Bărbatul trimite un mesaj text pe telefonul său mobil.
Home » Cum să spargi gheața cu un sugar baby? Sfaturi pentru un prim mesaj perfect

Scrierea unui atenție-grabbing primul mesaj este cheia pentru îmbunătățirea șansele de a găsi un sugar baby care face legătura cu tine . Abordarea perfectă necesită un echilibru de informații. Nici un mesaj excesiv de scurt și nici să nu scrieți prea mult. Trebuie sa lasi loc imaginatiei, daca dai totul de la inceput atunci nu vei avea multe de spus.

Cu mesajul potrivit, vei avea mult mai multe șanse să reușești să găsești întâlniri online pentru sugar babys. Știm cu toții că prima impresie este foarte importantă dar sugar daddys au caracteristici care merg mai departe și se remarcă încă de la primul mesaj. Dar știați că primul mesaj pe care îl trimiteți pe o rețea de socializare rămâne de obicei ars?

Cu siguranță dacă ai avut mai multe întâlniri online, vei fi observat că își amintesc mereu primul mesaj pe care le-ai trimis după un timp. Să înveți să atragi femei mai tinere decât tine nu este ușor, dar să începi cu un mesaj bun este un prim pas ferm. Încercați să faceți din acesta un mesaj distractiv și nu doar un salut.

Gramatică:

Fiți atenți când discutăm cu mobilul, o eroare de gramatică vă poate face să ratați ocazia de a vă întâlni Sugar baby. Când faci o greșeală de ortografie, dă o senzație de neglijență și dacă au mesaje bine scrise de la alți sugar daddies, vor acorda mai multă atenție lor decât ție. Prin urmare, este mai bine să nu faceți greșeli gramaticale în conversație.

Fiți atenți la mesajul pe care urmează să-l trimiteți, asigurându-vă că nu pierdeți nicio greșeală de ortografie. Nici scurtarea cuvintelor nu este recomandată, dă un sentiment de imaturitate. Daca o faci cu prietenii ok, dar in acest caz este mai bine sa scrii normal.

Minimalism:

Minimalismul este o formă de artă. Primul mesaj ar trebui să aibă maximum 2-4 propoziții. Păstrați-l scurt, la obiect și unic pentru fiecare fată . Un mesaj bun ar trebui să aibă ceea ce îți place la ea, ceva comun între voi doi, un fapt interesant despre voi și o întrebare.

Orice altceva despre care crezi că este un atribut pozitiv ar trebui să fie scris în biografia profilului tău. Dacă ești un spammer de tip copy paste, am noutăți pentru tine: ei observă repede, așa că evită frazele setate și arată că îți pasă cu adevărat. Dacă folosești același mesaj pentru toate, îți este mai dificil să găsești ceea ce cauți.

Considerare:

Dacă prima ta postare nu include ceva din biografia profilului ei, este o postare proastă. Fă-ți timp să citești profilul lor și să găsești ceva de care par pasionați sau ceva pe care amândoi le aveți în comun. Acest lucru arată că ești cu adevărat interesat să mergi mai departe cu o conversație și că ești cineva capabil să-și pese de dorințele tale.

Știm deja că un sugar baby nu este o escortă , dacă ești în căutarea unor relații intime la prima întâlnire și mesajele tale sunt concentrate pe ea, este normal să nu găsești un sugarbaby adevărat. Tine cont ca in acest tip de relatie se cauta o relatie lunga si emotionala.

Mesaj și biografie:

Îmbunătățiți-vă profilul, o rată generală de răspuns de succes se îmbunătățește dacă aveți un profil excelent. Un alt lucru care poate îmbunătăți primele mesaje este o conexiune între mesaj și biografia dvs. De exemplu, dacă îi spui fetei că ești pilot, este grozav dacă ai câteva informații despre experiența ta ca pilot în biografia ta. Acest lucru îl ajută să-l plaseze într-un profil al unui bărbat care i-ar putea plăcea unui pretendent.

Fotografiile spun multe despre tine. Încercați să încărcați fotografii bune pentru a atrage mai multă atenție. O imagine spune multe și dacă o însoțești cu un mesaj de intrare bun și atunci o conversație bună va fi perfectă.

Pe de altă parte, a avea o conversație lungă prin chat și telefon vă va evita să aveți probleme ca sugar daddy . In acest caz, cu cat stim mai multe, cu atat mai bine asa ca atunci cand ajungem la programare vom evita surprizele neplacute.

Pozitivitate:

Păstrați întotdeauna primul mesaj pozitiv și optimist. Este important să fii un sugar daddy care radiază un pic de entuziasm la ideea unei conexiuni cu o fată. Nu aduceți niciodată într-o conversație cât de singur, trist, deprimat sau supărat pe viață puteți fi în prezent.

De asemenea, nu este o idee bună să vorbiți despre experiențe proaste cu ceilalți. Acestea sunt subiecte de discutat cu un psiholog sau cu prietenii apropiați și familia, nu cu cineva online. Încearcă să fii optimist în fiecare relație nouă.

Propuneri de numiri:

Mulți Sugar Daddies doresc să înceapă să impresioneze cu stilul lor de viață plin de farmec, vacanțe și propunerile de întâlniri imediat. Vestea bună este că poți, dar numai pentru că platforma noastră a fost creată pentru a face întâlnirea cu Sugar Baby un proces fără stres. Odată ce ați trimis primul mesaj, continuați cu o propunere care se potrivește cu interesele Elei. Poate că o cină bună este un început bun. Dacă ai reușit deja să ai prima întâlnire, poate înainte de a pleca, vei fi interesat să citești cele patru greșeli ale unui sugar daddy cu fete tinere. Ca și în chatul față în față, există anumite lucruri care pot fi îmbunătățite pentru a ajunge la un acord bun. Ați putea fi, de asemenea, interesat să aflați tipurile de sugar daddy pe care ar trebui să le cunoașteți .

Summary
Cum să spargi gheața cu un sugar baby? Sfaturi pentru un prim mesaj perfect
Article Name
Cum să spargi gheața cu un sugar baby? Sfaturi pentru un prim mesaj perfect
Description
Aflați cum să începeți o conversație cu un sugarbaby pentru a-i atrage atenția.
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Un comentariu:

  1. Gabriel Noira

    20 ianuarie, 2024 at 4:03 pm

    😘

    Raspunde

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up