Sugardaddy și sugarbaby mănâncă la un restaurant elegant
Home » Dining rafinat: sfaturi pentru sugar babys
Sugardaddy și sugarbaby mănâncă la un restaurant elegant

Mulți sugar daddis ar putea dori să te ducă la un restaurant bun pentru cină. În aceste întâlniri este acolo unde se observă în distanțele scurte ceva ce există dincolo de un corp frumos.

Inteligența, a ști să fii și a putea purta o conversație interesantă cu un sugar baby sunt câteva aspecte care fac diferența. SD știu că beneficiile financiare nu sunt totul în aceste relații. Dacă vrem să avem succes, sarcina noastră principală trebuie să fie să ne facem sugardaddy să se simtă fericit .

Trebuie să fii în largul tău, fericit, relaxat, mândru, răsfățat, îngrijit și invidiat. Nu trebuie să uităm de următoarele sfaturi pentru a ne îndeplini misiunea. Gata? Ia-ti notite!
Să începem cu câteva sfaturi sugar baby pentru o cină cu sugardaddy. Știm deja că trebuie să mănânci cu gura închisă, nu? Acum veți cunoaște câteva detalii pe care o fată ar trebui să le cunoască dacă vrea să înceapă să lucreze în societate:

La masă cu tatăl sugardaddy:

Tacâmuri:

Paharul cu apă va merge mereu în stânga, paharele late și rotunde (cele mai mari sunt pentru vinul roșu, în formă de U pentru vinurile albe și cele lungi și înguste pentru vinurile spumante. Paharele cu tulpină rotundă scurte sunt pentru coniac și țuică.Este important de știut că atunci când bem dintr-un pahar trebuie să bem întotdeauna din aceeași
parte.Tacâmurile sunt simple pește furculița mică și cuțitul de pește.

Este interesant de știut acest lucru, este că un adevărat sugar daddy va ști de obicei dacă se află în fața unei fete educate dacă cunoașteți diferențele dintre fiecare băutură. Apropo, nu vă scuturați niciodată paharul într-un toast, paharele bune sunt delicate și în restaurantele de lux zgomotul inutil nu este binevenit.

Nu ridicați niciodată meniul de pe masă:

Ridicarea meniului de pe masa este un alt detaliu cam „urât”.Corect este sa citesti meniul fara sa-l ridici de pe masa si sa-l deschizi delicat, nu pune degetul sa arate o farfurie, chiar daca aveți îndoieli pe care ar trebui să le întrebați fără a indica meniul. Atingerea prea mult a meniului este de prost gust.

Bucura-te de masa ta? Nu, mulțumesc

Pofta buna este o expresie foarte acceptata, este ca si cum i-ai dori cuiva care are o digestie buna. Deși într-un anumit fel în alte domenii poate fi binevenit, în schimb este mai bine să spuneți „bucurați-vă” sau „bucurați-vă”.

Cină romantică cu tatăl sugardaddy

Eticheta este „a cunoaște”, poți cumpăra orice carte de etichetă și vei fi surprins de tot ce se află în spatele fiecărui eveniment, dar a cunoaște înseamnă a nu cunoaște și una dintre cele mai dificile sarcini ale unui sugar baby este să poarte o conversație interesantă cu ea. sugar daddy.

A avea grijă de detaliile unei conversații este o artă, dar calm, trebuie să fii tu însuți dacă încerci să fii ceea ce nu ai de gând să arăți și, până la urmă, dacă ești acolo este pentru că el te place. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta în conversația la restaurant.

Arată interes

Dacă nu ești interesat de sugar daddy, nu ar trebui să fii acolo, cu alte cuvinte, dacă nu pare un bărbat interesant, îți este greu să ajungi la o înțelegere durabilă în timp. Cel mai bun mod de a ști dacă POT-ul tău este interesant pentru tine este să vorbești cu el în prealabil prin intermediul rețelei de socializare sau a unei aplicații de mesagerie.

În calitate de Sugar Daddy sau Sugar Baby, s-ar putea să fii nevoit să defilezi prin multe profiluri și, deși nimănui nu-i place să facă asta, doar făcând acest lucru poți fi mai aproape de a-ți găsi partenerul perfect care să-ți ofere răsfățul de care ai nevoie. Unele fete cred că găsirea unui acord este un lucru rapid, altele sunt norocoase, dar nu este un lucru rapid.

Profilul și conversațiile prin mesagerie vă vor ajuta să fiți „deschizători” ai conversației mai ales la început, odată ce vă conectați conversația va curge. După cum am mai spus și alte ori, nimic despre interogatori, clasele a treia nu sunt bune.

Creați un echilibru în conversația dvs., astfel încât să acoperiți subiecte importante legate de subiectele dvs. fără a vă pune prea multe întrebări.

A se distra

Calma la cină este crucială, dar asta nu ar trebui să te împiedice să te distrezi. De fapt, distracția ar trebui să fie în fruntea listei tale. Purtați conversații într-un mediu ușor și jucăuș. Nu discuta subiecte care intră în categoria serioase la prima întâlnire cu tatăl tău.

Oricât de mult îi place unui SD să aibă conversații intelectuale cu femei, ar trebui să păstrați subiecte precum politica pentru altă dată. Menținerea naturii conversației ușoare și distractive vă va face în cele din urmă să vă distrați și să vă conectați mai bine. Dacă aveți îndoieli aici puteți citi postarea: Lucruri pe care nu ar trebui să le spuneți la prima întâlnire.

Înfrunta nervii

Sugar Babies și Sugar Daddies experimentează adesea nervi la primele cine. Când mănânci cu o persoană sunt multe detalii care ne fac să vedem cum suntem. Ei simt presiunea de a impresiona o fată mult mai tânără decât ei. Vor să fie fete interesante și educate.

Îmbrăcat pentru cină

Fiecare site are propriul protocol și reguli, așa că este important să fii întotdeauna îmbrăcat corespunzător, nu uita de LBD*. În plus, trebuie să fii foarte atent la felul în care este îmbrăcat POT-ul tău. Un bărbat care călătorește cu o motocicletă nu este același lucru cu cel care călătorește cu un Mercedes sau un Jaguar. Fiecare persoană se îmbracă în stiluri diferite, dacă îmbrăcămintea tatălui sugardaddy este pe placul tău, încearcă să fii consecvent cu ea.

Machiajul, pe de altă parte, ar trebui să fie întotdeauna discret, îndrăzneț și elegant. Nu purta niciodată prea mult machiaj, iar buzele sunt roșii sau viu colorate, doar la ocazii speciale. Nu purta niciodată blugi, nici măcar să nu te gândești să porți un trening sau să porți pantaloni rupți la cină, indiferent cât de la modă sunt.

 

Mobilul de pe masă nu

Încercați să nu vă puneți mobilul pe masă. Chiar dacă te costă munca, ține cont că un POT îți face un spațiu în viața ta. Deci, cel mai bine este să arăți un interes total pentru acel moment și conversațiile lor. Nu vă verificați niciodată rețelele sociale și nu începeți să trimiteți mesaje text sau WhatsApp. Dacă o faci, asta va vorbi foarte rău despre tine.

Fii mereu recunoscător

În prezent, situațiile în care trăim ne-au făcut foarte insensibili și, în consecință, foarte ingrați. Este foarte important să apreciezi tot ceea ce îți aduce tatăl sugardaddy. Arată-i mereu cât de flatat te simți de ceea ce face pentru tine, apreciază și admiră fiecare detaliu, fiecare cadou și fiecare atenție pe care ți-o oferă.

Arată-i cât de fericit ești să primești cadouri, oricât de mici ar fi acestea și folosește tot ce îți dă el ori de câte ori îl vezi. Asta te va face să te simți foarte bine și fericit să fii alături de fata pe care ai ales-o să-ți petreci cele mai bune momente.

Pe de altă parte, este important să cunoști și să înțelegi starea emoțională a sugardaddy atunci când este cu tine . Este modul în care vei putea înțelege ce se întâmplă în acel moment. Amintiți-vă că fiecare relație este diferită una de cealaltă, iar oamenii se simt bine în starea lor emoțională atunci când partenerii sunt înțelegători.

Discreție și respect, mai presus de toate

Una dintre calitățile unui sugar baby este atitudinea ei. Discreția este una dintre cele mai importante caracteristici în cadrul protocolului de comportament. În plus, este esențial să nu ceri prea mult, bărbații maturi tind să fie foarte interesanți din toate punctele de vedere, dar tind să se simtă inconfortabil cu atâtea întrebări.

Limitează-te să înveți să asculți ceea ce vrea să-ți spună și nu pune întrebări personale care l-ar putea face inconfortabil. Așa cum ar trebui să evitați să atingeți subiecte sensibile în conversații, cum ar fi vorbirea despre emoții, familie, situații legate de sănătate și multe altele. Gândește-te la ce ai de gând să spui înainte de a o face, pentru a nu cădea în subiecte interzise.

Summary
Dining rafinat: sfaturi pentru sugar babys
Article Name
Dining rafinat: sfaturi pentru sugar babys
Description
Învață cum să te comporți într-un restaurant elegant pentru a-ți surprinde sugardady
Author
Publisher Name
sugardaddyromania.ro
Publisher Logo

Raspunde


Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up