Sugardaddy și sugarbabe fericite și zâmbitoare
Home » 10 motive care vor face ca sugar baby tău să rămână cu tine
 Sugardaddy și sugarbabe fericite și zâmbitoare

Ca sugardaddy și datorită statutului tău poți avea o fată cu braț frumos. Dar ce se întâmplă când îl găsiți pe cel potrivit? Ce îi poți da celorlalți bărbați cu bani? În această postare vă spun că ar trebui să-i oferiți sugar baby ideal pentru a vrea să fie alături de voi mereu.

Când sugar baby cu care îți place să fii, ar trebui să știi ce ai nevoie dacă nu vrei să-l pierzi. Sugarbabys intră în acest joc din mai multe motive, dar toate motivele la un loc sunt cele care îi determină să rămână cu un sugardaddy și nu cu un altul.

Ca sugardaddy știi că un sugarbabe nu este un scort, nu este o fată să stea cu o noapte și să nu o mai vezi niciodată. Relațiile Sd / Sb merg mai departe implicând o relație pe termen lung.

securitate

Probabil că primul lucru care atrage femeile mai tinere atunci când caută o sugardaddy este securitatea financiară. Având un bărbat mai matur și mai experimentat, având liniștea sufletească că poate conta pe tine dacă se grăbește bani . Și, de asemenea, duceți o viață relaxată în timp ce urmați studii universitare. Așadar, aflarea planurilor lor pe termen lung și a-i ajuta să le obțină va face ca sugarbabe să te iubească, să te iubească și să vrea doar să fie cu tine.

maturitate

Fetele care doresc să întâlnească o sugardaddy tind să vrea să găsească pe cineva care este mai matur și nu doar să joace jocuri precum băieții de vârsta lor. Nu sunt interesați de ce le pot oferi acești băieți tineri, își doresc bărbați cu o experiență de viață care să fie matură și să vă poată oferi ceva.

oportunități

A avea un sugar daddy deschide multe oportunități pentru sugarbabe. A avea ocazia să călătorească în diferite locuri și, eventual, să întâlnești unii oameni care să poată ajuta cu planurile lor de viitor, este un factor important în motivul pentru care femeile tinere sunt atrase de SD. Va putea intra în locuri pe care nu le-a putut niciodată și va vedea cu voi părți ale lumii la care ar fi putut visa doar fără să aibă o sugardaddy care să o ia. De aceea, a-i prezenta oamenilor apropiați studiilor și a face o excursie cu ea este o necesitate dacă vrei să fii un Sugar Daddy cu adevărat respectat de ea.

conexiuni

Aveți o mulțime de conexiuni excelente în cadrul industriei dvs., dar și în afara acesteia. Femeile tinere pot beneficia de aceste conexiuni, fiind introduse în unele dintre cele mai exclusive restaurante. Oferirea oportunităților de sugar baby din industria în care sunteți interesat să intrați poate fi diferența dintre a avea o fată care vă iubește întotdeauna sau nu. Accesați barurile și petrecerile exclusiviste, aveți acces la cele mai bune restaurante și discoteci. Luând-o în călătorii spontane cu profesioniști seniori sunt opțiuni foarte atractive pentru o tânără care dorește să întâlnească un sugar daddy.

companie

Femeile tinere au nevoie de companie, la fel ca tine, și uneori unul dintre motivele lor principale pentru a intra în acest tip de întâlnire este compania. Relația dintre cei doi trebuie să fie să petreacă timp împreună și să se bucure de timpul lor împreună. De aceea, unele femei tinere preferă să întâlnească bărbați mai mari. Băieții tineri caută sex rapid în multe ocazii, fără a se opri să se gândească la companie sau afecțiune. Deci femeile tinere care nu doresc să se ocupe de acest lucru merg cu bărbați mai maturi, care știu să păstreze vremurile. Dacă te comporți ca unul dintre acești tineri și mergi direct la partea sexuală, cu siguranță sugar babe va găsi în curând un altul.

Stil de viață

Un stil de viață de lux este un factor foarte important care atrage sugarbabe. A fi capabil să trăiești o viață mai bogată cu cineva de care te bucuri. Așadar, dacă ești omul tipic de bani din mașina ta veche și ești prea auster, s-ar putea să nu fii prea lung cu un sugarbabe. Vor să experimenteze lucruri noi, au capricii scumpe și merg mână în mână cu un bărbat bine îmbrăcat. Câți bani ai, dacă nu ai luxurile și capriciile pe care le-ai complicat.

fetiș

Unele femei tinere au pur și simplu o atracție intensă pentru bărbații în vârstă. Aceste femei nu sunt interesate de băieții tineri sau de băieții de vârsta lor. Aceste femei doresc să întâlnească o sugardaddy, dar au și o atracție sexuală care va adăuga un element suplimentar jocului. Aceste sugar babes nu sunt întotdeauna în căutare de Sugardaddys, dar, de obicei, merg pentru ele direct. Dacă găsiți o astfel de fată, aveți noroc, dar rețineți că factorul sexual va intra în joc foarte mult. De aceea, joaca sport și să vă mențineți în formă este de asemenea esențială mai ales pentru acest tip de fete. Deveniți o matură sexy.

stare

Statutul de a fi prunc de sugar baby este suficient de atractiv pentru unele femei tinere să se implice într-o relație de 100%. Fiind cunoscută ca o tânără și protejată care ajunge la universitate pe un pridvor, stabilește un statut și respect pentru ea . Aceste femei tinere au, de obicei, un plan profesional pentru viitorul lor, dar caută și relații pe termen lung chiar și un soț. Nu este nimic în neregulă. Cui nu îi place să aibă o femeie care este mândră de statutul pe care îl are pentru că este alături de tine? Pe scurt, este mândră de tine și mândră că ai ales-o.

mentorat

Unele femei le place aspectul de mentor al unei relații cu un Sugardaddy. Puteți împărtăși cunoștințele dvs. despre lume și o puteți ajuta să crească ca persoană de succes și informată. Mentoratul într-o relație SB / Sd este într-adevăr important, deoarece vă puteți învăța abilitățile profesionale. Dacă dorește să intre într-o industrie în care ai multe cunoștințe sau experiență, o poți ajuta să meargă înainte și să înțeleagă cu adevărat profesia pentru care este interesată. Acest lucru îl va face pe sugarbaby să-și dorească să știe mai multe și chiar în viitor să colaboreze cu tine la proiecte care să te facă să câștigi mai mulți bani decât ai investit în el.

experiență

Aveți o mulțime de experiență de viață și acest lucru este atractiv pentru femeile tinere. Îi poți învăța să facă față anumitor probleme și să le sprijini în momentele joase. Fetele care doresc să întâlnească o sugardaddy nu caută bărbatul în vârstă fără experiență de viață; Ei vor pe cineva care să vă arate cele mai bune lecții din viață. Totuși, este important să cunoaștem cele 10 chei pentru a fi un sugar daddy fără probleme .

Summary
10 motive care vor face ca sugar baby tău să rămână cu tine
Article Name
10 motive care vor face ca sugar baby tău să rămână cu tine
Description
Învățăm cum să cucerești un sugarbabe să fie alături de tine
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up