Un bărbat și o femeie serioși vorbesc în fața unui ecran.
Home » Ești compatibil cu Sugar Daddy sau Sugar Baby? 5 semne de stiut
Un bărbat și o femeie serioși vorbesc în fața unui ecran.

Dintre toți factorii care determină succesul în întâlnirile cu fete tinere sau sugar daddies, compatibilitatea este cea mai importantă. Trebuie sa tinem cont de anumite calitati pe care trebuie sa le aiba un sugar baby si trebuie sa cunoastem si tipurile de sugar daddies care exista . Alți factori precum comunicarea, onestitatea, sinceritatea și angajamentul în acest tip de relație contează. Caracteristicile pe care trebuie să le aibă un sugar daddy trebuie să fie compatibile cu cele ale posibilului său SB, datorită acestor caracteristici, dar o relație de acest tip are o probabilitate mai mare de succes atunci când ambele părți au anumite valori în comun.

Problema cu compatibilitatea este că nu poți judeca cu adevărat până când relația nu a început. Una dintre modalitățile prin care trebuie să știm dacă putem fi compatibili este să cunoaștem tipurile de sugar daddy care există pentru a ști cu care ne putem potrivi. Până când un cuplu nu a petrecut timp semnificativ împreună, ei nu pot judeca dacă sunt sau nu complet compatibili unul cu celălalt, totuși, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă evaluați relația de la început.

Beneficii de compatibilitate

Dacă doi oameni ajung la un acord și au și lucruri în comun, relația lor poate fi foarte ușoară. Poate fi o relație fără stres, deoarece niciunul nu va trebui să facă eforturi suplimentare foarte des pentru a-i face pe plac celuilalt; trebuie doar să fie ei înșiși.

Frica de a fi jignit dispare, făcând relația să curgă natural. Atunci când există compatibilitate, este radiată o energie pozitivă care face din acest tip de relație un schimb onest, plăcut și de durată.

Aceste tipuri de relații ar trebui să fie întotdeauna fără drame și pe aceeași pagină . Pot exista conflicte în orice relație, dar oamenii cu interese comune și un acord prealabil pot evita cu ușurință dramele și pot păstra relația distractivă. Prin urmare, pentru ca relația ta să meargă fără probleme, cheltuiește-ți energia pentru a găsi un partener care să fie compatibil cu tine.

De ce ar trebui să căutăm compatibilitate?

Problemele de compatibilitate nu apar neapărat de la început. Un Sugar Baby și un Sugar Daddy se pot înțelege cu adevărat și pot afla mai târziu că nu se potrivesc bine. Când începi să te întâlnești, nu poți face mare lucru pentru a fi incompatibil. Cel mai bun moment pentru a determina dacă nu ești pe aceeași pagină cu SD este înainte de a începe relația.

Este important să faceți un efort conștient pentru a cunoaște personalitățile persoanei. Să ne cunoaștem este cel mai bun moment pentru a judeca dacă persoana care stă lângă tine este cea pe care o cauți cu adevărat. Este esențial ca o relație de succes să fie sinceră de la început pentru a evita regretele mai târziu.

Cum să știm dacă suntem compatibili cu un SD/SB?

Lucruri pe care le facem în timpul liber.

Un sugar daddy poate face greșeli la întâlnirile sale, dar asta nu înseamnă că nu este cel potrivit. S-ar putea să existe lucruri care ne îndepărtează la o întâlnire, dar dacă ești de acord cu lucrurile pe care le faci în timpul liber, poate fi o potrivire bună. Plaja sau munte? Film și pătură sau festival de muzică? Ceea ce facem în timpul nostru liber este una dintre cele mai simple modalități de a afla dacă vă potriviți. Când căutăm o relație de sugardating, este să ne distrăm făcând activități. Fotografiile de profil vă pot oferi, de asemenea, o mulțime de informații despre dacă sunteți compatibil.

Când cineva îți arată cine este cu adevărat, ai încredere.

Maya Angelou

Dacă viitorului tău Sugardaddy/bebei îi place să meargă la concerte punk/techno la 2 dimineața și îți place să te trezești duminica dimineața să faci jogging și apoi să faci alpinism, este greu să ajungi nicăieri.

Să ne bucurăm de timpul liber împreună este de bază în acest tip de relație , așa că primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să aflăm ce îi place să facă în timpul liber. Dacă căutăm o relație pe termen lung, care să fie benefică și care să ne umple de adevăr, a face lucruri în comun ajută foarte mult.

Diferite moduri de a iubi / diferite moduri de a relaționa.

Fiecare persoană are o cantitate de apropiere sau atașament pe care o poate tolera. Există oameni super afectuoși cărora le place să îmbrățișeze și să sărute în mod constant. Există și alte persoane cărora nu le place contactul fizic în public sau care nu sunt la fel de afectuoși. Lucrul normal este că toți avem o cale de mijloc. Realitatea este că dacă stilul de atașament pe care îl ai este compatibil, relația are șanse mari să meargă bine. O relație de tip Mentor nu este același lucru cu o relație în care predomină distracția.

Știm dacă o persoană este mai afectuoasă uitându-ne la felul în care tratează lucrurile și mai ales cum îi tratează pe ceilalți. Dacă zâmbești sau atingi chelnerul la o cină. Indiferent dacă vă mângâiați animalul de companie în mod constant sau doar puțin.

De asemenea, dacă te uiți la felul în care tratează obiectele, ai observat că sunt oameni care se încrețesc la curățarea cu șervețelul? Alții o dublează.
Aceste detalii te pot ajuta să știi dacă o persoană este mai mult sau mai puțin afectuoasă și stilul pe care îl are în relația cu lucrurile. Dacă îți place să fii îmbrățișat tot timpul, atunci ar trebui să cauți un SB/SD care să fie afectuos. Dacă îți place mai mult să mergi la bal și nu atât de mult să te îmbrățișezi, atunci știi…

Angajament

Este ușor să înveți să atragem fetele mai tinere, dar când ne angajăm, dacă primele momente nu au fost sincere, totul se poate prăbuși

Ai merge să trăiești timp de un an cu persoana din fața ta pe o insulă pustie? Ei bine, nici nu trebuie să exagerăm, dar trebuie să ne întrebăm dacă sugar babe sau SD cu care ne întâlnim ar putea îndeplini această așteptare.

Modul de a fi la o întâlnire ne poate spune multe despre modul în care acea persoană este în privat. După o întâlnire, întreabă-te, aș pleca într-o croazieră cu el/ea timp de o lună? Dacă răspunsul este da, s-ar putea să fii compatibil pentru o relație de sugardating.

Fără angajament, nimic nu poate exista profunzime, fie că este o relație, o afacere sau un hobby.

Neil Strauss

O altă modalitate de a cunoaște tipul de angajament pe care îl poți oferi este să afli despre relațiile tale din trecut, indiferent dacă ești o persoană pe termen lung sau pe termen scurt.

Intimitate, nu putea rata.

Ei bine, știm deja că într-o relație de întâlnire Sugar, intimidarea poate avea sau nu locul. Oricum, indiferent dacă există sau nu intimitate, preferințele persoanei din fața noastră pot fi un semn de compatibilitate.

compatibilitatea în pat este egală cu 80% într-o relație. Daca viitoarea ta relatie are gusturi asemanatoare in pat, cu siguranta vei fi compatibila cu el in alte aspecte.

Jose Garcia Canals


Daca ii plac lenjeria roz si rochiile din matase si iti place sa mergi cu corsete din piele si pantaloni din latex, este foarte probabil sa nu fii compatibil in relatie.

Instinct

Instinctul ne spune de obicei in primul rand daca persoana din fata noastra este compatibila. Este important să înveți să fii un sugar daddy fără probleme . De asemenea, este important să recunoașteți tăticii falși sau de sare. Ai încredere în instinctul tău, dacă nu te simți confortabil să te întâlnești sau ceva îți spune să nu continui. Nu pierde timpul încercând să demonstrezi că ai greșit și întoarce pagina.

Summary
Ești compatibil cu Sugar Daddy sau Sugar Baby? 5 semne de stiut
Article Name
Ești compatibil cu Sugar Daddy sau Sugar Baby? 5 semne de stiut
Description
Aflați cum să recunoașteți dacă sunteți compatibil cu sugardaddy
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up