fată care stă pe o bancă discută cu telefonul mobil
Home » Aplicații esențiale pentru Sugardaddys și Sugarbabys

fată care stă pe o bancă discută cu telefonul mobil Iată aplicațiile care vă vor ușura viața în sugar dating. Am sortat listele în aplicații pentru sugarbabys mai întâi și pentru sugar daddys la sfârșit. Sper că te vor ajuta!

5 aplicații esențiale pentru sugar baby

Astăzi există sute de aplicații care ne fac viața mai ușoară. Prin urmare, am făcut o selecție de 5 aplicații esențiale pentru sugar babys . Aplicații cu care nu puteți trăi odată ce le descărcați pe mobil. Vrei să știi care sunt? Continuați să citiți!

Care sunt cele 5 aplicații pe care sugarbaby le folosesc cel mai mult?

Iată o selecție a celor 5 aplicații pe care bebelușii le folosesc cel mai mult în zilele lor. Veți găsi totul, de la aplicații de frumusețe, sport și muzică, până la o aplicație de calendar și o aplicație de chat, perfectă pentru un sugar baby.

Beautylish: o aplicație esențială pentru frumusețe

Este o aplicație foarte utilă, în care puteți găsi din tendințe, tutoriale de machiaj și coafuri, precum și trucuri și inspirație. În plus, este o aplicație foarte completă, deoarece puteți interacționa, oferind opinii despre produse și sfaturi. Ca sugar baby, trebuie să fii întotdeauna perfect și ce mai bine decât cu recomandări de la femei ca tine. Această aplicație este disponibilă pentru telefoanele cu sistem de operare iOS și Android.

Cal: o aplicație pentru a nu uita o întâlnire sau un angajament

Cal este aplicația prin excelență a unui sugar baby. Puteți intui după nume care se bazează în principal pe un calendar. Faima sa și sutele de descărcări confirmă calitatea acestuia. Cu acesta vă puteți organiza programările și angajamentele. În plus, vă oferă avantajul sincronizării acestuia cu e-mailul dvs. Nu îți vei da greș întâlnirea cu coaforul sau fata care îți face unghiile. Va fi aliatul tău în orice moment!

7 minute de antrenament sport: o aplicație pentru sugar baby care doresc să fie în formă

Este clar că este un sugarbaby, de care ai grijă de tine. Deci, veți fi de acord că o aplicație pentru exerciții este esențială. Așadar, oriunde v-ați afla, fie că sunteți acasă sau într-o călătorie expresă cu tăticul dvs. de zahăr , veți avea rutinele la îndemână cu mai multe exerciții de 30 de secunde. Trebuie doar să faceți o gaură în agenda dvs. pentru a vă antrena 7 minute pe zi. Mai ușor imposibil!

Cel mai bun lucru despre această aplicație este că instruirea este împărțită în categorii. Astfel, puteți antrena partea de corp care vă interesează cel mai mult. Veți vedea că, odată ce începeți rutina, aplicația dvs. va fi aliată și inseparabilă.

Spotify: aplicația muzicală prin excelență

Vă puteți imagina datele fără muzică? Aceasta înseamnă că aveți Spotify pe mobil. Și rar este cazul că nu o ai. Întrucât este perfect să pui muzică de fundal. Cel mai bun lucru despre această aplicație este că puteți crea liste de redare în funcție de locul de întâlnire sau de mediul pe care doriți să îl creați.

Avocado: o aplicație pentru a discuta cu tău sugardaddy cu toată intimitatea necesară

Avocado este, prin excelență, o altă aplicație a unui sugarbaby Este perfect să vorbești cu SD, deoarece are multe caracteristici. Această aplicație vă permite să fiți în contact cu el, fie prin mesaj, prin videoclipuri, fotografii sau chiar scriburi. În plus, puteți să vă trimiteți locația și să păstrați secretele conversații cu el, fără ca altcineva să le citească.

O caracteristică specială a acestei aplicații este că puteți trimite îmbrățișări și sărutări. Dacă aduci telefonul la piept, sugar daddy va primi o îmbrățișare, iar dacă vrei să îi trimiți un sărut, trebuie doar să atingi o fotografie.

5 aplicații esențiale pentru un sugar daddy

Astăzi există aplicații pentru orice, unele pentru a ne face viața mai ușoară, iar altele pentru a ne salva de momentele incomode. Discreția domnește înainte de tot felul de situații, de aceea este important să avem o serie de aplicații care să funcționeze corect pentru a menține totul în ordine. Vrei să știi care sunt aplicațiile esențiale ale unui sugar daddy? Continuați să citiți!

Există multe aplicații care vă pot salva de întrebări enervante și incomode. Mai presus de toate, sunt 5 care sunt esențiale în mobilul tuturor sugar daddy. De la Aplicații pentru a-ți organiza agenda și programările cu sugar baby, la alții pentru a păstra conversațiile private. Descoperiți toate aplicațiile pe care le folosește de obicei un SD.

Caseta de mesaje private: pentru cei care doresc să păstreze secretul conversațiilor

Dacă sunteți în căutarea unui chat care vă salvează confidențialitatea, Private Message Box este aplicația dvs. Această aplicație vă ajută să păstrați în secret conversațiile pe care le decideți și, astfel, să evitați să vă gândiți dacă ați șters sau nu un mesaj. Este foarte ușor de utilizat, deoarece nu trebuie decât să păstrați contactul sugar baby în privat. Astfel, toate mesajele primite vor fi ascunse și numai tu vei avea acces la ele.

Telegram: chat convențional cu anumite avantaje

Urmând aceeași cale, Telegram, una dintre aplicațiile de chat prin excelență. Deși este cunoscut și nu are sistemul de confidențialitate atât de dezvoltat, funcționează foarte bine pentru a ține conversații cu un sugar baby. Întrucât este un sistem gratuit care vă permite să păstrați secret conversațiile fără a provoca suspiciuni. În plus, vă permite să ștergeți mesaje fără a lăsa urmă.

Cartea mea neagră: o aplicație perfectă pentru a elimina traseul de apel din agenda telefonică

O altă dintre aplicațiile pe care le are de obicei un sugar daddy in Romania este My Black Book. Această aplicație vă ajută să ștergeți orice jurnal de apeluri de pe mobil. În plus, orice nume suspect în agenda dvs. de telefonie mobilă va fi, de asemenea, ascuns. Este unul dintre avantajele utilizării acestor aplicații, care șterge automat apelurile efectuate către anumite numere.

Slydial: o aplicație pentru a bloca apelurile

Uneori, primim apeluri la ore nedorite sau nepotrivite. Prin urmare, aplicația Slydial servește pentru a bloca apelurile primite care apar în momente proaste. Apelurile sugar baby vor merge direct la o cutie poștală vocală la care vei avea acces în orice moment dorești.

Recorder secret de cameră: o aplicație pentru a înregistra cine urcă pe telefon

Este o aplicație care este folosită pentru a ști dacă cineva s-a uitat la mobil. Recorderul Secret Camera vă va ajuta să știți dacă există cineva care vă ia telefonul fără permisiune și căuta informații. Știți cum funcționează? În cazul în care cineva dorește să deblocheze telefonul mobil, acesta va înregistra persoana care încearcă sau va face o poză cu camera frontală. Acest lucru vă va menține viața într-o confidențialitate totală.

Summary
Aplicații esențiale pentru Sugardaddys și Sugarbabys
Article Name
Aplicații esențiale pentru Sugardaddys și Sugarbabys
Description
Unele aplicații pe care le putem folosi pentru programări sugardating și îmbunătățirea confidențialității
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up