fată cu facturile de bani în mână și ochelari cu gândul
Home » Sugaraby finances
fată cu facturile de bani în mână și ochelari cu gândul

O tânără poate căuta o sugar daddy în Romania, fie la Bucarest, Brașov sau în alte orașe din mai multe motive. În timp ce motivațiile exacte diferă de la o fată la alta, majoritatea dintre noi căutăm lucruri similare și, cel mai important, ne bucurăm de compania de bărbați interesanți și maturi:

  • Mai mult timp liber pentru a face ceea ce ne place: atunci cand un sugardaddy ne ofera posibilitatea de a fi mai confortabil financiar avem mai mult timp din moment ce suntem mai relaxati si nu avem nevoie de un job atat de lungi.
  • Nu trebuie să împarți un apartament și să putem avea garsoniera sau apartamentul nostru mic. Datorită mentorului nostru, putem studia mai confortabil într-o garsonieră mică unde nimeni nu ne deranjează sau dimpotrivă plătim o academie de sprijin împreună cu școlarizarea universitară. Datorită lui Sugar Daddy ne putem oferi și noi mici capricii care ne vor face viața mai plăcută.
  • Este minunat să avem toate cheltuielile plătite: să nu datorăm nimic nimănui sau să ne îndepărtăm banii fără să avem nimic în poșetă. Cel mai bine este să fii calm și să ai o viață de student optimă fără stres. Cele de mai sus sunt câteva dintre avantajele de a avea un sugardaddy în Romania, fie la Madrid, Barcelona, ​​​​Bilbao… sau orice oraș universitar. Dar nu despre asta este vorba în această postare.

Fii mereu pregătit

Această postare este despre ce se întâmplă când suagar se termină și adică trebuie să fim pregătiți pentru că și el este o ființă umană cu probleme și relația noastră poate să nu i se potrivească la un moment dat în viață. Trebuie să acceptăm acest lucru și să ne luăm rămas bun fără alte prelungiri, nu trebuie să insistăm niciodată dacă se termină. Ce se întâmplă când se întâmplă asta? Ați trăit în rai și vine coșmarul? Dorim să nu fie așa și de aceea scriem această postare pentru tine.

Trebuie să-ți acoperi fundul pentru că sugar daddy tău s-ar putea să nu dureze pentru totdeauna. Iata care sunt pasii pe care ar trebui sa ii faci atunci cand esti intr-o relatie cu un barbat care te ajuta in viata ta de zi cu zi. Nu, nu o să-ți placă unele dintre aceste sfaturi.

Dar da, trebuie exersate dacă nu vrei să se termine rău. Aceste sfaturi nu te vor ajuta doar dacă la un moment dat Sugar Daddy tău decide că nu poate continua, ci te vor ajuta și dacă la un moment dat nu poți continua relația din orice motiv și anume că uneori lucrurile stau așa.

Bine, aici mergem cu… ghidul super rapid pentru sugarbabes pentru a-ți acoperi fundul financiar.

Păstrează-ți cheltuielile esențiale la un nivel scăzut

Când începi să primești o indemnizație de ajutor pentru facultate și factura ta pare să înceapă să crească cu mii de euro, poate fi foarte tentant să locuiești într-un apartament mare și frumos, la mansardă sau într-un cartier scump. Trebuie să știi să te deosebești de ceilalți sugar babies, dar asta nu înseamnă să-ți lași toți banii pe haine. Vezi că ai suficient să-ți inviti prietenii și să trăiești așa cum ți-ai dorit dintotdeauna și este foarte tentant să închiriezi un apartament frumos cu piscină și sală de sport, chiar și o proprietate de lux. La urma urmei, acum ai un tată care te plătește.

Nu o face. Închirierea în Romania și multe altele în Madrid și Barcelona este una dintre cele mai mari cheltuieli, adică procentul pe care urmează să-l folosești pentru chirie poate însemna că, dacă te vezi fără venituri, puținul pe care reușești să economisești se va duce rapid. departe sau trebuie să caute urgent un loc unde să locuiască. Și este că să ajungi oriunde dacă “sugar” se termină înainte de a pierde puținele economii care ți-au rămas, schimbarea radicală de la o casă de lux la un apartament comun într-un cartier dezgustător nu este bună pentru viața ta de student sau viața ta intimă.

Ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca tu să ai o depresie de ce crezi că viața ta a mers la rahat. Încercați să nu compromiteți mai mult de 35% din venitul mediu din chirie. O garsonieră sau un apartament mic este suficient pentru a începe. Confortul este, de asemenea, să fii sigur că, dacă nu îți lipsește sugardaddy, poți petrece cel puțin un an menținându-ți nivelul de trai fără a avea mai multe venituri și reușind să termini cursul confortabil, fără stres.

Nu irositi banii pe cumparaturi

Este foarte bine să te răsfeți, să te iubești și să ai detalii cu tine – toți am făcut-o. Este o greșeală clasică a sugarbabys din Romania să confunde să te iubești și să te răsfăț cu smulsing ca și când nu ar exista mâine.

Când mergi la cumpărături, gândește-te la articole care pot fi investiții. Din când în când, cumpărând câteva articole clasice, cum ar fi o rochie neagră cochetă (fără a exagera), niște bijuterii discrete pentru a vă completa garderoba sau chiar niște îmbrăcăminte potrivită pentru interviul de angajare poate fi o investiție bună.

Deoarece poate fi folosit la întâlniri viitoare, însoțind întâlniri sau mergând la acele petreceri în care cei mai exclusiviști Sugardaddy din Madrid urmează să bea ceva, precum și pentru a-și avansa cariera profesională oferind o imagine bună în viitoarele întâlniri sau interviuri.

Dar articolele de lux, cum ar fi gențile de mână haute couture sau ochelarii de soare, sunt articole de lux care nu adaugă nimic de valoare reală vieții tale… ȘI… Dacă oricum simți nevoia să le ai, dacă vezi geanta aceea superbă de care te îndrăgostești – Fă-te singur o favoare si cere SD-ul tau. Există multe moduri prin care tatăl sugardaddy să stea cu tine, dar una dintre ele este să fii puțin umil, așa că nu exagera să ceri lucruri scumpe și concentrează-te pe a cere lucruri de care ai cu adevărat nevoie. Bărbații sunt mult mai dispuși să ofere cadouri decât să plătească o bursă obișnuită pentru facultate. Nu cheltuiți propriile fonduri pe lucruri frivole.

Obține bani

Unii vă vor oferi cadouri proprii, dar unii au nevoie de un mic ghiont. Trebuie să folosim indicii și sfaturi subtile pentru a ne face cererile.

Întreabă-l ce părere are despre geanta sau rochia pe care ai văzut-o într-o revistă, de exemplu, dar niciodată nu ar trebui să o ceri direct, acesta este ceva ce poate fi luat drept o impertinență. Dacă ai un telefon pe care vrei să-l schimbi, de exemplu, îi poți spune că telefonul tău funcționează din ce în ce mai rău sau că acoperirea ta merge când vorbești cu el.

Dacă ai nevoie de pantofi noi, le poți spune că te doare din ce în ce mai mult picioarele cu acești pantofi sau adidași vechi etc. Dar încercați întotdeauna ca cadourile să vă satisfacă cu adevărat nevoile fără a cere frivolități sau capricii de prea multă valoare. Dacă computerul tău este lent dacă vrei să fii frumos pentru următoarea ta întâlnire cu etc… Un SD îți poate îmbunătăți calitatea vieții, dar dacă observă că abuzezi, va căuta în curând o fată mai umilă.

Pune numerar în fondul tău de siguranță

Dacă implementați cei 3 pași de mai sus, ar trebui să aveți suficientă alocație și ajutor pentru facultate (după ce ați plătit toate facturile) pentru a economisi. Acest lucru este crucial, deoarece acest fond de securitate vă va ajuta dacă ceva nu merge bine cu oferta dvs. actuală SugarLove.

Vă recomandăm să economisiți rapid suficienți bani pentru a putea trăi confortabil cel puțin 3 luni, deși idealul este 6 sau 9. Odată ce aveți timp de 3 luni, puteți să slăbiți puțin și mai încet să vă salvați drumul până când ajungeți la 6. sau 9 luni.

Folosește-ți timpul cu înțelepciune

Unul dintre cele mai mari beneficii de a fi un sugar baby este tot timpul liber pe care îl ai. Încearcă să-ți îmbunătățești profilul sugar baby, astfel încât să nu fii nevoit să intri și să vorbești cu sugar daddies și că ei sunt cei care sunt interesați de tine. Întâlnirea cu Sugardater nu este chiar o muncă care necesită timp. De asemenea, trebuie să știi să te protejezi ca un sugar baby și să detectezi tăticii de sare sau Fake, astfel încât să nu-ți piardă timpul, asta îți va îmbunătăți foarte mult stilul de viață.

Folosește acest timp cu înțelepciune pentru a-ți oferi alte opțiuni. Faceți un curs care credeți că vă va ajuta să obțineți un loc de muncă mai bun, angajați o academie pentru a vă îmbunătăți studiile. Citiți și educați-vă despre alte opțiuni pentru a câștiga. Aflați cum să investiți sau chiar să începeți propria afacere. Extindeți-vă contactele în întâlniri pentru a vă ajuta să investiți.

Orice ai face – nu pierde timpul liber pe care îl ai pentru că te-a ales un mentor, profită de asta și fă-o mândră că este alături de o femeie inteligentă și responsabilă . Iar celor Sugar Daddy le plac pastele și nu este nimic mai frumos decât să vorbești despre investiții, afaceri sau bursă cu o fată deșteaptă. Folosește-ți cel mai bun bun pentru a crea un viitor mai bun acum. Dacă ți-a plăcut, poți citi acest articol conex: Lecții și secrete de la 5 Sugarbabes cu experiență.

Summary
Cum să-ți îmbunătățești finanțele precum Sugar Baby
Article Name
Cum să-ți îmbunătățești finanțele precum Sugar Baby
Description
Sfaturi pentru a câștiga la maxim banii pe care îi puteți câștiga ca sugar baby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up