fetele care fac chipuri urâte
Home » Tipuri de sugar babys pe care nu trebuie să le știți niciodată și cum să le recunoașteți
fetele care fac chipuri urâte

Există multe fete minunate care doresc să fie sugar baby, fete care apreciază maturitatea, statutul și știu să fie. Cu toate acestea, în această lume, sugar daddy pot întâlni fete care pot avea mai multă sare decât zahărul. Există acțiuni într-un sugar baby care poate strica experiența unui bărbat matur care caută compania unei fete tinere. Acest lucru face ca chiar și cei mai generoși sugar daddy să se simtă sceptici față de această lume și să-și abandoneze căutarea. Este necesar să clarificăm că unii sugar baby pot avea caracteristicile despre care vorbesc în acest post. Asta nu înseamnă că sunt tipul desugar daddy despre care vorbesc, mulți sugar baby sunt noi în joc și încă nu știu foarte bine cum ar trebui să se comporte.

Există mai multe tipuri de prăjituri de sugar pe care ar trebui să le cunoști și să le refuzi dacă le întâlnești:

Păpușorul cu sugar

Am numit-o asta datorită dependenței de “suptul sugar”. Acest Sugar Baby este mai preocupat de misiunea ei decât de orice și cere constant mai mult, chiar mai mult decât acordul stabilit de comun acord. În timp ce acest Sugar Baby poate avea obiective mari, dependența sa de sugar a făcut-o sărată ironic.

Va cere bani direct la prima dată și înainte de prima dată foarte direct. Nu este rău că ea îți cere ajutor la prima dată pentru a plăti taxiul pentru benzina mașinii tale sau pentru petrecerea săptămânii, diferența este că acest tip de bebeluș va cere de la tine foarte direct. Uneori, ei ar acționa bine la început înainte de a începe să ceară prea mult.

În acest tip de sugar pot exista și probleme de dependență și, desigur, nu este convenabil să continuați cu el, deoarece orice s-ar întâmpla poate duce la o situație complicată. Poate fi extrem de insinuant pentru a obține din ce în ce mai mult, nu te da drumul și fugi.

sugar babe Gamer

Acest Sugar Baby poate arăta minunat până vei descoperi nevoia lui de a te juca cu Sugar Daddy. Sunt persoane care au avut de obicei nevoie de multă atenție în trecut. De obicei sunt foarte frumoase și flirtate. De obicei, anulează programările în ultimul moment și convenabil. Cu toate acestea, aceștia răspund rapid atunci când problema este o subvenție. Întotdeauna are un truc în mânecă, lăsându-și Sugar Daddy epuizat și supărat.

De obicei, sunt fete care arată superioare și le place să se simtă astfel jucându-se cu alții. Doar nu te supăra imediat ce o fac de două ori, nu o mai suna.

Acest sugar baby nu este nebun și știe ce face, caută bani rapide, ei inventează probleme false precum „mama ei este bolnavă în spital și are nevoie de bani pentru a plăti facturile” sau „cum a intrat fratele ei într-un fel de dezastru și are nevoie de bani pentru a rezolva problema, „totul pentru a te face să-ți pară rău de ea, știu doar că este unul dintre cele false”.

Sugar baby Bitter

Acesta este Sugar Baby cu o atitudine proastă, pe care nicio sumă de alocație sau atenție nu o poate face dulce. De obicei, este o fată atractivă obișnuită cu toți bărbații care merg după ea. Nu este plăcut cu răspunsurile sale scurte, cu temperamentul rău și cu natura lipsită de respect. Nicio cantitate de frumusețe nu compensează dispoziția ascuțită și atitudinea proastă. Ea stă pe un tron ​​mai înalt decât restul lumii, sau așa crede.

Uneori, acest tip de “sugar” se poate îmbunătăți în timp și nu doare niciodată să le ofere o a doua șansă, deoarece uneori acel zid pe care l-au pus în apărare ascunde o fată drăguță și drăguță. Cu toate acestea, dacă credeți că este prea mult, nu vă lăsați îndepărtat de frumusețea și plecați.

Rechinul pentru sugar baby

Fii atent, un velociraptor feminin mai rău decât Jurasic Park se ascunde sub aspectul ei de fată bună. Acesta este cel mai rău tip de Salt Baby, ea folosește tactici de șantaj și extorsiune pentru a obține ceea ce își dorește. Folosește tehnici de manipulare pentru a încerca să-ți duci prietenii și familia, pentru a nu deschide ochii. El se va simți gelos și te va face să crezi că te iubește și că vrea să fie cu tine în orice moment.

Știe foarte bine la ce urmează, vrea să fie o femeie bogată și puternică și va trece peste orice, ești o afacere din care să obții toată rentabilitatea posibilă. Dacă, în orice moment, observi că manipulează să te ducă la o groapă fără fund, astfel încât să te iubesc.

Ar trebui să aveți întotdeauna grijă să vă păstrați viața în siguranță, deoarece una dintre aceste fete vă poate strica viața pe baza șantajului, va dori să știe unde locuiți, dacă sunteți căsătoriți dacă aveți copii, unde lucrați. Atenție există profesioniști de șantaj care trăiesc din asta.

O reflecție personală

După cum am menționat mai sus, unele fete își găsesc încă locul în lumea sugardaddys-urilor și pot avea anumite comportamente „fictive” fără să știe foarte bine cum să se comporte. Găsirea unui adevărat sugar daddy care vrea să ajute o fată tânără pentru ei nu este întotdeauna ușor. Escamerii și persoanele care caută doar un praf rapid uneori confundă fetele pe care le încep și de aceea comportamentul plângător pe care l-au avut la început poate deveni mai marginal sau mai diferit. Dacă ești un bărbat adevărat, vei ști cum să tratezi și să dovedești că nu toți sugardaddy sunt la fel.

Summary
Tipuri de sugar babys pe care nu trebuie să le știți niciodată și cum să le recunoașteți
Article Name
Tipuri de sugar babys pe care nu trebuie să le știți niciodată și cum să le recunoașteți
Description
Aflați tipul de sugar baby de evitat
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up