Un bărbat în vârstă frumos este îmbrățișat de o fată tânără
Home » Etapa de mijloc în SugarDating. Îmbunătățirea relației dvs. LTA

Unul dintre miturile relațiilor sugar daddy-sugar baby este că nu sunt o relație pe termen lung sau o aventură de o noapte. Dar realitatea este că oamenii care caută astfel de relații înțeleg nevoia unei companii care să te prețuiască cu adevărat ca persoană. De aceea, oamenii care înțeleg cu adevărat relațiile în întâlnirile cu zahăr își doresc ca relația să fie de lungă durată și vor încerca să aibă grijă de ea.

Am scris multe despre primele întâlniri și fazele dintre un sugar baby și sugar daddy ei. Iată o intrare în care explicăm cele patru faze dintre De fapt, începutul relației este cea mai crucială etapă în care decidem dacă vrem cu adevărat să continuăm să vedem acea persoană sau nu.

Totuși, este în stadiul intermediar în care se forjează adevărata complicitate și sensul acestui tip de relație . Etapa de mijloc, la fel de importantă, este atunci când relația a progresat dincolo de stadiul ei inițial îmbătător, când cuplul experimentează cele mai intime aspecte ale vieții lor împreună.

În acest moment al relației, lucrurile intră în atenție mult mai clar și sunt puține șanse ca adevărata natură a relației să fie îndulcită de infatuarea și pasiunea primelor întâlniri. Cu alte cuvinte, etapa de mijloc a relației este atunci când munca începe cu adevărat.

Este o etapă crucială care depinde și de primele întâlniri.

Primele întâlniri dintre sugar daddy și sugar babies sunt importante pentru a menține relația în etapa de mijloc și a determina viitorul relației. Este important să se încheie un acord clar în această etapă.

Când trecem de punctul amețitor al primelor întâlniri, începe o etapă mult mai plină. În etapa intermediară apar de obicei unele inconveniente. Aici sprijinul și complicitatea reciprocă dau un nou sens relației.

În stadiul de mijloc este locul în care sprijinul reciproc și complicitatea dau cu adevărat un adevărat sens relației de sugardating.

Trecând prin etapa de mijloc

Poate ajuta să te gândești la mijlocul relației ca la etapa în care apar obstacole. Când un POT și SB lor se întâlnesc pentru prima dată, probabil că sunt entuziasmați. În prima etapă, orice problemă persistentă este ușor trecută cu vederea. Prin urmare, este ușor să treci prin primele etape ale relației. Întreabă-te în această etapă dacă DS-ul tău îndeplinește cele 7 caracteristici care disting un sugar daddy .

Dar acea etapă armonioasă și roz poate lăsa loc unei etape mai mature și mai încrezătoare . De-a lungul timpului, ceea ce inițial părea a fi detalii banale sau lipsite de importanță poate escalada și se revarsă, ducând la probleme semnificative în relație. De-a lungul timpului, s-ar putea să descoperi că natura relației se schimbă considerabil și s-ar putea să nu obții plăcerea sănătoasă și satisfacția pe care le-ai avut la început.

Reafirmarea relației

În realitate, este normal ca orice relație cu un sugar daddy să treacă printr-o perioadă de schimbare și chiar tulburări la mijloc.  Oamenii trec prin diferite etape ale vieții și este prea mult să ne așteptăm ca o relație, oricât de „perfectă” ar fi, să rămână fericită și împlinită la infinit. Întâlnirile cu zahăr, ca orice tip de relație, necesită îngrijire pentru a le menține în stare optimă.

Aici intervine sarcina de a reafirma relația. În acest moment, este important să vă angajați să vă dedicați timpul și atenția necesare pentru a vă asigura că relația continuă să satisfacă nevoile voastre amândoi. 

În această etapă trebuie să pui cu adevărat toate cărțile pe masă și să știi de ce are nevoie partenerul tău și ce trebuie să se schimbe, astfel încât totul să continue să curgă. Cel mai bine este să vă concentrați clar în minte care sunt nevoile dvs., punctele de îmbunătățit în relație și care sunt punctele de îmbunătățit în partenerul dvs.

Evaluarea relației

Pentru a trece peste și a continua relația, primul pas ar trebui să fie acela de a face o evaluare a circumstanțelor. Unde esti in relatie acum? Sunteți în genul de situație pe care v-ați imaginat-o la început? Aici vrei să fii în viitorul apropiat? Acestea și întrebări similare vor avea nevoie de răspuns pentru a determina dacă relația funcționează corect și ce schimbări puteți face pentru a continua să vă bucurați împreună.

Este important să fii cât se poate de sincer și complet în evaluarea relației. Acum nu este momentul să acoperiți lucrurile sau să măturați anumite probleme sub covor. Faceți față oricăror probleme potențiale chiar acum și relația voastră va fi mult mai bună.

Acestea sunt câteva (nu toate) lucruri care de obicei încep să se întâmple în etapele mijlocii ale relației. Este bine de stiut care sunt cele care pot cauza probleme pentru a o rezolva si a continua.

 • Comunicarea prin chat sau telefon scade.
 • Niște discuții care nu rezolvă nimic.
 • Nu coincideți în agende.
 • Relația începe să conteze mai puțin.
 • Planurile împreună devin monotone.
 • Lucruri care nu te deranjau până acum fac.
 • Mai puțin contact sexual sau invers doar sex.
 • Senzație de incertitudine în ceea ce privește relația.

Rezolvarea problemei

Odată ce ați identificat zonele cu probleme pentru a fi un sugar daddy neted , acum este momentul să veniți cu soluții. În acest moment, va fi nevoie de un pic de brainstorming, amândoi lucrând la scopul de a îmbunătăți relația și de a continua iluzia.

Nu vă grăbiți să respingeți orice sugestie sau posibilă cale de acțiune, oricât de improbabile sau inacceptabile ar părea. În acest moment, pur și simplu încercați să aduceți la masă cât mai multe idei posibil.

În acest moment este posibil ca amândoi să aveți lucruri pe care să vă învinovățiți unul pe celălalt, nu ar trebui să fie așa. Este vorba despre a face critici constructive pentru ca relația să continue să vă facă fericiți pe amândoi. În acest sens, este util să te pui în pielea celuilalt pentru a înțelege noile sale preocupări. Este important să luați în considerare sentimentele și punctul de vedere al celuilalt pentru a duce relația de la iluzie la o relație solidă și de durată.

Comunicare

Comunicarea este esențială în toate etapele relației și pentru a atrage femeile mai tinere . Este la fel de crucială în timpul perioadei intermediare, precum este la început, deoarece poate ajuta la eliminarea oricăror probleme potențiale din muguri. Gândiți-vă la asta ca la întreținere preventivă.

Momentul pentru a vorbi despre orice problemă este atunci când încep să-și ia factura, nu atunci când s-au deteriorat deja până la punctul în care relația este afectată negativ. Așteptați prea mult și este posibil să nu reușiți să readuceți relația pe drumul cel bun.

Una dintre cele mai frecvente greșeli făcute în întâlnirile cu zahăr atunci când vine vorba de comunicare este folosirea acesteia ca o oportunitate de a ne sprijini unul pe celălalt. În timp ce comunicarea vă deschide o oportunitate de a vă face cunoscute gândurile și sentimentele, trebuie să fiți, de asemenea, conștienți de nevoia de a asculta cealaltă parte. Lăsați comunicarea să curgă în ambele sensuri și veți fi într-o poziție mai bună de a veni cu o soluție reciproc acceptabilă pentru orice problemă de relație.

Angajament de reînnoire

Etapa de mijloc a relației voastre este, de asemenea, un moment bun pentru a vă reînnoi angajamentul unul față de celălalt. Nu este vorba doar de a încerca să rezolvăm lucrurile care au apărut și care nu ne plac, este timpul să creăm o legătură mai puternică în care intimitatea și încrederea sunt complete. Acesta este unul dintre motivele pentru care te vor iubi ca pe un sugar daddy.

Avantajele unei relații pe termen lung și a ajunge la și din această etapă sunt multe. Să ai o persoană care te susține și care, de asemenea, te înțelege este ceva ce nu poate avea toată lumea. A ajunge la acel punct în care toate nevoile personale privind viața ta sunt acoperite este sfârșitul atingerii și depășirii acestei etape.

Summary
Etapa de mijloc în SugarDating. Îmbunătățirea relației dvs. LTA
Article Name
Etapa de mijloc în SugarDating. Îmbunătățirea relației dvs. LTA
Description
Aflați cum este relația intermediară în sugardating, deoarece este unul dintre cele mai complicate momente ale acestui tip de relație.
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

2 comentarii:

 1. Burlacu32@andreea

  20 ianuarie, 2024 at 11:54 am

  Vreau sugar daddy

  Raspunde
 2. Burlacu32@andreea

  20 ianuarie, 2024 at 11:55 am

  Vreau dragoste cu un sugar daddy

  Raspunde

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up