fată cu facturile de bani în mână și ochelari cu gândul
Home » Sugaraby finances

fată cu facturile de bani în mână și ochelari cu gândul O tânără poate căuta o sugar daddy în Romania, fie la Bucarest, Brașov sau în alte orașe din mai multe motive. În timp ce motivațiile exacte diferă de la o fată la alta, majoritatea dintre noi căutăm lucruri similare și, cel mai important, ne bucurăm de compania de bărbați interesanți și maturi:

Mai mult timp liber pentru a face ceea ce ne place: când un sugardaddy ne oferă posibilitatea de a fi mai confortabil din punct de vedere financiar, avem mai mult timp, deoarece suntem mai relaxați și nu avem nevoie de un loc de muncă de multe ore.

Nu trebuie să partajați apartament și să aveți micul nostru studio sau apartament. Datorită mentorului nostru sugardaddy, putem studia mai confortabil într-un mic studio în care nimeni nu ne deranjează sau, în schimb, să plătim pentru o academie de suport, împreună cu studiile universitare. Datorită Sugar Daddy ne putem oferi și noi capricii care ne vor face viața mai plăcută.

Este minunat să plătiți toate cheltuielile: nu datorați nimănui nimic și nu faceți să se întâlnească fără a avea bani în poșă. Cel mai bine este să fiți calm și să aveți o viață de student optimă, fără stres. Cele de mai sus sunt câteva dintre avantajele de a avea sugardaddy în Spania, fie la bucarest, Brasov, ​​Constanza … sau orice oraș universitar. Dar nu despre asta este vorba.

Fii întotdeauna pregătit

Această postare este despre ceea ce se întâmplă atunci când sugar baby se încheie și adică trebuie să fim pregătiți pentru că sugardaddy-ul nostru este, de asemenea, o ființă umană cu probleme și relația noastră s-ar putea să nu i se potrivească la un moment dat din viața sa. Acest lucru trebuie să acceptăm și să spunem că ne vedem mai târziu, nu trebuie să insistăm niciodată dacă se termină. Ce se întâmplă când se întâmplă ast trăit în ceruri și vine coșmarul? Ne dorim ca acest lucru să nu fie cazul și de aceea vă scriem această postare.

Trebuie să-ți acoperi fundul, deoarece sugar daddy Romania tău poate să nu dureze pentru totdeauna. Iată pașii pe care ar trebui să-i faceți atunci când vă aflați într-o relație cu un bărbat care vă ajută în viața de zi cu zi. Nu, nu îți vor plăcea unele dintre aceste sfaturi. Dar da, trebuie să fie practicați obligatoriu dacă nu doriți să terminați prost. Aceste sfaturi nu vă vor ajuta doar dacă, în orice moment, Sugar Daddy dvs. decide că nu poate continua, ele vă vor ajuta, de asemenea, dacă, la un moment dat, nu puteți continua relația, indiferent de motiv și uneori lucrurile stau așa.

Ei bine, aici mergem cu … ghidul super rapid sugar daddy a vă acoperi fundul financiar.

Sugar Daddy Romania

Mențineți cheltuielile esențiale reduse

Când începeți să primiți o indemnizație de colegiu, iar contul dvs. pare să crească în mii de euro, poate fi foarte tentant să locuiți într-un apartament mare și frumos, o mansardă sau un cartier scump. Vedeți că aveți suficient pentru a vă invita prietenii și a trăi așa cum v-ați dorit întotdeauna și este foarte tentant să închiriați un apartament frumos cu piscină și sală, chiar și o proprietate de lux. Până la urmă, acum ai un tătic care te plătește.

Nu o face. Închirierea în Romania și multe altele la Bucares  este una dintre cele mai mari cheltuieli, adică procentul de bani pe care urmează să îl folosești pentru chirie poate face ca, dacă te vezi fără venituri, puținul pe care-l primești pentru a economisi este îngrădit rapid. sau trebuie să caute un loc unde să trăiești urgent. Și este faptul că a ajunge oriunde, dacă sugar baby se scurge înainte de a pierde micile economii pe care le-ați rămas, schimbarea radicală dintr-o casă de lux într-un apartament comun într-un cartier ponositor nu este bună pentru viața de student sau pentru viața intimă.

Ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca tu să ai o depresie de ce crezi că viața ta a plecat în iad. Încercați să nu compromiteți mai mult de 35% din venitul dvs. mediu din închiriere. Un studio mic sau un apartament este suficient pentru a începe. Confortul este, de asemenea, să fii sigur că, dacă îți lipsește sugardaddy-ul, poți fi cel puțin un an menținându-ți nivelul de viață fără să ai mai mulți venituri și să poți termina cursul confortabil, fără stres.

Nu pierdeți bani la cumpărături

Este minunat că vă răsfățați și aveți detalii cu dvs. – toate le-am făcut. Este o greșeală clasică a sugar daddy din Romania de a confunda dragostea și de a se răsfăța cu risipa de bani ca și cum nu ar exista mâine.

Când mergeți la cumpărături, gândiți-vă la articole care pot fi investiții. Din când în când achiziționarea unor articole clasice, cum ar fi o rochie neagră mică și insinuantă (fără a trece peste), unele bijuterii discrete care să completeze garderoba dvs. sau chiar câteva haine potrivite pentru interviurile de muncă pot fi o investiție bună. Întrucât poate fi folosit în viitoarele întâlniri cu SugarDaddys, însoțire la întâlniri sau merge la acele părți în care cei mai exclusiviști Sugardaddys din Bucarest urmează să ia ceva, precum și pentru a avansa în cariera profesională oferind o imagine bună în viitoarele reuniuni sau interviuri.

Dar obiectele de lux, cum ar fi gențile de couture sau ochelarii de soare, sunt articole pure de vanitate, care nu adaugă nimic de valoare reală vieții tale … Și … Dacă simți nevoia să le ai, oricum vezi că acea geantă prețioasă de care te îndrăgostești – Fă-ți o favoare și întreabă sugardaddy-ul tău. Bărbații sunt mult mai dispuși să ofere cadouri decât să le ofere o subvenție regulată pentru colegiu. Nu cheltuiți fonduri proprii pentru lucruri frivole.

Obțineți bani

Unii Sugardaddys vă vor oferi cadouri pe cont propriu, dar unii au nevoie de o mică apăsare. Trebuie să utilizați sugestii și sfaturi subtile pentru a face solicitările noastre. Întreabă-l ce părere are despre geanta sau rochia pe care ai văzut-o într-o revistă, de exemplu, dar niciodată nu ar trebui să o ceri direct, acesta este ceva ce poate fi luat ca o impertinență. Dacă aveți un telefon pe care doriți să-l schimbați, îi puteți spune, de exemplu, că telefonul dvs. funcționează mai prost sau că acoperirea dvs. se termină atunci când vorbiți cu el.

Dacă ai nevoie de un pantof nou, îi poți spune că picioarele tale doare din ce în ce mai mult cu acești pantofi vechi sau adidași etc. Încercați însă întotdeauna ca cadourile să vă acopere cu adevărat nevoile, fără a cere frivolități sau înșelători de prea mare valoare. Dacă computerul este lent dacă vrei să mergi frumos pentru următoarea întâlnire cu etc … Un sugar daddy îți poate îmbunătăți calitatea vieții, dar dacă observă că abuzează, vei căuta în curând o fată mai umilă.

Puneți numerar în fondul dvs. de securitate

Dacă implementați cei 3 pași de mai sus, trebuie să aveți destui bani din indemnizația și ajutorul dvs. pentru colegiu (după ce ați plătit toate facturile) pentru a economisi. Acest lucru este crucial, deoarece acest fond de securitate vă va ajuta dacă ceva nu merge bine în acordul dvs. actual SugarLove.

Vă recomandăm să economisiți rapid suficient bani pentru a putea trăi confortabil cel puțin 3 luni, deși idealul este 6 sau 9. Odată ce aveți timp de 3 luni, puteți descărca puțin și mai ușor să vă salvați drumul până când ajungeți 6 sau 9 luni

Folosește-ți timpul cu înțelepciune

Unul dintre cele mai mari avantaje de a fi sugar baby este tot timpul liber pe care îl ai. Citatele Sugardater nu sunt tocmai o muncă care necesită mult timp.

Folosiți acest timp cu înțelepciune pentru a vă oferi alte opțiuni. Ia un curs care crezi că te va ajuta să obții un loc de muncă mai bun, angajezi o academie pentru a-ți îmbunătăți studiile. Citiți și educați-vă despre alte opțiuni pentru a câștiga bani. Aflați cum să investiți sau chiar să începeți propria afacere. Extindeți-vă contactele la întâlniri pentru a vă ajuta să investiți banii.

Orice ai face – nu pierde timpul liber pe care îl primești pentru că un mentor te-a ales, profită de asta și fă-ți mândria sugardaddy de a fi alături de o femeie inteligentă și responsabilă . Și este că Sugar Daddys le place banii și nu este nimic mai frumos decât să vorbim despre investiții, afaceri sau geantă cu o fată inteligentă. Folosește-ți cel mai bun bun pentru a crea un viitor mai bun acum.

[elementor-template id=”3658″]
Summary
Cum să-ți îmbunătățești finanțele precum Sugar Baby
Article Name
Cum să-ți îmbunătățești finanțele precum Sugar Baby
Description
Sfaturi pentru a câștiga la maxim banii pe care îi puteți câștiga ca sugar baby
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.com
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up