Dragoste la distanță
Home » Local Sugar Daddies vs. Relații la distanță: pro și contra
Dragoste la distanță

În sugar daddy Romania puteți întâlni oameni din toate zonele și locurile țării. Puteți vorbi despre SD´s sau sugar baby care sunt din cealaltă parte a țării. Este mai bine sau mai rău? Totul are pro și contra, în această postare vom încerca să vă anunțăm ce tip de relație vi se potrivește cel mai bine în căutarea SD/SB ideal.

Acordurile de întâlnire la distanță cu POT fi foarte distractive și, de asemenea, se îmbunătățesc mult în timp, deschid chiar mai multe posibilități pentru a cunoaște locurile și a încerca lucruri noi. Dezavantajul este că aceste tipuri de acorduri se pot răci treptat în timp și se pot încheia în orice moment, dacă flacăra se stinge.

A fi de acord cu o sugardaddy de la distanță necesită să știți cum funcționează acest tip de relație. Un sugar baby care are un acord strâns poate avea contacte mai regulate cu tăticul ei, astfel încât să aibă mai mult timp pentru a face cunoștință cu gusturile, interesele și pentru a îmbunătăți relația foarte puțin.

Cu toate acestea, a avea SD la distanță poate fi de asemenea grozav, deoarece puteți avea un acord fără a fi necesar să îl vedeți în fiecare săptămână sau atât de des, așa că veți avea mai mult timp pentru dvs. De asemenea, pentru tătici acest tip de acord le oferă o mai mare discreție, securitate și liniște sufletească.

Timpul împreună și intensitatea

Lucrul bun despre o relație la distanță este că pasiunea va rămâne mereu intactă. Întâlnirile vor fi mult mai intense în toate sensurile cuvântului. Amândoi doriți să profitați la maxim de zilele pe care le petreceți împreună și va fi mult mai distractiv

A fi alături de SD/SB la distanță înseamnă că îl poți vizita o dată pe lună sau chiar o dată la două luni. În acest tip de relații, de obicei, nu există un angajament pe termen lung până când trece mult timp, astfel încât cele două tind să fie mai libere decât în ​​relațiile care nu sunt la distanță. Cu toate acestea, atunci când există sentimente, acestea sunt de obicei întâlniri mult mai intense și mai interesante.

Sentimentul când va veni în sfârșit să te viziteze cu cadouri sau misiunea ta va fi ca atunci când îl așteptai pe Moș și te va excita. La fel, un sugar daddy poate așteaptă cu nerăbdare luna de a ieși cu dușul copilului său. Când există sentimente în relații la distanță, el îi lipsește întotdeauna, astfel încât el va fi mai generos cu ea și cu ea. Când se întâlnesc după ce sunt departe unul de celălalt, tot ceea ce experimentează împreună va fi mai pasional și mai intens.

Alocare și beneficii

Trebuie avut în vedere faptul că atunci când ieșiți cu un Sugar Daddy / copil local, înseamnă că îl puteți cunoaște mult mai mult și chiar puteți genera mai multe beneficii pe termen lung. Cu toate acestea, mulți oameni spun că au ajuns să cunoască mai multe despre o persoană aflată într-o relație la distanță și au acorduri mai bune. Aceasta deoarece comunicarea este de obicei mai directă atunci când nu ai timp.

Alocarea cu un SD la distanță este de obicei mai posibilă decât cu o SD locală, deși în acest aspect există totul. Puteți găsi SD care plătesc pentru un apartament, chiar și la distanță, și alte locuri care nu pot fi la fel de generoase. Deși, de regulă, acordurile cu ce este sugar daddy tind să fie mai durabile și mai benefice în această privință.

exclusivitate

În jocul sugar dating nu există, de obicei, exclusivitate. A avea un sugar baby la distanță vă poate ajuta în acest aspect, deoarece puteți continua să vă trăiți propria viață chiar și întâlnind alte persoane, fără niciun inconvenient al agendei sau al altor. A avea un sugar baby non-local ajută la discreție și securitate. Puteți continua să vă trăiți propria viață și chiar să întâlniți alte persoane.

Este posibil să aibă un loc de muncă sau copii unde locuiesc, dar vor călători pentru a se odihni și pentru a-și întâlni Sugar Baby, chiar dacă trăiesc departe. Când unul călătorește pentru a vedea celălalt, anticiparea face experiența captivantă.  Atunci când călătoresc pentru a vă întâlni sugar baby într-un alt loc, puteți întâlni diferite site-uri și, de asemenea, să-i arătați diferite site-uri atunci când o invitați în zona dvs.

Cu toate acestea, atunci când nu există o anumită exclusivitate în relație, aceasta poate deveni îndepărtată ajungând la un punct în care se pierde importanța relației. 

independență

A avea un SD generos, care iubește să te răsfățeze și să aibă încă o viață independentă este o experiență pe care nu o obțin multe fete. Acest tip de stil de viață este exclusiv pentru sugar baby, care știu să trateze un sugar daddy. 

Lucrul bun despre acest tip de relații este că toată lumea are mult mai multă libertate în relațiile din afara lumii sugardante, în cariere sau studii profesionale și chiar în afaceri.

Cu toate acestea, în acest tip de acord nu există nici un îndrumător, dacă sunteți un sugar baby care caută, de asemenea, cunoștințe și experiență, este cu siguranță mai bine un bărbat care vă este aproape să vă ajute în cariera dvs. În ciuda acestei independențe poate exista gelozie atunci când relația durează timp.

Distanță locală sau lungă; Ce este cel mai bun pentru tine?

Când aveți acest tip de relație la distanță, amândoi aveți mult mai mult timp liber pentru a face alte lucruri, dar în momentele în care trebuie să fiți împreună, nu este posibil. Un raport sugardating poate fi foarte diferit de o relație tradițională. Deși pentru fetele care nu doresc să facă compromisuri poate fi o afacere perfectă, deoarece distanța le păstrează mai departe de sentimente.

Creați-vă profilul bucurați-vă de contacte la nivel

Dacă vrei să încerci lumea sugar dating, te afli pe pagina perfectă. 
Completați profilul dvs. și începeți să conversați.

În plus, a fi într-o relație de lungă distanță necesită să nu se agațe și să dorești exclusivitate. El poate avea alți Sugar Babies și nimeni nu te împiedică să duci o viață proprie. Este posibil să nu o vizitați după o lună, deoarece aveți probleme de rezolvat. Nu te poți aștepta să te pun pe primul loc pentru că nu te întreabă la fel. Oricum, ambii parteneri trebuie să aibă întotdeauna încredere.

Pe scurt, un Sugar Baby ar trebui să fie întotdeauna independent de Sugar Daddy, dar ar trebui să fie recunoscător și pentru ceea ce oferă. În cele din urmă, este vorba despre ceea ce îți dorești și de aceea este esențial să enumeriți nevoile și așteptările înainte de a găsi un POT la distanță sau mai aproape.


Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up