Bărbatul în vârstă râde cu o tânără
Home » 10 sfaturi pentru a atrage femeile tinere și au date mai bune
Bărbatul în vârstă râde cu o tânără

Cum să îmbunătățești întâlnirile cu fete tinere? Există o mulțime de moduri de a seduce un bebeluș cu care vrei să te întâlnești. În această postare vă vom oferi câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă păstrați sugar baby alături.

Dacă știi deja totul despre un sugar daddy și cum funcționează acest site, nu ar trebui să fie complicat, cu atât mai puțin atunci când ești un SD cu o situație economică bună. Dar amintiți-vă că banii nu sunt totul și pot căuta ceva mai mult.

1 – Fii un om echilibrat

Femeile sunt uneori emoționale în mod natural și cu atât mai mult când sunt tinere. Când vine vorba de un sugarbaby trebuie să ai în vedere că ea caută ceva mai mult. De multe ori o fată tânără intră în Romania pentru a încerca și fără niciun obiectiv în minte. Unele fete tinere tocmai au început facultatea și se află într-un moment de haos, regăsindu-se.

Din acest motiv trebuie să fii echilibrat, dacă la o întâlnire cu o sugar babe te tratează fără respect sau pur și simplu nu te vrea, trebuie să accepți, poate că a doua zi va suna să-și ceară scuze.

Tensiunile la locul de muncă și la universitate pe care le poate avea o tânără o pot face să-și piardă cumpătul, nu este mereu aceeași, într-o zi poate fi foarte nervoasă, în altă zi foarte obosită. De aceea trebuie să fii parte din echilibrul ei și un sprijin pentru ea.

Fiți atenți pentru că există și o mulțime de mituri despre lumea sugar daddies .  A fi un sugardaddy este mult mai mult decât a oferi ajutor financiar, trebuie să fii și mentor dacă este o fată bună și merită. De aceea iartă unele ofense care pot apărea și care pot fi o consecință a nervilor.

2 – Fii un gentleman

Multe tinere nu știu ce înseamnă „cavalerism”. Desigur, fără a fi rugați, deschideți-i ușile pentru a trece, scoateți scaunul când stau într-un restaurant și ajutați-i cu jacheta. Ca om matur și educat, trebuie să fii mai respectuos și mai elegant decât toți ceilalți.

Orice sugar taddy care vrea ca bebelușul său să rămână cu el trebuie să fie un gentleman la întâlniri, dar nu strică niciodată să-și amintească. O sugarbaby frumoasa poate avea orice barbat isi doreste, daca este cu tine este pentru ca ii dai ceva mai mult decat altii. Fii politicos în orice moment, indiferent de atitudinea ei.

3 – Pregătiți-vă pentru schimbarea continuă

Trebuie să fii pregătit pentru o mulțime de schimbări atunci când te întâlnești cu sugar babies. Să te întâlnești cu fete tinere este un lucru, dar când găsești acea fetiță care îți place cu adevărat, ar trebui să fii pregătită să o ajuți să crească ca femeie și ca persoană.

Ține-ți mintea deschisă la noile tendințe, suntem într-o lume din ce în ce mai deschisă sexual, așa că nu te speria. Ajută-o să devină o persoană mai bună și să colaboreze cu oameni importanți.

Trebuie să înțelegi că s-ar putea să nu fie alături de tine câțiva ani mai târziu, dar că poți conta oricând pe prietenia ei dacă ești un mentor pentru ea. Multe cupluri din lumea sugar dating au ajuns la căsătorie și se bucură de o stabilitate senzațională.

Nu te inchide la iubire si cu atat mai putin renunta daca iti place cu adevarat de ea, ai multe carti de jucat indiferent de varsta pentru a o cuceri. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă să fii un sugar daddy fără probleme , deoarece în unele cazuri poate merge prost și bunele tale intenții pot fi înțelese greșit.

4 – Păstrează-ți distanța

Femeile mai tinere gândesc diferit decât sugar daddies. Poate ți-ar plăcea să o vezi tot timpul și nu poți, dar este și adevărat că pot fi mai îndrăgostiți. Dacă nu cauți o relație serioasă, trebuie să păstrezi distanța și controlul pentru ca relația să poată continua în ritmul de care ai nevoie.

Măsurați bine timpii pentru a nu strica o relație care ar putea fi foarte bună pentru amândoi. Iată un articol despre fazele unei relații de sugardating pentru a ști cum să măsori timpul.

La fel, trebuie să măsurați timpii întâlnirilor cu un sugar baby, uneori poate avea nevoie de mai mult sprijin și răbdare. Trebuie să o înveți să măsoare și momentele în care poți fi disponibil și când nu ești.

5 – Lăsați ușa deschisă și lăsați-o să fie liberă

Nu trebuie să fii lipicioasă sau grea, tinerele au nevoie de spațiu și trebuie să vină la tine, și nu invers. Uneori, fetele tinere trebuie să evadeze din familie și din studii și să se simtă în siguranță cu tine.

Dacă îi suni prea mult sau ești prea aproape de ei, se vor simți foarte nesiguri. Ei vor simți că tu faci la fel ca familia sau părinții lor și vor deveni copleșiți. Trebuie să o încurajezi să-și trăiască viața fără tine și să fie liberă, astfel ea te va vedea ca o prietenie, precum și o relație și va dori să fie cu tine.

6 – Stai departe de viața lui privată

Cel mai simplu mod de a face un sugar baby frumos să părăsească partea ta este să începi să intri în viața ei. Stai departe de viața ta de muncă, viața socială și viața ta de familie.

Aceasta înseamnă că nu ar trebui să vii la ea acasă, să o suni la serviciu sau să faci apariție la club într-o seară de fete. Oricare dintre aceste trei lucruri va fi cu siguranță la revedere. Totuși, dacă îți cere sfaturi în oricare dintre aceste domenii, ar trebui să fii prieten și să o ajuți.

Lasă-o să-și aibă independența. Sigur, ar trebui să-i oferi ajutor și cunoștințe despre toate lucrurile din viață atunci când poți. Doar nu interfera cu viața lui în general sau vei fi rapid pe lista lui blocată. 

7 – Fii calm și răbdător

Pot garanta că aproape fiecare femeie frumoasă de pe planetă are un fel de poveste tristă despre un bărbat în vârstă dezgustător care a încercat să-i facă ceva. Crede-mă, nu vrei să fii acel tip. Trebuie să ai grijă să nu aduci acele amintiri proaste și să fii un adevărat gentleman, dacă faci vreo mișcare deplasată, o tânără va începe să nu aibă încredere în tine.

Ia-o mai ușor și ține-ți mâinile de pe ea când te întâlnești cu fete tinere. Arata-i ca esti un gentleman si ca esti dispus sa astepti. Este singura ta ușă deschisă pentru ca o relație reală și de durată între o Sugarbabe și Sugardaddy ei să funcționeze, mai ales la început.

8 – Preia controlul

Sugar babe ca un bărbat care poate lua decizii și poate prelua controlul. Acesta este un semn sexy de încredere și poate fi cu adevărat magic pentru o tânără care trăiește o perioadă grea. S-ar putea să fii interesat să o citești pe aceasta cu greșelile pe care le fac de obicei sugar daddies în care problemele legate de controlul situațiilor sunt explicate foarte bine
Fetele tinere nu sunt atrase de bărbații care nu sunt dispuși să ia taurul de coarne și să preia controlul . Dacă ești fără experiență sau timid, mai bine te apuci de treabă.

9 – Joacă-te cu ea

Mă refer la asta într-un mod non-sexual. Poti flirta putin in functie de situatie. Dar femeile mai tinere sunt mai bine tratate cu puțină tachinare. Încearcă să o tachinezi și să-i declanșezi inocența și să o faci să râdă.

10 – Nu fi un ciudat

Orice ai face, te rog nu juca „cartea tipului ciudat”. Bărbații mai în vârstă care se întâlnesc cu femei mai tinere se poartă adesea puțin ciudat la întâlniri. Poate pentru că sunt în afara zonei lor de confort? Nu contează, doar nu o face!

Cu siguranță nu vorbiți sau priviți prea mult. Joacă încrezător și cool. Este firesc ca o femeie mai tânără să facă nervos un bărbat în vârstă. Trebuie să fii calm și să fii cu ea ca un alt prieten. Descoperă cele 10 motive pentru care un sugarbaby să stea cu tine și nu cu altul .

Summary
10 sfaturi pentru a atrage femeile tinere și au date mai bune
Article Name
10 sfaturi pentru a atrage femeile tinere și au date mai bune
Description
Învață cum să-ți îmbunătățești relațiile și să seduci femeile mai tinere pentru a fi un adevărat sugardaddy.
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up