucurați de o personalitate matură și interesantă, atât cât va bucura uite. În acest moment ești asaltat de întrebările despre cum să te îmbraci, să te machiezi și să te pregătești pentru programarea ta.

Unul dintre lucrurile care se va întâmpla cu siguranță este întrebarea „Spune-mi mai multe despre tine?”, O întrebare deschisă care te va lăsa să te gândești … dacă trebuie să spun acum … îți spun despre viața mea la universitate? Vorbesc despre câinele meu? Desigur, spunându-i viața de sus în jos, nu cred că ar trebui să o faci și să-i spui despre câinele tău, poate într-o altă zi, dacă nu aduce subiectul animalelor.

Unul dintre cele mai bune moduri de a începe este să cauți asemănări cu gusturile pe care le-ați văzut pe site . În sugar daddy din Romania aveți o mulțime de opțiuni pentru a vă personaliza profilul, profitați de ele, deoarece o fată activă și hobby va fi întotdeauna mai interesantă decât alta care nu pune nimic.

De exemplu, dacă îți place schiul, drumeția sau orice sport, este bine să-l pui și să nu scapi de cuvinte. Va fi un bun început în conversație prin web și mai târziu în conversația despre programare. Dar la fel de important ca cunoașterea lucrurilor corecte este să eviți lucrurile greșite atunci când vorbim. Aici îți arătăm NO-ul definitiv pe care nu trebuie să-l iei niciodată la o întâlnire cu sugardaddy-ul tău.

Afară povești triste din viața ta tristă

Acest punct este atât de important încât trebuie repetat de două ori: nu există povești triste și dureroase . Poveștile triste despre că nu am bani să-mi castrez câinele și să-mi lăsați ursulețul făcut din praf. Sau nu am bani să cumpăr cărți, de aceea trebuie să flirtez cu geekul Uni, care pare să fi abandonat deodorantul în ziua în care s-a născut. Știți ce vreau să spun nu?

Aceasta include, de asemenea, discutarea problemelor tale financiare. Da, este minunat să discutăm care este bugetul dvs. și ce căutați, dar nu încercați să sună ca unul disperat.Voi doi ați acceptat deja să vă întâlniți din motive reciproce, să vă vorbiți personalitatea și obiectivele de viitor. Există modalități mult mai bune și mai ingenioase de a oferi ajutorul de care ai nevoie de la el.

Sugar Daddy Romania

Nu mergeți prea departe în viața personală.

Motivul pentru care căutați o relație cu sugar baby este să evadați din viața normală. Vrea să se concentreze pe tine, simțind ceea ce nu poate simți cu o femeie mai în vârstă, vrea o distragere de la orice alt lucru care se întâmplă la serviciu sau acasă. Dacă menționați că sunteți divorțat și aveți sugar baby, nu întrebați de ce căsătoria nu a funcționat și care sunt numele sugar baby dumneavoastră. Poate părea bine să întrebe despre familia sa, dar o primă întâlnire nu este momentul potrivit pentru asta.

Dacă menționați că treceți printr-un divorț, pur și simplu încercați să schimbați subiectul cu simpatie până când puteți transforma conversația în probleme mai ușoare, mai amuzante și conectate. Nu folosiți ocazia pentru a vorbi despre cum v-a afectat divorțul părinților.

Lasă WhatsApp și telefonul în tăcere

Ceva ce nu ar trebui spus la o întâlnire este să-mi verific un moment telefonul . Ne aflăm într-un moment în care vorbim la telefon sau verificăm WhatsApp în mijlocul unei întâlniri ni se pare normal și chiar îl facem automat. Vedeți că telefonul dvs. a fost luminat în geantă și automat și fără să vă gândiți să îl luați pentru a verifica cine v-a scris. 

Nu uitați că o primă întâlnire este cea în care sugar daddy-ul dvs. va forma primele impresii asupra voastră. Dacă îți iei telefonul, va fi ceva lipsit de respect și vei crede că te plictisești sau pleci de la el și vei crede că va merge mai departe în programările următoare, astfel că va fi probabil un gest foarte nefericit. Dacă într-adevăr trebuie să verificați telefonul, profitați atunci când mergeți la baie pentru a face acest lucru.

Nu întreba prea multe despre munca ta

Este complicat pentru sugardaddy să-i spună ce face la prima întâlnire. Vrei să știi cât câștigă și cât va fi dispus să-ți ofere, este posibil să vorbească despre unele succese de afaceri ale călătoriilor sale și despre ce tip de casă au sau gusturile sau mașina lor. Prin aceasta, va fi mai mult decât suficient să știi în fața ce fel de piesă ești Sugar Daddy.

Există sugar daddy care pot avea întreprinderi mici și nu o mașină mare și pot deveni mai generoși decât bărbații cu mulți bani. Așa va fi modul lui de a vă deplasa, de a plăti și de unde vă invită sau de cheltuielile pe care le face ceea ce vă spun dacă este generos sau nu. Este posibil ca la prima dată să fie momentul ideal să vă spun nevoile dvs. mai sus pentru a ști dacă Puteți să le întâlniți, să solicitați bugetul în loc să solicitați numărul de zerouri din contul dvs. de verificare, deoarece așa cum spun mai sus, uneori, nu sunt cele mai bune date pentru a ști dacă suntem interesați.

Discreția contează cu adevărat

Și o modalitate de a arăta că înțelegeți importanța de a fi discret este să vă alegeți cu atenție cuvintele atunci când vă aflați într-un loc public. Acest lucru este foarte important la o primă întâlnire, deoarece voi doi vă cunoașteți și vă puneți multe întrebări. Cel mai probabil, îl vei întâlni într-un loc public aglomerat, precum o cantină sau un restaurant și nu ar trebui să vorbești despre lucruri care îți atrag multă atenție.

Este important să căutați un loc frumos, așa că nu trebuie să vorbiți prea tare . Un exemplu de a fi discret în conversație nu înseamnă că s-au întâlnit pe o rețea de socializare. Întrebarea de ce v-ați alăturat unui site de întâlnire sau a vorbi despre acesta nu este cea mai potrivită conversație pentru acel loc. Nici să nu spui deschis. De ce cauți un sugar baby? sau lucruri de genul acesta, mai degrabă întrebați ce căutați la o fată și lucruri de genul acesta.

Dacă vedeți că vă enervați când vorbiți despre lucruri precum banii sau lucrurile de care aveți nevoie, poate preferați să discutați acest lucru în privat. În aceste cazuri, doar zâmbește și spune bine. Ce zici de asta mai târziu la telefon? Și apoi se schimbă la o altă conversație în care se poate simți confortabil și se poate petrece bine. Aceste lucruri mici contează foarte mult în primele date și uneori nu ne dăm seama. Dacă i-ați impresionat, este normal ca acordul să ajungă destul de repede și el este cel care vi-l oferă

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Lucruri pe care nu ar trebui să le spui la prima întâlnire
Article Name
Lucruri pe care nu ar trebui să le spui la prima întâlnire
Description
sfaturi pentru prima întâlnire cu sugar daddy
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up