Femeia își arată verigheta în timp ce Sugardaddy o îmbrățișează
Femeia își arată verigheta în timp ce Sugardaddy o îmbrățișează

Mulți oameni cred că sugar babies nu se căsătoresc cu sugar daddies și că este un subiect tabu sau un basm, dar este ceva care se întâmplă. În realitate, aspirația de a deveni femei tradiționale și de a avea copii este o tendință în ascensiune și din ce în ce mai la modă în rândul multor femei spaniole și, mult mai mult, în rândul sugar babies din generația Z. Nu crezi…? Continuă să citești.

În Occident, aproximativ 8% dintre cupluri au o diferență de vârstă de 10 ani sau mai mult, ajungând la 25% în relațiile gay între bărbați și 15% în relațiile femeie-femeie.

Dezvoltarea anumitor sentimente în cadrul unui acord “sugar” este o situație care poate surprinde, dar în multe cazuri apare, iar această relație convenită inițial ajunge să devină ceva mai mult. Sentimentul că ești îngrijit și răsfățat este ceva care, uneori, aprinde scânteia iubirii.

Uneori, este foarte ușor pentru un sugar baby conservator să uite condițiile convenite și să se îndrăgostească de un bărbat bogat care este mai mult decât capabil să aibă grijă de ea. De asemenea, este foarte ușor pentru un bărbat căruia i se oferă afecțiune și companie de calitate să uite că este într-un acord. Un acord sugar dating este foarte diferit de o relație normală, dar cei doi sunt despărțiți de o linie foarte subțire uneori.

La urma urmei, acest tip de întâlniri ar trebui să fie conceput pentru a scăpa într-un fel de întâlnirile convenționale. De ce se întâmplă ca acest tip de relații să se termine uneori în căsătorie și copii cu un bărbat mult mai în vârstă decât tine? Îți spunem ce știm:

Relații sugar dating care devin formale

În special sugar babies din generația Z par să prețuiască mai mult relațiile stabile și, conform mai multor studii, sunt, de asemenea, mai dedicate căsătoriei și relațiilor formale.

De fapt, 83% dintre tinerii din generația Z sunt angajați într-o căsătorie sau o relație formală conform acestui studiu.

Deși definiția sugar dating-ului implică un acord cu avantaje pentru participanți, se pare că transformarea acestor tipuri de relații în relații formale, inclusiv a avea copii, este cea mai recentă tendință, deși nu este o tendință nouă în întâlnirile în general. Nu contează pentru ce partid politic votează sugar baby sau chiar dacă votează sau nu. Multe femei, în special sugar babies din generația millennial, doresc acum să trăiască stilul de viață de familie cu un furnizor și un bărbat generos. Un mare obiectiv care pare să ne readucă pe calea tradițională.

Relațiile de acest tip sunt întotdeauna unice și au multe tipuri diferite de obiective și moduri diferite de a le trăi. Într-o relație de acest tip, diferitele vârste joacă un rol important în a deveni formale; relațiile care fac saltul către stabilitate nu au de obicei un decalaj de vârstă foarte mare. Deși acest lucru este relativ, deoarece există cazuri de căsătorii cu o diferență de vârstă mai mare de 15 ani, care reușesc să fie mereu împreună și să întemeieze o familie.

A te simți prețuit joacă un rol semnificativ în dezvoltarea și menținerea stimei de sine și a încrederii, iar acesta este motivul principal care duce de obicei la a face pasul către o relație formală. Sugar daddies se simt norocoși să aibă un cuplu tânăr și frumos care aduce viață și prospețime în viețile lor. La rândul lor, sugar babies se simt apreciate și iubite având un bărbat de succes care le învață, le îngrijește și le duce în cele mai bune locuri.

Solvabilitatea financiară, frumusețea și alte detalii care transformă sugar dating-ul în relații formale

Solvabilitatea financiară nu va transforma viața personală în câmpurile elizee ale stabilității emoționale și amoroase, deși pe termen lung majoritatea femeilor apreciază acest fapt. Dacă un bărbat nu le ascultă sau nu are o dinamică pozitivă, oricât de multă stabilitate economică ar avea, nu va duce la nimic mai mult. La fel ca în cazul frumuseții, a fi drăguță nu-l va face pe sugar daddy-ul tău să te dorească dacă nu ai lucrat la educația și cunoștințele tale.

Un bărbat matur și solvent are de obicei o experiență de viață care este apreciată de multe fete tinere care nu numai că văd corpul ca fiind atractiv, ci și intelectul și experiența unui bărbat. Maturitatea înseamnă că certurile sau eșecurile din relație sunt tratate într-un mod mai înțelegător. Pe de altă parte, nu au atâtea nesiguranțe cu privire la ceea ce își doresc de la o relație, așa că dacă un sugar daddy îți spune că vrea ceva mai mult cu tine, nu se va răzgândi a doua zi. În plus, petrecerea unui weekend într-un hotel de lux ajută și la calmarea furtunii atunci când există certuri 😊

Este căsătoria sau relația formală în sugar dating pentru tine?

Poate ai intrat în acest tip de relație fugind de romantism din cauza unei relații rupte care te-a rănit, sau pur și simplu pentru a-ți permite un anumit nivel de viață și a întâlni bărbați interesanți. Dar, dragilor, dragostea pândește și nu se oprește până nu își atinge scopul, și aceasta apare de obicei în faza de mijloc a relațiilor de sugar dating.

Dacă ești o tânără care se îndrăgostește de fiecare dată când partenerul tău matur și cultivat vorbește cu tine sau are grijă de tine ca nimeni altcineva, poate fi dificil să decizi dacă ești gata să faci pasul într-o relație mai tradițională. Cel mai bun sfat aici este să îți lași inima să te ghideze pe căile iubirii, deoarece inima este cel mai înțelept sfătuitor. Dar să nu confundăm dragostea cu stabilitatea pe care ți-o poate oferi sau cu materialismul. Înainte de a ști dacă mai este ceva, întreabă-te: aș putea fi alături de el, chiar dacă viața lui nu ar fi atât de confortabilă?

Pe de altă parte, unul dintre cei mai mari dușmani ai relațiilor de cuplu cu o diferență de vârstă este că este descurajat de alții, în special de femeile de vârstă mijlocie, deși poate că asta nu este atât de exagerat astăzi.

Articolul Aici

Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că ei simt ceva pentru tine și că nu ești doar o altă jucărie, pentru că poți ajunge să fii o jucărie spartă pe care au lăsat-o deoparte. Poate că sugar daddy nu are grijă de tine pentru că te iubește, ci pentru că face parte din afacere, așa că investighează foarte bine ce sentimente poate avea sugar daddy-ul tău pentru tine înainte de a face un pas către o relație mai stabilă.

Nu-ți fie frică să faci pasul, avantajul este că ești tânără. Nu-ți fie frică să faci pasul, avantajul este că ești matură.

Summary
Căsătoria și copiii în sugar dating? Vă spunem totul!
Article Name
Căsătoria și copiii în sugar dating? Vă spunem totul!
Description
Vorbim despre modul în care sugardating se transformă uneori într-o relație formală, inclusiv căsătorie și copii.
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up