Tânăr și fată se îmbrățișează afectuos
Home » Raport normal VS sugar dating. Diferențele dintre ele.
 Tânăr și fată se îmbrățișează afectuos

Fiecare țară este diferită când vine vorba de relații de sugardating. Deși practic în întreaga lume acest fenomen a existat pentru totdeauna. Cultura este cea care face cu adevărat diferența în acceptarea și controversa pe care lumea sugar daddy le poate crea.

În Romania există multe concepții greșite și mituri despre sugar dating , în multe cazuri numind-o prostituție ascunsă sau machism de-a dreptul. Mulți oameni fac judecăți greșite că un bărbat matur solvent caută compania unei fete tinere. Sugar daddies trebuie să aibă caracteristici comune și nu sunt de acord cu aceste tipuri de judecăți. Unii consideră că este rău că o fată tânără este atrasă de o stabilitate pe care i-o oferă un bărbat matur și solvent.

Mulți oameni cred că Sdating sunt o ușă deschisă către o noapte între cearșaf. Nu este cazul, este adevărat că se poate întâmpla, sugardate sunt o relație de lungă durată. Dacă vrei să afli mai multe, poți citi cum să menții o relație pe termen lung cu bebelușul sugardaddy .

Ideea principală a unei prime întâlniri între un sugardaddy și potențialul său sugarbaby este să se cunoască și să știe dacă persoana din fața lui este bună pentru celălalt. La această primă întâlnire, trebuie să ai grijă să nu faci greșelile care se fac atunci când întâlnești fete tinere . Pentru aceasta, cel mai bine este să vă întâlniți într-o cantină sau restaurant.

Pentru a îmbunătăți înțelegerea modului în care funcționează acest tip de întâlniri, am scris această postare cu diferențele dintre o relație normală și una de tip “sugar”.

Iubire și sentimente implicate

Într-o relație normală vor exista întotdeauna unele sentimente implicate . Deși într-o relație între un sugardaddy și sb-ul lui pot exista și sentimente, la început nu există. La început există un acord în care fiecare decide ce să ofere celuilalt.

În relațiile de Sdating, începe întotdeauna cu un acord în care siguranța financiară sau experiențele pe care un DS le oferă sugar baby său și ceea ce acesta la rândul său îi oferă, sunt singurul stimulent pentru a începe relația fără sentimente de dragoste implicate.

În relațiile normale poate exista și un interes pentru confort, securitate financiară etc. Dar sunt relații care de la început au avut un concept iubitor.

Când începe o relație de tip dragoste, există deja sentimente implicate care fac cuplul să se formeze dincolo de comoditate. La începutul unei relații de dragoste nu există niciun tip de înțelegere, este pur și simplu ceva care ia naștere și se dezvoltă în timp.

Loialitate.

Deși există excepții într-o relație normală, se cere loialitate, adică sunt relații monogame în care cuplul nu poate avea alte relații. Loialitatea și a fi alături de partener este ceva foarte important în mod normal în acest tip de relație. Sprijinul în cuplurile iubitoare este în principal emoțional, lăsând deoparte sprijinul financiar sau de altă natură.

Deși în relațiile sugar dating poate exista și un acord exclusiv, este normal ca aceștia să aibă mai multe relații în același timp până își găsesc partenerul ideal. Dar chiar și după ce găsesc partenerul ideal, ei pot ieși cu alții sau pot avea mai mulți sugar daddies sau sugar babys în același timp. Suportul în acest caz este mai ieftin de la SD.

Diferenta de timp.

Într-o relație normală nu există momente, pur și simplu ești cu acea persoană, el este partenerul tău 24 de ore pe zi, indiferent dacă este prezent sau nu. De obicei există mult mai multă comunicare cu apeluri, întâlniri (dacă nu locuiești cu el). Adică , cuplurile de acest tip sunt într-o relație continuă și petrec mult mai mult timp împreună decât cuplurile în sugardating.

În relațiile cu un sugardady, timpii vor fi în mod normal limitati și vor face parte din acord. Adică, un sugar daddy poate cere în ofertă să vadă sugarbaby de 3 ori pe lună, de exemplu. De asemenea, în tranzacție, de obicei, intră și timpul pe care SD-ul îl va dori pentru călătorii sau alte lucruri. Apelurile sunt, de asemenea, de obicei limitate, iar sugarbabys care studiază nu sunt de obicei disponibili pentru tatici la ora examenului.

Distracție și ieșiri

În relațiile normale pot exista multe tipuri diferite de ieșiri, de la însoțirea partenerului tău la medic până la o excursie de vacanță. Pentru a te distra, trebuie să știi să atragi tinerele de la sugar daddy.Fiind o relație clar iubitoare, există de obicei mai mult sprijin emoțional și companie.

Relația cu un sugardaddy este de obicei concentrată pe distracție. Un SD nu te va suna niciodată să-l însoțești pentru a face o procedură sau pentru a-i face o procedură. Întâlnirile sunt axate pe distracție și plăcere, deși sprijinul emoțional nu este de obicei la fel de mult ca într-o relație de dragoste normală.

Dezvoltare vitală

Într-o relație de dragoste, trebuie să ții cont de partenerul tău pentru lucruri precum schimbarea casei, ieșirea la petrecere, plecarea în excursie etc. Aceasta înseamnă că în unele cazuri trebuie să te bazezi pe partenerul tău pentru diferite aspecte ale vieții tale și să-l informezi despre ce vei face cu cine vei ieși etc. (Există excepții, dar acest lucru este normal).

Într-o relație de acest tip, poți ieși oricând și cum vrei, iar dacă în orice moment îți vine acea ofertă din cealaltă parte a lumii pentru jobul visat, poți sări. La urma urmei, SD-ul tău poate întotdeauna să prindă un avion care să te viziteze.

Poate o sugardate să devină o relație normală?

Se întâmplă adesea ca în timp relațiile dintre un sugar baby și sugar daddy ei să poată da naștere la altceva. Deși diferența de vârstă este notabilă, mulți bărbați și femei celebre sunt cu parteneri mult mai tineri.

Uneori în acest tip de relație apare iubirea și se trece într-o relație de dragoste cu complicitate. Este foarte comun, mai mult decât cred oamenii care critică acest tip de întâlniri.

Gânduri finale:

Aceasta este o părere personală, există multe tipuri de relații și foarte diferite atât în ​​dragoste, cât și în sugar baby. Încerc să surprind ceea ce este mai comun și mai normal. Vă rog, dacă gândiți altfel sau doriți să împărtășiți experiența dvs., puteți scrie un comentariu la final. Vă mulțumesc foarte mult anticipat. Te-ar putea interesa să citești: 10 chei pentru a fi un Sugar Daddy fără probleme . și Tipuri de sugar daddy pe care ar trebui să le cunoașteți .

Summary
Raport normal VS Sugar dating. Diferențele dintre ele.
Article Name
Raport normal VS Sugar dating. Diferențele dintre ele.
Description
Aflați diferența dintre o relație de dragoste normală și sugardating
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up