sugardaddy și sugarbaby la prima întâlnire râzând și distrându-se
Home » Lucruri pe care nu ar trebui să le spui la prima întâlnire
sugardaddy și sugarbaby la prima întâlnire râzând și distrându-se

Ai noroc, ai atins intalnirea mult asteptata cu un Sugar Daddy. Ai lucrat și ți-ai îmbunătățit profilul sugar baby și ei s-au interesat de tine, aceasta poate fi o oportunitate bună și căutarea unui tată minunat s-a încheiat.

S-ar putea să începi să construiești acea relație de lungă durată pe care o speri. In primul tau vei fi fara indoiala nervos, iti vei incrucisa degetele pentru ca totul sa mearga bine si sa te bucuri de o personalitate matura si interesanta la fel de mult pe cat se va bucura el de look-ul tau. În acest moment, întrebările despre cum ar trebui să te îmbraci, să te machiezi și să te pregătești pentru întâlnire te asaltă.

O întrebare care apare adesea este: Spune-mi mai multe despre tine? , o intrebare deschisa care va lasa sa va intrebati… ce spun acum… Sa va povestesc despre viata mea la universitate? Să-ți spun despre câinele meu? Desigur, să-i spui viața ta de sus până jos nu este cel mai bun și să-i vorbești despre câinele tău poate în altă zi dacă nu aduce în discuție subiectul animalelor.

Una dintre cele mai bune moduri de a începe este să cauți asemănări între gusturile pe care le porți pe site . Pe site-ul nostru aveți o mulțime de opțiuni de personalizat, aici aveți mai multe informații despre cum funcționează.

Profită de aceste opțiuni pentru că o fată activă cu hobby-uri va fi întotdeauna mai interesantă decât una care nu pune nimic. De asemenea, profitați de ocazie pentru a pune în practică ceea ce învățăm noi în trucuri pentru sugar baby pentru a detecta Fake sau salt daddys . De multe ori în chat nu le vei putea recunoaște, dar în tine pentru tine este foarte ușor să știi dacă te afli în fața unei acadele uriașe sau a unei broaște de apă sărată.

De exemplu, dacă îți place schiul, drumețiile sau orice sport, e bine să-l pui și să nu te zgâriești cu cuvinte. Va fi un început bun în conversația prin web și mai târziu în conversația întâlnirii. Dar la fel de important ca să cunoaștem lucrurile potrivite este evitarea lucrurilor greșite atunci când vorbim. Dacă în această întâlnire vrei să începi negocierea este important să știi cum să ajungi la o înțelegere în calitate de sugar baby cu POT-ul tău, asta va face să nu fie atât de drastic să începi să vorbești despre avantajele pe care vrei să le obții din relația ta.Aici îți arătăm NU definitiv că nu trebuie să ieși niciodată la o întâlnire cu sugardaddy.

Din poveștile triste din viața ta dureroasă

Acest punct este atât de important încât trebuie repetat de două ori: nu există povești triste și dureroase . Povești triste despre că nu trebuie să-mi sterilizez câinele și mă lasă ursulețul în praf. Această plângere este ceva foarte comun în rândul multor sugar baby, încercați să vă distingeți de ei lăsând lucrurile rele deoparte. Sau nu trebuie să cumpăr cărți așa că trebuie să cochetez cu tocilarul de la universitate care pare să fi abandonat deodorantul în ziua în care s-a născut. Etc., știi ce vreau să spun, nu?

Aceasta include, de asemenea, discutarea problemelor dvs. actuale. Da, este grozav să vorbești despre ceea ce plănuiești să contribui și despre ce cauți, dar încearcă să nu pari disperat. Dacă te-ai hotărât să mergi la o primă întâlnire este pentru ceva, așa că lasă-ți personalitatea și obiectivele viitoare să vorbească. Există modalități mult mai bune și mai ingenioase de a transmite care sunt nevoile tale.

Nu merge prea departe în viața lui personală.

Motivul pentru care cauți o relație de tip sugar babe este să scapi din viața ta normală. Vrea să se concentreze asupra ta, simțind ceea ce nu poate simți cu o femeie mai în vârstă. Vrei să distragi atenția de la orice altceva se întâmplă la serviciu sau acasă.

Dacă menționează că este divorțat și are copii, nu-l întrebați de ce nu a funcționat căsătoria și care sunt numele copiilor lui. Învață cele 10 moduri de a seduce sugar baby, astfel încât SD-ul tău să rămână cu tine înainte de a pune întrebări mai personale, astfel încât să recunoști cele mai bune momente care îți vor face POT-ul să se deschidă și să-ți spună mai multe lucruri. Poate părea frumos că îi întrebi despre familia lui, dar o primă întâlnire nu este momentul potrivit pentru asta.

Dacă menționează că trece printr-un divorț, pur și simplu încearcă să schimbi subiectul cu simpatie până când poate transforma conversația în chestiuni mai ușoare, mai distractive și conectate. Nu folosi ocazia pentru a vorbi despre modul în care te-a afectat divorțul părinților tăi.

Lasă WhatsApp și telefonul în tăcere

Ceva de spus la o întâlnire este că o să-mi verific telefonul pentru un minut . Ne aflăm într-un moment în care să vorbim la telefon sau să verificăm WhatsApp în mijlocul unei întâlniri ni se pare cel mai normal lucru și chiar o facem automat.

Vezi ca ti s-a aprins telefonul in geanta si automat si fara sa stai pe ganduri il ridici sa verifici cine ti-a scris. Amintește-ți că o primă întâlnire este locul în care sugardaddy-ul tău își va face primele impresii despre tine.

Dacă îți ridici telefonul, va fi lipsit de respect și vor crede că te plictisești sau îl dai mai departe. Veți crede că acest lucru va merge mai mult în următoarele date, așa că probabil va fi un gest foarte nefericit. Dacă chiar trebuie să verifici telefonul, profită de când merge el la baie pentru a o face.

Nu întrebați prea multe despre munca lor

Este greu pentru un sugardaddy să-ți spună ce face la prima întâlnire. Vrei să știi ce poate contribui la relația ta, dar nu insista. Este posibil să vorbească despre unele succese în afaceri din călătoriile sale și despre ce fel de casă au sau despre gusturile sau mașina lui. Cu asta va fi mai mult decât suficient să știi ce fel de sugar daddy ai în față. Poate că articolul tipuri de sugar daddy pe care ar trebui să le cunoști, te va ajuta și pe tine.

Există sugar daddies care pot avea mici afaceri și o mașină normală și se pot dovedi a fi mai generoși decât alții mai norocoși. Așa că va fi modul tău de a te deplasa, de a plăti și locurile și detaliile pe care le ai cu tine pe care trebuie să le judeci.

Este posibil ca prima întâlnire să fie un moment ideal pentru a discuta nevoile tale de mai sus pentru a vedea dacă le poți îndeplini. Întreabă ce poate aduce el în viața ta fără a fi prea direct.

Discreția contează cu adevărat

O modalitate de a arăta că înțelegi importanța de a fi discret este să-ți alegi cuvintele cu atenție atunci când te afli într-un loc public. Acest lucru este foarte important la o primă întâlnire pentru că atunci când începi să cunoști pe cineva vrei să știi mult mai multe. Dar locurile publice nu sunt uneori cele mai bune pentru a vorbi despre anumite lucruri. Cel mai bine este să nu vorbiți despre lucruri care atrag multă atenție.

Este important să găsești un loc frumos, astfel încât să nu fii nevoit să vorbești prea tare . Un exemplu de a fi discret în conversație este ca să nu mai vorbim că te-ai întâlnit pe o rețea de socializare. A întreba de ce s-a alăturat unui site de întâlniri sau a vorbi despre el nu este conversația potrivită pentru acel loc . Nici să spui deschis De ce cauți un sugarbaby? sau chestii de genul, mai degrabă întreabă ce caută la o fată și chestii de genul ăsta.

Dacă vezi că devine nervos când vorbește despre ce avantaje îți va aduce în relația ta sau despre lucrurile de care ai nevoie, poate că preferă să discute despre asta în privat. În acele cazuri, doar zâmbește și spune bine. Ce-ar fi să vorbim despre asta mai târziu la telefon sau în privat?

Apoi trece la o altă conversație în care se poate simți confortabil și se poate distra. Aceste lucruri mărunte contează foarte mult la primele întâlniri și uneori nici nu ne dăm seama. Daca i-ai impresionat, normalul este ca acordul sa ajunga destul de repede si el este cel care ti-l ofera. Te-ar putea interesa și: Lecții și secrete de la 5 Sugarbabes experimentați.

Summary
Lucruri pe care nu ar trebui să le spui la prima întâlnire
Article Name
Lucruri pe care nu ar trebui să le spui la prima întâlnire
Description
sfaturi pentru prima întâlnire cu sugar daddy
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up