om bogat singur
Home » Nici frumusețea și nici banii nu sunt totul. Pentru sugardaddy care oferă doar bani
 om bogat singur

Lumea unui sugar daddy este un „da și ia”, oamenii care se aventurează în acest tip de relație trebuie să știe să măsoare timpul și momentul.

Unii cred că a avea bani și a-i oferi este suficient, acest lucru se datorează în mare parte unor mituri care există despre sugar daddies în Romania . Dacă te întrebi de ce prețiosul sugar baby a încetat să stea cu tine chiar dacă i-ai dat o misiune bună, poate că această postare te va ajuta.

Când adoptăm un stil de viață sugardaddy, adoptăm un mod de viață în care luxul și noile experiențe trebuie să facă parte din relație. Dacă am vrut o aventură de o noapte, există o mulțime de locuri pentru a o obține. Însă în acest tip de înțelegere se caută ceva mai mult și nu o bătaie insipidă și ușoară.

Un acord de sugardating înseamnă noi dimensiuni în viața noastră

Obiceiul de a da ceva material și de a primi ceva în schimb este înlocuit de a oferi și emoții și ceva de reținut. În multe cazuri, o excursie la Veneția sau un Luis vuiton sau o plimbare cu o mașină de lux sunt detalii care fac diferența. Bucură-te de viață alături de ea și, deși la un moment dat este în regulă să dai o indemnizație, dacă lași pasiunea să se estompeze nu vor fi suficiente facturi pentru a o returna.

Deși în multe cazuri doriți să vindeți aceste tipuri de acorduri ca fiind egoiste, materialiste și total orientate spre bani. În multe cazuri, când ești exclusiv orientat spre bani, apar probleme, este esențial să știi să fii un sugar daddy fără probleme . Cele două persoane care formează un cuplu cu un acord de Sdating sunt două persoane care au decis că vor să obțină ceea ce merită de la viață în felul lor și cu sinceritate.

În plus, Sugar Daddy are câteva caracteristici care îl deosebesc și nu este singurul care deține controlul într-o înțelegere și ambii au aceeași voce pentru a stabili așteptări. Așadar, aranjamentele sunt mai mult decât subvenții și Sugar Babies, sunt și mult mai mult decât fete cu studii universitare care caută bani în plus și, desigur, mult mai mult decât o noapte la hotel.

În calitate de mentor trebuie să realizezi că mulți SB își doresc și mentorii lor să aibă grijă de ei și să-i răsfețe cu amintiri incredibile. Cei care cunosc cu adevărat această lume știu că a avea grijă de o fată tânără nu înseamnă întotdeauna gesturi mărețe.

Lucrurile mici contează cel mai mult la sfârșitul zilei.

O excursie romantică într-un oraș din apropiere, un tratament spa sau un set de machiaj sunt mici detalii care fac toată diferența.

O bună comunicare este o trăsătură foarte importantă spre care trebuie să lucrezi pentru a ajunge la o relație plăcută, pentru a ști ce își dorește. Comunicarea constantă și clară ajută la evitarea confuziei, motiv pentru care un Sugar Baby se așteaptă ca DS ei să fie sincer cu ea și să-și țină promisiunile. A fi capabil să comunici ușor cu partenerul tău înseamnă că o respecți și toată lumea își dorește asta. Un SB vrea ca tatăl ei să radieze mereu vibrații pozitive și respectuoase și să o trateze ca pe o doamnă.

Există câteva trăsături la care ar trebui să lucrezi pentru ca bebelușul tău să te facă foarte fericit și care sunt departe de bani. Și poți avea mulți bani, dar clasa este mereu înainte.

Generozitate

Este de la sine înțeles că un adevărat Sugar Daddy este generos. Generozitatea aici nu înseamnă o alocare constantă. Subvenția este adesea un dat, dar nu este totul, Sugar Baby se așteaptă ca partenerul ei de succes să-i ofere din când în când cadouri surpriză. Dacă ar fi să fii cu un partener de la care nu te-ai aștepta la mare lucru, ai găsi un tip de vârsta ta, dar un SB se va aștepta întotdeauna la mai mult de la partenerul tău în aceste tipuri de oferte.

Se va aștepta ca el să depună un efort real în fiecare zi și să-și amintească preferințele. Chiar dacă nu mergi mai departe, cel mai puțin pe care poți să faci este să ai grijă de nevoile ei și să ai grijă de ea. Acordurile de sugardating sunt pe termen lung în care cele două persoane au grijă una de alta în felul lor.

Un Sugar Baby va fi mult mai tânăr decât tine și, prin urmare, mai dispus să iasă și să experimenteze lumea în loc să citească o carte în spatele ușilor închise. Ceea ce își dorește este un partener care să aibă și un spirit aventuros sălbatic și să experimenteze lumea cu ea.

Când partenerul tău îți împărtășește interesele de călătorie, ar trebui să asculți cu atenție, deoarece îți poate oferi indicii importante. Ea vrea să-i arăți că îți pasă, ajutându-o să experimenteze lumea mai bine decât ar fi putut face singură. Aceasta este o situație câștigătoare pentru toate părțile, deoarece, în calitate de SD, puteți trece de la călătorii de afaceri solitare la a avea o companie grozavă alături.

Mentor

Există multe tipuri diferite de Sugar Daddy și unul dintre ele este mentorul. Cel mai bun mod de a avea grijă de o fată de facultate orientată spre obiective este să o ajuți să-și îndeplinească visele de carieră. După cum se spune, dă-i unui bărbat un pește (în acest caz un sugarbaby) și el îți va mulțumi într-o zi, învață-l să pescuiască și îți va mulțumi pentru viață.

Dacă nu are nevoie de ajutorul tău profesional, poate învăța multe de la tine în ceea ce privește experiența de viață. Dacă, în calitate de Sugar Daddy, îi poți oferi mentorat și o mică parcelă de afaceri pe care să o gestioneze, va fi un „câștig pentru a câștiga”. Ca SD, ai succes pentru că ești bun la ceva.

Ei caută un bărbat care să le transmită cunoștințe și vor face eforturi suplimentare pentru a învăța de la tine odată ce vor vedea că ești deschis să-i ajuți în acest sens.

Știi ce vrei

Indiferent dacă o acceptăm sau nu, cu toții sperăm că partenerii noștri știu ce dorim de la ei. Acordurile de sugar oferă unui cuplu posibilitatea de a stabili așteptări pentru lucrurile importante. Cu toate acestea, gesturi mici precum amintirea restaurantului pe care îl iubesc cel mai mult nu pot fi menționate într-un acord. La fel și întrebări mai complexe, cum ar fi dacă ar trebui să existe confidențialitate sau exclusivitate într-un acord.

Sugar dating, ca toate celelalte relații, sunt o stradă cu două sensuri. Nicio persoană nu poate fi superior celuilalt, așa că un Sugar Daddy trebuie să fie clar cu privire la faptul că SB lui va aștepta multe lucruri de la el, dar că va ști și să fie generos în felul lui.

Toată lumea merită ce este mai bun, așa că gândește-te bine înainte de a-ți alege un partener în lumea sugardate și acordă o atenție deosebită compatibilității pentru că contează foarte mult și în acest tip de acord. Dacă ai nevoie de idei care să ofere nu numai avantaje de acest tip poți citi Cum să atragi femeile mai tinere și să fii un sugar daddy de succes.

Summary
Nici frumusețea și nici banii nu sunt totul. Pentru sugar daddy care oferă doar bani
Article Name
Nici frumusețea și nici banii nu sunt totul. Pentru sugar daddy care oferă doar bani
Description
Banii nu sunt tot ceea ce în acest articol învățăm sugar daddys alte lucruri pe care le pot oferi pentru a-și îmbunătăți programările
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

2 comentarii:

 1. Cristina

  25 ianuarie, 2023 at 10:22 pm

  Caut sugar daddy, cum ma pot inscrie?

  Raspunde
 2. Irina Yoana

  9 august, 2023 at 9:30 pm

  Sunt o fire vorbareata, ador teasing-ul. Imi plac barbatii mai in varsta, am o atractie speciala pentru ei. Sunt super deschisa la orice, incearca-ma 😉

  Raspunde

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up