multe fete cu sugardaddy
Home » Sfaturi pentru a fi cu mai mulți sugar baby
multe fete cu sugardaddy

SeñorX este unul dintre cei mai populari sugardaddy ai noștri.

Încetul cu încetul, a învățat ce este un sugar daddy și cum să se cumpere. Trebuie să recunosc că este cel mai singular tip, e mereu foarte ocupat, lucrează?

Ei bine, cu mult timp în urmă l-am rugat să-mi spună puțin ce mai face și mi-a spus că e cu mai multe fete și vorbește, mi-a venit ideea să fac un mic tutorial la care după ce a insistat puțin de acord. Ei bine, aici va las ce mi-a trimis pe mail sper sa va ajute. 

Am găsit SDE întâmplător de când folosesc alte rețele de socializare și când am intrat nu am văzut prea multă mișcare, deși mi-a plăcut pentru că mi s-a părut mult mai real decât alte rețele în care abundă profilurile false.

De la început, Pablo Webmasterul m-a întâmpinat și am stabilit o prietenie cu el. Sugar daddy Romania este acum ca o familie mică și îmi place, să sperăm că va crește și această vibrație bună va continua să existe între noi toți. Se vorbeste deja de o intalnire intre noi toti, sa vedem…

Ei bine, după această mică prezentare și așa cum m-au întrebat, vă voi spune câteva sfaturi pentru a vă ocupa de mai multe fete și că totul merge bine. Asta nu înseamnă să devii un Sugar Daddy John .

În timp ce monogamia rămâne forma culturală dominantă, monogamia nu este pentru toată lumea și poligamia nu va ruina lumea. Pentru unii sugardaddies, a avea mai multe sugarbabes în același timp este marele vis și o demonstrație de succes.

Acest lucru nu te face un afemeiat sau un bărbat rău. Poți avea mai multe aranjamente simultan și să fii totuși un gentleman. Cu toate acestea, această alegere nu este lipsită de responsabilități. Cel mai bun lucru este să știi să duci această viață fără să rănești o fată sau să pierzi o prietenie pentru că nu o iei bine.

FI CLARĂ ȘI ÎNCREZĂTORĂ

O modalitate de a-i face pe toți fericiți, atât în ​​afaceri, cât și în relații, este să fii sincer. Fii sincer cu tine și fii sincer cu fetele pe care le vei ajuta cu privire la ceea ce vrei. Nu ascunde niciodată că vezi alte femei.

Dacă nu ai de gând să te întâlnești exclusiv cu ea, trebuie să fii complet clar despre intențiile tale. Trebuie să știe că nu ești într-o relație monogamă. Spune-i cum va fi aranjamentul și cât timp vei petrece cu ea. A fi deschis și cinstit te va scuti de drame pe parcurs.

PĂSTRA UN PLANNER

Dacă vrei să ai mai multe sugar baby, trebuie să fii un expert în managementul timpului. Și nu mă refer la un curs de management al timpului care îți spune să te trezești cu două ore mai devreme și să te culci o oră mai târziu. Vorbesc despre păstrarea unui ritm în relații.

Relațiile ar trebui să fie plăcute atât pentru tine, cât și pentru ei și trebuie să-ți găsești ritmul ideal de viață. O regulă de bază bună este să păstrați întotdeauna un calendar mental și să păstrați cu meticulozitate datele întâlnirilor separate. Scoateți foaia de calcul și planificați-vă programul astfel încât să puteți acorda fiecărei femei câte puțin din timpul ei.

IERTĂ-ȚI OFENSELE

Femeile sunt încă femei. Pe măsură ce trece timpul, este destul de comun să începi să simți gelozie și nesiguranță. Trebuie să evaluezi dacă ea gestionează bine „deschiderea” emoțional. Trebuie să-i recunoști sentimentele și să faci față faptului că se simte respinsă într-un anumit fel. Fă tot posibilul să o consolezi și să o faci să se simtă specială.

FI DOMNUL

Să te întâlnești cu câteva femei la un moment dat nu te face un ticălos, dar să te comporti prost în preajma lor. Să ai alte opțiuni nu este o scuză pentru a fi idiot și aceste femei nu-ți datorează nimic.

Orice bărbat poate avea niște iubite, dar este nevoie de un bărbat adevărat pentru a trata o femeie în mod corespunzător. Acorda-i atentia pe care si-o doreste, rasfata-o cat poti de mult, daca sunt acolo este pentru ca mai au nevoie de ceva. Daca depui putin efort sa inveti sa tratezi fiecare dintre ei intr-un mod special, vei fi apreciat si apreciat.

Summary
Sfaturi pentru a fi cu mai mulți sugar baby
Article Name
Sfaturi pentru a fi cu mai mulți sugar baby
Description
Sfaturi pentru a învăța să fii cu mai multe sugar babys în sugar dating
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up