Sugar baby tryp
Home » Sfaturi pentru a profita la maxim de călătoria dvs. de plăcere cu sugardaddy
Sugar baby ten un avion

În această postare vă spunem câteva sfaturi pentru a vă bucura de o călătorie de plăcere alături de sugar daddy. Rețineți că vorbim despre o călătorie de vacanță, uneori sugardaddys vă poate cere să călătoriți cu ei în călătorii de afaceri, vom vorbi despre asta într-o altă postare. Dacă alegi sau nu să călătorești cusugar daddy va depinde de relația pe care o ai cu el și de cât de confortabil te simți alături. Înainte de a decide să călătorești ca un sugar baby într-o călătorie, este foarte important să îți faci timp pentru a stabili o bună relație de încredere.

Ar trebui să țineți cont de faptul că călătoria este în cazul în care mai multe căsnicii sunt rupte, astfel încât dacă programările dvs. au fost de câteva ore, poate nu ar strica să petreci un weekend sau o zi întreagă cu el pentru a te cunoaște mai bine și pentru a ști dacă această călătorie poate fii benefic pentru amândoi și vei avea parte de un moment bun. Prima călătorie pe care o faci cu sugardaddy este mai bine să nu fii prea departe. Pentru relații noi, este recomandat să mergi undeva cu un timp de călătorie mai scurt. Cu cât petreci mai multe ore călătorind și schimbând zboruri, cu atât experiența poate fi mai stresantă.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să determinați ce compensație veți primi:

Înainte de a începe o călătorie cusugar daddy, este mai bine să vă așezați și să vorbiți cu sugardaddy-ul dvs. despre ceea ce aveți de gând să vă doriți în vacanță pentru a fi clar. Aceasta include tipurile de activități la care sugar daddy dorește să participe, perioada de timp pe care o vor petrece împreună și alocația pe care o vei primi. Ar trebui să vă clarificați dacă sugardadie dvs. va plăti doar biletul și cazarea sau dacă este dispus să vă ofere bani în plus pentru cumpărăturile călătoriei.

Se vorbește, de asemenea, despre momentul și modul în care va fi plătită compensația. Ar trebui să știți dacă preferați plata prin venit, paypal sau numerar. Dacă vă simțiți mai confortabil cu banii, cereți dumneavoastră sugar daddy să vă plătească în persoană.

De asemenea, ar trebui să știți când va face plata dvs. SD. De asemenea, puteți vorbi despre cumpărături și cât de mult vi se va repartiza să cumpărați în magazine.Acest lucru vă permite să nu economisiți doar bani la achiziții, dar să utilizați o parte din bani pentru a pregăti călătoria. Puteți cere, de asemenea, bani suplimentari pentru cumpărăturile în călătorie.

Fiecare fată trebuie să decidă tipurile de acorduri cu care se simte cel mai confortabil înainte de a decide dacă este sau nu interesată de sărbători. După cum clarificăm într-o altă postare când vom negocia misiunile, trebuie să o facem cu delicatețe, dar direct.

Deja claro que necesidades y expectativas podrás cubrir a tu sugardaddy mediante el viaje. Hay que dejar claro los términos, cuánto tiempo y de que manera vas a pasar tiempo con él para que no haya malos entendidos. Si negocias todo bien durante el primer viaje y tu sugar dadie queda contento, seguro que habrá más y mejores lugares donde podrás ir con él.

Pe de altă parte, nu uitați că trebuie să plătiți facturile chiar și atunci când sunteți în vacanță. Dacă veți fi absent de la serviciu sau dacă veți avea nevoie de ajutor financiar suplimentar, trebuie să îl solicitați. Anunțați-vă Sugar Daddy tipul de facturi pe care trebuie să îl plătiți în timp ce călătoriți cu el pentru a avea grijă de toate. De asemenea, poate fi o idee bună să plătiți o parte din facturi înainte de a pleca într-o călătorie. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea multor stres. De exemplu, poate doriți să plătiți chiria proprietarului dvs. luna viitoare în avans, astfel încât nu veți avea apeluri telefonice enervante în mijlocul călătoriei.

Odihnește-te înainte de călătorie pentru a fi cel mai bun în vacanța cu Sugar Baby

Când plecați în vacanță ca un sugar baby, veți dori ca experiența de călătorie să fie la fel de memorabilă pentru sugardaddy-ul dvs., precum și pentru dvs. Sugardaddy-ul tău este probabil să se gândească greu la planificarea unde să mergi și ce să faci. Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să arătați frumos și să fiți o companie bună pe toată durata călătoriei. Pentru a evita să te simți prost și să contracarezi jet lag-ul sau să schimbi vremea, odihnește-te devreme. Trebuie să dormi bine cu o seară înainte de zbor.

Dacă doriți să vă bucurați de cea mai bună înfățișare, mai ales dacă vă gândiți să purtați un bikini, evitați să mâncați alimente bogate în amidon și grăsimi înainte de călătorie. Bea multă apă și sucuri naturale bogate în antioxidanți. Încercați să evitați să beți vin sau alcool în plan, dacă sugar daddy nu vi-l oferă.
Înainte de a merge într-o vacanță cu sugarbabe, este bine să vă pregătiți pentru un tratament spa. Acest lucru înseamnă să obțineți o manichiură facială, o manichiură și o pedichiură, astfel încât să puteți fi cel mai bun pentru a călători ca un sugar babe. Nu uitați să vă păstrați înfățișarea în timp ce sunteți în vacanță cu sugar baby.

Dacă intenționați să mergeți într-o vacanță lungă cu un sugar daddy, consultați itinerarul și încercați să găsiți ceva timp pentru dvs. în timpul călătoriei. Aceasta ar putea însemna să iei o după-amiază liberă în fiecare săptămână pentru a te plimba, relaxa într-un spa, a face masaj sau a merge la cumpărături. Vă puteți planifica mai bine timpul singur dacă sunteți familiarizați cu scopul și itinerariul călătoriei.
Există, de asemenea, un alt motiv pentru care ar trebui să luați lucrurile ușor înainte de a călători. Dacă ești bine odihnit înainte de a pleca în vacanță cu o sugardaddy, vei fi mult mai interesat de explorarea orașului sau a zonei. Să fii bine odihnit te va pune și într-o dispoziție mai bună atunci când ieși cu sugar daddy. Acest lucru vă va îmbunătăți mult experiența de călătorie.

Rețineți că fiecare femeie are propriile hobby-uri și preferințe. Nu fi timid să-i spui SugarDaddy ce-ți place și ce nu-ți place în legătură cu călătoria. Este un moment bun pentru ca să vă cunosc mai bine.
Dacă există anumite activități pe care preferați să le evitați, indiferent cât de odihnit ați fi, anunțați-le în avans. De exemplu, dacă te temi de înălțimi, s-ar putea să nu te intereseze paradisul în vacanța cu sugarbabe.

Pregătește-ți valiza suficient de devreme

Punctul central al călătoriei dvs. ca un sugarbaby este să aveți experiențe noi de întâlnire cu Sugardaddy. Aceasta înseamnă că trebuie să pregătiți totul înainte de a pleca. În acest fel, puteți petrece mai mult timp cu sugardaddy bucurându-vă de călătorie. Experiența de călătorie ar trebui să se concentreze pe împărtășirea momentelor și amintirilor distractive cu tatăl tău Sugar. Pentru a evita să aveți de a face cu complicații inutile, încercați să purtați o valiză cât mai ușoară. Așa că pregătește-ți o varietate de haine diferite, de la informal la formal, astfel încât să fii gata, indiferent de ceea ce ti-a plănuit sugardaddy-ul. De asemenea, ar trebui să purtați mai multe costume de baie.

Nu prea ai nevoie de o mulțime de haine pentru a putea purta ceva nou în fiecare zi. Rețineți că puteți cumpăra haine în timpul sărbătorilor, cum ar fi sugar baby. Cu toate acestea, cumpărăturile în timpul sărbătorilor vor lua timp de la sugardaddy și ar trebui evitate pe cât posibil. Trebuie doar să mergi la cumpărături atunci când sugar daddy este ocupat. Pe lângă confirmarea faptului că ați pus suficiente haine și haine pentru sărbători, trebuie să confirmați de asemenea că ați pus suficient machiaj, vitamine, suplimente și medicamente de care aveți nevoie. Nu vă lăsați transportat în vacanță, precum sugar baby și nu vă neglijați sănătatea. Dacă trebuie să luați orice tip de medicament, setați o alarmă, astfel încât să nu o uitați.

Pașaport și altele

Pentru a evita complicații și probleme suplimentare pe parcursul întregii experiențe de călătorie, asigurați-vă că aveți pașaportul și alte documente pregătite înainte de a pleca în vacanță. Dacă pașaportul se apropie de data de expirare, reînnoiește-l. Dacă nu aveți încă un pașaport, mergeți să primiți unul, de fapt, chiar dacă nu aveți Sugar Daddy, aveți pașaportul gata, uneori lucrurile vin prin surprindere.
Nu așteptați până când vă întreb dacă doriți să călătoriți cu el, ar trebui să aveți întotdeauna pasaportul pregătit. Pentru că, dacă nu, până la acel moment, este posibil să nu aveți suficient timp pentru a-l reînnoi. Este mai bine să confirmați că aveți tot ce aveți nevoie pentru a călători oricând doriți.
securitate

Înainte de a pleca într-o călătorie, ar trebui să faceți o copie a itinerariului de călătorie și să îi oferiți unui prieten apropiat din motive de securitate. În acest fel, cineva apropiat nu va ști doar unde sunteți, ci și cu cine sunteți în permanență. Vor ști să vă contacteze dacă nu vă pot apela pe telefonul personal.
Acest lucru face ca experiența oricărei călătorii să fie mult mai sigură. Ca femeie, în general este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău. În mod similar, este, de asemenea, o idee bună să luați bani cu dvs.

Este mai bine dacă aveți o carte de credit pe numele dvs. și ceva bani.
Când călătorești cu cineva care are bani, trebuie să fii atent cu hoții în anumite locuri. Purtați geanta întotdeauna înainte și bine închise (în special în călătoriile de aventură în anumite țări). Încercarea de a trece neobservat pe anumite străzi și a nu atrage prea multă atenție poate fi diferența dintre o călătorie grozavă sau un dezastru. Este foarte frumos să te plimbi prin zona veche a Marrakech sau pe plajele din Brazilia, dar trebuie să mergi cu atenție.

Nu te comporta ca o diva

Deși plecarea în vacanță cu sugar daddy poate fi o experiență complet nouă, evitați să acționați ca o diva. Nu totul se va învârti în jurul tău. Nu uitați că sunteți un oaspete al tatălui dvs. atunci când călătoriți cu el, așa că fiți recunoscători pentru timpul și efortul pe care îl dedică să vă întâlnească. Încercați să fiți cât mai acomodatori, astfel încât să vă distrați amândoi și să aveți amintiri de neuitat. Practic, îți dorești și trebuie să fii o companie bună.
A nu acționa ca o diva nu înseamnă a fi un robot care spune da la orice. Dacă credeți că ar trebui să luptați puțin, faceți-o, SD-urile sunt de obicei plictisite de fete fără personalitate. Ca întotdeauna la mijloc este virtutea.

Nu cheltui totul pentru cumpărături

Nu cereți prea multe achiziții și nu vă lăsați transportat luând tot ceea ce apare în fața voastră. Bucurați-vă de experiență, mai degrabă decât de cumpărături, este mai bine să petreceți o parte din timp, să explorați alimente noi și să cunoașteți cultura. Acestea vor fi amintiri mai semnificative care vă vor face o persoană mai cultivată și mai interesantă.

În plus, este mai bine să economisiți bani pentru a lua acasă, rețineți că facturile nu plătesc singure, puteți citi o postare despre cum să vă îmbunătățiți finanțele, precum sugarbabe, pe acest același site.

Nu fi capricios nici că ai un sugar daddy care te răsfățează nu înseamnă că există lucruri de care nu ai nevoie, deși în momentul de față le vrei. Ar trebui să știi când ceva este un capriciu inutil și când ceea ce este cu adevărat în fața ta te face să fii emoționat. Când cumpărați o delicioasă, va rămâne doar o singură zdrență în dulapul dvs. care va ajunge în coșul de gunoi, dar ceva care vă va entuziasma va fi o amintire formidabilă care va fi în dulapul vostru mulți ani.

Ține-l fericit

Principalul tău obiectiv ar trebui să fie să îți păstrezi SugarDaddy cât mai fericit și relaxat. Asigurați-vă că se simte confortabil arătând interes și respect. Pune-i întrebări, implică-te în activitățile sale și în conversații bune.
Într-o călătorie puteți învăța multe, așa că se simte bine și vă învață lucruri din viață. Un gest mic, dar foarte frumos este să mergi mână în mână cu tatăl tău, se va simți iubit. Ajută-l să arate mai bine, dacă mergi la cumpărături, te uiți și la lucrurile pentru el și ajută-l să se îmbrace bine, femeile au mai multe informații despre problemele vestimentare.

În timpul liber, puteți utiliza telefonul pentru a căuta activități la modă și restaurante și în zonele din apropiere. În caz de dezacord, încercați să evitați subiectul și să schimbați conversația. Dacă ceva te deranjează cu adevărat, poți discuta mai târziu, sărbătorile sunt un moment de relaxare.
Că trebuie să-l ține fericit nu înseamnă că uiți pe tine însuți pentru a deveni un închinător, trebuie să fii tu însuți, să devii o altă persoană epuizantă și în final va observa. Fiecare persoană are o modalitate de a-i face pe ceilalți fericiți, știi cum.

concluziile

Întâlnirea cu un om înstărit are multe avantaje. Una dintre cele mai importante este să fii capabil să călătorești și să mergi într-o vacanță de lux pentru sugar babe, care va schimba cu siguranță modul în care vezi și experimentezi lumea. Vei fi surprins de ceea ce îți lipsește.
Dacă există țări sau orașe în special în care doriți să călătoriți, nu ezitați să vă spuneți sugardaddy. De cele mai multe ori, sugar daddy sunt mai mult decât fericiți să planifice o călătorie cu iluzia cuiva care nu a cunoscut încă multă lume. Majoritatea oamenilor de afaceri pe care îi puteți întâlni pe acest site sunt familiarizați cu diferite orașe.

Summary
Article Name
Sfaturi pentru a profita la maxim de călătoria dvs. de plăcere cu sugardaddy
Description
învață să călătorești alături de sugarbaby și sugardaddy
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up