Fată fericită cu computerul în față
Home » Nu poți prinde un sugardaddy? Poate nu ești tu, este profilul tău …
 Fată fericită cu computerul în față

Succesul în lumea tăticilor de Sugar, în special înRomania, este un joc de numere: cu cât mai multe sugardaddys ai pe agenda ta, cu atât sunt mai mari șansele de a obține un acord ideal. Dar fii atent, asta nu înseamnă că îți dai numărul de telefon pentru prima dată, ar trebui să fii, de asemenea, respectat. 
Pentru a realiza acel echilibru între un profil sexy și să nu cadă în vulgaritate, am scris câteva sfaturi interesante:

Desi profilul tau este perfect, ia masuri:

Căutați și citiți cu atenție aruncarea înapoi în mare profiluri de profil tipuri care sunt nu vor să te cred . Dacă începi să ai o relație prin e-mail, elaborează-ți bine răspunsurile și dacă totul curge și trece la WhatsApp. Dând direct WhatsApp fără să flirtezi puțin sau știu că vei duce la o relație de o noapte în care nu vei mai prinde acea sugardaddy.

Creează-ți profilul pentru sugar:

Pentru a fi un copil de succes în căutarea de sugardaddys fără a fi nevoie să-ți petreci ziua în fața calculatorului sau a telefonului mobil, trebuie să-ți faci un profil izbitor. Încărcați fotografii, dar nu prea multe între 3 și 5 vor fi în regulă. 

Explicați-vă hobby-urile și gusturile și folosiți și umorul. Dacă combini un pic de senzualitate cu umor, el va dori să rămână cu tine și să te întâlnească pentru mai mult de o noapte. În SDEspaña, fetele nu trebuie să plătească calitatea de membru, dar este adevărat că cele mai active apar în pozițiile de vârf, intrând din când în când pentru a vedea știri poate fi o idee bună și, astfel, să vă păstrați profilul.

Câteva erori de profil tipice în Sugar Daddy Romania:

Sugarbaby Error 1. Îmi plac lucrurile bune din viață, îmi plac cadourile

Este similar cu a transmite că nu ești absolut diferit de orice alt sugar baby și că mergi direct la acest punct. Tatăl sugar daddy are succes și versatil în „cele mai bune lucruri din viață”, ceea ce înseamnă că, dacă ești acolo, este și pentru cadourile de ajutor etc. Dar un sugardaddy care merită sarea lui vrea ceva: aspect, ingeniozitate, personalitate și știind să fie. Cel mai grav păcat al sugar baby Romania este să crezi o piesă de mobilier în care bărbații bogați urmează să pună portofelul.
Sfat: ia-ți un minut să te gândești la ce se califică drept „cele mai bune lucruri din viață” pentru tine. Descrieți lucrurile care vă plac, cum vă place să faceți, unde doriți să mergeți, ce vă place să mâncați. Prezentați-l într-un mod interesant și atractiv, pentru ca sugardaddy-ul dvs. să vă cunoască puțin mai bine. De exemplu:

Îmi place Tibetul și am visat întotdeauna să călătoresc acolo. Îmi place să beau șampanie la apusul soarelui în fața plajei, mă aplec mai mult pentru distracția unui spectacol bun decât pentru cumpărături, așa că îmi plac surprizele. Studiez Dreptul și iubesc pantofii. Am încercat o primă întâlnire?

Eroare de profil pentru Baby Baby 2. „Am nevoie de ajutor sau mai rău, am nevoie de bani”

Da, asta face parte din motivul pentru care căutați un Sugar Daddy. Taticii de sugar dating știu deja. Ei vor să vă ajute, desigur și majoritatea au o parte paternalistă (de aceea sunt tătici). Dar știi ce? Vechea zicală „Cel ce nu plânge nu suge ”, NU este adevărat în lumea Sugardării.
Mulți sugar babies cad în capcana de a crede că, dacă se transmit ca cazuri caritabile, sugar daddy vor fi mai dispuși să îi ajute financiar. În schimb, aceste profiluri transmit disperare. Nimeni nu îi place disperarea.

Cei mai de succes sugar babies nu își transmit nevoia de ajutor financiar. Se concentrează pe locul în care doresc să meargă în viața lor, obiectivele și ambițiile lor – SugarDaddys are mai multe șanse să ofere fete puternice și ambițioase și care caută să aibă un viitor mai bun.
Profilele de succes ale sugar dating subliniază adesea ceea ce pot face pentru sugardaddys-urile lor în loc de ceea ce ei înșiși au nevoie. Nu uitați, sugar dating este benefic reciproc. Știe deja că te va ajuta financiar, așa că acum concentrează-te pe ceea ce îți va oferi.

Eroarea sugarului 3. “Privind să fii răsfățat sau răsfățat”

Cari, cu toții ne dorim ca cineva să asiste la toate capriciile și consimțământul nostru, iar asta include și sugardady. Un adevărat sugar daddy te va strica, indiferent dacă îl ceri sau nu. Dar pentru a agăța un bărbat așa, va trebui să fii mai creativ decât „să vrei să fii răsfățat”.

În cel mai bun caz, acest lucru te face să pari necreativ. În cel mai rău caz, arăți egoist și te gândești doar la binele tău. Un tătic fals cu SD găsi această distracție care să se joace puțin cu tine, dar sugardaddys-urile adevărate vor trece probabil din profilul tău.

Amintiți-vă că majoritatea sugardaddy sunt solide, deoarece au luat decizii bune de afaceri, nefiind cheltuiți banii pentru investiții care promit să nu facă profit.
În loc să ceară să fie răsfățat, începe cu ce vrea el să știe mai întâi: ce are de oferit?
Nu este vorba de crearea unui profil fals, ci de a arăta cel mai bun dintre voi. De ce este cel mai bun lucru care te face mai bun decât alții și ceea ce vor aprecia de la tine.

Eroarea 4 a unor sugar baby:

Evitați punerea, vă fac să vă petreceți bine. Sunt foarte bun în pat sau vom avea o întâlnire pasională și fierbinte. Gândiți-vă, dacă și-ar dori o escortă, credeți că nu ar avea posibilitatea să o găsească? Pe acest site nu caută, de obicei, genul acela de fete.

Profilul SugarDaddy Romania:

Pentru a-ți îmbunătăți profilul în Sugar Daddy Romania este la fel de simplu ca să introduci profilul tău și să lovești butonul de editare, ai și o secțiune „media” în care poți încărca fotografii și chiar videoclipuri.

Summary
Nu poți prinde un sugardaddy? Poate nu ești tu, este profilul tău ...
Article Name
Nu poți prinde un sugardaddy? Poate nu ești tu, este profilul tău ...
Description
Articol care învață câteva trucuri pentru îmbunătățirea profilului unui sugarbaby în Sugardaddyromania.com
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up