multe fete cu sugardaddy
Home » Sfaturi pentru a fi cu mai mulți sugar baby

multe fete cu sugardaddy SeñorX este unul dintre sugardaddys-urile noastre cele mai populare. Deși l-am cunoscut doar prin WhatsApp, trebuie să recunosc că este un tip cel mai unic, este întotdeauna ocupat să lucreze?

Ei bine, cu mult timp în urmă l-am rugat să-mi povestească puțin despre cum face și el mi-a spus că este cu mai multe fete și vorbește, a apărut ideea că a făcut un mic tutorial despre ceea ce, după ce a insistat puțin, a fost de acord. Ei bine, aici las ce mi-a trimis pe mail, sper că vă servește. Dacă vrei să-l găsești pe Lordul X, îl poți găsi în sugar daddy Romania

Am găsit sugar daddy Romania din întâmplare de când folosesc alte rețele de socializare și când am intrat nu am văzut prea multe mișcări, deși mi-a plăcut pentru că mi se părea mult mai real decât alte rețele cu profiluri false.

De la început, Aaron Web Master ma întâmpinat și am stabilit o prietenie cu el. Sugar daddy Romania maniaeste acum ca o familie mică și îmi place, sper să crească și încă există toate vibrațiile bune între toți. Se vorbește deja despre un hangout printre tot ce vom vedea …

Ei bine, după această mică prezentare și după cum mi-a cerut Pablo, vă spun câteva sfaturi pentru a face față mai multor fete și că totul merge bine

În timp ce monogamia rămâne forma culturală dominantă, monogamia nu este pentru toată lumea și poligamia nu va strica lumea. Pentru unii sugardaddies, a avea mai multe sugar baby în același timp este visul cel mare și o demonstrație de succes. Acest lucru nu te face femeie sau bărbat rău. Puteți avea mai multe aranjamente simultan și puteți fi în continuare un domn. Totuși, această alegere nu vine fără responsabilități. Cel mai bine este să știi să duci această viață fără a face rău unei fete sau a pierde o prietenie pentru a nu se înțelege.

FIE CLAR ȘI CONFIDENT

O modalitate de a-i menține pe toți fericiți, atât în ​​afaceri, cât și în relații, este să fii sincer. Fii sincer față de tine și fii sincer cu fetele că vei ajuta în ceea ce vrei. Nu ascunde niciodată că vezi alte femei. Dacă nu ai de gând să o întâlnești în exclusivitate, trebuie să fii complet clar despre intențiile tale. Ea trebuie să știe că nu sunteți într-o relație monogamă. Spune-i cum va fi aranjamentul și cât timp vei petrece cu ea. Să fii deschis și sincer te va salva de drama pe parcurs.

Sugar Daddy Romania

PĂstrează-ți o planificare

Dacă doriți să aveți mai mulți sugar baby, trebuie să fiți un expert în gestionarea timpului. Și nu vorbesc despre a face un curs de management al timpului pentru cei care vă spun să vă ridicați cu două ore înainte și să mergeți la culcare cu o oră mai târziu. Vorbesc despre păstrarea unui ritm în relații. Relațiile trebuie să fie plăcute atât pentru dvs. cât și pentru ei și trebuie să vă găsiți ritmul ideal de viață. O regulă bună este să ai întotdeauna un calendar mental și să păstrezi cu atenție datele întâlnirilor separate. Scoateți foaia de calcul și planificați-vă programul, astfel încât să le puteți acorda fiecărei femei timp.

IAȚI-ȚI OFICILE

Femeile sunt încă femei. Pe măsură ce trece timpul, este destul de comun să începi să te simți gelos și nesigur. Trebuie să evaluați dacă se ocupă bine de „deschidere” emoțională. Trebuie să îi recunoști sentimentele și să te ocupi de faptul că se simte oarecum respinsă. Faceți tot posibilul să o mângâiați și să o faceți să se simtă specială.

FIE CUNOAȘTE

Întâlnirea cu câteva femei la un moment dat nu te face să fii un mormânt, dar să te comporte prost cu ele te face. A avea alte opțiuni nu este o scuză pentru a fi idiot, iar aceste femei nu îți datorează nimic. Orice bărbat poate avea niște prietene, dar este nevoie de un bărbat adevărat pentru a trata corect o femeie. Acordă-i atenția pe care o dorește, răsfăță-o cât poți, dacă sunt acolo, pentru că au nevoie de altceva. Dacă depui puțin efort în a învăța să le tratezi pe fiecare într-un mod special, vei fi apreciat și apreciat.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Sfaturi pentru a fi cu mai mulți sugar baby
Article Name
Sfaturi pentru a fi cu mai mulți sugar baby
Description
Sfaturi pentru a învăța să fii cu mai multe sugar babys în sugar dating
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up