bărbat și femeie îmbrățișați și stând sub o lună roșie mare
Home » Cele patru faze ale relațiilor de sugardating

Ca societate, suntem obsedați să ordonăm totul în faze, etape sau pași. Acest lucru ne ajută să organizăm datele din creier și, de asemenea, ne ajută să știm cum ar trebui să acționăm în orice moment. Dacă ești o persoană dezordonată sau nu ai terminat de întâlnit acel sugardaddy sau acel sugarbaby ideal, poate din cauză că nu știi să te adaptezi la fiecare moment al relației.

Dacă ai învățat deja cum să atragi femei mai tinere sau ai cunoscut deja un sugar daddy care îți place , în această postare îți vom explica care sunt fazele sau etapele pe care le cuprinde o relație în întâlnirile cu sugar și cum să acționezi în orice moment pentru a nu a pierde firul. Deși depinde și de tipul de sugar baby suntem , dacă vrei să atingi scopul de a avea acea relație satisfăcătoare, continuă să citești.

Odată ce miturile lumii sugar daddy au fost depășite , în sDating sunt câțiva pași de urmat, nu este să întâlnești pe cineva și să ieși cu acel cuplu a doua zi. Am explicat deja în mai multe postări care sunt pașii la prima întâlnire, dar ce se întâmplă după? Ei bine, să începem de la început:

unu-. Scânteia care se aprinde la prima întâlnire

Când întâlnim un sugar daddy sau un sugar baby, de obicei începem prin chat. În mod normal, tu și posibilul tău partener „zahăr” locuiți în același oraș sau în apropiere și întâlniți locuri în comun. Este un început bun să vă întâlniți într-un loc pe care amândoi știți că vă simțiți confortabil.

Daca ai citit posturile despre primele intalniri ale blogului vei sti deja multe despre cum ar trebui sa actionezi in acest moment, ce ar trebui sa intrebi si tot ce tine de primele intalniri. Indiferent de tipul de întâlnire și de loc sunt mai multe lucruri care se pot întâmpla.

  • Nu există nici un sentiment: dacă nu merge așa cum ne-am dori aici, celelalte faze s-au terminat, mai bine să spunem altceva. A continua să întindeți o relație din necesitate sau pentru a vedea ce se va întâmpla, de obicei, nu merge bine.
  • Se poate ajunge la ceva: Ei bine, poate este unul dintre acele citate rare în care nu știi prea bine dacă marele tău succes se confruntă cu un eșec. Uneori, fie din cauza oboselii, stresului sau a nenumăratelor motive, programarea nu merge în totalitate bine. Dacă simți că trebuie să ai o a doua întâlnire, propune-o.
  • Scânteia este aprinsă: acesta ar fi ideal pentru a doua fază. La întâlnire ați văzut că aveți lucruri în comun și a fost distractiv. Deci a doua fază vine de la sine.

Când scânteia este aprinsă, există de obicei o intrigă despre persoana din fața ta și vrei să o cunoști în continuare. Există mai multe motive pentru care bebelușul sugardaddy să stea cu tine sau tatăl sugardaddy să fie fermecat de tine. De obicei ai lucruri în comun și ți-ar plăcea să facem lucruri noi împreună. În mod normal, atunci când se întâmplă acest lucru, vă veți pune multe întrebări unul altuia pentru a vă cunoaște mai bine și veți face schimb de puncte de vedere pentru a vedea dacă sunt asemănătoare.

Când se întâmplă acest lucru și din moment ce persoana din fața ta ar putea avea o perspectivă romantică, adrenalina și dopamina ta vor crește vertiginos atunci când ești cu acel sugardaddy sau sugarbaby. Ele nu sunt artificiile unei relații pline de sugardating, dar scânteia este aprinsă. Este timpul să avem întâlniri mai serioase…

Două-. Intalniri formale

Conform Ierarhiei nevoilor lui Maslow, nevoia unui om de un sentiment de conexiune se situează chiar sub nevoia lor de libertate și valoare de sine. Oamenii sunt creaturi sociale care au nevoie de conexiuni pentru a se simți bine și a prospera.

În această fază, ți-ai dat seama că ai multe în comun cu acel citat care ți-a atras atenția. Împărtășești multe viziuni asupra lumii, îți susții planurile dacă ești un sugar baby sau îți dai ceea ce ai nevoie dacă ești sugar daddy.

Ați ajuns la un acord în care vă simțiți amândoi confortabil. Ei bine, în această fază ai ocupat deja un loc pe agenda celuilalt și faci parte din viața lui. Acordul la care ai ajuns este ceva firesc și nu mai ocupă o parte din conversațiile tale. Voi doi vă simțiți confortabil și încetul cu încetul vă mențineți o regularitate în întâlniri.

În această fază se dezvoltă o anumită chimie, când sunteți împreună se generează dopamina și serotonina, care sunt substanțe chimice ale fericirii. Sugarbaby-ul va fi fericit să fie alături de un bărbat interesant care o susține în acordul ei, iar sugar daddy să se bucure de frumusețea și compania unui sugarbaby.

În această fază se generează o obligație care poate dura ani de zile. Pe măsură ce activitățile, excursiile, cinele sunt oferite, voi doi vreți să petreceți timp de calitate împreună. În principiu, atunci când se întâmplă acest lucru, interesul pentru întâlniri cu alte persoane scade și timpul petrecut împreună crește.

3- Etapa de confort

Acesta este momentul în care relația de sugardating începe să se împlinească! În această etapă, SD / SB se completează reciproc. Este punctul de mijloc în care voi doi vă simțiți confortabil. În această fază, respectul și chiar afecțiunea este totală și totul curge spontan.

În mod normal, în această etapă, tatăl sugardaddy a devenit un confort și o persoană pe care o prețuiești și o apreciezi. Sugarbaby devine acel aer proaspăt care te scoate din rutină și i-ai luat afecțiunea. Începe să se dezvolte o relație în care depășește ceea ce îți dorești? al Ce vrem?

În acest stadiu, amândoi sunteți mai relaxați și puteți fi voi înșivă. V-ați acceptat unul pe celălalt, acordul este corect și vă distrați bine împreună. Aceasta este o fază crucială, greu de depășit și una în care mulți parteneri de întâlniri se pot rupe. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu se întâmplă, se trece la cea mai bună fază dintre toate.

4-. Conexiune completă sau a patra etapă

Aceasta este vedeta de aur a unei relații de sugardating. Deși pot apărea neplăceri în această etapă, în post etapa intermediară dintre un sugar daddy și un sugarbaby vă explicăm cum să vă îmbunătățiți în această etapă. În această fază ești mulțumit de ideea de a avea DS sau bebelușul sugardaddy în viața ta.

Este o fază în care el sau ea este deja o parte indivizibilă a vieții tale și în care există afecțiune, intimitate și o legătură totală. Acum este momentul în care aveți o relație de întâlnire completă cu următoarele caracteristici:

  • Cunoaștere: V-ați întâlnit și, ca unul pe altul, vă cunoașteți visele, obiectivele, chiar și traumele și trecutul. De aceea știi de ce are nevoie celălalt și îi mulțumești într-un mod natural.
  • Interdependență: Deși a depinde de altul sună puțin rău, în această fază există o „dependență”, adică cealaltă persoană face deja parte din viața ta și din rutina ta.
  • Fiți atenți: aveți grijă unul de celălalt, acordând atenție nevoilor și faceți tot posibilul pentru a preveni suferința celuilalt. V-ați conectat și vreți să vă faceți fericiți unul pe altul.
  • Încredere: există încredere și discreție. vă spuneți lucruri intime și încrederea este totală. Conversațiile sunt mai profunde și îți exprimi sentimentele.
  • Receptivitate: În momentele delicate, partenerul tău de sugardating îți va arăta că poți conta pe ea. Te sprijină și te ajută dincolo de înțelegerea care a fost la început și aceasta este reciprocă.
  • Angajament: Există un angajament dincolo de nivelul fizic sau economic. S-a generat o prietenie și afecțiune care va continua indiferent dacă relația sau acordul se încheie.

Relațiile de sugardating necesită muncă și angajament

Când vorbesc cu sugar babys sau sugar daddys, una dintre problemele pe care le văd este că „timing”-ul acestor tipuri de relații nu este bine cunoscut . Trăim într-o societate de fast-food, de muncă rapidă și de aventuri amoroase. Ei vor în multe cazuri să aibă un acord și un SD de la o zi la alta, în multe cazuri se abandonează unor relații frugale care nu le îndeplinesc cu adevărat. Este important să înveți ce este un sugar daddy înainte de a te aventura la întâlniri.

Întâlnirile cu zahăr necesită timp și depășesc cu mult relațiile sporadice sau plățile cu programare. Este o relatie in care se cauta un angajament in timp, este un tip de relatie care trebuie ingrijita si intretinuta. Găsirea unui sugardaddy adevărat sau a unui sugarbaby adevărat nu este ușor, necesită perseverență și înțelegere. Dar când vine vorba de întâlniri cu zahăr, este ceva care depășește doar întâlnirile reci pentru a petrece timpul.

Summary
Cele patru faze ale relațiilor de sugardating
Article Name
Cele patru faze ale relațiilor de sugardating
Description
Aflați care sunt fazele unei relații sugardating din momentul în care vă întâlniți până când este o relație stabilă
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up