Tânăr și fată se îmbrățișează afectuos
Home » Raport normal VS sugar dating. Diferențele dintre ele.

Tânăr și fată se îmbrățișează afectuos Fiecare țară este diferită când vine vorba de relațiile de întâlnire cu sugar dating. Deși în aproape toată lumea acest fenomen a existat întotdeauna. Cultura este cea care dă cu adevărat diferența de acceptare și controverse care poate crea lumea sugar datingi.

În Romania există multe idei și mituri false despre sugar dating, în multe cazuri numind-o prostituție ascunsă sau directă a machismului. Mulți oameni fac judecăți greșite cu privire la un bărbat matur și solvent, care caută compania unei fete tinere sau că o tânără este atrasă de o stabilitate pe care un bărbat matur și solvent o oferă.

Mulți oameni cred că sugar dating este o ușă deschisă într-o noapte între cearșafuri. Nu este așa, este adevărat că se poate întâmpla, dar acesta nu este sfârșitul unei pagini de sugar dating. Ideea principală a unei prime întâlniri între un sugardaddy și potențialul său sugarbaby este să se întâlnească și să știe dacă persoana din fața lui este bună pentru celălalt. 

Pentru aceasta, cel mai bine este să vă întâlniți într-o cantină sau restaurant. Pentru a îmbunătăți înțelegerea modului în care funcționează acest tip de întâlniri, am scris acest post cu diferențele dintre o relație normală și un tip „sugar.

Dragoste și sentimente implicate

Într-o relație normală, vor exista întotdeauna anumite sentimente implicate . Deși într-o relație între sugardaddy și sb-ul său pot exista și sentimente, la început nu există. La început, există un acord în care fiecare decide ce este de oferit celeilalte persoane. În relațiile sugardante începe întotdeauna cu un acord în care securitatea financiară sau experiențele pe care un sugardaddy le oferă zsugar babyt și ce La rândul său, acesta îi oferă, ei sunt singurul stimulent pentru a începe relația fără sentimente de iubire implicate.

În relațiile normale poate exista și un interes pentru confort, securitate financiară etc. Dar sunt relații care de la început au avut un concept de dragoste. Când începe o relație de tip iubitor, există deja anumite sentimente implicate care fac ca cuplul să se formeze dincolo de comoditate. La începutul unei relații de dragoste nu există niciun acord, este pur și simplu ceva care apare și se dezvoltă în timp.

Sugar Daddy Romania

Loialitate.

Un lthough există excepții într – o loialitate normală relație este solicitată, adică ele sunt relații monogame în cazul în care cuplul nu poate avea alte relații. Fidelitatea și a fi alături de cuplu este ceva foarte important în mod normal în acest tip de relații. Sprijinul în cuplurile iubitoare este în principal emoțional lăsând la o parte sprijinul economic sau altul.

Deși poate exista și un acord de exclusivitate în relațiile de sugardating, este normal ca sugar babe și sugardadys să aibă mai multe relații simultan până când își vor găsi partenerul ideal. Dar chiar și după ce au găsit partenerul ideal, pot continua să se întâlnească cu alții sau să aibă mai mulți sugar daddy sau sugar baby în același timp. Suportul în acest caz este mai ieftin de la sugardaddies.

Diferența timpurilor.

Într-o relație normală nu există momente, sunteți pur și simplu cu acea persoană, este partenerul dvs. 24 de ore pe zi, indiferent dacă este prezent sau nu. De obicei, este mult mai multă comunicare cu apeluri, întâlniri (dacă nu locuiești cu el). E s cupluri spune despre acest tip au o relație continuă și petrec mult mai mult timp împreună decât cuplurile în sugar dating.

În relațiile cu sugardady, timpii vor fi de obicei limitați și vor face parte din acord. Adică, un Sugardaddy poate cere în tranzacție să vadă sugarbabes de 3 ori pe lună, de exemplu. De asemenea, în tranzacție intră de obicei momentul în care sugardaddy va dori pentru călătorii sau alte lucruri. Apelurile sunt, de asemenea, de obicei limitate, iar sugarbys-urile pe care le studiază nu sunt de obicei disponibile pentru tătici în timpul examenelor.

Distracție și ieșiri

În relațiile normale pot exista multe tipuri diferite de ieșiri, de la însoțirea partenerului până la medic până la călătoria de vacanță. Fiind o relație clar iubitoare există, de obicei, mai mult sprijin emoțional și însoțitor.

Relația cu un sugardaddy este de obicei concentrată pe distracție. Un sugardaddy nu te va chema niciodată să te însoțească să faci o hârtie sau să faci o hârtie pentru el. Întâlnirea este concentrată pe distracție și distracție, deși sprijinul emoțional nu este de obicei la fel de mult ca într-o relație de dragoste normală.

Dezvoltare vitală

Într-o relație amoroasă trebuie să iei în considerare partenerul tău pentru lucruri precum schimbarea caselor, ieșirea, călătoria etc. Acest lucru înseamnă că, în unele cazuri, trebuie să ai partenerul tău pentru diferite aspecte din viața ta și să-l informați despre ce aveți de gând să faceți cu cine veți ieși etc. (Există excepții, dar acest lucru este normal).

Într-o relație cu un sugardaddy poți pleca oricând și oricum dorești și dacă în orice moment primești acea ofertă din cealaltă parte a lumii pentru munca visurilor tale, poți să te lansezi. La urma urmei, sugardaddy-ul tău poate lua întotdeauna un avion pentru a te vizita.

Poate o relație de sugardating să devină o relație normală?

De obicei, se întâmplă ca, în timp, relațiile dintre un sugar baby și tsugardaddyr să poată da naștere la altceva. Deși diferența de vârstă este notabilă, multe vedete sunt cupluri mult mai tinere.

Uneori, în acest tip de relații, iubirea apare și una trece într-o relație iubitoare și complică. Este foarte frecvent, mai mult decât cred oamenii care critică acest tip de întâlniri.

Gânduri finale:

Aceasta este o opinie personală, există multe tipuri de relații și foarte diferite atât în ​​dragoste, cât și în lumea sugar. Încerc să surprind ceea ce este mai comun și normal. Vă rugăm, dacă gândiți diferit sau doriți să vă împărtășiți experiența, puteți scrie un comentariu la sfârșitul întregului. Va multumesc mult in avans.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Raport normal VS Sugar dating. Diferențele dintre ele.
Article Name
Raport normal VS Sugar dating. Diferențele dintre ele.
Description
Aflați diferența dintre o relație de dragoste normală și sugardating
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up