fată jenantă își acoperă fața
Home » Ghid de pornire rapidă Sugar baby
 fată jenantă își acoperă fața

Multe fete încep în lumea întâlnirilor SB / SD. În această postare vom încerca să oferim câteva sfaturi pentru ei. La început putem fi speriați și nervosi, fără să știm foarte bine ce vom găsi, vorbim cu o eventuală sugardaddy viitoare până când pare că vom găsi una care să se potrivească cu noi.

Primul lucru este să verificați că această posibilă dată este o adevărată sugardaddy, pentru asta există alte postări pe acest blog cu sfaturi pentru a demasca posibile falsuri sau tati sărați, că singurul lucru pe care îl caută este sexul și nu doresc o relație de lungă durată cu o fată. . Odată ce vom găsi acel posibil Sugar Daddy, putem începe să îl cunoaștem.

De obicei, începe la telefon …

După ce ați trezit interesul pentru o adevărată Sugardaddy, este un pas bun să începeți să o cunoașteți de la WhatsApp și de la o conversație telefonică. Acest lucru este bun, deoarece veți ști dacă într-adevăr vrea să vă cunoască mai bine și îi place să vorbească și să depășească întâlnirile sexuale.
În mod normal, vă vor cere să trimiteți o fotografie, nu strică că vă trimite unii să puneți o față, așa că puteți confirma că sunt cine spun ei că sunt în profilul lor.

Nu vă fie frică să fiți voi în mesaje text și conversații telefonice. Rețineți întotdeauna că este dificil să citiți contextul în mesajele text, de aceea este mai bine să aveți conversații amuzante pe fețe zâmbitoare și să fiți optimisti în conversațiile dvs. lăsând cele mai grave lucruri pentru apeluri sau față în față.
Când este prima oară, nervii întâlnirii cu o persoană mult mai în vârstă decât tine vor fi în plină floare. Ai încredere în instinctul tău, dacă vezi ceva ciudat într-un posibil viitor sugardaddy, este mai bine să ai răbdare și să încerci să întâlnești o altă persoană și să mergi încet. În curând vei găsi o altă sugardaddy cu care te poți simți în largul tău.

Prima întâlnire ca sugar baby

Să întâlnești  pentru prima dată un sugar daddy poate fi intimidant, așa că cel mai bine este să stai într-un spațiu public, să faci o plimbare în timp ce vorbim poate fi un început mult mai bun decât să stai într-o cantină sau restaurant . Plimbarea printr-un parc sau o plajă este relaxantă și un început bun și un loc în care să vorbim fără probleme despre ceea ce căutăm amândoi. În acest blog există mai multe articole în care vorbim despre cum să faceți o primă întâlnire mai plăcută și să vă lăsați nervii deoparte.

Vorbim despre perspectivele noastre într-o posibilă relație sugardady

Pe măsură ce sunteți la prima întâlnire, pot exista câteva tăceri incomode. Este posibil, se gândește la același lucru ca și tine cu privire la problema economică și acest lucru nu ar trebui să fie un impediment pentru ca programarea să curgă , dacă nu au vorbit încă prin mesaje pe acest subiect sau au vorbit despre asta, acesta este cel mai bun moment Pentru a fi clar cu ceea ce căutați. Ca sugar baby nu veți dori ca subiectul să meargă mai departe dacă nu vă poate oferi ceea ce căutați și invers, așa că este mai bine să-l clarificați de la început.

Când începem cu primele întâlniri, acest subiect poate fi intimidant, dar trebuie să-l iei cu normalitate totală, așa că nu ezitați să-i întrebi înainte să existe o a doua întâlnire cu privire la ceea ce sunt dispuși și să explici foarte bine ce ești dispus să oferi. Spuneți-le sarcina pe care doriți să o obțineți în schimbul timpului cu ei și, de asemenea, spuneți-i de ce aveți nevoie, știu că nu este vorba despre sugardady-ul dvs. în care cheltuiți banii, dar așa va fi mai dispus să vă acorde.
La urma urmei, un sugar daddy investește în tine și sigur îi place să știe că banii pe care i-i acordă sunt pentru o utilizare bună și nu pentru a cheltui în băuturi sau petreceri (deși o parte poate fi pentru asta, dar mai bine să o omită)

De asemenea, este important să discutăm cât de des va fi plătită misiunea.

Lunar? Săptămânal ¿? Dacă puteți evita plata pe întâlnire mult mai bine, în mod normal, dacă un sugardaddy vă oferă plata pe întâlnire, puteți căuta doar o relație bazată pe întâlniri sexuale, iar un sugarbaby nu este un scort.
La acea primă întâlnire putem vorbi și despre logistică, adică cât de des ai dori să te întâlnești cu tine, programele pe care le ai amândoi etc. Și astfel, de la început, vă puteți organiza puțin programările și viața personală.

Află cât de mult i-ar plăcea să vorbească la telefon atunci când nu ești împreună, mulți sugardaddys caută o relație în care să poată vorbi din când în când și să te cunoască mai bine, să pregătească următoarea întâlnire, să știi ce vrei să faci. Puteți fi, de asemenea, o persoană ocupată căreia nu îi place să fie deranjat, ar trebui să știți dacă îi place să primească din când în când un mesaj text sau dacă preferă să fie cea care vă va contacta. Mulți sugardaddyes adoră că vă pasă de ei, că le trimiteți fotografii cu cel mai recent model pe care l-ați cumpărat sau pe care îl întrebați despre viața lor.

Cel mai important …

Când relația cu sugardaddy-ul tău începe și ai avut deja mai multe date și începi să știi mai multe despre el, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Te simți confortabil în relație? Ești fericit când petreci timp cu el? Există chimie?

Toate aceste întrebări ar trebui să aibă un da ca răspuns, altfel relația dvs. va fi ca o sarcină obligatorie și nu ca o opțiune de viață. A fi sugar babynu ar trebui să fie ceva care te afectează sau ceea ce ar trebui să te gândești 24 de ore pe zi, ci ca o opțiune diferită pentru a-ți căuta fericirea. Dacă trebuie să te prefaci ore întregi că te bucuri de compania unei persoane, nu vei ajunge doar să te epuizezi emoțional, ci în viața personală vei vedea că te afectează. Nu este nimic mai istovitor decât sentimentele falsificate pe care nu le ai.

Un sugardaddy trebuie să fie un îndrumător pentru cineva cu care îți place să petreci timp și cu care ești confortabil . Când vei obține adevăratul tău sugar daddy te vei simți emoționat de fiecare dată când te duci să-l întâlnești și îi va plăcea să-l auzi vorbind și să-l facă să se simtă bine.

Există multe alte sfaturi pe care le puteți găsi despre primele citate din acest blog. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să îmi lăsați un comentariu și voi încerca să vă răspund cât mai bine. În sugardaddyromania.ro avem, de asemenea, un forum unde puteți pune orice întrebare, iar alți sugar babevor încerca să vă răspundă

Summary
Ghid de pornire rapidă Sugar baby
Article Name
Ghid de pornire rapidă Sugar baby
Description
Ghid cu cele mai importante lucruri pentru a începe să fii un sugar babe
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up