fată care stă pe o bancă discută cu telefonul mobil
Home » Aplicații esențiale pentru Sugardaddys și Sugarbabys
fată care stă pe o bancă discută cu telefonul mobil

Iată aplicațiile sugar daddy care îți vor face viața mai ușoară în sugardate. Am sortat listele în aplicații pentru sugarbabys mai întâi și sugar daddy în ultimul rând . Sper sa te ajute!

5 aplicații esențiale pentru sugar baby

Astăzi există sute de aplicații care ne fac viața mai ușoară. Din acest motiv, am făcut o selecție de 5 aplicații esențiale pentru sugar baby . Aplicații cu care nu veți putea trăi după ce le descărcați pe mobil. Vrei să știi care sunt acestea? Continua să citești!

Care sunt cele 5 aplicații pe care sugarbaby le folosesc cel mai mult?

Vă prezentăm aici o selecție a celor 5 aplicații pe care SB le folosesc cel mai mult în ziua lor. Veți găsi totul, de la aplicații de frumusețe, sport și muzică până la o aplicație de agendă și o aplicație de chat.

Beautylish: o aplicație de frumusețe esențială

Este o aplicație foarte utilă, în care poți găsi tendințe, tutoriale de machiaj și coafuri, precum și sfaturi și inspirație. În plus, este o aplicație foarte completă pentru că poți interacționa, oferind păreri despre produse și sfaturi. Ca SB trebuie să fii mereu perfect și ce mai bine decât cu recomandări de la femei ca tine. Această aplicație este disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare iOS și Android.

Cal: O aplicație pentru a nu uita o întâlnire sau un angajament

Una dintre caracteristicile care distinge sugar daddys este punctualitatea. Von Cal este aplicația sugar baby prin excelență. Puteți ghici din numele său că se bazează în principal pe un calendar. Faima sa și sutele de descărcări confirmă calitatea acestuia. Cu el îți poți organiza întâlnirile și angajamentele. În plus, îți oferă avantajul de a-l sincroniza cu e-mailul tău. Nu vei lipsi de la intalnirea ta cu coaforul sau fata care iti face unghiile. Va fi aliatul tău în orice moment!

Antrenament sportiv de 7 minute: o aplicație pentru bebelușii care doresc să fie în formă

Este clar că ai maxim grijă de tine. Deci, veți fi de acord că o aplicație de exerciții este esențială. Oriunde te-ai afla, fie acasă, fie într- o călătorie expres cu tatăl sugardaddy , vei avea rutinele la îndemână cu câteva exerciții de 30 de secunde. Nu va trebui decât să faci o gaură în programul tău pentru a te antrena 7 minute pe zi. Nu putea fi mai ușor!

Cel mai bun lucru la această aplicație este că antrenamentul este împărțit în categorii. Astfel, poți antrena partea a corpului care te interesează cel mai mult. Vei vedea că odată ce vei începe cu rutina, aceasta va fi aplicația ta aliată și inseparabilă.

Spotify: aplicația muzicală prin excelență

Îți poți imagina întâlnirile fără muzică? Aceasta înseamnă că aveți Spotify pe mobil. Și rar este cazul în care să nu se conteze. Deoarece este perfect pentru a pune muzică de fundal. Cel mai bun lucru la această aplicație este că poți face liste de redare în funcție de locul întâlnirii tale sau de mediul pe care vrei să-l creezi.

Avocado: o aplicație pentru a discuta cu tatăl sugardaddy cu toată confidențialitatea necesară

Avocado este, prin excelență, o altă aplicație perfectă pentru a vorbi cu SD-ul tău, deoarece are multe funcționalități. Această aplicație vă permite să fiți în contact cu el fie prin mesaj, prin videoclipuri, fotografii sau chiar doodle-uri. În plus, poți să-ți trimiți locația și să păstrezi secrete conversațiile cu el fără ca altcineva să le citească.

O caracteristică specială a acestei aplicații este că puteți trimite îmbrățișări și sărutări. Dacă aduci mobilul la piept, sugar taddy va primi o îmbrățișare, iar dacă vrei să-i trimiți un sărut, trebuie doar să atingi o fotografie.

5 aplicații esențiale pentru un sugar daddy

Astăzi există Aplicații pentru orice, unele pentru a face viața mai ușoară, iar altele pentru a ne salva de momentele incomode. Discreția domnește în tot felul de situații, așa că este important să ai o serie de Aplicații care să funcționeze corect pentru a menține totul în ordine. Vrei să știi care sunt aplicațiile esențiale ale unui sugar daddy? Continua să citești!

5 aplicații esențiale pentru un sugar daddy

Există multe aplicații care te pot scuti de întrebări enervante și incomode. Mai presus de toate, sunt 5 care sunt esențiale în mobilul tuturor SD. De la Aplicații pentru a-ți organiza agenda și întâlnirile cu sugar baby, la alte aplicații de confidențialitate . Descoperiți toate aplicațiile pe care le folosește de obicei un SD.

Caseta de mesaje private: pentru cei care doresc să-și păstreze conversațiile secrete

Dacă ești în căutarea unui chat care să-ți păstreze confidențialitatea pentru a fi un sugar daddy fără probleme , Private Message Box este aplicația ta. Această aplicație sugar daddy te ajută să păstrezi complet secrete conversațiile pe care le decizi și astfel eviți să te gândești dacă ai șters sau nu un mesaj.

Este foarte ușor de utilizat, deoarece trebuie doar să salvați contactul în privat. Astfel, toate mesajele pe care le primești vor fi ascunse și doar tu vei avea acces la ele.

Telegram: Un chat convențional cu anumite avantaje

Pe aceeași cale, Telegram, una dintre aplicațiile de chat prin excelență. Deși este cunoscut și nu are sistemul de confidențialitate așa cum este dezvoltat, funcționează foarte bine pentru a purta conversații cu un sugar baby.

Deoarece este un sistem gratuit care vă permite să aveți conversații secrete fără a crea suspiciuni. În plus, vă permite să ștergeți mesaje fără a lăsa urme.

My Black Book: O aplicație Sugar Daddy perfectă pentru a elimina urma apelurilor din agenda ta

O alta dintre aplicatiile pe care le are de obicei un sugar daddy este My Black Book. Unele dintre cele mai frecvente greșeli făcute de sugar daddies cu sarcini de familie este lăsarea chat-ului deschis. Această aplicație vă ajută să ștergeți orice înregistrare a apelurilor de pe mobil. În plus, orice nume suspecte din agenda ta de telefon mobil vor fi, de asemenea, ascunse. Este unul dintre avantajele folosirii acestor aplicatii, care sterg automat apelurile efectuate catre anumite numere.

Slydial: o aplicație pentru blocarea apelurilor

Uneori primim apeluri la momente nedorite sau nepotrivite. Din acest motiv, aplicația Slydial este folosită pentru a bloca apelurile primite care apar în momente nefavorabile. Apelurile de la sugar baby vor merge direct la o mesagerie vocală la care veți avea acces oricând doriți.

Secret Camera Recorder: o aplicație pentru a înregistra cine snoops pe mobil

Este o aplicație care este folosită pentru a ști dacă cineva s-a uitat la mobilul tău. Secret Camera Recorder vă va ajuta să aflați dacă există cineva care vă ia mobilul fără permisiune și caută informații.

Știi cum funcționează? În cazul în care cineva dorește să-ți deblocheze telefonul mobil, acesta va înregistra persoana care îl încearcă, sau va face o fotografie cu camera frontală. În acest fel, îți vei păstra viața în totală intimitate. Cu siguranță, dacă vrei să fii un sugar daddy fericit , aceste aplicații vor fi de mare ajutor.

Summary
Aplicații esențiale pentru Sugardaddys și Sugarbabys
Article Name
Aplicații esențiale pentru Sugardaddys și Sugarbabys
Description
Unele aplicații pe care le putem folosi pentru programări sugardating și îmbunătățirea confidențialității
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up