fata se uită la un cuplu gelos
Home » cum să știi dacă sugardaddy-ul tău este căsătorit
fata se uită la un cuplu gelos

Nu toți sugar baby sunt de acord să fie a doua relație a unui bărbat. De fapt, atunci când se întâmplă acest lucru, marea majoritate părăsesc relația. Întrucât sugar dating implică o relație deschisă și nu o relație de „cameră de hotel”, aceste tipuri de relații sunt adesea foarte complicate.

Există câteva lecții de la sugar baby cu experiență care te pot ajuta să faci față acestui lucru, dar când te întâlnești cu un bărbat care înșeală, tensiunea este de obicei mai mare. El este adesea conștient de timp sau se uită în jur și de obicei sunt relații ușor de purtat. Dacă nu vrei să se întâmple asta sau ți-e teamă să-l pierzi, trebuie să fii un bun seducător sugar baby și să înveți modalitățile de a-l face să rămână cu tine . Mulți sugar babys își pun această întrebare, devin eu iubitul?

Indiferent dacă ești genul de sugar babe căruia nu-i plac relațiile duble sau căreia nu este de acord, există câțiva indicatori care te pot ajuta să descoperi dacă ești iubitul POT-ului tău. Acordați atenție detaliilor

Apeluri, contact prin whatsapp și mai multe telefoane

Când te sună? Aveți ore regulate la care sunați și sunați doar la acele ore? Dacă este noaptea târziu, în timpul orelor de lucru sau când te afli în mijlocul unei călătorii, există șanse mari să fie pentru că acestea sunt singurele momente în care este sigur să-ți suni Sugar Baby pentru că încerci să ascunzi problema. .relația unei alte persoane.

Ai mai multe telefoane? Mulți profesioniști au mai multe telefoane și dispozitive: unul pentru uz personal și unul pentru afaceri. Cu toate acestea, este posibil să utilizați mai multe dispozitive pentru a vă menține și viața personală compartimentată. Dacă mergi atât de departe pentru a ascunde lucruri, este greu să spui ce altceva ascunzi sau de ce.

Zona de întâlniri

Unde îl întâlnești de obicei? Dacă știi unde locuiește și/sau lucrează, iar întâlnirile sunt în cealaltă parte a orașului, s-ar putea să încerce să-și păstreze relația de întâlnire discretă. Ieșirea din zonele sale obișnuite ar putea fi un semn că încearcă să reducă la minimum șansa ca tu și sugar daddy să te întâlnești cu cineva pe care îl cunoaște.

S-ar putea, pur și simplu, să fii o persoană care dorește să aibă grijă de intimitatea ta și nu dorește ca diversele tale cercuri sociale să afle până nu te simți mai confortabil. Dar de obicei, de obicei, există o relație solidă în spate.

Ascunde cine este el cu adevărat

SD-ul tău folosește numele său real sau un alias? În general, este o idee bună să nu distribuiți nume reale pe Internet pentru protecția personală, indiferent dacă sunteți posibil SB sau SD. Dacă acest lucru se întâmplă foarte des, încercați să vă protejați ca un sugarbabe și cunoașteți trucurile pentru a detecta tăticii falși sau de sare.Oamenii pot fi periculoși. Există escroci, șantaji și urmăritori care încearcă să profite atât de Sugar Babies, cât și de orice fel de Sugar Daddies . Dar dacă nu este dispus să împărtășească niciun detaliu sau orice poate folosi pentru a verifica cine este, atunci ar putea fi ceva ce ascunde.

Concluzii.

Multe dintre aceste mici detalii și multe altele ar putea indica faptul că ești deja căsătorit și cauți pe altcineva . Există multe motive pentru care un bărbat ar putea dori să aibă o relație secundară discretă, în special cu un sugar baby. Poate că trebuie să aveți o soție pentru a fi în parteneriat, dar în privat cei doi sunt separați. Este posibil ca viața ta de familie să fi devenit prea previzibilă și să cauți pe cineva mai interesant. Acestea sunt caracteristicile unui sugar daddy fără probleme .

De asemenea, poate avea nevoie de cineva care să călătorească cu el sau să-i țină companie în orașele pe care trebuie să le viziteze. Prin urmare, este important ca înainte de a intra în lumea sugar dating sau dacă ești deja în ea, să decizi dacă a fi cealaltă femeie, iubita, este ceva ce ești dispus să faci sau nu. Nu toți Sugar Babies sunt de acord să fie relația secundară sau una dintre multe. Și asta e în regulă și este foarte respectabil.

Pe de altă parte, decideți ce fel de proporție de sugar doriți

În timp ce pentru unii Sugar Babies, ideea de a fi iubit este o problemă pentru alții, nu este un inconvenient uriaș. Cu toate acestea, unele dintre acestea ar putea depinde și în mod specific de ce fel de relație doriți sau doriți să găsiți. Trebuie să înveți cum să negociezi pentru a fi un sugar baby cu POT-ul tău și să stabilești un acord foarte rigid în cazul în care este cu altul. De fapt, este posibil să ai o relație platonică.

Poate părea puțin probabil cu tot stigmatizarea din jurul faptului că Sdating se datorează în principal sexului, dar nu este la îndemână, ca un Sugar Daddy să fie interesat doar de un prieten drăguț, cineva care să nu-l streseze. Mulți Sugar Daddies caută să scape de acest stres și vor doar pe cineva cu care să se poată relaxa.

Dacă sunteți în mod special în căutarea unei singure oferte, ar trebui să o puneți în mod clar pe profilul dvs. și să nu vă fie teamă să o discutați cu potențialii tăi tați dugar. Cu toate acestea, va trebui să fii foarte atent atunci când cercetezi orice potențial solvenți bărbați în vârstă, deoarece unii dintre ei sunt destul de buni și experimentați în a-și ascunde secretele.

Din punct de vedere etic, este dificil de argumentat și există multe argumente pro și contra de a fi iubit . Unii îți vor spune că este greșit și rup căsătoriile, în timp ce alții îți vor spune că este mai mult decât posibil să fii îndrăgostit de mai multe persoane în același timp. Fiecare SB trebuie să decidă singur care sunt limitele sale etice și în ce măsură este dispusă să le întindă sau dacă sunt linii roșii.

Dacă decideți că aveți acele linii care nu pot fi depășite, probabil că ar trebui să aveți un plan în vigoare pentru a face față oricărui Sugar Daddy căsătorit care vă cere să ieșiți sau în cazul în care aflați mai târziu că ascunde o soție.

Dacă se întâmplă acest lucru, explicați motivele pentru care nu sunteți interesat să aveți o înțelegere cu cineva care este deja într-o relație și amintiți-vă să fiți ferm în ceea ce privește poziția dvs. Este posibil ca unii DS să nu fie obișnuiți cu respingerea sau să nu creadă că un Sugar Baby vrea să se distingă de ceilalți și nu este dispus să facă compromisuri. Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că vă puneți nevoile și prioritățile pe primul loc. Poate vă interesează și: Cum să vă îmbunătățiți profilul sugar baby și să puneți fotografiile corecte.

Summary
cum să știi dacă sugardaddy-ul tău este căsătorit
Article Name
cum să știi dacă sugardaddy-ul tău este căsătorit
Description
Învață să recunoști dacă sugardaddy ta este un bărbat infidel
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up