sugar babys
Home » Sugar babys ne spun modul lor de a trăi sugar dating
sugar babys

Sugar dating nu mai este un fenomen nou , cu toate acestea, în trecut a crescut această formă de întâlnire online. Știm deja că în sugar dating există o fată tânără, de obicei studentă universitară, care ajunge să aibă o relație benefică cu un bărbat matur.

Ceva care face sugardatingr atât de interesante este varietatea largă de acorduri și diferitele moduri de a le trăi pe care le are. De la experiențele „prietenului” până la îndeplinirea simplelor funcții sociale de însoțire a oamenilor de afaceri.

O gamă largă de acorduri diferite pe care un sugarbabe le poate avea cu un sugar daddy oferă o experiență grozavă pentru fetele de facultate care doresc să învețe despre viață în timp ce obțin diverse beneficii.

Pe scurt, există la fel de multe tipuri diferite de SB, câte tipuri specifice de relații există în sugardate în Romania. Diferite femei care au motive diferite pentru a deveni sugar baby și, de asemenea, nu există un prototip al unei fete care are mai multe șanse să aibă întâlniri decât alta, deoarece fiecare oferă lucruri diferite .

De la SDE am vorbit multe fete, la discreție nu le vom împărtăși numele sau Nick. În continuare, scriem câte un rezumat despre fiecare dintre ele pentru ca cei noi să învețe și să cunoască ceva mai mult din mâna adevăraților SB.

După ce am discutat cu acești SB-uri, am ajuns la concluzia că poveștile lor de succes au venit din perseverență, întrucât nu s-au dat bătuți de îndată ce au început și știind să decidă cu cine să se întâlnească și cu cine nu.

Marta: Ea a luat decizia ei, cine o urmează o primește.

În timp ce unele fete ezită sau le este greu să se adapteze la relațiile cu SD, Marta ne-a spus că i-a fost foarte ușor. Marta ne-a povestit că câteva dintre prietenele ei au avut multe îndoieli și a fost greu să ia decizia de a intra în această lume, a decis să se angajeze și să o facă, să cauți un sugar daddy nu este ușor”, ne spune ea, dar am făcut acea decizie până când am obținut ceea ce căutam.

Marta ne spune că a știut mereu ce vrea de când era mică, bărbații maturi au atras-o mereu și sdating sunt ceea ce și-a dorit. La 27 de ani, are destul de mulți prieteni bine plasați , ba chiar ne spune că îi place foarte mult unul dintre ei. Va exista căsătorie? Timpul va spune.

Maria. Perseverența dă roade

La fel ca Marta, María era nerăbdătoare să găsească acel bărbat matur, educat și demn să o ajute. După ce a vizitat diverse site-uri web, a devenit un mare fan al acestui site. „Este singurul loc în care găsesc adevărați sugar daddy local ” El ne spune: Va fi un miting? Haha…

De când a intrat la facultate am știut că există bărbați maturi care erau dispuși să plătească pentru compania mea, a trecut fără succes pe mai multe site-uri și a avut experiențe proaste la început. Nu a fost ușor pentru ea, deoarece a dat peste mai mulți sugar daddy falși , dar nu a renunțat.

„Dar asta a fost în principal pentru că nu prea știam cum să mă afirm și să mă exprim așa cum mi-am dorit. După ce am câștigat mai multă încredere și am învățat să le spun viitorilor părinți la ce mă așteptam de la acord, am început să mă relaxez și să mă bucur . ” ne spune Maria.

„Pe măsură ce am continuat să mă aprofundez în stilul de viață sugar baby , cu perseverență, mi-am dat seama că mulți bărbați pur și simplu căutau pe cineva căruia să-și dedice timpul și atenția. SD-ul meu actual este un exemplu perfect. Vrea doar cu cineva cu care să iasă și să facă activități fără a fi nevoit să treacă prin bătaia de cap a întâlnirilor „obișnuite”, deoarece este destul de singur. Dacă tocmai aș fi renunțat după experiențele mele inițiale, probabil că nu aș fi întâlnit pe cineva la fel de drăguț ca noul meu SD!

Monica: născută pentru a fi un sugar baby

Monica ne spune că de când era mică și- a dorit mereu să se simtă în siguranță și îngrijită , a avut o copilărie grea, tatăl ei s-a stins din viață când ea era mică și conform ei să se simtă protejată este esențial.

Ea recunoaște că este o sugar babe care are nevoie de multă atenție, atrasă de bărbați maturi și înalți, care sunt singuri. Ea are o sugardaddy de doi ani, dar în prezent este singură. Cu siguranță, în curând o vom vedea braț la braț cu un elegant sugar daddy plimbându-se prin clubul de țară

Miriam: pasionată și activă

Miriam este un vulcan conform ei „Oricine vrea să fie cu mine pur și simplu trebuie să învețe să-mi tolereze starea de spirit, atitudinea și nebunia mea”. Întotdeauna i-a fost clar în Sugardate: „Pot să dau totul, îmi place să mă distrez, dar știam că în aceste rețele de socializare unii bărbați tind să încerce să profite de fetele pe care le consideră „ușoare” sau“ nevoiași” . Nu eram dispus să le ofer acea satisfacție, de aceea un SD trebuie întotdeauna să-mi arate în ce măsură mă pot suporta.

Miriam ne cere să le oferim viitorilor sugar babys niște sfaturi bune, așa că iată de la Miriam:

Oricine crede că vă poate controla sau vă poate împinge să faceți lucruri pe care nu le doriți doar pentru că vă plătesc facturile este foarte greșit, ar trebui să vă clarificați întotdeauna limitele în cadrul unei relații cu un sugar daddy.

Naomi: strict afaceri

Probabil ați citit și auzit povești despre fete puternice, independente, care se dezvoltă în lumea afacerilor datorită inteligenței lor și știi cum să fie.

Pentru Naomi aceasta este o afacere, ea este anti sugar daddy splenda . Această brunetă uluitoare de 20 de ani, cu un look perfect de la un model de modă de ultimă generație, a venit în Romania din Rusia împreună cu părinții ei, când avea doar 4 ani.

„Nu îmi fac iluzii să fiu prietenă sau iubitoare de vreun bărbat bogat, îi văd pe tatășii mei ca fiind parteneri capitaliști ai companiei mele personale” Naomi ne spune că a participat la mai multe întâlniri de afaceri cu SD-urile ei, este studentă universitară la ADE și El se freacă deja cu oameni de nivel înalt . Nu a reușit să ne dedice prea mult timp, poate o vom vedea în curând pe lista Forbes a celor mai bogate femei din lume?

Marisa: Suga baby pentru un sezon

Povestea Marisei este mai familiară oricui a cunoscut un SB. Marisa este o blondă fermecătoare, proaspătă, cu un aspect natural, joacă rolul sugar baby doar ca ceva de moment.

„Nu mă înțelege greșit: îmi place să fiu un sugar baby”, spune Marisa „Să fiu plătită pentru timpul meu, cadourile fabuloase, cinele de lux, nopțile în oraș și toate celelalte beneficii, cui nu-i place?”

„Dar am planuri pe termen lung și nu mă văd să fiu un sugar baby pentru totdeauna. Din punctul meu de vedere, a fi un sugar baby îmi permite să trăiesc o viață confortabilă și să mă distrez, dar scopul meu este să nu depind de nimeni și să-mi ating obiectivele profesionale ”.

Mabel: Viața ei este o sugardating

Nu toți sugar babys tânjesc după o viață în afara lumii SDate. Mabel este o SB care se simte destul de confortabil să fie ceea ce este și nu are de gând să renunțe la stilul de viață în curând.
„Îmi place să fiu un sugar baby!” zâmbet. „Întotdeauna a fost visul meu să am un bărbat în vârstă bogat și chipeș care să mă răsfețe și să mă răsfețe cu cadouri, haine și ajutor de tot felul și exact asta am reușit”.

Paola: ce trebuie să vină va fi binevenit

Paola nu este sigură cât timp va rămâne o sugar babe, ea spune că nu vrea să renunțe la stilul ei de viață deocamdată. El este un obișnuit pe diferite site-uri web de Sugar Daddy de cinci ani. În acest timp, ea a fost cu patru SD-uri, despre care are amintiri frumoase.

„Chiar nu am multe de ce să mă plâng”, a spus el. „Mai ales când mă compar cu alți sugar baby pe care i-am întâlnit. Cred că am reușit să mă hotărăsc bine cu cine am o întâlnire și cu cine nu, datorită acestui lucru am întâlnit bărbați cu adevărat drăguți și generoși și am stabilit o relație de lungă durată cu ei.”

Acestea fiind spuse, Paola știe că Sdating nu sunt pentru totdeauna… cel puțin nu pentru ea. „Sunt o fată clasică și romantică și într-o zi va apărea persoana potrivită cu care să înceapă ceva serios.

Tamara: prințesa de basm are un final fericit

Nu toate finalurile sunt atât de pline de realitate. Povestea Tamarei are un sfârșit de basm care i-ar face pe majoritatea SB din Romania să fie invidioși. Trecută printr-un șir de relații de sugardating de la 20 de ani, ea a împlinit 30 de ani cu un motiv sigur să sărbătorească.

Meu sugardaddy era tot ce mă așteptam la un bărbat”, a spus ea . „Relația noastră a devenit foarte intensă și nu aveam nevoie de nimic altceva de la nimeni. Când mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și a vrut să-i fiu partener, a fost un adevărat șoc pentru mine!

Tamara ne spune să împărtășim asta cu SB care își doresc o adevărată dragoste

Realitatea este că găsirea iubirii adevărate în dating sugar este mai degrabă excepția decât regula. Dar îți poți crește șansele de a ajunge cu bărbatul potrivit dacă te hotărăști bine cu cine te asociezi. Nu te mulțumi cu orice tată și menține-ți demnitatea și stima de sine. Învață să te prețuiești și poate vei găsi pe cineva care te prețuiește la fel!

După ce am întâlnit toate aceste fete care au avut un oarecare succes în sdating, mi-am dat seama că au un lucru în comun. Au fost perseverenți și au știut să-și aleagă cu înțelepciune numirile, cred că acesta este marele secret al succesului lor.

Summary
Sugar babys ne spun modul lor de a trăi sugar dating
Article Name
Sugar babys ne spun modul lor de a trăi sugar dating
Description
Aceste fete ne vorbesc despre stilul lor de viață și despre cum trăiesc experiența sugardating
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up