o fată tânără ține furioasă o înghețată de vanilie
Home » Ce este o relație Vanilla? Vanilie VS Sugardating
o fată tânără ține furioasă o înghețată de vanilie

S-au schimbat multe în ceea ce privește rolurile de gen în întâlnirile online în ultimele decenii. Atât bărbații, cât și femeile și-au asumat regulile de luare a deciziilor în societatea modernă de astăzi.

Oamenii acceptă și adoptă, de asemenea, noi forme și dinamici de relații, cum ar fi întâlnirile cu zahăr, cu toate acestea, mulți îl consideră un subiect tabu din cauza miturilor care au apărut despre lumea sugar daddy . Acesta este motivul pentru care unora le este frică să-și accepte rolurile în public și aleg să-și păstreze aranjamentele private.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor schimbărilor în rolurile de gen, dacă ne uităm cu atenție, bărbații încă plătesc, de la întâlniri la cină la activități recreative . Adevărul este că bărbații sunt adesea sugar daddy chiar și atunci când nu își dau seama la întâlniri.

Există multe tipuri de sugar daddy pe care le poți întâlni și printre ele se numără și vanilia. O relație Vanilla este o relație în care bărbatul plătește pentru mofturile și petrecerea timpului liber partenerului său, dar fără a avea un acord prealabil. Ca regulă generală, aceste tipuri de bărbați îndeplinesc perfect caracteristicile care îi disting pe sugar daddies , acest lucru îi face interesanți chiar și fără un acord. O relație Vanilla implică de obicei și ceva mai sentimental, deși fără a deveni pasiune.

Relațiile clasice de tip sugar-mating, deși pot duce la o relație vanilie și escaladează treptat în intimitate și în problema sentimentală, ele presupun un acord anterior relației.

Acest lucru aduce multe alte beneficii ecuației și elimină confuzia. Ce se întâmplă dacă bărbații plătesc uneori doar pentru că cred că este acceptat social?

Vanilia și relația cu societatea

Societatea noastră are multe așteptări de la noi, unele corecte și altele nedrepte. Societatea în care trăim s-a așteptat întotdeauna ca bărbații să plătească la primele întâlniri. În relațiile de dragoste, lucruri la fel de elementare precum magazinul alimentar sau economisirea pentru o casă pot determina cuplul să aloce un buget comun.

Dar când vine vorba de vacanțe sau de întâlniri la cină, bărbații plătesc aproape întotdeauna și de multe ori nu pentru că vor să plătească, ci din cauza unui imperativ social. Nu ar fi de dorit să avem o relație în care totul este planificat echilibrat?

Cum se creează un echilibru?

Când un bărbat decide că nu vrea să plătească totul, cel mai bine este să discute cu partenerul său și să ajungă la un acord. Dacă nu este abordat în mod corect, acest lucru ar putea fi mult mai complicat decât pare și ai putea ajunge să dai o impresie greșită partenerului tău.

Acordurile din aceste tipuri de relații oferă cuplului posibilitatea de a vorbi deschis despre așteptări și de a le gestiona. Nu numai că este mai ușor să stabilești reguli de bază, dar obții și o relație extraordinară în schimb.

O altă abordare a gestionării chestiunilor de bani în relații poate fi încercarea de a defini roluri clare despre ceea ce se va întâmpla în anumite situații. Cuplul poate vorbi despre când se așteaptă ca unul dintre ei să plătească și când nu.

Din nou, acest lucru ar putea deveni super incomod în relațiile convenționale. Cu toate acestea, acordurile Sugaring stabilesc reguli pentru ca relația să se desfășoare fără probleme. A pune sincer pe masă așteptările nu este nimic incomod și este de fapt fundamentul unei relații SDating.

Principalele diferențe de SugarDating VS Vanilla

Acordurile de zahăr sunt perfecte atunci când vine vorba de a crea o relație care să vă avantajeze pe amândoi în mod egal. În această relație, nu așteptăm ca celălalt să facă ceea ce ne dorim, deoarece așteptările sunt clar definite din prima zi. În întâlnirile cu zahăr, fiecare primește ceea ce își dorește fără ca jocurile minții să le stea în cale.

În plus, spre deosebire de relațiile de vanilie, în acordurile de sugardating fiecare își asumă așteptările pe care dorește să le dea partenerului . Odată ajuns la un acord, niciunul nu va cere mai mult decât ceea ce poate oferi celălalt și ceea ce este stabilit în acord.

În aceste acorduri, amândoi vă bucurați de compania celuilalt, vă satisfaceți reciproc nevoile și, de asemenea, vă puteți duce propria viață în afara acordului. Perfect pentru persoanele care nu au timp să meargă după ceilalți pentru a se ocupa de nevoile lor, acest tip de acord economisește timp

Intimitatea

Inainte de a incepe sa ai intalniri de tip „zahăr”, trebuie să fii conștient de faptul că unii vor cere ceva intimitate (care nu trebuie să implice relații intime). Intimitatea ar trebui să fie ceva cu care să te simți confortabil și, de asemenea, ar trebui să fie ceva cu care ar trebui să discuti cu el înainte de a te întâlni.

Deci, cum este diferită intimitatea când ești într-o relație vanilie? În general, problema intimității (care nu trebuie neapărat să fie sexul) va fi prezentă mult mai devreme într-o relație îndulcitoare și cu limite clar stabilite.

Când te întâlnești cu vanilia, s-ar putea să vrei să aștepți săptămâni sau luni înainte de a face următorul pas și să-ți faci cu adevărat timp pentru a te cunoaște mai întâi. Intimitatea în relațiile de vanilie are o componentă mai sentimentală, deși nu trebuie să fie mai romantice.

Chimie

În mod normal, un bărbat care se angajează în acest tip de relație știe perfect cum să atragă femeile mai tinere . Într-o relație de vanilie, dacă nu ai chimie cu cineva, nu vei avea de gând să te întâlnești cu el sau să-i devii iubita, dar în relațiile pline de zahăr, e cu totul altceva. Este un bonus frumos dacă ai chimie cu POT-ul tău, dar nu este obligatoriu. În primul rând, ești în relația pentru recompense.

Dinamica

Diferențele de vârstă apar în relațiile standard, dar în general nu în măsura în care se întâmplă cu relațiile SB. Acest lucru creează o dinamică complet diferită. Va trebui să te obișnuiești cu oamenii care te privesc din cauza diferitelor vibrații pe care le eliberezi și să ieși în evidență din mulțime. În relațiile de vanilie acest lucru se întâmplă rar.

Prima întâlnire

Întâlnirea inițială este foarte diferită când comparăm relațiile de întâlnire cu vanilie / zahăr. Într-o relație vanilie, o primă întâlnire este relaxată și este pur și simplu despre a ne cunoaște. O primă întâlnire este adesea o negociere și există mai multe greșeli pe care le poate face un nou sugar daddy . Poate fi mult ca un interviu de angajare cu întrebări între voi și, în general, încercarea de a afla dacă sunteți pe aceeași pagină cu privire la cum va arăta afacerea. În această primă întâlnire vei ști dacă vor să înceapă o relație.

Relații Externe

Cu o relație vanilie, în general, bărbatul și femeia vor avea doar ochi unul pentru celălalt, dar acest lucru este destul de diferit într-o relație SDATING. Un SD va avea adesea alte relații și va dori să ia o fată tânără care să-l însoțească atunci când este plecat din țară pentru afaceri sau când are nevoie de un răgaz din viața lui reală.

Un sugar baby poate avea și alte înțelegeri sau flirturi și o adevărată relație romantică. Totuși, acest lucru depinde în mod evident de acordul stabilit , pentru că unii au sugerat că tați solicită exclusivitate în relația lor cu un sugarbabe.

Puteți transforma o relație de vanilie într-o relație de întâlniri cu zahăr?

Este cu adevărat complicat, dacă ești un sugar baby nu pentru a convinge pe nimeni că este sugar daddy-ul tău. Este dificil să intri în jocul întâlnirilor cu zahăr dacă ai deja o relație vanilie, deoarece implică schimbarea bazei relației. Cu toate acestea, bărbații știu deja că a avea o fată tânără și frumoasă alături și a nu avea grijă de ea este sfârșitul.

Pe de altă parte, știm deja că una dintre normele acestui tip de acord este să existe linii și standarde roșii și să nu devii. Dacă ești într-o relație Vanilla, înseamnă că sacrifici aceste standarde pentru o relație mai sentimentală.

concluzie

În timp ce un raport de zahăr este destul de diferit de un raport de vanilie, există și unele asemănări. Dacă ești interesat să devii un sugarbaby, este vital să cunoști aceste diferențe pentru a ști în ce tip de relație te afli și pentru a-ți redirecționa prioritățile . Deși stilul de viață SB nu este pentru toată lumea, poate deschide multe oportunități și te poate ajuta enorm. Te-ar putea interesa să citești: 10 chei pentru a fi un Sugar Daddy fără probleme.

Summary
Ce este o relație Vanilla? Vanilie VS Sugardating
Article Name
Ce este o relație Vanilla? Vanilie VS Sugardating
Description
Aflați ce este o relație vanilie în lumea sugardating din România
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up